Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (október 9-11.)

Remek bolygóállás várható, amely leginkább a levegős jegyűeknek kedvez, de valami jó jut minden jegy szülötteinek!

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.KOS: Úgy indul a hétvégéd, hogy pénteken a pároddal és/vagy egy barátoddal is lesz egy „nagy” beszélgetésed. Ennek során kiderül, hogy milyen nagy összhangban vagytok. Ez fantasztikus és meglehetősen ritka. Értékeld! Tudd, hogy amit nem becsülsz eléggé, azt elveszítheted! Szombattól legyél a családoddal! Ne most akarj karriert építeni! Ha mégis dolgozol, akkor számíts elégedetlenkedésre! Jogosan nehezményezi a családod, hogy elhanyagolod őket. Ebből súlyos vita alakulhat ki. Amennyiben nem tudod megakadályozni a családi perpatvart, elronthatod a hétvége további részét. Tegyél meg mindent, hogy a béke domináljon! Vedd észre azt a pontot, amikor még megmenthető a helyzet!

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.BIKA: Ez a hétvégéd pénzügyi sikerekkel és/vagy jó hírrel indul. Úgy tűnhet, hogy valami csoda folytán egyre több pénz jön hozzád, de ne bízd el magad! Ne állj le, ne dőlj hátra! Dolgozz tovább szorgalmasan! Ezzel elérheted, hogy ez így is maradjon. Aztán gondold át, hogy hova utaznál el szívesen! Ez a hétvége alkalmas egy kisebb utazásra. Kerekedj fel, és látogasd meg vidéki rokonaidat, barátaidat, vagy ruccanj ki valamelyik szomszédos országba! Sétálj nagyokat! Nézelődj! Gyűjts élményeket! Ha így teszel, akkor annyira feltöltődhetsz, hogy a jövő hét kihívásai nem okozhatnak nehézséget. A hét utolsó napján legyél óvatos a közlekedésben! Könnyen megsérülhetsz, ha valami eltereli a figyelmedet!

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.IKREK: Hihetetlenül sikeresen indul a hétvégéd. Nemcsak hogy elemedben leszel, de szó szerint olyan kirobbanóan jó formában leszel, hogy semmi sem lesz akadály számodra. Senki nem állíthat meg, ezért nagyon jó lenne, ha ezt a napot a jövőd megalapozására szánnád. Tervezgess, egyeztess, de ne tedd próbára mások türelmét! Legyél együttműködő és figyelmes! Akkor bárkit megnyerhetsz magadnak. Aztán a pénzzel lesz dolgod. Magával a pénzzel nincs baj. Csak azzal, hogy te túldimenzionálod vagy semmibe veszed. Egyik sem okos dolog. Kezeld a helyén ezt a témát! Tudatosítsd, hogy a pénz a fenntartásodat szolgálja, és ha jut, akkor pár kellemes élményhez is hozzásegít! Mindkettő fontos szükségleted…

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.RÁK: Ha a pénteket megúszod baleset nélkül, akkor nagyon kellemes hétvégéd lesz. Ezért is fontos, hogy vigyázz magadra! Mielőtt lelépsz vagy elindulsz, többször nézz körbe! Főleg a rosszul belátható kereszteződések tartogatnak meglepetést. Hirtelen felbukkanhat valami. Csak az éberség és a gyors reakció menthet meg, aztán szombattól elemedben leszel. Ekkor csak arra kell vigyáznod, hogy ne reagálj semmire túl érzékenyen! Inkább fogadj mindent derűsen! Sokat segíthetnek a körülötted lévő emberek. Érdemes jó humorú barátok társaságát keresned. Velük jó nagyokat lehet nevetni. A hét utolsó napján igyekezz elejét venni egy családi vitának! Megértően és szeretettel beszélj, akkor nem lesz baj!

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.OROSZLÁN: Ez a hétvége remeknek ígérkezik. Már pénteken biztató felismeréseid lehetnek. Fel fog dobni, hogy kiderül, mennyi klassz emberre számíthatsz, köztük a párodra és a barátaidra is. Ez szó szerint szárnyakat fog adni neked a folytatáshoz. Ne sokat teketóriázz, ülj be az autóba, vagy szállj fel a vonatra, és utazz el valami hangulatos helyre. Mivel ősz van, itt a szüret ideje. Keress fel egy kellemes borvidéket! Kóstolj bort, és egyél finom helyi ételeket! Ha úgy döntesz, hogy otthon maradsz, akkor add át magad a semmittevésnek! A hétvége arra való, hogy pihenj. A hetedik napon Isten is megpihent, és gyönyörködött abban, amit teremtett. Neked is jár egy kis lazítás…

           

Hétvégi horoszkóp október 9-11.SZŰZ: A hétvége a kikapcsolódásról kell hogy szóljon, de pénteken még nagy dolgok várnak rád, ezért minden erőddel koncentrálj a munkádra! Olyan lehetőségek jönnek, amelyek révén bebizonyíthatod az alkalmasságodat. Ezzel sok minden eldőlhet a jövőddel kapcsolatosan. Épp ezért adj bele mindent! Még aznap vagy hamarosan meglátod az eredményét. Szombattól élvezd a megérdemelt pihenést! Hódolj a hobbidnak! Ha véletlenül nincs még, akkor keress! Azért fontos ez, mert egy teljesen másfajta tevékenység olyan koncentrálást igényel tőled, amely nem engedi, hogy a szokásos gondokon járjon az agyad. Például az anyagiakon. Ha ez sikerül, akkor tudsz feltöltődni, és jövő hétnek újult erővel nekivágni…

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.MÉRLEG: Ennél jobban nem is záródhat a munkahét, és nem is indulhat jobban a hétvége. Ugyanis a péntek igazán a te napod lesz. Használd ki! Lásd meg a remek lehetőségeket, és élj velük! Időzíts erre a napra minden fontos találkozást, döntést! Most bármit elérhetsz. Bármiből a legtöbbet, legjobbat hozhatod ki. Ma egyszerűen nem lesz semmi lehetetlen számodra, és mindezt erőlködés nélkül, teljesen természetesen, ösztönösen fogod tenni. Ezek után nehéz lesz nem a karrieredre és a jövődre gondolnod a hétvége további részében. Pedig fontos, hogy legyen időd a kikapcsolódásra is. Például alvásra, sétálásra, olvasásra, baráti beszélgetésre stb. Ezek nélkül nem fogsz tudni feltöltődni…

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.SKORPIÓ: Olyan hétvége vár rád, amikor bármit teszel, jól fogod érezni magad. Egy feltétele van csak: tedd tudatosan! Vagyis ha úgy döntesz, hogy dolgozol, akkor adj bele mindent, és ne panaszkodj! Mert ha elkezded sajnálni magad, akkor gyorsan ki fogsz merülni, vagy ha a családodnak szenteled a hétvégédet, akkor ne csak testben, de lélekben és gondolatban is legyél velük. Máskülönben idegesíteni fognak. Örülj minden pillanatnak! Élvezd, hogy van sok feladatod! Adj hálát a munkádért, a családodért, a vagyonodért! Akármilyen, akármekkora! Tudd, hogy a hála olyan magas frekvenciájú energia, amely még több jót hoz neked! Ha így teszel, teljesen kicserélődve indulhatsz neki a következő hétnek.

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.NYILAS: Azzal indul a hétvégéd, hogy több izgalmas beszélgetésben és találkozásban is részed lesz, ill. lehet. Kérdés, hogy elég nyitott vagy-e. Ne zárkózz be, ne zárkózz el semmi és senki elől! Bárhova hívnak, menj! Sosem tudhatod, hogy hol futhatsz össze életed nagy szerelmével vagy egy más szempontból fontos emberrel. Ettől függ a hétvégéd folytatása – és akár az életed folytatása is. Hidd el, nagyszerű dolgok várnak rád! De közben maradj józan és éber! Pl. nagyon vigyázz a pénzedre! Ne tedd le sehol a pénztárcádat! És figyelj, amikor fizetsz! Nem fog senki helyetted vigyázni, ezt neked kell megtenned. Azt se feledd, hogy hétvége van. Nyugodtan lazíts! Néha jólesik, jót tesz a semmittevés…

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.BAK: Szinte elkerülhetetlen lesz ezen a hétvégén, hogy a párkapcsolatod létével vagy nemlétével, ill. milyenségével foglalkozz. Bármennyire is ódzkodsz tőle, nem kerülhetsz el egy felkavaró találkozást. Ez el fog gondolkodtatni, hogy ha párkapcsolatban élsz, akkor a hozzád illő ember van-e melletted. Ha nincs párod, akkor, hogy érdemes-e feladnod a magányosságodat? Érdemes-e kibújnod a remetebarlangodból? Hidd el, van az az ember, akiért érdemes! Van, aki méltó rá, hogy szeresd, mert te is méltó vagy rá, hogy szeressenek. Nem menekülhetsz folyton a munkádhoz. Neked is szükséged van egy társra, és jogod van a magánélethez, de mindenekelőtt magadnak kell ezt engedélyezned.

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.VÍZÖNTŐ: Ennél sikeresebben nem is indulhat a hétvégéd. A péntek igazán biztató nap lesz a számodra. Most minden a kezedre játszik. Ezt okosan kell kihasználnod. Keresd a beszélgetések, egyeztetések lehetőségét! Most olyan ajtók nyílhatnak ki előtted, amit eddig nem is reméltél. Így remek hangulatban fog kezdődni a hétvége. A pihenés mellett szakíts időt arra is, hogy a most elindult eseményeket értékeled! Szerencsére lesz pár napod, hogy kidolgozz egy jó stratégiát. Először is tűzz ki célokat! Mert „az fog megtörténni holnap, amit ma kitalálsz”. Ne legyél kishitű! Álmodj nagyban! Korlát a csillagos ég! Ezek megvalósításához szükséged lesz az egészségedre is. Törődj kicsit magaddal!

 

Hétvégi horoszkóp október 9-11.HALAK: Ne keseredj el, ha pénteken még nem érzed, hogy „milyen jó, itt a hétvége”! Szombattól leszel igazán jó passzban. Ha van gyereked, vagy a közeledben van gyerek, akkor legyél vele, velük minél többet! Az ő társaságuk most a legjobb gyógyszer minden bajodra. Játsszatok, bolondozzatok! Így visszakaphatod az életkedvedet és a kreativitásodat. Közben szembesülhetsz azzal a sok felesleges viselkedéssel, amivel megmérgezed a mindennapjaidat te is, mint minden felnőtt. Ettől a tanulságtól ne szomorodj el! Inkább örülj a felismerésnek! Emellett próbálj meg optimistán, bizakodóan hozzáállni mindenhez! Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik pozitívan gondolkoznak! Lesd el a „titkukat”!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top