Horoszkóp

Karmahoroszkóp (október 10-16.)

A Vénusz játssza a héten a főszerepet, ami arra utal, hogy lelkileg sokkal érzékenyebbek leszünk, és a pénzre is jobban figyelünk.

Kos

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Ezen a héten nem ártana tanácsot kérned a barátaidtól néhány dologban, mert nagy valószínűséggel sokkal tisztábban látják a helyzeted, mint te, és hogy elkerülj néhány kellemetlenséget, fogadd meg, amit mondanak. Még ha nem is egyezik a te elképzeléseiddel, bízz bennük és a megérzéseikben.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegennel lesz karmikus kapcsolatod, akivel most találkozol először. Olyan bizalmas dolgokba avat be, melyek már kellemetlenek a számodra. Legyél vele megértő, és még az is lehet, hogy jó hallgatóságként egy lelki tehertől szabadíthatod meg.

Karmikus feladatod: A munka és a munkahelyi konfliktus ezen a héten sem maradhat el. Állandóan időhiányban szenvedsz, amit már a főnökeid is észrevettek. Ezért kevesebb munkát adnak, de ez kevesebb pénzzel is jár, aminek nem fogsz örülni. Te leleményes személyiség vagy, és gyorsan túl leszel ezen is.

 

 

Bika

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Kellemes hét következik a számodra, persze csak akkor, ha könnyedén veszed a felmerülő problémákat, és az idegeskedés helyett azonnal a megoldást keresed. Most olyan jól jöhetsz ki a legnegatívabb szituációkból is, mint ezelőtt soha.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akinek elmondod a véleményedet. Ez nemcsak neked lesz megkönnyebbülés, hanem neki is jó tanulság, és ha elég okos, a saját hasznára fordítja a hallottakat.

Karmikus feladatod: Olykor kishitű vagy, és nem hiszel a csáberődben, pedig a héten mindenkit leveszel a lábáról. Végre megismerkedhetsz egy olyan pasival, aki nemcsak az ágyban, de az életben is szeretne felvállalni, és tartalmas kapcsolatot biztosítani a számodra. Ha képes vagy elfogadni és viszonozni mindazt, amit kapsz tőle, nem lehet akadálya a boldogságotoknak.

 

Ikrek

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Ingerültebb és idegesebb vagy az átlagosnál, de ez érthető, hiszen nagyon sok múlhat a most meghozott döntéseiden. Olyan változások várhatók az életedben, melyek lehetnek kedvezőek és kedvezőtlenek is a számodra. Minden azon áll, hogy te mit gondolsz és mit teszel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, aki eljátssza, hogy a barátod, és közben a hátad mögött kibeszél. De szerencsés vagy, mert időben rájössz, és vissza tudsz neki adni mindent kamatostul, mert a kocka állandóan forog, és most egy darabig te leszel felül.

Karmikus feladatod: A szerelemben csöndes időszak következik. Még az is lehet, hogy inkább a magányos estéket választod a bulizás és a pasizgatás helyett. Bárhogy is dönts, a belső harmóniád tökéletes lesz, mert lesz időd elmerengeni az élet dolgain, és ez segíthet tisztábban látni a jövődet.

 

Rák

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Akaraterőd átlagon felüli lesz, és a most kitűzött célokat tűzön-vízen át teljesíted. Rád is fér a siker, mert mostanában elég negatív szériát fogtál ki. Most nemcsak magadnak, de a környezetednek is bizonyítani tudod a rátermettségedet.

Karmikus kapcsolatod: Egy volt kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki átvette a helyedet az előző munkahelyeden. Ezzel semmi baj nem lenne, csak ne terjesztené a rossz híredet minden ok nélkül csak azért, hogy saját magát fényezze. Legyél vele határozott, és kérd számon, mert ezzel ráijeszthetsz, és talán abbahagyja a mószerolást.

Karmikus feladatod: A szerelemben gyorsan feltalálod magad, és erre most szükséged is lesz, mert a párod nem hajlandó alkalmazkodni, és nagyon zsörtölődős lesz a héten. De te csak nevess az egészen, viszont a nagy jókedvedben ne feszítsd túl a húrt, mert még az is lehet, hogy annyira megsérted, hogy faképnél hagy.

 

 

Oroszlán

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Szerencsés vagy, mert időben felismered, hogy új útra kell lépned az egészséged és a jövőd érdekében. Nem kell túlhajszolnod magad, mert lehet, hogy kevesebb munkával a bankszámládon lévő pénz is kevesebb lesz, de legalább lesz időd a családodra és a közös programokra.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki segít továbbfejleszteni a műveltségedet. A héten rá kell jönnöd, hogy sok területen el vagy maradva, és szükséged van segítségre. Már az is sokat jelent, ha olyan emberrel beszélgetsz, aki tájékozottabb nálad.

Karmikus feladatod: Elképesztően gyorsan változtatsz a döntéseiden, és ezzel teljesen bizonytalanná teszed a környezetedet. Egyrészről jó, mert a változatosság izgalmassá tesz, másrészről viszont soha nem tudják, hogy hányadán állnak veled.

 

Szűz:

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Szükséged lesz egy kis pihenésre és lazításra, amikor is csak azt csinálod, amihez kedved van. Érdemes megragadnod minden olyan lehetőséget, amikor a barátaiddal, illetve a szeretett családod környezetében lehetsz, mert ez üdít fel igazán.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki egy új üzleti vállalkozásba szeretne bevonni. Érdemes megfontolni, mert nemcsak jól hangzik, de sikeres is lesz, és jó üzleti kapcsolat alakulhat ki köztetek, amely várhatóan hosszú távon virágzó lehet. Most leterheled ezzel a bankszámládat, de rövid időn belül megduplázhatod a befektetett összeget.

Karmikus feladatod: Szerelmes percek helyett a vitás ügyek lesznek napirendi ponton otthonodban. Most felszínre kerülhetnek olyan sérelmek is, melyeket eddig elnyomtál magadban. Ez nem baj, mert így legalább tiszta lappal tudjátok folytatni az életeteket.

 

Mérleg

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Könnyen megbántódsz, és nehezen teszed túl rajta magad. De ez ellen nincs mit tenni, mert érzékeny és érzelgős leszel a héten, és ha valaki nem azt mondja, amit hallani szeretnél, így jársz. Pedig néha jobb szembenézni az igazsággal, mint homokba dugni a fejedet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, akit nagyon elhanyagoltál, és itt az ideje, hogy felfrissítsd vele a kapcsolatodat. Elsőnek elég lehet egy hosszabb telefonbeszélgetés, és utána jöhet a többi. A hétvégén ott folytathatjátok, ahol évekkel ezelőtt abbamaradt.

Karmikus feladatod: Anyagi kérdésben ne kapkodj. Jobb, ha most kivárod a megfelelő alkalmat, és akkor hozod meg a döntéseidet. Az érzékeid eddig sem hagytak cserben, most is támaszkodj rájuk, és meglátod, virágzó napokat élhetsz át, és még az is lehet, hogy két kézzel szórhatód a pénzt.

 

 

Skorpió

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Sorban küzdöd le az akadályokat, melyek egy kicsit kimerítenek, az élet több területén is. Az energiatartalékaid hamar kimerülnek, ha nem pótolod valamilyen olyan dologgal, amely igazán a kedvedre való. Lehet ez egy jó mozi vagy színház, a lényeg, hogy kikapcsold az agyadat egy kis időre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek érdemes elkötelezned magad, mert ezzel nem adod el az emberi értékeidet, csak hozzáteszed magad egy olyan ügyhöz, ami példás. És ami fontos, hogy ha úgy adódik, minden gond nélkül kiszállhatsz az egészből.

Karmikus feladatod: A szerelemben új lehetőséget kínál a sors, de csak akkor tudsz élni vele, ha teljesen elengeded a múltat, és csak a jövőre koncentrálsz. A változás jót fog tenni a lelki békédnek. Még az is lehet, hogy gyors házasság után gyors gyermekáldás következik.

 

 

Nyilas

Karmahoroszkóp (október 10-16.)

Karmikus kötelességed: Nehezen mutatod ki az érzelmeidet, és ez nem tesz jót a párkapcsolatodnak. A szerelem tüzét állandóan táplálni kell, különben csak a füstje marad. Sajnos a héten többször is előfordul, hogy mást teszel, mint amit gondolsz, és ezzel megbántod a kedvesed. Legyél megfontolt, és ha hibázol, legalább ismerd be.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel nemrég összevesztél, és most lehetőséged nyílik a békülésre. Nagyon jókor, mert már kezded magad emészteni miatta. Ő teszi meg a kezdő lépést, neked könnyű dolgod lesz, mert csak el kell fogadnod a békejobbját.

Karmikus feladatod: A munkában csöndes napok következnek, ami neked jól is jöhet. Még az is lehet, hogy kapsz egy rendkívül izgalmas állásajánlatot, amire igent kell mondanod, mert végre megvalósíthatod egy régi álmod.

 

 

Bak

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Magabiztos fellépésedet a kollégáid közül sokan irigylik. Ne titkold el, hogy mivel vagy képes ilyen benyomást tenni másokra, inkább tanítsd nekik is. Igaz, te egyedül is megbirkózol a problémákkal, de nem ártana szövetségesekre szert tenned.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nagyon tapintatosnak kell lenned. Ennek te vagy a legnagyobb mestere, de most mégis nehezedre esik, mert olyan dolgokkal találod szembe magad, melyek ellenkeznek minden elveddel.

Karmikus feladatod: A szerelemben kiegyensúlyozott leszel, az együtt eltöltött idő napról napra közelebb visz titeket egymáshoz. Viszont beárnyékolhatja a boldogságotokat a kedvesed édesanyja, aki nincs megelégedve veled, és minden tettedben a hibát keresi. Jobb ezt idejében tisztázni, mielőtt a hátad mögött aknamunkába kezdene.

 

Vízöntő

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Ötletekben gazdag lesz ez a hét számodra. Most könnyedén megoldasz minden nehéz helyzetet, amely felmerül. De ne bízd el magad, mert ha túl nagyképűvé válsz, a barátaid elpártolhatnak tőled, és az ősz egyik legszebb hétvégéjét magányosan töltheted.

Karmikus kapcsolatod: Egy szerelővel lesz, aki többet kér tőled az elvégzett munkáért, mint a kialkudott ár. Nincs mit tenned, fizetned kell. Az idegeskedés helyett a legjobb, amit tehetsz, hogy többet sosem hívod.

Karmikus feladatod: Kedveseddel ritkábban találkozol, mint azt szeretnéd. Erről csak te tehetsz, mert rengeteget dolgozol, és estére hullafáradt vagy. Vegyél ki néhány szabadnapot, és utazzatok el. Viszont hagyd, hogy ő fizessen mindent, mert ezzel is a szeretetét és a figyelmességét szeretné kimutatni. Engedd el magad, és élvezd!

 

 

 

Halak

Karmahoroszkóp (október 10-16.)Karmikus kötelességed: Alkalmazkodóképességed kiváló, rugalmas vagy, és ennek köszönhetően a munkahelyeden kiemelkedő teljesítményre leszel képes. Feltalálod magad, még a legkacifántosabb helyzetekben is, mikor a többiek leblokkolnak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki humoros, és mindig megnevettet, de hajlamos a felelőtlenségre. Mielőtt bármibe belevinne, hallgass a józan eszedre, és marad ki a zűrös ügyekből. Sőt ha elég ügyes vagy, őt is rá tudod venni, hogy térjen a helyes útra.

Karmikus feladatod: Az életet kell élvezned ezen a héten. Rengeteg baráti meghívást kapsz, aminek jó lenne, ha eleget tennél, mert olyan dolgokban lehet részed, amitől nemcsak lelkileg, de fizikailag is feltöltődhetsz. Nem lesz okod panaszra, mert a régi emlékek felelevenítése és a finom ételek elfogyasztása közben rájössz, hogy mennyire fontos ez számodra.

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top