Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (szeptember 11-13.)

Beszélgessünk, sétáljunk, lazítsunk, hiszen erre való a hétvége! És ez szinte minden jegy szülöttjének jót is fog tenni!

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)KOS: Érdemes a hétvégét beszélgetéssel indítanod. Ne gondold, hogy ki tudod találni a másik igényét! Inkább kérdezd meg, legyen szó hivatalos ügyről vagy magánéletről. Főleg a párkapcsolatban kell tisztában lenned azzal, hogy minden, ami kimondatlan marad, bomlasztó erővé válik, vagyis az őszinteség nemcsak erény, hanem a kapcsolat megőrzésének záloga is. Ezen a hétvégén megint óvatosnak kell lenned a közlekedésben. Most az lehet veszélyforrás, ha egyszerre több dologra akarsz figyelni. Vigyázz, mert minden, ami eltereli a figyelmedet, súlyosan veszélyezteti a közlekedésben részt vevők épségét! A hét utolsó napján nagy kihívás lesz számodra, hogy kivédj egy családi „balhét”.

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)BIKA: Ezen a hétvégén több idegesítő tényező is frusztrálhat téged. Ezek rendesen próbára teszik a türelmedet, a toleranciádat, ill. a béketűrésedet. Épp ezért, ha jót akarsz magadnak, akkor mindent és mindenkit vegyél a lehető leglazábban, vagyis ne idegesítsd magad senki és semmi miatt! Ami fontos neked, azt vedd komolyan, de akkor se idegeskedj! Például a kollégák vagy a főnök miatt, aztán a gyerek miatt, és végül a pénz miatt. Látod, szinte az összes életterületed érintve lesz. Így akár mindennap lehet okod a kiborulásra. Vagy dönthetsz úgy is, hogy ennek ellenére jól fogod érezni magad, hiszen hétvége van. Ha tele van a hócipőd, akkor menj el sétálni, szellőztesd ki a fejed!

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)IKREK: Elemedben leszel ezen a hétvégén. Főleg azért, mert szeretsz egyszerre, párhuzamosan több dolgot csinálni. Csak arra ügyelj, hogy a közlekedésben ne legyél figyelmetlen! Muszáj arra koncentrálnod, amit éppen csinálsz, máskülönben könnyen megsérülhetsz. Mivel hétvége van, jó lenne, ha nem dolgoznál, máskülönben olyan hibát követhetnél el, amelyet nehéz lesz korrigálni. Hagyd a munkát meg a „fontoskodást”, és inkább szórakozz, töltődj! És közben okosan oszd be a pénzedet! Ha meghív valaki, akkor bátran fogadd el! Ne utasítsd vissza, mert megbántódhat! Azt hiheti, hogy neked derogálnak az ő kapcsolatai vagy a pénze. Hidd el, boldoggá teszed, ha elfogadod! Így mindketten jól jártok.

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)RÁK: Nem indul túl jól a hétvégéd, és sajnos a folytatás sem lesz túl fényes, de a vége annál inkább. Olyan happy end jellegű lesz az egész. Először a veszteségeid meg az életedből jelenleg hiányzó dolgok keseríthetnek el, vagyis a lelked békéjére kell ügyelned, majd a testi épségedre kell vigyáznod. Főleg a közlekedésben kell fokozottan óvatosnak és körültekintőnek lenned. Ha nem sérülsz meg, akkor a hét utolsó napján csodás dolgok várnak rád. Tele leszel energiával. A hangulatod és a közérzeted is kiválónak ígérkezik. Szóljon ez a nap rólad! Kérdezd magadtól, hogy mi esne jól, és tedd azt! Kényeztesd magad, vagy hagyd, hogy valaki kényeztessen! Hidd el, ez jár neked! Már rég rászolgáltál…

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)OROSZLÁN: Ugye tudod, hogy olykor nem könnyű veled? Alapvetően nagyvonalú és bőkezű vagy, de néha megmakacsolod magad, és be akarod bizonyítani, hogy csak neked lehet igazad. Ezt olyan témában teszed, amelynek semmi jelentősége, de a vita hevében elfelejted, hogy ez olyan piti. Ezen a hétvégén ezt kellene elkerülnöd, máskülönben helyrehozhatatlan sérülést okozhatsz. Például a pénz miatti vitára rámehet egy régi barátság. Gondold át, hogy megéri-e! A hét utolsó napján add át magad a pihenésnek! Lazíts, lustálkodj, és látogasd meg édesanyádat! Ha él még, akkor kedveskedj neki olyasmivel, amiről tudod, hogy ő sajnálja magától! Ha már nem él, akkor vigyél virágot a sírjára!   

           

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)SZŰZ: Szerencsére itt a hétvége. Ne dolgozz! Ha kellene, akkor vegyél ki szabit, mert olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt kiakadhatsz, vagy hibázhatsz, vagy összetűzésbe kerülhetsz a főnököddel, és bármelyik megviselhet. Jobb, ha otthon pihengetsz, és majd a jövő héten dobod be magad. Ha van hobbid, akkor töltsd azzal az idődet! Ha vannak barátaid, akkor töltsd velük a hétvégét! Sőt az lenne a legjobb, ha kettőt össze tudnád kötni. Csináljatok együtt valamit! Nincs annál vidámabb, mint közösen felfedezni új dolgokat, vagy felidézni régi, kellemes emlékeket. Ez attól is függ, hogy milyen régóta vagytok barátok. Ha vannak közös élményeitek, akkor van mit felidézni. Ha nincsenek, akkor szerezzetek!

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)MÉRLEG: Nem lesz mentes ez a hétvége a feszültségektől. Benned és körülötted is bármikor felléphet ez a „tünet”. Ha orvosolni szeretnéd, akkor a legjobb, ha magadra koncentrálsz, és egészségesen önző leszel, mert ha te jól érzed magad, akkor a környezeted is. Ezért csak azt tedd, ami jólesik testednek-lelkednek, és olyan emberek társaságát keresd, akik jó hatással vannak rád. Most a panaszkodó, aggódó, sopánkodó emberek energiavámpírként szívják el az amúgy sem sok energiádat. A te dolgod, hogy levédd, ill. megvédd magad tőlük. Más nem teheti helyetted. A legjobb terápia ezen a hétvégén a friss levegő, szó szerint és átvitt értelemben is kifúj a szél a fejedből minden ártó dolgot.

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)SKORPIÓ: Ezen a hétvégén úgy tűnhet számodra, hogy senki sem ért, ill. értékel téged. Se a főnököd, se a családod, se a barátaid, sőt mindenki ellened van. Összebeszéltek, és te akárhogy igyekszel, nem kapsz semmi elismerést tőlük. Ha ilyen gondolatok keringenek a fejedben, akkor diagnosztizálhatod magadnak az önsajnálat nevű betegséget. Ez olyan lassan ölő és megőrjítő kór, amelyet nehéz felismerni, de kezelni sem könnyű. A legjobb gyógyszere az önirónia és a humor. Ha képes vagy nevetni önmagadon, azonnal a gyógyulás útjára lépsz. Szerencsére a hét utolsó napja már sokkal jobb kedélyállapotban talál. Ekkor már elemedben leszel. Lubickolsz az élet örömeiben, szó szerint és átvitt értelemben is.

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)NYILAS: Ne engedd kicsúszni a kezedből az irányítást a hétvégén! Számodra a szombat éjjel lesz a legkritikusabb. Ha ott nem veszíted el az önkontrollt, akkor minden más kezelhető lesz. Például a párkapcsolati feszültségek. Szerelmes, szenvedélyes hangulatban leszel. Jogosan vágysz arra, hogy szeress, és téged szeressenek, hogy ölelj, és téged öleljenek, de ehhez kell a másik vágya is. Ha épp nincs meg benne, akkor finoman „helyzetbe hozhatod”. Pont ott csókold meg, ahol a legérzékenyebb, vagy olyasmit súgj a fülébe, amitől megborzong! Ha nem tudod, mi ez, akkor kísérletezz! Másképp nem fog kiderülni. Amennyiben nincs még párod, most betoppanhat. Kérdés, hogy fel vagy-e készülve rá.

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)BAK: Lazíts végre! Most hétvége van. Nem kell minden helyzetben azt vizsgálnod, hogy megéri-e, vagy hogy visszakapod-e azt, amit adtál. Engedd el mindezt! Legyél nagyvonalú! Tudd, hogy „az élet azzal bőkezű, aki maga is az”! Most nagyot fordulhat az életed. Ennek pedig épp te vagy a kulcsfigurája, mert igenis körülötted forog a világ. Ne lepődj meg, ha hirtelen mindenki téged akar látni, téged hív meg, vagy veled akar randizni. Amennyiben van párkapcsolatod, az is nagy változáson mehet keresztül. Ezért is fontos, hogy minél több időt töltsetek kettesben! Zárjátok ki a külvilágot, és csak egymásra figyeljetek! Ha még nincs párod, akkor valaki nagy energiával robbanhat be az életedbe.

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)VÍZÖNTŐ: Szinte egész hétvégén elemedben leszel. Főleg, ha sokat leszel a szabadban. Annál több energiád lesz, minél több friss levegőt szívsz be. Ez nemcsak a tüdődet tisztítja ki, hanem áttételesen a fejedet is. Így könnyebb lesz arra a két dologra ügyelned, ami gondot okozhat ezen a hétvégén. Az egyik téma a pénz, a másik az egészséged. Az előbbivel kapcsolatosan óvatosnak kell lenned, hogy ne sózzanak rád hibás árut. Az utóbbival kapcsolatosan pedig, ha te nem vigyázol az egészségedre, senki más se fogja megtenni. Ez nem adható ki „alvállalkozóknak”. Vagyis: csak te teheted. Figyelj a szervezeted vízháztartására! Ha dagad, ödémásodik a kezed vagy a lábad, akkor természetes vízhajtót alkalmazz!

 

Hétvégi horoszkóp (szept. 11-13.)HALAK: A hét utolsó napja csupa kellemes dolgot tartogat a számodra. Olyan lesz ez, mint a „jutalomfalat”: ki kell érdemelni. Ezt úgy érheted el, hogy előtte nem bonyolódsz senkivel semmilyen témában vitába. Még akkor sem, ha neked van igazad. Hidd el, nem vezet sehova, ha összetűzésbe keveredsz! Bár jogosan bosszankodhatsz a másik ostobaságán, lustaságán, de kérdés, hogy megéri-e. Mindazonáltal kezdeményezhetsz beszélgetést, de csak akkor, ha képes vagy higgadtan kommunikálni. Ha nem, akkor inkább menj el, és sétálj vagy biciklizz egy nagyot! A hét utolsó napján pedig élvezd a jól megérdemelt pihenést! Nevess, játssz! A legjobb, ha gyerekek társaságában szórakozol…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top