Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (szeptember 25-27. )

Minden lesz a hétvégén, szerelem, feszültség, konfliktus és szabadság! A fontos az, hogy mindenki találjon időt a kikapcsolódásra is!

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. KOS: Kicsit felemás lesz ez a hétvégéd, ugyanis pénteken még tele leszel energiával, tetterővel, és azt fogod keresni, hogy kit ments meg, mit oldj meg. Ez dicséretes, de jóból is megárt a sok. Ésszerűen oszd be az energiáidat és az idődet! Állj meg egy pillanatra, és tedd fel a kérdést: „Mit tenne itt egy bölcs ember?” Azután várj egy kicsit, és meg fog jönni a válasz. Szombattól nem lesz ilyen „fényes” a helyzet energetikailag, és hangulatilag sem. Türelmetlen, sőt ingerült lehetsz, ha nem dolgozhatsz. Pedig érzed, hogy a családoddal kell(ene) foglalkoznod. Próbáld meg azt, hogy jusson időd erre is, arra is! A hét utolsó napján jobb, ha a szeretteiddel maradsz. Szükség lesz rád ott…

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. BIKA: Szinte az egész hétvégéd hangulata azon múlik, hogy „túléled-e” a pénteket. Ezen a napon a legfontosabb, hogy engedj el minden sérelmet, ill. igazságtalanságot! Ne nyalogasd a sebeidet, és semmiképp se sajnáld önmagad, mert ha ezt teszed, teljesen lehúzod magad. Sajnos ezen még a hétvége további jó része sem tud segíteni. Pedig utána elemedben leszel. A hangulatod és a közérzeted is sokkal jobb lesz. Főleg, ha törődsz az egészségeddel, különösen a táplálkozással. Egyél anyagcserét gyorsító ételeket. Ilyenek a teljes kiőrlésű, magas rosttartalmú ételek vagy a zöld tea, illetve a kávé is. A hét utolsó napján váratlan vendég toppanhat be hozzád. Örülj neki, mert szerencsét hoz!

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. IKREK: Egészen nyugis hétvége elé nézel. Csak a péntek tűnik kicsit rázósnak. Ekkor párkapcsolati feszültségre kell számítanod. Ha van párod, akkor kifogása lehet a munkád és/vagy a családod ellen. Vedd észre, hogy azért „balhézik”, mert többet szeretne veled lenni! Ha nincs még párod, akkor kérdés, hogy pillanatnyilag beleférne-e a sok teendőd közé. A hétvége hátralevő részében ne törődj semmivel. Ne akard megváltani a világot! Ne akarj senkit megmenteni! Add át magad a lazításnak: lógázd a lábadat, és lustálkodj „ezerrel”! Csak azt tedd, amihez kedved van, de azért vigyázz a pénzedre! Anyagi kár érhet, ha nem figyelsz. Neked kell résen lenned, nem várhatod el mástól, hogy helyetted tegye.

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. RÁK: Ez a hétvége számodra a szerelemről fog szólni, persze csak akkor, ha készen állsz rá. Két lehetőség van előtted: 1. Akár van párod, akár nincs, átélheted azt a felkavaró csodát, amelyet szerelemnek nevezünk. 2. Irigykedve nézed mások „szerencséjét”, és sajnálod magad, hogy neked ez miért nem adatik meg. Ha az előbbire vágysz, akkor muszáj kinyitnod a szemedet és a szívedet. Zárt „ajtón” nem képes bejönni semmi, még a hívó szó sem. Ehhez szükséged van bátorságra, amelyet meríthetsz abból is, ha azt mondod magadnak, hogy: „Megérdemlem a boldogságot. Kiböjtöltem…” Próbáld ki, és meglátod, hogy milyen nagyszerű dolgok kezdenek történni veled! Mert valóban megérdemled…

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. OROSZLÁN: Mit jelent számodra az egészség szó? Elcsépelt üzleti fogás vagy hiányérzet? Ezen a hétvégén szó szerint és átvitt értelemben is a figyelmed középpontjába fog kerülni ez a téma. Átvitt értelemben olyan formában, hogy a helyes arányokat megtaláld, például az anyagiak tekintetében. Mivel nem adhatod ki „lízingbe” ezt a feladatot, neked kell kontrollálnod a kiadásaidat. Szó szerint pedig úgy, hogy odafigyelsz, és teszel is az egészséged megőrzéséért. Menj el olyan rendezvényre, ahol ötleteket, praktikákat kaphatsz az egészséges életmódhoz! Próbálj ki többféle módszert, kóstolj meg többféle ételt és italt! Meg fogod látni, hogy ami egészséges, nem törvényszerűen rossz ízű!

           

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. SZŰZ: Ha túl leszel a pénteki napon, szabályosan megkönnyebbülhetsz. Addig viszont konfliktusokat kell okosan megoldanod, főleg családi vonatkozásban. Örülj, hogy van családod. Olyan, amilyen, de legalább van. Ha még élnek a szüleid, akkor fejezd ki valahogy a háládat feléjük! Szóban vagy tettben. Szombattól kertészkedj, és/vagy szervezz kerti grillpartit! Legyél minél többet kinn, a szabadban, a természet közelében! Rendkívül szép tud lenni a szeptember. Gyönyörködj a színekben és a formákban! Ha van gyermeked, akkor vele közösen menj sétálni, kirándulni, libegőzni vagy biciklizni! Vagy keressetek olyan programokat, amelyek játékosak, és még soha nem – vagy nagyon régen – csináltátok!

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. MÉRLEG: Ezen a hétvégén muszáj a családoddal, a szeretteiddel foglalkoznod, de óvatosan fogalmazz! Jól gondold meg, hogy kinek mit és hogyan mondasz! Sok vitát elkerülhetsz, ha előveszed a diplomáciai érzékedet, amelyről amúgy híres vagy. Fontos lenne, hogy a szüleidre is szakíts időt. Látogasd meg őket! Kérdezd meg, mit vigyél, mire van szükségük! Ha nem kérnek semmit, akkor találd ki, minek örülnének! Egészen apró dolog is lehet jó meglepetés. Mindezzel megerősítheted azt a szeretetteljes kapcsolatot, amelyet családnak nevezünk. Ne feledd, hogy gyökér nélkül senki sem lehet olyan eredményes! Becsüld meg őket, és mutasd is ki ezt! Meglátod, a gondok is sokkal kisebbnek és könnyebbnek fognak tűnni ezek után.

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. SKORPIÓ: Úgy kell tenned ezen a hétvégén, mint a mesében az okos lánynak: menj is, meg ne is, vegyél is, meg ne is! Ez nem vicc! Két terület lesz, amely fókuszban lesz most: a pénz és az utazás. Mindkettő csábítást hoz és óvatosságra is int egyben. Vásárolj, költs, de ne sokat! Utazz, sportolj, kirándulj, de vigyázz a saját magad és mások testi épségére! Vannak értékek, amelyek pótolhatók, és vannak, amelyek nem. Ha anyagi veszteség ér, akkor mérgelődhetsz, de majd később utoléred magad, viszont az egészséged nem – vagy csak nehezen – hozható helyre. Ezért erre mindennél jobban kell ügyelned. A hét utolsó napja balesetveszélyes helyzetet teremthet, emiatt jobb, ha nem te vezetsz…

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. NYILAS: Annak ellenére, hogy pénteken jó formában leszel, könnyen belefuthatsz súlyos konfliktusokba. Rendkívül óvatosnak kell lenned, mert a pozíciódat, sőt a munkahelyedet kockáztatod. Ne keveredj vitába, főleg ne a főnököddel! Ha nem bírsz az igazságérzeteddel, akkor panaszkodj a barátaidnak, de ne a kollégáidnak! Amint ezen túl vagy, a pénzedre kell vigyáznod. Ne akarj „rongyot rázni”! Lásd be, hogy mi fér bele a büdzsédbe, és mi nem! Főleg attól tartózkodj, hogy beleszeress valamibe! Ez a legveszélyesebb kísértés most. Ettől függetlenül is vigyázz minden értékedre, mert amit nem értékelsz, azt elveszítheted. Amit nem becsülsz meg, azt majd más megbecsüli. Tárgyat, kapcsolatot stb.

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. BAK: Nyugodj meg, remek hétvége vár rád! Bár pénteken fokozódó türelmetlenséget érezhetsz, de ez csak abból adódik, hogy várod a lazítást. Megérdemled, hogy kikapcsolódj. Élvezd az élet ajándékait, sütkérezz a sikereidben! Ne vonj meg magadtól semmi szépet és jót! Megdolgoztál ezekért, nincs más dolgod, mint elfogadni. Nézz körül, és meglátod, hogy mennyi ajándékot hoz neked az élet! Például ilyen lehet egy meghívás. Ha ilyet kapsz, akkor még véletlenül se mondj nemet! Még akkor se, ha először nincs kedved hozzá. Menj el, és ha nem érzed jól magad, akkor gyere el! De ne lepődj meg, ha a végén remekül fogsz szórakozni! Ez is azt fogja bebizonyítani, hogy butaság előre véleményt alkotni…

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. VÍZÖNTŐ: Régi bölcsesség, hogy pénzügyi dolgok megmérgezhetik a legjobb barátságot is. Épp ezért lehetőleg ne ilyen módon tedd próbára a baráti kapcsolataidat! Próbálj kimaradni kölcsönügyletekből! Ha nem megy, akkor nagyon határozott kereteket állíts fel! Egyébként hétvége lévén gondolj a pihenésre is! Muszáj kikapcsolódnod és feltöltődnöd, máskülönben nem fogod bírni a strapát. Tegyél félre mindent! Ne akarj se fontos, se hasznos lenni! Olyan tevékenységet válassz, amely teljesen kikapcsol a napi ügyekből! Pl. séta, biciklizés, zenehallgatás, mozizás. Egész hétvégén, de a hét utolsó napján különösen fontos, hogy foglalkozz kicsit az egészségeddel. Táplálkozás, mozgás, harmónia…

 

Hétvégi horoszkóp szeptember 25-27. HALAK: Míg a péntek feszültségekkel teli, addig a hétvége további része várhatóan jó hangulatú lesz. Emiatt pénteken legyél óvatos, és tudatosan kerüld a vitás helyzeteket! Különösen a munkahelyeden. Aztán legyen a jelszó: barátok és/vagy hobbi! A legjobb, ha össze tudod kötni a kettőt, vagyis ha a barátaiddal tudsz a hobbidnak élni. Ha neked nincs ötleted, hogy mit csináljatok, akkor kérdezd meg őket! Az sem baj, ha olyasmit választotok, amit már régebben, rendszeresen csináltatok. Hiszen nem azon van a hangsúly, hogy mit, hanem azon, hogy együtt csináljátok. Ezenkívül fontos lenne, hogy a gyermekedre is jusson időd. Igényelni fogja, hogy meghallgasd. Csak akkor adj tanácsot, ha kéri!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top