Horoszkóp

Hozza ki hálószobájából a maximumot, és nyerjen a Dormeóval!

A hálószoba az a hely, ahová elmenekülhetünk a napi nyüzsgés és rohanás elől, ezért különösen fontos, hogy olyan hellyé varázsolja, ahol a lehető legjobban érzi magát.

Amikor kiválasztja az ágyneműt, először tegye fel magának a kérdést, hogy mi az, ami a legjobb hatással lenne a hangulatára és belső békéjére. Ha békességre és frissességre vágyik, válasszon kéket vagy zöldet, ami a tengerre vagy egy erdőre emlékezteti.

Ha nyárias hangulatra vágyik télen is, vegyítsen ezekhez a színekhez vöröset vagy narancsszínt – ezek a napra emlékeztetnek. Fontos, hogy ne kombináljon egymással túl sok különböző mintát. A kevesebb itt is több.

Gondoskodjon a levegő tisztításáról, párásításáról is. Ehhez kiváló a Dormeo Fresh légtisztító és párásító készülék, amely gondoskodik hálószobája megfelelő páratartalmáról; ez szakértők szerint 45%.

Használjon rugalmas, könnyű anyagokat. A mikroszállal töltött takarók, paplanok allergiások számára is kiválóak; remekül szellőznek, és többségük magas hőfokon mosható. Ugyanez elmondható a Dormeo törülközőrkől és fürdőköpenyekről is, melyek bőrbarát anyagból készülnek, kifejezetten az Ön kényeztetésére.

Hozza ki hálószobájából a maximumot, és nyerjen a Dormeóval!

Az a tény, hogy életünk mintegy harmadát a hálószobában töltjük, önmagáért beszél. Szánjon tehát időt arra, hogy úgy rendezze be a hálószobáját, ahogyan szeretné. A nyugodt alvás biztosítja az aktív nappalokat.

Ha most vásárol bármilyen Dormeo terméket, máris részt vesz nyereményjátékunkban, és eséllyel pályázik a 600.000 Ft értékű hálószobaberendezésre, illetve a 100 darab Memosan párna egyikére! Legyen Öné álmai hálószobája!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top