Horoszkóp

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)

Feszült hét következik, amikor a Mars a két sorsbolygóhoz egy nehéz és egy könnyű fényszöggel kapcsolódik. Ez általában arra utal, hogy nagy változások várhatók az élet több területén egyszerre.

Kos

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: A héten áldozatokat kell hoznod egy barátnőd miatt. Elsőre nem fog tetszeni a dolog, de lesznek olyan figyelmeztető jelek, melyek arra kényszerítenek, hogy mindent tegyél meg az ügy érdekében. Saját magadat is háttérbe kell szorítanod, ami nehezedre esik, de ne aggódj, mert szombatra rendeződik minden.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, akinek segítened kell, mert mindenki rajta köszörüli a nyelvét, pedig ő senkinek nem árt, csak egyszerűen egy tehetséges ember, akit sokan irigyelnek. Te is voltál már hasonló helyzetben, ezért állj ki mellette, és barátságát örökre magadénak tudhatod.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel könnyen szóváltásba keveredhetsz, és a nagy vitától csak az ment meg, hogy az állandó piszkálódásodat óriási humorral fogadja. Ez a te szerencséd, mert különben már faképnél hagyott volna.

 

Bika

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Sürget az idő, és olyan döntéseket kell meghoznod, amelyek nagymértékben befolyásolják a további életedet. Lehet ez egy külföldi munka, illetve egy új szakma elsajátítása. A héten meghozott döntéseid csak jók lehetnek, mert a csillagok segítenek a választásban, és vezetnek utadon.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit mindig méltó ellenfelednek tartottál, de most a végső csatához közeledtek, és nagyon gyengének érzed magad. Ahelyett, hogy kibúvókat keresnél, szedd össze minden erődet, mert győztes lehetsz, ha bízol önmagadban.

Karmikus feladatod: A bulik királynője lehetsz, de kerüld a szabadtéri partikat, mert könnyedén elmoshatja őket egy nyári eső, és rövidre sikerülhetnek az esték. Ezen a héten válaszd inkább a zárt klubokat, és barátnőiddel együtt ott csavard el a férfiak fejét.

 

Ikrek

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Legyél megfontolt a héten. Még ha előre tudod is azt, hogy valamire igent fogsz mondani, akkor is gondold át kétszer. Könnyen megbánhatod a döntéseidet, és olyan dolgokat hozhatnak magukkal, melyek az életedben jó darabon elkísérhetnek, és akár negatívan befolyásolhatnak a továbbiakban.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szerelemre csábítana. Félsz az érzelmeidet kimutatni, ezért mostanában csak felületes kapcsolataid voltak. Egyre jobban vágyódsz egy őszinte kapcsolatra, de ha te nem vagy őszinte, akkor ne várd el a másik féltől sem.

Karmikus feladatod: A munkahelyed sztárja lehetsz, mert a kreatív ötleteiddel könnyedén dupla hasznot zsebelhettek be. Sokan fognak irigykedni, de ne vedd a szívedre, mert ez a sikerrel jár együtt. Kinevezésre is számíthatsz az anyagi haszon mellett.

 

Rák

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Állj pozitívan a váratlan dolgokhoz, mert ha nyitott vagy, a hét sok jót tartogathat számodra. Szeretnéd jobb kedvre deríteni a családodat, de ez csak úgy fog menni, ha feltöltődsz energiával, és jól érzed magad a bőrödben, mert köztudott, hogy ragályos.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit nagyon közel érzel magadhoz, akár a testvéred is lehetne, de sajnos most ő ezt nem viszonozza. Ha valamit nagyon görcsösen akar az ember, biztosan nem fog menni, de ha nem erőlteted, előbb-utóbb ő is így érez majd. Ne a szavakkal, hanem a tettekkel bizonyíts neki.

Karmikus feladatod: Alapjáraton te hűséges vagy, de most mindent felboríthat egy új, számodra eddig ismeretlen érzés. Képes vagy a végsőkig elmenni, akár felrúgni a mostani életedet, és fejest ugrani egy új kapcsolatba, amely bizonytalan, de magával ragadó.

 

Oroszlán

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Figyelned kell a megérzéseidre, és hallgatnod kell a jelekre is, amelyeket a csillagok küldenek neked. Lehetnek körülötted olyan emberek, akik az energiádra pályáznak, de ha ügyes vagy, és lezárod azokat a csatornákat, ahol elszívhatják, nem lehet semmi baj.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek a kiegyensúlyozottsága, harmóniája magával ragad. Nagyon jól érzed magad a társaságában, elég csak hallgatnod a szófordulatait, és máris nyugalomra találsz. Tölts vele minél több időt, mert nagyon jó hatással van rád.

Karmikus feladatod: Mozgalmas hét elé nézel, ha most keresel új otthont, könnyedén rálelhetsz a megfelelőre. Lehet, hogy anyagilag kicsit soknak tűnik, de minden pénzt megér, mert itt megalapozhatod a biztos családi fészkedet.

 

Szűz

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Gondolj a holnapra, és kezdj el takarékoskodni, mert gyorsan fogy a félretett pénzed. Ez a nyár csak a pénzt viszi. Fergetegesen jó bulikba csöppensz, csak éppenséggel ha elmész mulatozni, nem kell, hogy mindenkinek te fizesd az italát.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akire ha hallgatsz, sok kellemetlenségtől óvhat meg. Legyél körültekintő, és tartsd be a törvényeket, mert elég egy kisebb kisiklás, és nagyon nagy zűrbe keveredhetsz, sőt könnyedén másokat is magaddal ránthatsz.

Karmikus feladatod: A héten sokra viheted a munkahelyeden, mert nemcsak a külsőddel nyűgözöd le a főnökeidet, de olyan ötletekkel rukkolsz elő, melyeket mindenki nagy elismeréssel fogad. Eddig a hátérből irányítottad a dolgokat, de most végre a tiéd lehet a főszerep.

 

Mérleg

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Alakítsd át a külsődet, mert szükséged van változtatásra. Ha úgy érzed, hogy nem vagy biztos az elképzeléseidben, akkor kérd ki egy olyan személy segítségét, aki a divat világában forog. A lényeg, hogy az új stílusod legyen visszafogott és nőies, mert ezzel érsz célba a legkönnyebben.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel egy forró nyári estén ismerkedhetsz meg. Ne feledd, hogy ha túlzásba viszed a hűsítő koktélok kortyolását, elkövethetsz olyan dolgokat is, melyeket egyébként nem tennél. Lehet, hogy pont ez lesz a nyerő valakinél, de a te kiszemeltedet ezzel rémisztheted el igazán.

Karmikus feladatod: Szóváltásba kerülhetsz több barátoddal is, mert nem nekik hiszel, hanem egy „fele sem igaz” pletykának. Jobban tennéd, ha a vádaskodások előtt meggyőződnél a szóbeszéd hitelességéről. Talán így nem veszítesz el több barátot is.

 

Skorpió

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Romantikus és érzéki leszel a héten, de ezzel támadási felületet adsz olyan pasiknak, akik csak egyéjszakás kalandra vágynak. Csak akkor menj bele, ha fel tudod dolgozni, mert különben nagyot csalódhatsz, és ez nemcsak ezt a hetet teheti tönkre, de az idei nyár végét is.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, aki bátorít, és melléd áll a bajban, ha szükséged van rá. Most ő az, aki támogatásra szorul. Viszonozd neki, mert ez testhezálló feladat számodra, ami nemcsak neki, de neked is jólesik.

Karmikus feladatod: A munkahelyeden nagy a lazítás, a főnökeid mind szabadságra menetek, te vagy az iroda őrzője. Ne élj vissza ezzel a lehetőséggel, mert ha mást sem csinálsz, mint telefonon beszélgetsz a barátnőiddel, és pizzákat rendelsz a cég számlájára, a vakáció végeztével nagyító alá vehetnek.

 

Nyilas

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Ha anyagilag nem állsz biztos lábon, ne kezdj új vállalkozásba, és ne folyamodj hitelért, mert a visszafizetés nehézkes lesz. Viszont ha most takarékosan tengeted a napjaidat, villámgyorsan megerősödhetsz, és minden gond nélkül belevághatsz bármibe.

Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod, akinek a betegsége miatt megváltozhat a nyári programod. Most az otthon frontján kell bizonyítanod, és erre meg is lesz minden lehetőséged, élni is fogsz vele, mert bármennyire is féktelen legyél, számodra a család az első.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden neked kell mindent megoldanod. Ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy ezt nagydobra verd, de nem jó stratégia, mert most sokkal nagyobb sikereket érhetsz el, ha a háttérből irányítod a dolgokat. Kimerültnek érezheted magadat, de ne félj, ha most mindent beleadsz, a jövő héten lazíthatsz.

 

Bak

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Izgalmas felfedezéseket tehetsz a szerelem világában. Ha párkapcsolatban élsz, akkor szerelmetek egy magasabb szintre fog emelkedni. Ha egyedül tengeted a napjaidat, akkor találkozhatsz egy olyan sráccal, aki az életét is odaadná érted, de neked nem ő kell, hanem egy másik fickó, akit egyelőre nem tudsz megszerezni magadnak.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel összetűzésbe kerülhetsz az anyagiak miatt. Elkerülheted, ha minden közös vacsorát vagy bulizást igazságosan elfeleztek, vagy inkább mindenki azt fizesse, amit fogyasztott.

Karmikus feladatod: A nyaralás alatt csak úgy kúsznak föl rád a fölös kilók. Nem áll rosszul, és a párod örül a gömbölyű idomaidnak, ezért ne kezdj örült fogyókúrába, inkább kövesd a mértékletesség elvét. Így a bőröd is gyönyörű marad, és a szerelmednek is kedvezel.

 

Vízöntő

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Ha eddig kitartottál a párod mellett, a héten garantált a szakítás. Az a jó, hogy nem lesz fájó búcsú, inkább úgy váltok el, mint két testvér, akik nagyon szeretik egymást, de egy idő után nem tudnak együtt élni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan idegennel lesz karmikus kapcsolatod, aki miatt az ingatlanügyeidre nagyon oda kell figyelni, mert most bevonzhatod a csalókat, és ő az egyik legnagyobb a városban. Ha eladáson vagy vételen töröd a fejed, halaszd el későbbre, amennyiben nem tudod, tegyél meg minden óvintézkedést, hogy ne ess áldozatául.

Karmikus feladatod: Alkohol helyett válaszd a vizet, mert ebben a melegben már akár egy pohár is a fejedbe szállhat. Ez nem probléma, csak akkor, ha mindez fényes nappal történik, és esetleg a munkahelyed környékén. Így is sokan lesben állnak, hogy mikor hibázol, ne adj nekik támadási felületet.

 

Halak

Karmahoroszkóp (augusztus 8-14.)Karmikus kötelességed: Ne keseregj, ha nincs elég pénzed álmaid megvalósítására, inkább ötletelj, mert egy kis kreativitással most olyan gondolatok cikázhatnak a fejedben, melyektől ismét lendületet és ihletet kapsz, és az is lehet, hogy a megvalósítás az elképzeléseidet is felülmúlja.

Karmikus kapcsolatod: Egy eladóval lesz, aki nem hajlandó becsülettel és kedvesen kiszolgálni. Még az is előfordulhat – ha nem vagy résen –, hogy átver. Ahelyett, hogy hangos szóváltásba keverednél vele, gyere ki az üzletből vásárlás nélkül.

Karmikus feladatod: Lefekvés előtt igyál meg egy nyugtató teakeveréket, amely nemcsak neked, de párodnak is jól jöhet. Ha túl fáradt vagy, hajlamos lehetsz a horkolásra, amit persze nem vagy hajlandó beismerni. Szeretteidnek okoztál már néhány kellemetlen éjszakát a fülsüketítő durmolással.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top