Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)

A vasárnapi telihold kicsit megmozgat mindenkit, izgalmak, viták, feszültségek várhatók, de tudatossággal ki lehet kerülni a negatív hatásokat.

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)KOS: Ez igazán mozgalmas hétvége lesz. Igaz, hogy pénteken még nem leszel elemedben, ezért ezt a napot fordítsd rutindolgokra, amelyeken nem kell túl sokat gondolkodnod. Aztán szombattól kitör a „hétvégi láz”. Minden rólad szól. Minden érted van. Jogosan érzed minden porcikádban, hogy remek dolog élni, és megélni minden pillanatot. Tedd ezt! Ne törődj a gondokkal! Azok mindig voltak, vannak és lesznek. Hagyd őket magad mögött! Olyasmit csinálj, ami feldob, kikapcsol, ami testednek-lelkednek a legkellemesebb! A hét utolsó napján legyél figyelmes! Főleg a pároddal. A vasárnapi telihold vitára adhat alkalmat. Vigyázz a stílusodra, mert ez a nap szakítópróba!

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)BIKA: Ne lepődj meg, ha ezen a hétvégén több vitának is szemtanúja leszel! Szerencsére te kimaradsz a konfliktusokból, mégis bánthat, hogy a barátaid, a gyerekeid és a szeretteid marakodnak. Próbálj meg békítően fellépni! Senkinek ne fogd a pártját! Szelíden csillapítsd az indulatokat! Ne felejts el pihenni sem, mert ha nem pihened ki magad, akkor előbb-utóbb annyira kimerülsz, hogy meg fogsz betegedni. Döntsd el, hogy mi pihentet a legjobban! Egy laza séta a pároddal, egy kerti grillezés a barátokkal, esetleg labdázás a gyerekekkel? A vasárnapi telihold az egészségedre tereli a figyelmedet. Egyél-igyál egészségesen! Mozogj! Tegyél valamit az egészségedért!

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)IKREK: Pénteken ne kíméld magad! Vesd be magad! Teljesíts maximumon a munkádban! Ráérsz szórakozni másnaptól. Ezen a napon még a munka legyen az első helyen! Sok múlhat azon, hogy most mit teszel le az asztalra. Aztán szombattól töltsd az idődet a barátaiddal! Találjatok ki valamilyen közös programot! Mindegy, hogy mit csináltok. A lényeg, hogy együtt legyetek, és felszabadultan mulassatok. Minél többet nevettek, annál jobb. A nevetés azt jelzi, hogy az energiák összeadódnak, és minden jelenlévőt emelnek. A vasárnapi telihold miatt körülötted többen is ingerlékenyek és türelmetlenek lehetnek. Lehetőleg még magadban se kritizáld őket, hisz te is szoktál rossz hangulatban lenni!

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)RÁK: Jó lenne, ha előre terveznél, hogy mit kell, ill. mit szeretnél csinálni ezen a hétvégén. Egyrészt: hogy jusson mindenre időd. Másrészt: hogy ne felejts el semmi fontosat. Ugyanis pénteken jó passzban leszel, de kicsit álmodozó állapotban. Nem lesz könnyű a józan, racionális részedet aktivizálni. Vigyázz, mert könnyen elúszhatsz az idővel! Egyszerre annyi minden torlódhat össze, hogy ha elkezdesz kapkodni, akkor végképp nem érsz a végére! Kalkuláld be, hogy másnapra is átcsúszhat pár feladat! Nem baj. Főleg, ha emiatt nem bosszankodsz. Ügyesen oszd be az idődet és az energiáidat, hogy jusson kötelező dolgokra és szórakozásra is! A vasárnapi telihold is ezt fogja feszegetni nálad…

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)OROSZLÁN: Fantasztikus hétvége elé nézel. Minden remekül fog alakulni. Csak két dologra kell ügyelned: 1. Ne szórd a pénzt! Takarékosan, megfontoltan költs! Inkább spórolósan állj hozzá mindenhez! 2. Legyél óvatos a közlekedés és mindenféle mozgás során! Nem lenne jó, ha kötésben vagy gipszben kellene a hétvégét és a jövő hetet töltened. Ezektől függetlenül annyi energiád lesz, hogy majd kicsattansz, épp ezért érdemes lenne legalább egy fél napot olyan tevékenységre szánnod, amely már jó ideje várat magára. Lehet ez selejtezés, rendrakás, rokoni látogatás, vagy bármi, amit megígértél valakinek anno, de még nem tetted meg. Most lesz mindehhez elég türelmed és kedved.

           

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)SZŰZ: Milyen hétvégét szeretnél magadnak? Vidám, lazítós, kellemes programokkal telit? Vagy konfliktusokkal terheltet, problémásat, bosszantót? Hidd el, hogy abszolút rajtad múlik! Mindennap lesz, ill. lenne, ami miatt mérgelődhetsz. Pénteken párkapcsolati és/vagy emberi ostobaság miatt. Szombaton veszteség, tisztességtelenség miatt. Vasárnap anyagi nehézségek miatt. De dönthetsz úgy is, hogy ezek ellenére is jól érzed magad, hiszen gondok mindig voltak, vannak és lesznek. Felesleges elrontanod miattuk az egész hétvégédet. Keresd a barátaid társaságát! Töltsd az idődet olyan emberekkel és olyan programokkal, amelyek kizökkentenek a napi gondokon való agyalásból! Pl. kirándulás, csónakázás stb.

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)MÉRLEG: Ne vedd természetesnek, hogy egészséges vagy! Tenned kell azért, hogy ez így is maradjon. Törődj a testeddel, és vedd komolyan, ha valamid fáj! Keress természetes gyógymódokat! A hétvégén lesz más dolgod is. Ha van párod, akkor a vele meglévő kapcsolatot kell átgondolnod, rendezned. Ahogy az egészséged, úgy ez sem működik odafigyelés és törődés nélkül. Beszélgessetek sokat! Töltsetek minél több időt kettesben! A vasárnapi telihold különösen kritikussá teszi a helyzetet, ha bármi pici feszültség jelen van. Lehetőleg ne most szakítsatok! Várjatok pár napot a végleges döntéssel! Ha nincs még párod, akkor ne most akarj új kapcsolatba kezdeni! Jobban jársz, ha még türelemmel vársz az igazira…

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)SKORPIÓ: Onnan tudhatod, hogy jól vagy, hogy mindenki téged akar, hiszen az energiátlan, enervált, búskomor emberek társaságára senki sem vágyik. Ezért örülj, hogy veled akarnak lenni a barátaid, a kollégáid és a családod is! Jobban jársz, ha önként adod oda az idődet és a figyelmedet, hogy ne kelljen bajba kerülniük ehhez. Ha mégis így lenne, akkor siess a segítségükre, de ne akard helyettük megoldani! „Ne halat adj az embereknek, hanem tanítsd meg őket halászni”! A vasárnapi telihold azt kérdezi tőled: „Hogy szolgál az egészséged?” A test-lélek-szellem hármasság egységet alkot. Egyiket sem szabad elhanyagolnod, mert megbetegszel. Jobb, ha ezt nem várod meg. Tegyél az egészséged megőrzéséért!

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)NYILAS: Ha sikerül a pénteket vita nélkül megúsznod, akkor igazán kellemes lesz a hétvégéd. Ha nem sikerül, akkor másnap lesz lehetőséged és energiád is rendbe hozni a helyzetet, mivel szombattól elemedben leszel. Az is fontos lenne, hogy a gyermekeddel tölts minél több időt! Tudod jól, hogy olyan gyorsan felnő. Később nem fogja annyira igényelni a társaságodat. A mostani élmények fognak összekötni titeket a jövőben, ezért menjetek együtt sportolni, játszani, kirándulni stb.! Az a jó hír, hogy ezzel két legyet ütsz egy csapásra. A saját belső gyermekedet is kényezteted, és ez azért aktuális, mert a vasárnapi telihold nem fog „békén hagyni”, míg nem törődsz magaddal is…

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)BAK: A hétvége a magánéleté. Élj családi életet! De pénteken még koncentrálnod kell a munkádra, sőt az is lehet, hogy egy külföldi munka vagy tanulmány lehetősége jön be. Mérlegelj, de ne sokat! Egy ilyen úttal annyi tapasztalathoz juthatsz, amelyet később remekül tudsz kamatoztatni. Majd add át magad a családodnak. Törődj a szüleiddel – és az édesanyáddal is! Legyél velük türelmes és elnéző! Számíts rá, hogy a vasárnapi telihold ki fog élezni, fel fog nagyítani minden apró vitát! Ennek elkerülése érdekében ne feledd, hogy ők fontosak, őket szereted! Vadidegenekkel könnyű toleránsnak lenni, de mi van a szeretteiddel? Velük még inkább annak kell, ill. kellene lenned…

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)VÍZÖNTŐ: Nem lesz unalmas ez a hétvége. Folyton lesz valami vagy valaki, ami, ill. aki feladatot ad neked. Ezzel nincs is semmi baj, hisz mindig így volt. A kérdés csak az, hogy képes leszel-e ezt tolerálni. Ha kipihent vagy, akkor biztosan, vagyis egy dologra ügyelj nagyon, hogy aludj eleget! Arra is figyelj, hogy kinek mit és hogyan mondasz! Számíts rá, hogy lesz, akinek sok, esetleg „magas” a mondókád! Ha lassítasz, és észreveszed, mikor veszíti el a fonalat, akkor nem lesz gond. A vasárnapi telihold balesetveszélyes helyzetet teremthet a számodra. Óvatosan közlekedj! Ne siess! Nem dől össze a világ, ha rád kell várnia bárkinek. Inkább késs el, semmint hogy ne érj oda!

 

Hétvégi horoszkóp (október 2-4.)HALAK: Érzékenyen fog érinteni pár dolog ezen a hétvégén. Erősítsd meg magad, hogy minél kevésbé viseljenek meg ezek a dolgok. Pénteken személyes támadásnak vehetsz olyan dolgokat, amelyeket máskor észre sem veszel. Ezért a legjobb taktika az „egyik füleden be, a másikon ki”. Szombattól a pénzügyeid terén kell nagyon ébernek lenned. Ha bármi váratlan kiadás adódik, akkor jól gondold meg, hogy muszáj-e azonnal kifizetned, vagy halasztható-e! A vasárnapi telihold arra int, hogy mérlegeld, mi fér bele a büdzsédbe, és mi nem. Okosan gazdálkodva, önként kell lemondanod pár dologról. Ezek mind nélkülözhetőek, hiszen az a cél, hogy ne kelljen kölcsönkérned…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top