Horoszkóp

Karmahoroszkóp (szeptember 19-25.)

A Vénusz és a Plútó trigonja szexissé és ellenállhatatlanná varázsol, míg a Merkúr és a Szaturnusz együttállása miatt olykor nehezebben esik le a tantusz, és nem tudod mindig úgy kifejezni magad, ahogy szeretnéd.

Kos

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Igazi nő vagy, aki mindenre képes, hogy megszerezze a kiszemelt férfit. Szexis vagy, és el tudod csavarni bárki fejét. Arra kell ügyelned, hogy ha már sínen vagy, add át az irányítást, mert a túl erős csajok mellől hamar lelépnek a belevaló pasik, nem sokáig bírják az alárendelt szerepet.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz karmikus kapcsolatod, aki ismét kipécézett magának. Mindenbe beleköt, és nem hagy nyugtot neked, de nem tudsz mit tenni, mert fontos számodra az állásod. Nincs más, mint lenyelni a békát még egy ideig.

Karmikus feladatod: Mostanában túl hamar mondasz igent dolgokra, és ez nem mindig jó. Érdemes lenne átgondolni és jobban megfontolni a döntéseidet, mert gyakran kerülsz hátrányos helyzetbe miattuk, illetve ha menet közben változtatod meg az elhatározásaidat, akkor rengeteg embert sérthetsz meg.

Bika

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden egy kollégád komoly bajba kerül, és csak te segíthetsz neki. Bár teljesen el vagy havazva, mégis segítő kezet nyújtasz. Arra azért figyelj, hogy a saját feladataidat ne hanyagold el, mert neked is könnyedén meggyűlhet a bajod a feletteseddel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki eddig elviselte az összes rigolyádat, de most betelt neki a pohár, és a héten nagyon beolvas neked. Ezt ne sértésnek vedd, inkább tanulj belőle, és fogadd meg néhány tanácsát, mert a későbbiekben még jól jöhet.

Karmikus feladatod: Te aztán el tudod csavarni a srácok fejét. Általában a rosszfiúkhoz vonzódsz, de most a sors egy becsületes és jóravaló pasit hoz az utadba. Lehet, hogy elsőre unalmasnak tűnik, de ha jobban megismered, értékelni fogod azt a nyugalmat és biztonságot, amelyet magából áraszt.

Ikrek

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Ha meggondolatlanul cselekszel, akkor két szék között könnyen a padlóra eshetsz, de ha hagysz időt a döntéseidnek és a benned végbemenő változásoknak, akkor nyert ügyed lehet. Bízz magadban, és legyél őszinte a héten minden dologban, mert ez most csak jóra vezethet.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki a héten kimutatja a foga fehérét, és rá kell ébredned, hogy ez egy egyoldalú kapcsolat. A bajban mutatkozik meg az igaz barát, és most lesz lehetősége bizonyítani, de nem teszi. Meglepetésként ér, mert nem erre számítottál.

Karmikus feladatod: A szerelmi életedben változás állhat be, de ennek még csak az előszelét fogod érezni. Az immunrendszered erősítsd, így elkerülheted, hogy a vírusok könnyen ledöntsenek a lábadról, és éppen akkor, amikor a legnagyobb szükséged lenne a vonzerődre.

Rák

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Ha valaki tartozik neked, most vissza fogod kapni. Kaphatsz egy briliáns üzleti lehetőséget, ne tétovázz, hanem bátran vágj bele, és kockáztass, mert nagy haszonra tehetsz szert. Ha bizonytalan vagy, csak jusson eszedbe, hogy már azt gondoltad: ezt az összeget soha többé nem látod, ezért tekints rá úgy, mint talált pénzre.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki mostanában túl sokat lelkizik semmiségeken. Elvárja, hogy nap mint nap – fáradtan – az ő problémáit beszéljétek ki. És veled mi lesz? Ha hagyod magad, akkor ennek a kapcsolatnak befellegzett, és erre a héten te is rájöhetsz.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden egy újabb ellenséget szerezhetsz magadnak, mert ismét megcsillanthatod kreativitásodat és tehetségedet. Ne bánd, mert ilyenek az emberek, és erről nem tehetsz. Te csak sikeres és irigylésre méltó leszel a héten.

Oroszlán

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Szereted, ha minden úgy történik, ahogy azt te akarod, de ez nem lehet mindig így. A héten jól veszed az akadályokat, és könnyedén alkalmazkodsz. Ezt a környezeted is észreveszi, és nagyra értékeli, ami persze titkon jól fog esni. Nyugi, ettől még te leszel a péntek esti buli középpontjában.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nagyon sok közös dolog van bennetek. A héten úgy érezheted, hogy végre rátaláltál egy igaz barátra, és ez így is van. Ne kételkedj, élvezd a szerencsédet.

Karmikus feladatod: A héten ne változtass a megszokott dolgaidon, mert ráfizethetsz, legyen ez egy bejáratott fodrász vagy akár egy megszokott mosópor. A lényeg, hogy ha nem maradsz a régi dolgoknál, nagyon megbánhatod, és hiába szerettél volna spórolni, a végén minimum a duplájába fog kerülni a kis újításod.

Szűz

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Mostanában sok idődet köti le a munkád, ezzel nincs is semmi baj, de szánj időt a szórakozásra és a baráti kapcsolatok ápolására is. Fejezd be az állandó spórolást, és a héten lepd meg magad valami dögös rucival, rúgj ki a hámból.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan sráccal lesz karmikus kapcsolatod, aki megszabadít az unalmasabbnál unalmasabb napoktól. Engedd neki, hogy irányítson, még ha nem is érzel iránta szerelmet és őszinte bizalmat, mert akkor is részed lehet vele egy vad kalandban. A karmátok összeköt, ha máshol nem is, de az ágyban tuti.

Karmikus feladatod: Ideje lenne kivizsgáltatnod a most már huzamos ideje tartó fejfájásod okát. Lehet, hogy csak egy apróság, és pillanatok alatt megszabadulhatsz a gyötrelmektől. Ezzel nemcsak magadnak teszel jót, hanem a környezetednek is, mert egyre nehezebb elviselni a gyakran előforduló hangulatváltozásaidat.

Mérleg

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Ez a hét a meglepetések hete. A munkahelyeden olyan bejelentést tesznek, amely nagyon váratlanul ér, és bizonytalanná tesz. Mielőtt kétségbeesnél, gondold végig higgadtan a hallottakat. Lehet, hogy ez a változás csak jót hoz neked, de ehhez az is szükséges, hogy higgy benne.

Karmikus kapcsolatod: Egy munkatársaddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel nem vagy jóban, de a hét alkalmasnak tűnik a békülésre és a félreértések tisztázására. Nincs miért aggódnod, mert a legnagyobb rendben lesz minden, és akár még barátok is lehettek a későbbiekben.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzeted fényesen alakul, de ne költekezz, inkább fektesd be pénzed egy részét megtakarításba, a másik részéből pedig adj családod azon tagjainak, akik rászorulnak. Ezen a héten csak te segíthetsz rajtuk. Vedd ezt úgy, mint egy befektetést, amely szeretetben térül meg.

Skorpió

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Szerelmeddel nagyon egy húron pendültök. Ne hagyd, hogy ezt a békét bármi is megzavarja. Lepjétek meg egymást apró ajándékokkal, amikor is ne a pénz számítson, hanem az ötletesség. Itt az őszinteség ideje, bátran mondjátok el egymásnak érzéseiteket. Még az is előfordulhat, hogy ennek eredményeként rövid időn belül kapcsolatotokat hivatalosan is megerősítitek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki akaratán kívül bánt meg. Jóhiszeműsége miatt az igazi ellenségeid tőrbe csalják, és kiszedik belőle a titkaidat. Bocsáss meg neki, mert tiszta szívvel szeret, csak hibázott.

Karmikus feladatod: Anyagilag jó hét előtt állsz, és ezt csak magadnak köszönheted, mert addig ügyeskedsz, míg meg nem teremted a kedvező feltételeket, bármiről is legyen szó. A költekezéssel azonban bánj óvatosan, mert könnyedén túllőhetsz a célon.

Nyilas

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Szerelmed igazi szívtipró. Gyakran féltékennyé tesz. Tudtad, már amikor megismerted, de azt gondoltad, hogy te majd megváltoztatod. Gyakorolj önfegyelmet, és beszéljétek meg a dolgokat. Még az is lehet, hogy meggyőz az ellenkezőjéről, és bebizonyítja az ártatlanságát.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel állandóan hatalmi harcba bonyolódsz, hiába te vagy a jobb, neki sok olyan előnye van, mellyel könnyedén utolér. A héten is ezzel kell szembesülnöd. Ösztönözzön ez arra, hogy ne csak egyszerűen jobb, hanem a legjobb legyél.

Karmikus feladatod: Ez a nyár kimerített anyagilag, neki kell fognod ezen a héten egy kis pluszmunka hajszolásának, ha szeretnéd a csekkjeidet befizetni, és egy kis pénzt spórolni a fűtésszezonra.  Szerencséd lesz, mert villámgyorsan találsz egy pont megfelelőt.

Bak

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Az álomsrác vár rád, csak végre észre kellene venned. Kollégával nem szereted összeszűrni a levet, de most nem tudsz ellenállni a csábításnak, és olyan viszonyba bonyolódhatsz, amelynek később komoly következménye lehet. Fogd fel könnyedén, mert ha a munkahelyed el is veszted, kapsz cserébe egy szerető társat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szeretne kicsit rád telepedni. Te ezt egyáltalán nem szeretnéd, és terhesnek érzed. Az egyetlen megoldás, hogy ne bántódjon meg, ha valami dörzsölt ötlettel szereled le. De ez nem azt jelenti, hogy örökre megszabadulsz tőle, csak erre a hétre.

Karmikus feladatod: Ingatlan vásárlásakor vagy szerződéskötéskor sokkal körültekintőbbnek kell lenned, mint máskor, mert a héten esélyed van rá, hogy átverjenek. Kérd ki egy hozzáértő barátod segítségét, akiben megbízol. De ha teheted, halaszd el, mert a következő hét alkalmasabb lesz a hivatalos ügyek intézésére.

Vízöntő

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Hajlamos lehetsz unatkozni, mert túl nyugalmas hét elé nézel. Pörgesd fel magad, és találj ki olyan programokat, amelyek nemcsak a szellemedet frissítik fel, hanem a testedet is karbantartják. Szervezz hozzá társakat, akik a jó hangulatról gondoskodnak.

Karmikus kapcsolatod: Egy szomszédoddal lesz karmikus kapcsolatod, mert neki köszönheted, hogy nem törtek be hozzád. Legyél neki hálás, és még ha eddig nem is kedvelted, most a szívedbe zárhatod, mert megcsillantotta, hogy neki is vannak jó tulajdonságai.

Karmikus feladatod: Valakibe lelket kell öntened. Talán egy olyan személybe, aki csak akkor keres meg, ha valami baja van, de neked nagy szíved van, és mindig készen állsz, hogy megvigasztald az elesetteket. Pedig a héten neked is van okod panaszra, mert a munkahelyeden nem úgy mennek a dolgaid, mint szeretnéd.

Halak

Karma horoszkóp szept.ember 19-25.Karmikus kötelességed: Élvezd az életet. Mostanában gyakran feszült vagy, amit a sok munkának „köszönhetsz”. Minden apróságon felkapod a vizet, és sokszor minden ok nélkül hisztizel. Pedig a csillagok veled vannak, és ennek jelét is adják, ha a héten szerencsét próbálsz valamilyen szerencsejátékban.

Karmikus kapcsolatod: Feletteseddel lesz karmikus kapcsolatod. Számodra a munka és az anyagi biztonság megteremtése a legfontosabb, de most mégsem tűröd tovább, hogy semmibe vesz, és nem értékeli a munkád. Állj ki az érdekeidért, mert ha továbbra is meghúzod magadat, semmi nem fog változni.

Karmikus feladatod: Te vagy a családi tűz és a béke őrzője. Neked kell támaszt nyújtanod párodnak, akiben most feleannyi energia van, mint máskor. Lehet, hogy több segítséget várna tőled, nem lelkileg, hanem fizikailag, hogy ne csak a szád járjon, hanem tettekkel is bizonyíts.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top