Horoszkóp

Nagy bulihoroszkóp – 2009

Mindenkit más és más szórakozás tölt fel. Most megvizsgáljuk az asztrológia segítségével, hogy kinek mi a legjobb buli.

KOS (március 21. április 20.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Kos szülött energikus, folyton aktív, sportos, de hosszú távon nem kitartó. Imádja a kihívásokat, keresi a versenyhelyzeteket, és szinte állandóan rivalizál. Győzni akar mindig mindenben, közben kedveli az új helyzeteket. Nem ijed meg a nehéz, erőt próbáló szituációktól.

Neki való bulik: Az olyan szórakozóhelyeket szereti, ahol több helyszín van, így ha megunja az egyiket, akkor átmehet a másikra. Kedveli a színes, vegyes társaságot. Imád új emberekkel ismerkedni. A fesztiválok igazán neki valók. Fontos, hogy mozoghasson szórakozás közben, így a tánc, a bowling vagy bármelyik sport neki való szórakozás lehet, sőt az igazi az, ha kettő szorosan összefügg. Nem tudja élvezni például azt a koncertet, ahol egy helyben kell ülnie vagy állnia.

Mi vár rá? Ebben az időszakban a Kos rendkívül népszerű. Menjen mindenhova, ahova csak hívják. Idén senki sem akar nélküle bulit szervezni. Nem csoda, hiszen ragyogni fog, és sziporkázni. Ha ismerkedni akar, akkor rövid ideig két vasat is tarthat a tűzben, de tartósan ne folytasson párhuzamosan két kapcsolatot, mert a nyár legvégére zűrös helyzetbe kerülhet. Nemcsak a lebukás fenyegeti, hanem egyéb kínos szituáció is… 

 

BIKA (április 21. – május 20.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Bika szülött gyakorlatias, kitartó, jó ízlésű, de makacs. Imád mindent, ami szép, finom és érzéki. Ő tudja igazán, mitől döglik a légy, akár önmaga, akár más kényeztetéséről van szó, de emellett meglehetősen kényelmes, sőt lusta. Nem erőlteti meg magát, csak ha muszáj.

Neki való bulik: Azt a helyet szereti, ahol nagy, puha fotelek vannak, ahol római stílusban, elnyújtózva lehet pihenni. Ki nem állhatja a túlzsúfoltságot. Nem szereti a tömeget, ahol büdös izzadság- és alkoholszag van. Ha mégis koncertre vágyik, akkor szabadtérre menjen, ahonnan könnyen odébbállhat. Egyébként neki a szórakozás és az étkezés szorosan összefonódik, akkor érzi jól magát, ha finomakat lehet enni és inni, miközben kellemes zene szól. A tánc és a mozgás csak akkor jöhet szóba, ha nem túl megterhelő.

Mi vár rá? A nyár legvége kedvezőbbnek látszik a bulizás szempontjából, sőt ez az időszak még valami meglepetést is tartogat. Ez egy beszélgetés során fog kiderülni. Fontos, hogy a Bika meghallja a tanácsot. Emellett a költekezés túlzásba vitelétől kell tartózkodnia. Ne vegyen minden bulira új ruhát és bizsukat! Kreatívan variálja a meglévőket! Az ő ízlése utolérhetetlen ötletekkel segíti.

 

IKREK (május 21. június 21.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009Az Ikrek szülött kíváncsi, fiatalos, mozgékony és élénk. Minden érdekli, de hajlamos a felületességre. Mivel okos, gyorsan felfog bármit, és azt hiszi, hogy már tudja is. Neki a szórakozás és a tájékozódás szinte azonos. Akkor érzi jól magát, ha még több infót kaphat. Szivacsként szívja magába az új ismereteket.

Neki való bulik: Számára a szellemi és a fizikai mozgás az igazi kikapcsolódás, főleg, ha egyébként a munkája egy helyhez köti hét közben. Így a kirándulások, az utazások neki valók, akár úgy is, hogy a buliba le kell utazni, aztán vissza. Ezenkívül imádja a tágas tereket és a friss levegőt, emiatt a szabadtéri koncertek, fesztiválok valók neki. Nem bánja, ha szórakozás közben tanulhat valami izgalmasat, valami újat, hiszen neki a szellemi táplálék fontosabb, mint a fizikai.

Mi vár rá? Mostantól minden akadály elhárul, lehet bulizni, szórakozni ezerrel. Annyi meghívás gyűlt  össze, hogy az Ikrek nem tud dönteni, hova menjen. A legjobb, ha mindenhova benéz egy rövid időre. Egyébként se köti le hosszan egy dolog. Akkor fogja igazán jól érezni magát, ha egy este vagy egy hétvégén sok helyszínen megfordul. Nyár végén vigyázzon a pénzére! Ne költsön többet, mint amennyi a keret!

 

RÁK (június 22. – július 22.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Rák szülött romantikus, gyengéd, támaszt kereső és csapatjátékos, ezért nem szeret egyedül lenni. Ha nincs kísérője vagy társasága, akkor nem megy sehova, viszont a barátait, ill. a párját szinte bárhova szívesen elkíséri. Érzékeny lelke miatt kerüli a durva vicceket és szórakozási módokat.

Neki való bulik: Szíve szerint otthon bulizna mindig, vagy egy barátja lakásában. Nem kedveli az ismeretlen helyeket, mert kicsit félénk az idegen közegben. Jobban szereti, ha sok barát veszi körül. Romantikus hajlama miatt imádja a finom, lágy zenét. Továbbá kedveli a régi slágereket és a kevésbé modern stílust, mint például az operett vagy a musical, és az olyan helyeket, ahol sok gyertya vagy mécses ég az asztalokon.

Mi vár rá? Mostanában az anyagi nehézségek mérgezhetik meg a bulikat. Rendkívül fontos, hogy a Rák ne gubbasszon otthon azért, mert nincs pénze! Keressen ingyenes programokat! Sok olyan szabadtéri fesztivál és koncert lesz, ahova nincs belépődíj. Fogadja el a barátai meghívását, hiszen szégyenlős koldusnak üres a tarisznyája. Csak a nyár legvégén fog javulni az anyagi helyzete.

 

OROSZLÁN (július 23. augusztus 22.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009Az Oroszlán szülött öntudatos, büszke, nagyvonalú és szívélyes. Remek társaság. Szinte mindenki imádja, és keresi a társaságát. Olyan ő, mint a Naprendszerben a Nap: folyton a középpontban van, és körülötte a többiek „sütkéreznek”, vagyis élvezik lenyűgöző, magával ragadó stílusát. Emiatt sok meghívást kap.

Neki való bulik: Mivel imádja az életet és a lüktetést, keresi az olyan helyeket, ahol pezseg a tömeg. Persze azt sem bánja, ha egy kisebb baráti társaság jön össze, ha ő lehet a középpontban. A másik, ami rendkívül vonzza, az egy különleges koncert vagy exkluzív mulató, ahova nem léphet be akárki. Hihetetlenül büszke, ha neki van VIP-belépője, vagy ha a sztár közelébe juthat.

Idén nyáron: Két nagy hibát követhet el az Oroszlán mostanában. Az egyik, ha spórolásból nem megy sehova. A másik, ha arra vár, hogy meghívják. Mindkettő felér egy „öngóllal”, vagyis saját magával szúr ki, ha ilyesmit tesz. A pénz nem lehet akadály, mert rengeteg ingyenes program van egész nyáron. És ahelyett, hogy másokra vár, találja ki és szervezze meg ő a bulit. Hívjon el minél több barátot! A születésnapját is kiváló hangulatú partival ünnepelheti meg, ha hozza a formáját, és nagyvonalúan viselkedik.

 

SZŰZ (augusztus 23. szeptember 22.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Szűz szülött racionális, okos, józan és hűvös. Nem kedveli az italozó, hangoskodó társaságot. Többre értékeli az érdekfeszítő beszélgetéseket, ezekben gyakran passzív hallgató marad. Elítéli a pazarlást, ezért nem szeret sokat költeni a szórakozásra, de ha van kedve, akkor veszi a fáradságot, és megkeresi az ingyenes programokat.

Neki való bulik: Félénksége és bizalmatlansága miatt kerüli a nagy tömeget. Ezt csak akkor képes legyőzni, ha egy általa sokra tartott zenekar ad ingyenes koncertet. Ezenkívül a kultúra és a színvonalas szórakozás híve, például kedveli a múzeumokat, a könyvtárakat, a hagyományőrző rendezvényeket, ill. a technikai kiállításokat. Akkor élvezi ezeket, ha gyakorlati haszna is van a szórakozásnak.

Mi vár rá? A Szűz szülött mostantól fog tudni nyugodtan kikapcsolódni. Addig nem lesz képes a szórakozásra gondolni, amíg a kötelezettségei nincsenek elintézve. Nyár végén könnyebb lesz lazítania, bár igaz, hogy folyamatosan lesz, amin idegeskedhet, de emiatt nem szabad bezárkóznia, ill. elzárkóznia a meghívások és a lehetőség elől, pedig lesz bőven ilyen. Mindenképpen menjen, ha hívják! Remekül fogja érezni magát, és utána minden egyszerűbbnek fog tűnni.

 

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Mérleg szülött széplelkű, tapintatos, liberális és diplomatikus. Rendkívül kifinomult az ízlése. Mindenből ösztönösen a legszínvonalasabbat választja. Imád társaságba járni, és szórakozni, egyrészt azért, mert csinosan fel lehet öltözni, másrészt azért, mert neki lételeme a társalgás.

Neki való bulik: Mivel a Mérleg mindenben ínyenc, kedveli a nívós és stílusos szórakozóhelyeket. Fontos számára, hogy ott összhang legyen. Ki nem állhatja a zajt, a füstöt és a durva zenét, ezért kerüli például a kocsmákat, viszont a hangulatos kávézók és bárok nagyon vonzzák. Étterembe és cukrászdába is szívesen megy, mert szeret enni-inni. A koncertek és a fesztiválok csak akkor érdeklik, ha ott a kultúra színe-java vonul fel.

Mi vár rá? Ez az időszak sok meghívást és lehetőséget tartogat a Mérleg számára. Egyetlen szépséghibája lehet a programjainak, ha olyan társasággal megy, amelyben valaki mindenáron a középpontban akar lenni. Ez a személy feszültséget okozhat a barátok között. Jobb, ha kerüli az ő társaságát! A nyár végén érdemes lenne egy koncert vagy más különleges program kedvéért kiruccanni külföldre. Ez élete meghatározó élménye lehet.

 

SKORPIÓ (október 23. november 21.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Skorpió szülött szenvedélyes, energikus, éles eszű és kísérletező. Imádja a kihívásokat, keresi a kalandokat. Szívesen kockáztat, olykor esztelenül sokat. Szereti feszegetni a saját és mások határait is, emiatt gyakran provokatívan lép fel. Azt vallja, hogy extrém helyzetben mindenki valódi önmagát adja.

Neki való bulik: A Skorpió imád élni és szórakozni. Szerinte szenvedély és heves érzelmek nélkül mit sem ér az élet. Szó szerint és átvitt értelemben is életveszélyes helyzetekbe megy bele. Így például ő az extrém sportok éllovasa. A szórakozás terén is hajlamos a szélsőségekre. Számára a polgári, úgymond normális dolgok unalmasak. Rendkívül erős a szexuális kisugárzása, amit nem is titkol, sőt élvezi, ha megbotránkoztat valakit. Neki a sztriptíz vagy a tangó való, mert itt az erotika és a szenvedélyek dominálnak.

Mi vár rá? Mostanában a bulizás elmaradásának fő oka a pénzhiány lehet. Érdemes kibírnia kicsit, mert a nyár legvégétől javulni fog az anyagi helyzete. Nem szabad eladósodnia azért, hogy kimehessen egy koncertre. Mostanában a legnagyobb élmény egy belföldi fesztivál lehet a számára. Ide mindenképpen menjen el! Annyi élményt fog begyűjteni, amiből hónapokig tud élni. A hónap végén arra vigyázzon, hogy ne bántson meg egy idősebb embert, mert elveszítheti őt mint barátot.

 

NYILAS (november 22. – december 21.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Nyilas szülött toleráns, nagyvonalú, jóindulatú és lelkesedő. Számára a rajongás alapéletérzés. Szereti az igényes, nagyszerű dolgokat, bármiről legyen szó. Olykor kissé patetikus és „rongyrázó”. Ennek oka, hogy nem tud mit kezdeni a középszerű, tömegízlést kielégítő tárgyakkal és szórakozási módokkal.

Neki való bulik: Számára fontosak a filozofikus témák, ezért szereti, ha egy szórakozóhelynek van eszmei vonala. Ugyanígy igényli, hogy egy koncert, egy fesztivál vagy buli is egy adott téma köré épüljön fel. Lehet ez a 70-es évek lázadása vagy egy konkrét hangszer dicsőítése stb. Mivel vonzzák a távoli kultúrák, szeret utazni, vagy itthon olyan rendezvényt meglátogatni, amelyen módja van egzotikus emberekkel találkozni. Kicsit kényelmes, de ha az adott buli elég különleges, akkor hajlandó leküzdeni ezt.

Mi vár rá? Mostanában sikerek várnak rá szerelmi téren, ha bulizni megy. Az anyagi gondok ne tartsák otthon! Keressen ingyenes programokat, és spóroljon mással! A szórakozás kifejezetten inspiráló számára, így élményekkel feltöltődve a munka is jobban fog menni. A nyár végén gondolja meg, hogy akár kölcsönt is kérhet valakitől, hogy elutazhasson egy külföldi koncertre vagy fesztiválra. Ez akkora kaland lesz, amit kár lenne kihagynia.

 

BAK (december 22. – január 20.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Bak szülött komoly, régimódi, aszketikus és következetes. Elítéli a laza erkölcsöket, a felelőtlen életmódot és a lustaságot. Nehezen tud önmagának pihenést engedélyezni. Ritkán megy szabadságra, akkor is igyekszik hasznosan tölteni az időt, ugyanis a semmittevést és a lazítást időpocsékolásnak tartja.

Neki való bulik: A Bak alapvetően a buli szótól irtózik, főleg, ha már rossz tapasztalatai vannak. Ő a józanság híve, ezért az ittas embereket kerüli. Szerinte érezheti magát jól az ember úgy is, ha nem részegedik le. Nem szeret költeni, ezért főleg az ingyenes rendezvényeket látogatja. Sokra tartja és tiszteli a technikát és a remek műszaki megoldásokat, emiatt számára akkor izgalmas egy koncert vagy fesztivál, ha beleláthat a mögöttes, fegyelmezetten szervezett háttérmunkába. Jó üzleti érzéke miatt az sincs kizárva, hogy munkát vállal ott, és mellette ő is élvezheti az adott programot.

Idén nyáron: Ha mostanában a Bak rászánja magát arra, hogy bulizni menjen, akkor egy olyan emberrel találkozhat, aki meghatározó lesz az életében. Akár szerelem is lehet ebből, de ha nem, akkor is fontos, hogy megismerkedjenek. A nyár végén a szokásosnál is nehezebben ad ki pénzt bármire, ezért tájékozódjon alaposan, mert rengeteg ingyenes program lesz, így a pénzhiány nem lehet ürügy az otthon maradásra.

 

VÍZÖNTŐ (január 21. február 19.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Vízöntő szülött különc, merész, lázadó és excentrikus. Imádja a szokatlan helyszíneket és a fura embereket, viszont nem érdeklik a hagyományok és a régimódi stílusok. Csak az tudja lázba hozni, ami kellően extravagáns. Az sem baj, ha polgárpukkasztó. Ő a szabadság és a modernség megtestesítője.

Neki való bulik: Mivel rendkívül modern, sőt divatteremtő, ezért csak a legújabb szórakozóhelyek és a legnaprakészebb rendezvények vonzzák. Mindig mindenről tud: hogy hol nyílt új pub, vagy mikor lesz a következő koncert. Szívesen kísérletezik, ezért lelkes híve az underground zenének és az alternatív művészeteknek. Abban is remek az ízlése, hogy hogyan lehet különböző stílusokat mixelni. Jó érzéke van ahhoz, hogy a szabadságot a legizgalmasabb módon élje meg, ezért művészként vagy műértőként is érdemes követni őt.

Mi vár rá? Mostanában minden az élvezeteknek és a bulizásnak kedvez. Bátran belevetheti magát ezekbe. Annyi élmény és izgalmas kaland vár rá, ami sokáig el fogja kísérni. Az se vegye el a kedvét, hogy mostanában anyagilag nem túl rózsás a helyzet. Igaza van, ha úgy áll hozzá, hogy most kell élni, mert később csak öregebb lesz. Nyár végén szenvedélyes szerelmi flört adódhat, de meghiúsulhat egy terve. Ne bánja, mert hamarosan kárpótolva lesz.

 

HALAK (február 20. – március 21.)

Nagy nyári bulihoroszkóp 2009A Halak szülött élénk fantáziájú, romantikus, álmodozó és empatikus. Csak akkor érzi jól magát, ha a körülötte lévők is. Képes feláldozni önmagát, ha ezzel a párja, a családja vagy a barátai boldogabbak lehetnek. Számára sokkal fontosabb az érzelmi egyensúly, mint a fizikai elégedettség.

Neki való bulik: Határozottan vizuális típus, ezért a szép és misztikus látvány vonzza leginkább. Egy koncerten valószínűleg jobban élvezi a képi élményeket, mint a zenét, bár a kettő összhangja adhatja számára a teljes élvezetet. A konkrét körvonalak helyett sokkal jobban szereti az elmosódott határokat, ezért tartja sokra azokat a művészeket, akik összeolvasztanak különböző stílusokat. Az sem zavarja, ha ez kissé diszharmonikussá teszi a dolgot, így az eltérő kultúrák találkozása és az alternatív helyek jelentik számára az igazi szórakozást.

Mi vár rá? Mostanában több fényes program is vár rá. Jó lenne, ha nem egyedül menne ezekre, hanem barátokkal vagy rokonokkal. Nyár végén egy utazás kapcsán összetalálkozhat valakivel, aki új színt visz a Halak életébe. A szépség, a kifinomultság és a szeretet megtestesítője lesz ő, aki néhány területen más, de több területen egészen hasonlatos a Halakhoz. Ketten együtt sok izgalmas programban vehetnek részt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top