Horoszkóp

Búcsú a pattanásoktól!

Könnyű helyzetben vagy, ha már megismerted saját bőrtípusodat, mert így pontosan azokat a tisztító és ápoló, hidratáló készítményeket tudod használni, melyekre valóban szüksége van a bőrödnek a ragyogó és a hibátlanul sima megjelenéshez. Ám így is előfordulhat, hogy a különböző külső és belső hatások miatt egy-egy pattanás csúfítja el.

Van megoldás problémás bőrödre

Törvényszerű, hogy a fontosabb események előtt, az izgalom hatására előtűnnek a gyulladt göbök. Ilyenkor általában a pánik után sokan nyomkodni kezdik, amitől még rosszabbra fordul a helyzet és a nem megfelelő kozmetikumok használata tovább rontja ezt az állapotot.

Egy nagyszerű megoldás erre a sokakat érintő égető kérdésre a Normaderm célzott pattanás-leszárító koncentrátuma, melyet a reggeli indulás előtt egyszerűen felviszel a pattanásra és a fedő stifttel egy mozdulattal el is rejtheted. Este pedig nincs más dolgod, minthogy elkészítsd tökéletes sminkedet és fogadd a bókokat.

Végezz bőrdiagnosztikát, hogy megtudd, milyen bőrtípussal rendelkezel és akár nyerhetsz is! Kattints a www.normaderm.hu weboldalra a részletekért!

Hidratáló problémás bőrre

A Vichy mélyebben megvizsgálta a problémás bőrt és megállapította, hogy ez a bőrtípus az átlagnál irritálhatóbb és reaktívabb. Valójában a faggyúmirigyekhez sűrűbb idegvégződés-hálózat kapcsolódik, ami miatt azok érzékenyebbé válnak. Ennek következtében például stressz vagy hormonális változás hatására a faggyútermelés megnövekszik, ami a bőrhibák állandó kiújulásához vezet.

Búcsú a pattanásoktól! A Vichy felfedezése: arckrém problémás bőrre, mélytisztító hatással. Minden bőrhiba – még a visszatérőek kezelése is – olyan hatóanyagok segítségével, melyek csökkentik a faggyúmirigyek irritálhatóságát. Már az első használat után látható az eredmény, így a visszatérő bőrhibákkal küszködő felnőtt nők számára még jobb és még hatékonyabb ápolást nyújt ez a termék, mely hozzásegíti őket a boldogabb mindennapokhoz.

A Normaderm hidratáló krém megszünteti a fénylő, kipirosodott bőr tüneteit, a pattanásokat és mitesszereket, valamint hidratálja a bőrt.

Normaderm Pro Mat

Búcsú a pattanásoktól!Mit tehetsz a fénylő bőr ellen? A megoldás a Normaderm Pro Mat nevű hidratáló arckrém non-stop mattító hatással, UV szűrővel és SPF 15 fényszűrővel.

A Vichy felfedezése, hogy az UV-sugárzás hatására bőröd 26 százalékkal több faggyút termel, de a Pro Mat egyszerűen megoldja mindezt. A krémben található mikro-gömbök azonnal felitatják a faggyúfelesleget, az UV szűrők megakadályozzák, hogy az UVA és UVB sugarak hatására fokozódjon a faggyútermelés, a Cg vitamin pedig szabályozza a faggyúmirigyek által termelt faggyú mennyiségét. Felvitel után a krém szinte azonnal beszívódik, és nem ragad.

Búcsú a pattanásoktól!Tisztíts alaposan és kíméletesen!

A Vichy mélytisztító gél, – melyet most ajándékba kapsz az akciós csomagokban – alaposan megtisztítja bőrödet, összehúzza és kitisztítja a pórusokat, és még a mélyen lévő szennyeződéseket is eltávolítja. Hatékonyan vetheted be eltömődött, tág pórusok, fénylő bőr, valamint egyenetlen bőrfelszín, bőrpír és pattanások ellen.

Búcsú a pattanásoktól!A Vichy Normaderm tisztító tonik megerősített hatékonysága a hozzáadott Totarol és Eperuline hatóanyagoknak köszönhető. Eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyúfelesleget.

Láthatóan összehúzza a pórusokat. Reggel és este egy tonikkal átitatott vattapamacs segítségével töröld át – a gél használata után – problémás bőrödet, mely így csodásan egészséges külsőt kap és nyoma sem marad a bosszantó tüneteknek.

 

Tökéletes megjelenés egész nap

Nem kell lemondanod a szép sminkről és a ragyogó bőrről, csak mert problémás bőrrel rendelkezel. Ha eddig attól féltél, hogy az alapozó eltömíti a pórusaidat, vagy nem megfelelően fed íme egy tökéletes megoldás: a Normateint alapozó problémás bőrre, melyet a Laboratories Vichy kifejezetten erre a bőrtípusra fejlesztett ki.

Egyenletes fedés egész nap

Tartósan egyenletes és matt arcbőrt biztosít 8 órán át. Az alapozó nem keveredik el az arcbőrön kiválasztott faggyúval ezért nem csomósodik össze. Rendkívül rugalmas, könnyű réteget alkot.
Zincadone hatóanyaggal láthatóan csökkenti a bőrhibákat. Vichy termálvizet tartalmaz, nem mitesszerképző, nem szárít és SPF 20 fényvédő faktorral óvja a bőrt. Használata egyszerű és öt természetes árnyalatban – opal, nude, sand, gold, bronze – kapható.

Keresd a patikákban a Vichy akciós csomagjait, melyekben most egy hétre elegendő ajándék Normateint alapozóval és mélytisztító géllel is meglepnek! Részletekért kattints! »

Búcsú a pattanásoktól!

 

Ne hagyd ki a Vichy óriási akcióját!

A faggyú – amellett, hogy sok bosszúságot tud okozni, ha felborul az egyensúly – nélkülözhetetlen a szép bőrhöz, hiszen puhán tartja és megóvja a kiszáradástól is, sőt az enyhébb vegyi hatásoktól és a kórokozóktól is. A Vichy most nemcsak megoldást kínál problémás bőrödre – legyen az a kifényesedés vagy akár a pattanások – de mindezt egy óriási akció keretein belül teszi, melyben értékes ajándékokat is találsz.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top