Horoszkóp

Karmahoroszkóp (október 3-9.)

A telihold kissé feszültté teszi a hétvégénket, viszont a hét elején a Mars és az Uránusz trigonba kerülnek egymással, ami arra utal, hogy sok jó ötletünk lesz, amelyek megvalósítása akadályokba ütközik, de ezeket le kell győznünk.

Kos

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Próbáld meg kicsit pozitívabban látni a világot, és mindent az egyszerűbb feléről megközelíteni. Mostanában hajlamos vagy a pesszimizmusra, amitől kedvetlen leszel, nehezebben éred el a céljaidat, és olyan dolgokat szalaszthatsz el, amelyek nem jönnek vissza egyhamar. Jókedvre deríthet egy utazás, csak igent kell mondanod rá.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki számodra furcsa szerzet, de olyan dolgokat mond, amelyek elgondolkodtatnak. Még az is lehet, hogy a héten barátság köttetik köztetek, amelyet szerelmed ellenez, de neked most szükséged van rá.

Karmikus feladatod: Rengeteg felhalmozott feladatod van a ház körül, és ha mindent magad szeretnél csinálni, sosem érsz a végére. Szervezd be a barátaidat és a családod apraját-nagyját, és meglátod, milyen gyorsan végeztek. De készülj fel, mert előbb-utóbb viszonoznod kell.

Bika

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Ezen a héten számíts rá, hogy hullámzó lesz a hangulatod. Az egyik percben bűbájos tündérlány vagy, a másikban vérengző boszorka, ezért jól gondold meg, hogy kivel hogyan viselkedsz, mert lehetnek galibák. Ha jól kezeled a szerepeket, a magad hasznára hajthatod a dolgokat.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki elveszti az állását. Olyan ötlettel rukkolhat elő, amely számára nagyon kedvező, hogy átvészelje az átmeneti válságos időszakot, de neked nehézségeket fog jelenteni, és még az is előfordulhat, hogy családi viták robbanhatnak ki miatta.

Karmikus feladatod: Anyagilag kiegyensúlyozott időszak várható, de kedveseddel lehetnek félreértések, mert mindketten másként gondoljátok a pénz beosztását. Egy kis kompromisszummal közös nevezőre tudtok jutni a hét végére, és ez ismét elhozza a békességet.


Ikrek

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Népszerű vagy a környezetedben, és mindig a társaság középpontjában szeretsz lenni. De érdemes lenne mást is hagynod szóhoz jutni, mert olyan érdekes információk birtokába juthatsz, amelyek segítik tovább építeni a karrieredet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, akivel csak érdekből vagy együtt. Ne vezesd félre, mert ha kiderül, egy olyan oldaláról ismerheted meg, amely rémisztő lehet számodra. Játssz nyílt lapokkal, és megkíméled magad egy halom kellemetlenségtől és lelkiismeret-furdalástól.

Karmikus feladatod: Szeretsz nagyot mondani. Általában szerencséd van, és isszák a szavaidat, de nem ártana őszintének lenned a barátaiddal, mert szükséged lehet a támogatásukra. Viszont az is igaz, hogy bármilyen mesét találj ki a héten, nagyon nagy esélyed van rá, hogy igaz történetté váljon.

Rák

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Sikeresen pontot tehetsz a vitás ügyeid végére. Szakmai terveid elől elhárulnak az akadályok, élj a lehetőséggel, és hozd meg végre a régóta halogatott döntéseidet. Ne riadj vissza a változtatástól, mert ez most neked kedvez.

Lehet, hogy lesznek, akiknek nem lesz kedvére való a dolog, de most csak magaddal törődj.

Karmikus kapcsolatod: Egy új pasival lesz karmikus kapcsolatod, akit a héten ismersz meg. Mint derült égből villámcsapás, úgy érint meg a szerelem. Ez az, amire már régóta vágyakoztál, de soha nem tudtad szavakba önteni. Szerencséd van, mert az érzéseiddel nem vagy egyedül.

Karmikus feladatod: Ha lakásfelújításra készülsz, most kérj árajánlatot, mert a jövő héttől minden többe fog kerülni. Legyél leleményes, mert jó ötletekkel rengeteget tudsz spórolni. A nagyobb beruházásokkal várj még pár hetet, mert akkor sokkal kedvezőbbek lesznek a bolygóállások számodra.

Oroszlán

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Nehezen kezeled, ha kudarc ér, ezért mindent megteszel, hogy elkerüld, de a héten belecsúszhatsz egy kellemetlen helyzetbe. A legjobb, ha gyorsan továbblépsz, mert ha ezen rágódsz, bevonzhatsz egy másik negatív szituációt is. Ébredj mosolyogva, és nevess a világra, mert ez gyógyír minden bajra.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki a te vigasztalásodra szorul. Legyél önzetlen, és segíts rajta, még akkor is, ha előzőleg ártott neked. Ne feledd, a megbocsátástól te sokkal több leszel.

Karmikus feladatod: A bulik királynője lehetsz, minden csak azon múlik, hogy mennyire tudod magad kordában tartani, mert a túl sok alkohol hatására hajlamos lehetsz kivetkőzni önmagadból, és rettenetesen viselkedni. Lehet, hogy másnap te semmire nem emlékszel, de a társaságod sokáig nem felejti el.


Szűz

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Érzékeny vagy a kritikára, és könnyen megsértődhetsz, de ez nem fog jót tenni egy baráti kapcsolatodnak, amely eddig az őszinteségen alapult. Most mély sérelmek kerülnek felszínre, és ez a barátságotok végét jelentheti egy időre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan hódolóddal lesz karmikus kapcsolatod, aki testestül-lelkestül be akar kebelezni, és ez teljesen megrémiszt. Ha ebből az ismeretségből nem szeretnél semmit, akkor a legjobb, ha gyorsan közlöd vele, mielőtt beleélné magát a kapcsolatotokba, mert később nem fogsz tőle megszabadulni.

Karmikus feladatod: A héten okosan kell beosztanod az idődet, mert nagyon sűrű lesz a programod. Főnököd minden feladatot a te nyakadba zúdít, de ne bánd, mert végre bizonyíthatsz, és kiélvezheted a sikereidet. Lesz időd a bulizásra és a haverokra is, ne izgulj emiatt.

Mérleg

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Segítőkész, kedves ember vagy, aki szívesen gondoskodik másokról, de be kell látnod, hogy bármennyire is erős vagy, néhanapján neked is jól jön egy kis segítség és gyengédség.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit nagyon szeretsz, de még nem merted neki elmondani, mert félsz az elutasítástól. A héten a szerencse vele van, ezért most érdemes színt vallani neki.

Karmikus feladatod: Éjszakánként nem tudsz nyugodtan aludni. Ennek több oka is lehet. Az egyik, hogy a munkahelyi stressz miatt még az ágyadban sem tudsz kikapcsolni, a másik, hogy a sok feladatod miatt túlpörgeted magad, és annyira kimerülsz, hogy nem vagy képes elaludni. Vegyél vissza a tempóból, mert az energiatartalékod véges, és nehogy akkor ürülj ki teljesen, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá.

Skorpió

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Szerezz magadnak örömet. Nem kell mindig mások kedvében járni, ezen a héten csak a saját érdekeidet és óhajaidat vedd figyelembe. Iktass be mindennap néhány szabad órát, amikor csak azzal foglalkozol, amihez kedved van. Lepd meg magad néhány új ruhával, ez nemcsak a lelkednek, de a külsődnek is jót fog tenni.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki a vesztébe rohan, mert egy olyan nő hálózta be, aki csak ki akarja használni. A szerelemtől nem lát, és te hiába próbálod felnyitni a szemét, nem sikerül.

Karmikus feladatod: Hűséges tudsz lenni, de csak akkor, ha igazi társra találsz. Ez most így lesz, ugyan lesz kísértés, de képes leszel nemet mondani, amitől nemcsak mások, de a magad szemében is nagyot nőhetsz. Azért ne szálljon el veled a ló, és ne légy nagyképű.

Nyilas

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: A héten szorosabbra fűzheted a kapcsolatodat a szerelmeddel. Még az is előfordulhat, hogy oltár elé álltok, bár te jobban szereted az élettársi kapcsolatot, mert úgy gondolod, hogy abból könnyebb kilépni, ha nem szeretnéd folytatni, és félsz az elkötelezettségtől. Mindennek megvan az előnye és a hátránya, ezt tartsd szem előtt.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szeret beleszólni a dolgaidba, és ezt a héten többször is megteszi. Ha ennyire nem bírod elviselni, miért tartod vele még a kapcsolatot?

Karmikus feladatod: Egyre gyakrabban rossz a közérzeted. A betegség lelki oka a szeretethiány, ezt mindenki tudja, és te is pontosan tisztában vagy vele, mégse hagyod, hogy a párod a tenyerén hordozzon. Ha továbbra is ellenségesen viselkedsz vele, nagy esélyed van rá, hogy egyedül maradj.

Bak

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Nőnek a kiadásaid, és a bevételed egyre kevesebb. Csak több munkával tudsz változtatni a mérlegen, és erre minden lehetőséged meg is lesz. Ne lustálkodj, mert különben nem tudod megőrizni a függetlenségedet, és valakinek egy csinos összeggel fogsz tartozni a hétvégére.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel lesz karmikus kapcsolatod, vagy egy nálad jóval fiatalabb személlyel. Most olyan dolgokat kell megtanítanod neki, melyek neked is nehézséget jelentettek egykor, de mostanra már minden kikristályosodott. De tartsd szem előtt, hogy mindenki a saját hibáiból tanul igazán.

Karmikus feladatod: Olyan helyzetbe kerülsz, amely miatt sokan fognak irigyelni. Ez a szerelmi kapcsolat végre életképesnek és hosszú távúnak tűnik. Végre boldog leszel, viszont a barátaidat az őrületbe kergeted, mert féltenek az újabb csalódástól. Sok mindenben az ellenkezőjét teszed, mint amit tanácsolnak, de ez egy csöppet se zavarjon.

Vízöntő

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Fortuna a héten melléd szegődik, és nemcsak a kisebb kölcsönügyleteid rendeződnek, hanem még akár megtakarításra is szert tehetsz. Ettől függetlenül nem árt, ha jobban meggondolod, hogy mire költesz, és a fizetésedet nem szórod fölösleges dolgokra.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel mostanában feszült napok várhatók. Sosem tudod, mivel járhatnál a kedvében, és ez kezd az őrületbe kergetni. Legyél laza, és hagyd, hogy az érzékeid vezessenek, mert akkor nem csalódhatsz.

Karmikus feladatod: A kötöttségeket nem bírod, és azt sem, hogy beleszóljanak az életedbe. Ezért a munkahelyeden meggyűlhet a bajod a kollégáiddal. Lehet, hogy a túl nagy akaratod miatt van, de az is lehet, hogy egyszerűen irigyek rád. Legyél sikeres, és amibe belekezdtél, azt vidd véghez, ezzel be tudod fogni még a leghangosabb ellendrukkereidnek a száját is.

 

Halak

Karmahoroszkóp (október 03-09.)Karmikus kötelességed: Készülj fel a váratlan eseményekre, amelyek kimozdítanak a hétköznapokból. Kedvezően alakul minden, ezért nincs mitől tartanod. Még az is lehet, hogy a héten új szokásokat veszel fel, amelyekkel izgalmat vihetsz a nyugalmas életedbe, mert olyan dolgok foglalkoztatnak, amelyek teljesen eltérnek a megszokottól.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki a segítségedre van abban, hogy az élet dolgait jobban megértsd, vagy elmerülj bennük. De ne várj csodát, mert a valóság mindig keményebb, mint az álomvilág, és ezt most te is megtapasztalhatod.

Karmikus feladatod: A hét elején anyagilag kedvezőtlenül alakulhatnak a dolgaid, de a hétvégére már fordul is a kocka, és ismét nyerő szériába kerülsz. De sose feledd, hogy a szerencse forgandó, és sosem tudhatod, hogy mit hoz a holnap, ezért ne szórd két kézzel a pénzt, hanem gondolj a jövőre is.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top