Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (szeptember 18-20.)

Újholddal indul a hétvége, ez sokféle dologban a segítségedre lehet. Ám a hétvége mégis inkább a lazításról szól!

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.KOS: Ezen a hétvégén két fontos feladat vár rád. Az egyik, hogy tegyél valamit az egészséged megőrzéséért! A másik, hogy figyelj a párodra! A péntek esti újhold az előbbiben sokat segíthet, mivel olyan energiákat hoz neked, amelyek ötletet adhatnak, hogy pontosan hogyan tedd. Hamarosan meglátod, hogy apró változtatások sokat jelentenek: pl. több mozgás, kevesebb édesség stb. A másik a párkapcsolatod: töltsetek minél több időt kettesben! Legalább pár órára zárjátok ki a külvilágot, és csak egymással törődjetek, csak egymásra figyeljetek! Így visszaállhat a korábbi harmónia. Ha még nincs párod, akkor menj társaságba, és figyelj jól, de ne erőltess és ne sürgess semmit! Elég, ha nyitott vagy…

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.BIKA: Irigylésre méltó leszel ezen a hétvégén. A péntek esti újhold pont azt fogja erősíteni benned, ami számodra a legfontosabb: biztonságérzet, harmónia, kiegyensúlyozottság, kiszámíthatóság stb. Ezáltal jogosan érezheted azt, hogy minden rendben van. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nincsenek nehézségek, de ezeket nem gondnak, hanem feladatnak fogod tekinteni. Jó lenne, ha törődnél az egészségeddel is, és a gyerekeddel is. Az előbbi szabadban több mozgással érhető el, az utóbbi pedig egész egyszerűen együtt töltött idővel. A kettőt akár össze is köthetnéd. Mehetnétek együtt biciklizni vagy pingpongozni stb. Engedd el a „komolykodást”! Legyél kicsit gyerek, legyél benne a játékban!

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.IKREK: Nem lesz rossz ez a hétvégéd. A péntek esti újhold kicsit frusztrálhat, de ez sem tűnik vészesnek. Ne lepődj meg semmin! Szinte biztos, hogy valami újdonságot hoz az otthonodba. Lehet ez egy új bútor, egy új családtag vagy egy váratlanul betoppanó vendég. Ez utóbbi bosszanthat, de csak ha hagyod magad. Legyél rugalmas, és tekints rá úgy, mint egy hírhozóra, ugyanis rávilágíthat, miben kellene megújulnod. A hétvége többi részében elemedben leszel. Sziporkázni fogsz. Menj társaságba, hogy átragaszthasd másokra azt a meggyőződésedet, hogy remek dolog élni! Add önmagad! Maradj mozgásban! Ne hagyd magad „leforrázni”! Neked az a dolgod, hogy folyamatosan jöjjél-menjél és „csicseregj”!

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.RÁK: Furcsa kettősség lesz ebben a hétvégében. Egyrészt beszélgetős, közlékeny, tanulni vágyó és utazós hangulatban leszel. Másrészt viszont lesz egy „olyan jó otthon lenni” érzésed is. Nehéz lesz eldönteni, hogy melyiket elégítsd ki. Szerencsére nem csak egy nap áll rendelkezésedre, így beoszthatod az idődet. Jusson tanulásra, utazásra, társaságra és az otthonodra is! Ha van kedved, vendégeket is hívhatsz, de ne feledkezz meg a családodról, főleg a szüleidről! Ha lehet, hívd el őket is! Járj a kedvükben! A beszélgetésekhez pedig keress olyan partnereket, akikkel kötetlenül, őszintén lehet beszélgetni. Nagyon fontos, hogy önmagad lehess. Csak így fogod élvezni az eszmecserét…

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.OROSZLÁN: Jól indul a hétvégéd, ugyanis a péntek esti újhold anyagilag új forrást fog számodra megmutatni. Olyan ez, mintha egy új bankszámlád nyílna. A PIN kód nálad van, ez pedig a megújulás képessége, a nyitottság az újra. Amennyiben ezt érvényesíted, meglátod az új lehetőségeket. A hétvége további részében mehetnéked lesz. Utazz el vagy kirándulj! A mozgás most a legjobb energetizáló módszer, sőt minél többet vagy szabad levegőn, annál jobban fogod érezni magad. Hívd el a barátaidat vagy a rokonaidat, esetleg a kollégáidat! Minél nagyobb és vegyesebb a társaság, annál izgalmasabb találkozások, ill. beszélgetések jöhetnek létre. Meglátod, mindenki örömmel fogja venni a kezdeményezésedet.

           

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.SZŰZ: Ha véletlenül még nem ünnepelted meg a születésnapodat, akkor most itt az ideje. A péntek esti újhold remek alkalom, hogy lezárj egy évet, és elkezdj egy újat. Köszöntsd az újholdat, ami a Szűz jelében azt jelenti, hogy neked személyesen megújító energiákat hoz. Bármilyen téren megújulhatsz. Új kapcsolatokat, új barátokat, új terveket, új célokat kaphatsz. Nincs korlátozás, most bármi lehetséges a számodra. Az is tanácsos most, hogy menj ki kicsit a szabadba, és szellőztesd ki a fejedet! Sétálj nagyokat, és közben csodáld meg a kora ősz színeit! Az sem baj, ha kicsit nosztalgiázol, de ne ragadj a múltban! Gyere vissza a jelenbe, élvezd a pillanatot! Öleld meg a szeretteidet!

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.MÉRLEG: Remek hétvége elé nézel. A péntek esti újhold misztikus témákat hoz eléd. Ha van hozzá kedved, olvass utána! Mivel mostantól két héten át nő a Hold, kérheted, hogy segítsen növekedni hitben, szeretetben, empátiában stb. Majd másnaptól rólad fog szólni „minden”, mert a Hold belép a Mérleg jelébe. Ettől remélhetőleg a figyelmed önmagad felé irányul. Végre nemcsak másokkal kellene törődnöd, hanem saját magaddal is. Menj sétálni, és jól szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Csak olyan emberekkel találkozz, akikkel vidáman, kötetlenül lehet beszélgetni! Ez a két dolog fog most a leghatékonyabban kikapcsolni és feltölteni: a friss levegő és a derűs emberek társasága.

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.SKORPIÓ: Jól indul a hétvégéd, mert a péntek esti újhold új barátot hozhat számodra, vagy olyan protektort, aki hozzásegíthet egy nagy álmod megvalósításához. A kérdés csak az, hogy észreveszed-e, ki ő, és milyen szerepe lehet az életedben. Legyél nyitott az újra, és megkapod! Emellett legyél sokat a barátaiddal! Régi barát is felbukkanhat, meg jöhet új is. Ők afféle elismerései annak, hogy te milyen kitűnő ember vagy, hiszen ha nem lennél az, nem akarnának veled barátkozni. És az is tény, hogy ők tükrök: hozzád hasonlóan gesztikulálnak, beszélnek és támogatnak. Találj ki valami vidám programot, és hívd el a barátaidat! Meg fogsz lepődni, milyen örömmel fogják venni az ötletet.

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.NYILAS: Úgy indul a hétvégéd, hogy pénteken rugalmasságból és optimizmusból „vizsgázol”. A péntek esti újhold új főnököt, új kollégát vagy új feladatokat hozhat neked. Nincs mitől tartanod. Hidd el, gyorsan meg fogod találni a helyedet az új felállásban! Csak az a lényeg, hogy hajlandó legyél megújulni, újítani, és nyitni bármire, ami új. Meglátod, nem is olyan rossz. Szombattól könnyebb lesz, főleg, ha engedélyezel magadnak pihenést és kikapcsolódást. Menj a barátaiddal bulizni, moziba vagy kirándulni! Vagy élj a hobbidnak! A sport is jó ötlet, ha kinn, a szabadban űzheted. Legyél minél többet friss levegőn, és ne agyalj a munkán meg a jövőn! Élvezd a pillanatot!

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.BAK: Érdekes, sőt izgalmas alkalom adódhat számodra, ha figyelsz. Külföldi munka, tanulmány vagy utazás lehetősége kerülhet eléd. Ezt a péntek esti újhold jelzi, így valami egészen új dologra kell számítanod. Ehhez viszont nyitottnak és megújulásra késznek kell lenned. Csak így fogod észrevenni. Szombattól erős késztetésed lehet, hogy a munkádban szorgoskodj. Jobb lenne, ha nem tennéd. Élj magánéletet, és legyél a családoddal! Sőt még jobb lenne, ha kicsit elutaznátok, vagy legalább kirándulnátok együtt. A lényeg, hogy minél többet legyél friss levegőn, és új élményeket gyűjts. Ezek képesek csak kirángatni a napi „agyalásból”, és így hétfőtől kipihenve térhetsz vissza a munkádhoz…

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.VÍZÖNTŐ: Nyugodj meg, mert nem lesz olyan rossz a hétvégéd, mint ahogy indul. A péntek még aggódással telhet, de szombattól fellélegezhetsz. Addig bírd ki, és ne kérj kölcsön! Aztán menj szórakozni, társaságba, buliba, moziba! Élvezd, hogy hétvége van! Legyél önmagad! Nem kell senki kedvéért megváltoznod. Ha nem lehetsz olyan, amilyen vagy, akkor nincs dolgotok egymással. Az szeret igazán, aki pont olyannak szeret, amilyen vagy. Máskülönben nem téged, hanem azt a „fantomot” szereti, akit faragni akar belőled. Készülj fel rá, hogy valakitől vagy valamitől meg kell válnod! Ne szomorkodj! Tudd, hogy csak az mehet el tőled, aki vagy ami betöltötte a szerepét!

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 18-20.HALAK: Készülj fel rá, hogy nem lesz unalmas ez a hétvége! A péntek esti újhold új ismeretséget hozhat a számodra. Ne zárkózz el senki elől! Nem baj, ha van párod. Az új nem jelent feltétlenül új szerelmet és hűtlenséget. Maradj nyitott, és fogadj minden újat örömmel! Ehhez csak ki kell nyitnod a szemed, és ha nem félsz, akkor pompás dolgok fognak történni veled. A másik meglepő dolog, hogy valaki visszatérhet, akit már egyszer elengedtél. Nem biztos, hogy sokáig marad. Annyi a dolgod, hogy fejtsd meg, hogy mi az aktualitása a felbukkanásának, hiszen nem véletlen, hogy pont most jelenik meg. Beszélgess vele, vagy csak hallgasd őt! Tekints rá úgy, mint egy hírhozóra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top