Horoszkóp

Ébredj mindig tiszta és ragyogó bőrrel

Még a legalaposabb ápolás mellett is előfordul, hogy arcodon időről időre pattanások jelennek meg esetleg kifényesedik a bőröd vagy tág pórusokkal küzdesz. Ráadásul bőröd állapotán a stressz, a városi levegő, a nem megfelelő táplálkozás és a hormonális változások is rontanak. Ezért fontos, hogy megismerd milyen bőrtípusba tartozol és ennek megfelelő termékeket válassz.

Ébredj mindigA problémás bőr könnyen irritálható, de van megoldás

A legújabb kutatások szerint az UV-sugárzás hatására a bőrben lévő faggyúmirigyek intenzív működésbe lépnek, ami nagymértékben okozza a bőr kifényesedését és hozzájárul a pattanások kialakulásához is. A faggyúmirigyek irritációja okozza a pattanásokat és bőrhibákat. A problémás bőr jellemzője, hogy faggyúmirigyeit az átlagosnál nagyobb számú idegvégződés ingerli, így a bőr túl hevesen reagál és könnyen irritálható.

Egy okos döntés:

Keresd a Vichy soha nem látott akcióját a patikákban, hiszen a Normaderm hidratáló krémet problémás bőrre most kihagyhatatlan áron, limitált kiadásban vásárolhatod meg, és hihetetlen akciós csomagok közül választhatsz! Részletekért kattints! »

Nemcsak a kamaszok problémája

A pattanásos bőr és a mitesszerek nemcsak a kamaszkorban lévő nőket és férfiakat sújtja. Az újra és újra felbukkanó szépséghibák leginkább a stressz és a kialvatlanság hatására, illetve a menstruációt megelőző napokban jelentkezhetnek nálad.

Keresd az akciós csomagokat a patikákban ajándék tisztító géllel és 1 hétre elég Normateint alapozóval!

Ébredj mindig

A faggyúmirigyek 15 és 30 éves kor között működnek a legaktívabban, 50 éves kor felett pedig jelentős visszaesés tapasztalható. Felmérések szerint a 20 éven felüli nők 40%-nak van problémás bőre.

Végezz online bőrdiagnosztikát, hogy kideríthesd, melyik csoportba tartozol! Kattints a részletekért! »

A pattanások sokszor nemcsak esztétikai gondot okoznak, de nem ritkán fájdalmasak és heget vagy sötét foltot hagynak maguk után. A problémás bőr kezelésében kiemelt szerepe van a higiéniának, a megfelelő és rendszeres tisztításának és ápolásnak.

Éjszaka más ápolásra vágyik a bőröd

Ébredj mindigGyakran előfordul, hogy reggelente egy újabb pattanás jelenik meg az arcodon. Ennek oka, hogy éjszaka intenzívebb mind a hámsejtek képződése, mind a faggyúmirigyek működése, ami faggyútúltermelődéshez vezet. A Normaderm Nuit éjszakai krém segít leküzdeni ezt a problémát. LHA-t – Lipo Hydroxy Sav – és E-vitamint tartalmaz. Porózus jellegű összetevőinek köszönhetően: hamarabb felszívódik és mélyebbre jut a hatóanyag a szőrszál és a tüsző között egészen a faggyúmirigyig. Így az alapsejtekhez jutva fejti ki hatását. A gyors beszívódás után nem hagy zsírfényt és zsíros érzetet a bőrödön.

Az alapos tisztítás elengedhetetlen

Az optimális eredmény elérése érdekében mindenképpen javasolt, hogy használat előtt tisztítsd meg arcodat a megújult és megerősített hatékonyságú Normaderm géllel és tonikkal. Ha az alapos arctisztítás a mindennapi rutin részévé válik, biztos lehetsz benne, hogy bőröd valóban tiszta és friss lesz, így a hidratálás és az ápolás is hatékonyabbá válik. A megerősített hatékonyságú Normaderm Tonik és Mélytisztító Gél egymást kiegészítve nyújtják a problémás bőr számára is a legmegfelelőbb tisztítást és ápolást.

Vichy mélytisztító gél problémás bőrre

Ébredj mindigEltávolítja a szennyeződéseket és a faggyúfelesleget. Mélyen kitisztítja a pórusokat. Szappanmentes és hipoallergén. Érzékeny bőrűeken tesztelt. Nem mitesszerképző. Megtisztítja és megnyitja a pórusakat és még a mélyen lévő szennyeződéseket is maradéktalanul eltávolítja.

Glikolsavat, szalicilsavat és Hamamelis virginiana-t – varázsdiót – , valamint Vichy termálvizet tartalmaz. A megerősített hatékonyság a hozzáadott Totarol és Eperuline hatóanyagoknak köszönhető. A gél extra friss textúrája gazdag és bőséges habot képez, melyet nagyon könnyű leöblíteni és tiszta, üde illatot hagy maga után.

Vichy Normaderm tisztító tonik problémás bőrre

Ébredj mindigMegerősített hatékonysága a hozzáadott Totarol és Eperuline hatóanyagoknak köszönhető. Eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyúfelesleget. Láthatóan összehúzza a pórusokat. Hipoallergén. Érzékeny bőrűeken tesztelt.
Reggel és este egy tonikkal átitatott vattapamacs segítségével töröld át a már megtisztított arcbőrt. Glikolsavat, szalicilsavat és Vichy termálvizet tartalmaz.
A tonik használatánál koncentrálj a problémás területekre. Használat után nem kell leöblíteni. Optimális hatás érdekében használd a Normaderm Mélytisztító Gél kiegészítőjeként.

 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top