Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)

Az Ikrek remek formában lesz egész hétvégén, az Oroszlánnak el kell rendeznie kapcsolatait. És számodra mit tartogat a hétvége?

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)KOS: Neked lételemed a mozgás. Ez a hétvége kedvező lesz számodra, mert mindenféle mozgásra lehetőséged lesz: utazhatsz, kirándulhatsz, sportolhatsz stb. Három tanácsot fogadj meg! 1. Ne gubbassz otthon, mert energiátlan és rosszkedvű leszel! 2. Legyél nyitott több programra is! Pl. mehetsz barátokkal biciklizni, a családdal strandolni, a pároddal sétálni. Minél színesebb és változatosabb a hétvégéd, annál több élménnyel gazdagodsz, és feltöltődve kezdheted a jövő hetet. 3. A közlekedésben legyél maximálisan óvatos! Ne siess, és lehetőleg ne beszélgess vezetés közben! Bármi, ami eltereli a figyelmedet, komoly veszélyforrás lehet. Legyél felelősségteljes, és nem lesz baj.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)BIKA: Akkor fogod igazán jól érezni magad ezen a hétvégén, ha igyekszel felülemelkedni mindenen. Ne csinálj problémát abból, ami nem tartozik a te hatáskörödbe! Pl. a munkahelyi zűrök vagy viták megoldása nem rajtad múlik. Az viszont rajtad múlik, hogy mivel töltöd a hétvégédet. Magánélet vagy munka? A családod is legyen fontos! Ha élnek még a szüleid, akkor tölts velük valamennyi időt! Vidd el őket sétálni vagy csónakázni! Egész hétvégén legyél sokat a friss levegőn! Most a levegő úgy fog téged feltölteni, hogy kifújja belőled a nehézkes, aggodalmas gondolatokat, és helyettük vidámságot hoz. Meglátod, minden sokkal derűsebbnek és könnyebbnek fog tűnni.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)IKREK: Remek formában leszel egész hétvégén. Minden szempontból jól fogod érezni magad. Két dologra kell csak ügyelned. Az egyik, hogy ne akarj egyszerre két dolgot szimultán csinálni. A másik, hogy a testi épségedre vigyázz nagyon! A kettő összefüggésben is lehet, mert ha kapkodsz, és párhuzamosan több dologgal is foglalkozol, könnyen megsérülhetsz. Ezzel viszont elronthatod az egész hétvégédet. Jobban jársz, ha beosztod, hogy mit akarsz elintézni. Kommunikációs zűr is támadhat. Például ha telefonálsz, és közben e-mailre válaszolsz, összekeverhetsz mondatokat, ami kellemetlenséget okozhat. Lehet, hogy vicces lesz, de is lehet, hogy kínos, ezért inkább tarts sorrendiséget!

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)RÁK: Ez a hétvége a lazítás jegyében teljen! Vedd észre, hogy kimerülten egyre ingerlékenyebb és aggodalmasabb leszel. Nem tudsz felhőtlenül nevetni, és nem vagy túl kellemes társaság, viszont ha engedélyezel magadnak egy szabadnapot, akkor mindent derűsebben, türelmesebben fogadsz. Ez két részből áll: 1. aludj minél többet, 2. csinálj olyasmit, ami neked jó! Nem kell folyton „szolgálnod” másokat. Ha ahhoz van kedved, akkor ülj ki a teraszra egy jó könyvvel és egy kancsó jegesteával, vagy menj sétálni, fagyizni! Arra számíts, hogy a hét utolsó napján nagy érzelmi „árvíz” jöhet! Lehet, hogy ennek konkrét személy lesz a kiváltója, de az is lehet, hogy megfoghatatlan oka lesz…

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)OROSZLÁN: Ez a hétvége a kapcsolataid rendezésével telhet. Ha van párod, akkor vele kellene sokat kettesben lenned. Sétáljatok, beszélgessetek, és találjátok meg azt a meghitt hangulatot, amelyben mindketten jól érzitek magatokat! De semmilyen vonatkozásban ne essetek túlzásba! Ha még nincs párod, akkor most sok jelentkezőből válogathatsz. Ehhez az kell, hogy nyitott legyél, és mozdulj ki otthonról! Személyes találkozásokra van szükséged, és nem virtuális flörtölésre. A barátaiddal is tartsd a kapcsolatot. Nem jó, ha elhanyagolod őket. Üljetek be borozni, teázni valahova, vagy menjetek szórakozni egy szabadtéri helyre! Az a lényeg, hogy vidám, „laza” programot találjatok ki…

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)SZŰZ: Dicséretes, hogy felelősségteljes és precíz vagy, de semmit sem szabad túlzásba vinni. Elronthatod az egész hétvégédet, ha folyton a részleteken lovagolsz. Lazíts egy kicsit! Ne akarj tökéletes lenni, és ne várd el másoktól sem! Nem baj, ha valaki téved vagy hibázik. Nem kell emögött rosszindulatot feltételezned. Jó lenne, ha nem dolgoznál, hanem pihennél végre. Neked is szükséged van a töltődésre, hiszen tudod, hogy fáradtan te sem tudsz jól teljesíteni. Arra is ügyelj, hogy hála – és ne panasz – legyen a „főcsapás”. Ha elkezded sajnálni magad, akkor egyre kedvtelenebb leszel, míg ha a jó dolgokra koncentrálsz, minden kellemesebb és barátságosabb színben fog feltűnni.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)MÉRLEG: Fantasztikusan jó hétvége vár rád. Elemedben leszel szó szerint és átvitt értelemben is. Életvidámságodat fokozhatod, ha sokat leszel kinn a szabadban. Menj kirándulni, illetve jó nagyokat sétálni! Minél több időt töltesz a friss levegőn, annál több lesz az energiád. Kiszellőztetheted a tüdődet és a fejedet is. Optimizmusod és élni akarásod „akkumulátorai” feltöltődnek, és újra erőre kapsz. Neked egyébként is lételemed a levegő, a szabadság, a mozgás, ezért akár el is utazhatnál. Láss világot! Menj külföldre! Gyűjts új élményeket! Fotózz sokat, hogy könnyebb legyen utólag mesélni a barátoknak! Ráadásul a kalandok felidézésével ismét átélheted azokat, és megint tele leszel energiával…

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)SKORPIÓ: Megkeserítheti a hétvégédet egy nagy feszültség. Meg kellene vizsgálnod, hogy ez valóban létező konfliktus, vagy te csinálsz-e bolhából elefántot. Az tény, hogy mostanában teherként nehezedik rád egy döntés. A „hogyan tovább?” kérdése nem kis ügy, de az is igaz, hogy attól nem fog gyorsabban megoldódni, ha ezzel fekszel, és ezzel is kelsz. Engedélyezz magadnak egy kis lazítást! Kapcsold ki az agyad, máskülönben bele fogsz betegedni! Menjél ki a szabadba, szellőztesd ki a fejedet! Igyekezz vidám emberekkel vidám programot szervezni! Menj kirándulni a barátaiddal, vagy hívd át a szomszédokat, és sütögessetek a kertben, vagy a családoddal menj sétálni és fagyizni! 

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)NYILAS: Itt a hétvége! Itt az ideje, hogy végre magánéletet élj! Ha van párod, akkor töltsétek kettesben az estét! Elmehettek sétálni, vagy nézhetitek a csillagos eget! Ha nincs párod, akkor menj társaságba! Kicsi az esélye, hogy becsönget hozzád a szerelem, bár a mai világban semmi sem kizárható. Egyébként menj ki a szabadba! Rengeteg szabadtéri program közül válogathatsz: koncertek, fesztiválok, kézműves-bemutatók, vásárok stb. Minél többet leszel friss levegőn, annál jobban fel tudsz töltődni. Nem kell fárasztó, egész napos programot szervezned. Hagyj időt a semmittevésre is! Meglátod, milyen kellemes egy kis lustálkodás egy fa árnyékában…

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)BAK: Bár anyagi gondok nyomaszthatnak, nem érdemes emiatt elrontanod az egész hétvégédet. Költs okosan, takarékosan, de ne zárkózz be a négy fal közé! Sok ingyenes program közül válogathatsz. Több szabadtéri koncert, fesztivál és bemutató is van. Nézz utána az interneten! Törődnöd kell az egészségeddel is. Az sem jó, ha teljesen kimerülsz, mert fáradtan nem vagy túl kellemes társaság. Most friss levegőn, kinn a szabadban töltődhetsz a leggyorsabban. Keresd olyan emberek társaságát, akik jó hatással vannak rád, mert vidámak, beszédesek, de nem fárasztóak! Számíts rá, hogy a hét utolsó napján izgalmas események várnak rád, köztük egy érdekes találkozás is. Ez az ember felkavaróan hathat rád.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)VÍZÖNTŐ: Nem kerülheted el ezen a hétvégén, hogy olyan emberekkel találkozz, akik megvilágíthatnak pár fontos dolgot számodra. Ez a nagy, felkavaró és megvilágosító találkozások hétvégéje. Ha van párod, akkor ő az egyik, aki felnyithatja a szemed. Ne várd meg, hogy egy vita közben vágjon a fejedhez dolgokat! A köztetek lévő feszültség most a maximumra jut, ezért vízválasztó a kapcsolatotokban. Ha nem akarsz szakítani, akkor kerüld a konfliktust! Ha még nincs párod, akkor most egy nézeteltéréssel indulhat el valami izgalmas. Az élet olyan „regényíró”, hogy elképzelhetetlen, lehetetlen szituációt teremtve hoz össze két embert. Ez mostanában a réginél is erősebben működik…

Hétvégi horoszkóp (augusztus 14-16.)HALAK: Muszáj lenne végre magánéletet élned. Az otthonoddal, a családoddal és a gyökereiddel kellene foglalkoznod. Döntsd el, hogy milyen formában teszed! Takaríthatsz, kertészkedhetsz, finomságokkal kényeztetheted a családodat, vagy kérdezgetheted a szüleidet a régi időkről. A nosztalgiázás nem káros. Különösen, ha szép emlékeket idéz fel az ember. Az idős emberek szívesen teszik ezt. Míg a gyerekek teljesen a „most”-ban vannak. Ők is jó hatással lesznek rád. Keresd a társaságukat! Legyél minél többet velük! Ők olyan bölcsek, hogy nem sajnálkoznak a múlt miatt, nem aggódnak a jövő miatt, hanem a jelenben, a pillanatnak élnek. Utánozd őket! Játszatok, nevessetek felhőtlenül, felszabadultan!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top