Horoszkóp

Hosszú hétvégi horoszkóp – augusztus 20-23.

Búcsúzik a nyár, egy igazi lazítós hosszú hétvégével pihenhetjük ki a nyaralást! Pihenős, bulizós, családias vagy éppen kísértő napok várnak a különböző jegyekre.

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.KOS: Jól indul ez a hosszú hétvége a számodra. A csütörtöki újhold megújító energiákat hoz. Feltölt életkedvvel, tenni akarással és kreatív ötletekkel. Engedd szabadjára a fantáziádat! Hisz tudod jól, hogy álmodni csak nagyban érdemes. Egyébként egész hétvégén az egészségedre és a testi épségedre kell vigyáznod. Ebbe beletartozik az étkezés és a közlekedés is. Ne gondold, hogy te sérthetetlen vagy! És ne feledd, hogy más nem vigyázhat rád helyetted! Figyelj minden mozdulatodra, ha nem akarod a hétvégét ágyban tölteni! Ha van párod, akkor töltsetek kettesben valamennyi időt! Kényeztessétek egymást, mint a kapcsolatotok elején! Ha még nincs párod, akkor nyisd ki jól a szemed! Ott jár a közeledben. 

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.BIKA: Ha vannak újító terveid az otthonoddal kapcsolatosan, akkor ez a hétvége alkalmas a részletek kitalálására és a kivitelezés elkezdésére. A csütörtöki újhold új tárgyat vagy új embert hozhat hozzád. Bármelyik is legyen, fogadd örömmel! Tudd, hogy az új dolgok mindig frissítően hatnak az életenergiáidra. Ettől függetlenül is nyugodt, békés, harmonikus hétvége vár rád. Minden jól alakul, akár otthon maradsz, akár kimozdulsz. Ha az előbbit választod, akkor hívj meg pár rokont vagy barátot! Grillezzetek a kertben vagy kártyázzatok a teraszon! Emellett szakíts időt olyasmire is, ami kikapcsol! Pl. kertészkedés, olvasás, úszás, séta, biciklizés. Használd ki, hogy most jó hosszú a hétvége! 

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.IKREK: Ezen a hosszú hétvégén nincs több kifogás. Lesz időd a családodra és a szüleidre is. A négyből legalább egy napot tölts velük! Vidd el, ill. hívd el őket sétahajókázni vagy kirándulni! De meglepheted őket egy általad készített házi sütivel is. „Tálalj” mellé valami vidám játékot! Mondjuk: „Most mutasd meg!”, vagy lufifújó verseny. Az lenne a legjobb, ha ezt kinn, a szabadban játszanátok. Emellett nem ártana, ha kis időt szánnál az otthonodra is! Rakj rendet! Hiszen jól tudod, ha rend van körülötted, akkor benned is az lesz. A kinn és a benn között szoros összefüggés van. Tudnod kell, hogy ez a hétvége számodra leginkább a családodról és az otthonodról szól. Fogadj mindent és mindenkit szeretettel!  

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.RÁK: Itt a várva várt hosszú hétvége! Itt a remek alkalom, hogy elutazz! Otthon maradni nagyobb erőfeszítésedbe kerül, mint útra kelni. Fogd magad, és indulj! Az sem baj, ha nem volt időd megtervezni. Hisz tudod jól, hogy sokszor a spontán dolgok jobban sikerülnek, mint a gondosan kitaláltak. Hidd el, ha elmész otthonról, könnyebben és gyorsabban kikapcsolódsz, és feltöltődve visszatérni, igazán kellemes, sőt üdítő. Meglátod, jobban fogod értékelni a megszokott tárgyakat. Az sincs kizárva, hogy új szemmel tudsz ránézni a szobádra, és talán ötleted támad az átrendezésre. Addig is feldobhatod pár vidám, saját kezűleg készített dísszel. Pl. színes kartonból vágj ki nagy virágokat, fűzd fel őket egy zsinórra, és lógasd az ablakba! 

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.OROSZLÁN: Fantasztikusan indul ez a hosszú hétvége a számodra. A csütörtöki újhold az Oroszlán jelében fog állni. Ez azt jelenti, hogy új energiákat és a teljes megújulás lehetőségét hozza neked. Ne feledd, hogy legközelebb egy év múlva lesz ilyen! Most bármit újíthatsz magadban és magad körül. Találd ki, hogy mitől éreznéd jobban magad! Új hajszín vagy új szőnyeg? Mindegy, a lényeg, hogy merj változtatni! Ettől a hangulatod és a közérzeted is sokkal jobb lesz. Emellett az anyagi helyzeteddel is foglalkoznod kell, de ne engedd, hogy csak erről szóljon a hétvégéd! Gazdálkodj okosan, és minden rendben lesz! Számítanod kell még egy más természetű csábításra is! Lehetőleg ne keveredj titkos kalandba! 

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.SZŰZ: Szinte az egész hosszú hétvégéd sikere azon múlik, hogy ellen tudsz-e állni a kísértésnek, hogy mindenkinek jól odamondj. Türtőztesd magad, még akkor is, ha igazad van! Ha kell, akkor védd meg magadat, ill. az álláspontodat, de ha lehet, inkább kerüld el az összetűzést, mert rossz „szájízt” okoz, és megmérgezi a hétvégét! Ez különösen azokra a kapcsolataidra vonatkozik, amelyek fontosak a számodra. Arra is készülj fel, hogy a párod vagy valaki más a közeledben váratlan ötlettel áll elő! Próbálj meg időt kérni, mert az első reakciód biztosan nem lesz kedvező! A hét utolsó napján a Nap belép a Szűz jelébe. Ezzel kezdetét veszi az egy hónapos ciklus, amely neked energiát és fényes sikereket hoz. 

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.MÉRLEG: Ez csendes, nyugodt hétvégének ígérkezik a számodra. Ha szereted a békét, és pihenésre vágysz, akkor most megkapod. Ha van kedved, akkor rendet rakhatsz, de ne takaríts egész hétvégén! Érdemes lenne nemcsak magad körül, hanem magadban is rendet rakni. A gondolataidat és az érzéseidet rendezgetni éppoly fontos, mint a könyveidet meg a ruháidat. Tisztába tenni, tisztán látni, tiszta célokat kitűzni most megnyugtató és előremutató is egyben. Ez nem azt jelenti, hogy el kellene zárkóznod a világtól. Hívhatsz vendégeket, vagy mehetsz te vendégségbe. Ha van kedved, süthetsz idénygyümölcsből lepényt. Meglátod, nagy sikere lesz. De lesz időd arra is, hogy meglátogass egy kiállítást vagy kirakodóvásárt. Itt jó ötleteket kaphatsz…

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.SKORPIÓ: Végre itt a hosszú hétvége! Ne törődj semmivel, élj a hobbidnak, és legyél minél többet a barátaiddal! Hívd el a barátaidat piknikezni vagy biciklizni, esetleg strandolni! Ha olyan emberek között töltöd a hétvégét, akiket szeretsz, akkor feltöltődsz és kisimulsz. A barátok társaságában önmagad lehetsz, mert maximálisan érzed az elfogadást, és szerencsére ez kölcsönös, ezért nevezzük barátságnak. Ettől függetlenül is számíts rá, hogy a hét legvégén csordultig leszel szeretettel és hálával. Szíved szerint átölelnéd az egész világot. Ki tart vissza? Tedd meg! Legyél kedves a szüleiddel, a testvéreiddel, a szomszédaiddal és minden emberrel. Próbáld ki, milyen jó rámosolyogni idegenekre az utcán! Nem baj, ha furán néznek. Lesz, aki visszamosolyog…

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.NYILAS: Végre itt a hosszú hétvége, amely jól indul a számodra. A csütörtöki újhold fel fog dobni téged. Újult energiával vetheted, ill. vethetnéd bele magad a kihívásokba. De ne feledd, hogy hétvége van! Ha nem muszáj, akkor ne dolgozz! Élvezd a nyár örömeit! Most kell strandra menni, fagyizni, csodálni az augusztusi csillagos eget. Menj szórakozni! Semmiképp se búslakodj otthon! Ha nem hívnak a barátaid, akkor hívd te őket! Ha túl büszke vagy, akkor szabályosan bezárod magad, és ezzel saját magaddal tolsz ki. Mi értelme ennek? És kinek jó? Neked biztosan nem. Hát akkor ne tedd! Azt se feledd, hogy csak az a ciki, ami te annak definiálsz! Ne félj a visszautasítástól! Ha az egyik nem jön, akkor jön a másik…

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.BAK: Igazán kellemesnek ígérkezik ez a hosszú hétvége a számodra. Szabályosan megszáll a nyugalom, és a biztos meggyőződés, hogy minden rendben van. Ennek örömére engedélyezz magadnak egy kis semmittevést! Nem kell folyton hasznosnak lenned. Olykor szabad lazítanod is. Csak a közlekedésben kell figyelmesnek lenned. Váratlan helyzet adódhat. Attól váratlan, hogy nem lehet rá felkészülni, és kivédeni, de a bajt meg lehet előzni, ha kellő sebességgel haladsz, és maximálisan betartod a szabályokat. Ha a hét legvégén már nem bírsz magaddal, és hasznossá akarod tenni magad, akkor rakj rendet az íróasztalodon, vagy kertészkedj! Válassz olyan tevékenységet, amely látványos eredményt hoz, és ezáltal elégedettséggel tölt el!

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.VÍZÖNTŐ: Remekül indul a hosszú hétvégéd. A csütörtöki újhold új, izgalmas találkozást és/vagy új kapcsolatot hozhat neked. Ebből lehet szerelem, barátság vagy csak egy futó beszélgetés. Majd meglátod. Mindenesetre jó, ha nyitottan és várakozva nézel előre. Ha van párod, akkor maradj hű! Ne tedd őt se szándékosan, se anélkül féltékennyé! Nem méltó ilyesmivel tesztelni a másikat. És vigyázz az értékeidre, érzelmi és anyagi értelemben is, mert ha nem vigyázol, akkor könnyen veszteség érhet. Tedd a pénztárcádat biztonságos helyre! Ezenkívül ne költs olyasmire, ami hirtelen csábít el! A hét legvégén közlékeny, vidám hangulatban leszel, ezért kár lenne otthon maradni. Menj inkább társaságba, szórakozni! 

Hosszú hétvégi horoszkóp - augusztus 20-23.HALAK: Számodra a hosszú hétvége a találkozások hétvégéje lesz, ezért is szigorúan tilos otthon gubbasztanod. Menj sétálni, szórakozni, strandolni, biciklizni vagy moziba! Mindegy, csak az a lényeg, hogy emberek között legyél. Természetesen, ha van párod, akkor vele is törődj! Töltsetek kettesben minél több időt! Élvezzétek a hosszú hétvégét és a nyár utolsó napjait! Gyönyörködjetek az augusztusi csillagos égben! Az is fontos most, hogy semmilyen kicsinyes dolgon ne bosszantsd fel magad! Tudod jól, hogy vannak, akik elvesznek a részletekben, ill. belekötnek mindenbe. Velük teljesen felesleges leállnod vitázni, mert úgysem tudod meggyőzni őket. Csak magadat húzod fel. Inkább ne tedd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top