nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (október 17-23.)

Karmahoroszkóp (október 17-23.)

A Mars végre állatövi jegyet váltott, és átért az Oroszlánba, ami jó jel, hiszen egy tüzes bolygó végre egy tüzes jegyben kezdi meg az útját. Több lesz az erőnk, az energiánk, és jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Kos

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: A héten ne keveredj vitába senkivel, mert te húzhatod a rövidebbet. Főleg, ha olyan témába mész bele, amelyhez nem sokat konyítasz. Neked is be kell látnod, hogy nem lehet mindig igazad, és vannak helyzetek, amikor el kell fogadnod más véleményét saját kommentár nélkül.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki nagyon közel áll hozzád, mégsem vagy vele elég őszinte. Ez a hét alkalmas lehet színt vallani, és tisztázni a kapcsolatotokban lévő homályos foltokat.

Karmikus feladatod: Vedd körbe magadat pozitív emberekkel, és töltsetek el együtt egy hosszú hétvégét. Kipróbálhatsz új sportokat, és akár még egy új hobbifoglalkozást is. Ha másként nem megy, dolgozz előre, így nem fog minden gondolatod a munka körül járni, és könnyebben otthon tudod hagyni a problémákat.

 

 

Bika

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Otthonodban fontossá vált egy kis felújítás, amely egyben külső megtisztulás a negatív energiáktól is. Jobban teszed, ha erre a hétre szabadságot veszel ki, mert ha a mestereket magukra hagyod, nagyobb kupit csinálnak, mint amilyen volt.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akinek most nem úgy jönnek össze a dolgai, mint szeretné, és kicsit lehangoltabb. Ne harsánysággal és vidámsággal próbáld felvidítani, mert most nem erre van szüksége, inkább hallgasd végig megértően, és segíts megoldást találni a gondjára.

Karmikus feladatod: Folyamatosan újabb és kreatívabb tervek jutnak az eszedbe. Ez rendkívül jó, csak éppen érdemes lenne lépésről lépésre haladnod, és csak akkor belekezdened valami újba, ha az egyiket már befejezted, mert különben nem jutsz a végére egyiknek sem, és hiába vagy lángelme, soha nem nyered el a babérkoszorút érte.

 

 

Ikrek

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Nyugalmas napokra számíthatsz, de ennek az a feltétele, hogy kerüld a félreérthető szituációkat, és ha valahogy mégis belekerülsz, vállald a következményeket. Érdemes most az idegenekkel szemben megtartani a kellő távolságot, és csak akkor megismerni őket jobban, ha már több információ is a birtokodban van róluk.

Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel állandóan hatalmi harcba bonyolódsz. Hiába, a rokonait nem választhatja meg az ember, ezért próbálj meg alkalmazkodni, és elfogadni ezt a helyzetet.

Karmikus feladatod: Egy volt kedvesed jelenik meg a színen újra. Hagyd, hogy kényeztessen és udvaroljon, még akkor is, ha te már nem akarsz tőle semmit. Ez jót fog tenni az önbecsülésednek, de vigyázz, ha túlságosan felülteted, még az is lehet, hogy annyira feldühíted, hogy hazug pletykákat fog terjeszteni rólad.

 

 

Rák

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: A teljesítményed mögött mindig kemény munka áll, és ez a héten sem lesz másként. Szereted, ha tökéletesen sikerülnek a dolgaid. De készülj, mert olyan akadályok elé állít a sors, melyek által megtanulhatod elfogadni a vereséget is.

Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz karmikus kapcsolatod, akit csak nemrég ismertél meg, és máris szerelmi viszonyba bonyolódtál vele, anélkül, hogy bármi közelebbit tudnál róla. Jobb az elővigyázatosság, még akkor is, ha úgy érzed, megtaláltad életed párját, mert ez csak akkor működik, ha kölcsönös.

Karmikus feladatod: Életvidámságod hamar rokonszenvet kelt másokban, és ezt a saját hasznodra használhatod fel, mert a héten olyan hatást tudsz gyakorolni az emberekre, mint senki más. Ennek köszönhetően nyélbe üthetsz olyan üzleteket, amelyek révén hatalmas haszonra tehetsz szert.

 

 

Oroszlán

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Nem mind arany, ami fénylik, ne dőlj be egy olyan kedvezőnek tűnő ajánlatnak, amelyről nem kérted ki szakértő véleményét, mert egy nagy átverés lehet a dolog mögött, és sokat veszíthetsz rajta, de ha résen vagy, másokat is megmenthetsz egy nagyobb anyagi csődtől.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel már régóta halogatott beszélgetésedet a héten megejtheted. Ne legyél vele őszinte, mert jobban megbánthatod, mint az mutatja, és a későbbiekben nem lesz lehetőséged ezen változtatni.

Karmikus feladatod: Néha túl büszke vagy ahhoz, hogy beismerd, ha hibázol, és ezzel a tulajdonságoddal az őrületbe kergeted a párodat. Vegyél erőt magadon, és változtass ezen, mert hamarosan rád fog unni, és akkor késő bánat, hiába ismered el az összes tévedésed. Viszont ha időben váltasz, nagyon harmonikus hétnek nézel elébe.

 

 

Szűz

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Párodnak végre mutasd meg a gyengédebb oldaladat is. Ne játszd a kőkemény csajt, amikor a felszín alatt mélyen egy érzékeny hercegnő lakozik benned, aki azt várja, hogy valaki a tenyerén hordozza. Tele vagy érzelmekkel és kívánságokkal.

Karmikus kapcsolatod: Egy ismerősöddel lesz, akinek olyan kapcsolatai vannak, amely nélkül nehezen boldogulnál, mert terveid eléréséhez nélkülözhetetlen egy kis hátszél. Ne szégyelld, mert mindenki kihasználná ezt a szerencsés helyzetet.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden sikeres széria előtt állsz, viszont vigyázz, mert ha túlokoskodod a dolgokat, lehet, hogy kivívod a kollégáid ellenszenvét, és azzal magadnak és a munkahelyi légkörnek sem teszel jót. Vegyél vissza a tempóból, mert nem tudják veled tartani a lépést. Meglátod, így is te leszel a legjobb.

 

Mérleg

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Szembesülnöd kell azzal, hogy a sok nassolásnak megvan az eredménye, és a mérleg többet mutat, mint pár napja. A legjobb, amit tehetsz, hogy keresel egy közeli edzőtermet, illetve egy profi személyi trénert, mert az ő segítségével villámgyorsan szabadulhatsz meg a fölös kilóktól.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki feszültté és idegessé tehet. Ne hagyd, hogy minden aprósággal kihozzon a sodrodból, mert ez a célja, és ha eléri, akkor egy gyenge pillanatodban olyan információkat adhatsz át neki, amelyekkel könnyedén visszaélhet.

Karmikus feladatod: Ne csak a munkádnak és a kötelességednek élj. Vedd észre végre, hogy valaki nagyon szeretne a tenyerén hordozni. Olyannak szeret, amilyen vagy, és ez nagyon ritka kincs. Minden óhajodat teljesíti, neked nincs más dolgod, mint hűségesnek és őszintének lenni vele.

 

 

Skorpió

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Ami elromolhat, az el is fog romlani. Ne tervezz a hétre nagyobb kirándulást az autóddal, inkább látogass el a szervizbe, mert fény derülhet olyan hibára, amelynek semmi jele nem volt. Ha mégis az utazás mellett döntesz, számolnod kell azzal, hogy kocsikád nem a saját „lábán” jön haza, és nem lesz olcsó mulatság.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, szerelmes hangulat fog uralkodni köztetek. Egész héten, amikor csak tehetitek, bújjatok össze. Lehet, hogy lesz valaki, aki szeretne titeket egymásnak ugrasztani, de semmi esélye.

Karmikus feladatod: Ez a hét nem alkalmas a nagy célok megvalósítására, inkább szövögesd tovább az álmaidat, és várj még pár hetet. Ha mégis belevágsz, ne csodálkozz, ha lassabban fognak történni a dolgok, mint amire számítottál, de a teljes sikertelenségtől nem kell tartanod.

 

Nyilas

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Érzelmi életed éppen nincs a csúcson, de emiatt ne szomorkodj, várj türelemmel, mert a szerelem rád talál. Fektesd az összes energiádat a lelki béke megtalálásába, mert ha az sikerül, akkor a párkapcsolatok terén is nyert ügyed van.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van karmikus kapcsolatod, aki egészségi gondokkal küzd, emiatt mélyponton van, és negatívan látja a világot. A figyelmeddel és a kedvességeddel segíthetsz rajta, és közben rádöbbenhetsz arra, hogy milyen törékeny az élet, és minden percet meg kell becsülni. Ez akár pozitív fordulatot is hozhat az életedben.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden a kollégáid segítségére szorulhatsz, mert nem vagy elég alapos, és olyan hibát követhetsz el, amellyel a pozíciódat is veszélyeztetheted. Nem nagyon hiszel a szerencsében, de kezdj el hinni benne, mert a héten szerencsés leszel.

 

 

Bak

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Sok barátod van, és nem tudod mindenkinek a születésnapját fejben tartani, ez érthető, hiszen nagyon elfoglalt vagy mostanában. Ha tényleg ilyen sok dolgod akad, írj be mindent a telefonodba, majd az csörget és emlékeztet. Ha már elfelejtetted, engeszteld ki őket egy kedves személyes ajándékkal, amelyen látszik, hogy direkt nekik kutattad fel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel régről ismeritek egymást, és akivel nagyon jó viszonyban voltatok. Ám mivel te veszélyezteted az ő szerelmi kapcsolatát, magadra haragítottad. Ne várd, hogy egykönnyen megbocsásson.

Karmikus feladatod: Anyagi sikereid lesznek a héten, ebből adódóan megjelenik néhány ismerősöd, akinek a pénzedre fáj a foguk. Egyszerűen ne vegyél tudomást róluk, mert ez a legegyszerűbb megoldás.


Vízöntő

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Ügyelj, hogy a hivatalos papírjaid rendben legyenek, mert adóellenőrzésre számíthatsz. Ha mégis adódnak problémák, próbáld meg az adott helyzetből a legjobbat kihozni, sürgősen vedd fel a kapcsolatot egy olyan személlyel, aki a segítségedre tud lenni, és menti, ami menthető.

Karmikus kapcsolatod: Testvéreddel lesz karmikus kapcsolatod, akiről eddig mindenki azt gondolta, hogy a család esze. Ettől aztán neked kellőképpen kisebbségi komplexusod lett, de most a héten revánsot vehetsz, és bebizonyíthatod, hogy te legalább annyira eszes vagy.

Karmikus feladatod: Önálló személyiségnek kell maradnod. Családod és barátaid megpróbálnak hatást gyakorolni rád, befolyásolni olyan ügyekben, amelyekhez semmi közük. Állj ki a véleményed mellett, még akkor is, ha több irányból támadnak, mert ez a legcélravezetőbb számodra.

 

Halak

Karma horoszkóp október 17.-23.Karmikus kötelességed: Új lehetőséget kell adnod magadnak, és hinned kell az álmaidban, mert csak így érdemes élni. Lehetnek a héten olyan történések, melyek egy pillanatra elbizonytalaníthatnak, de bízz önmagadban, és tarts ki a döntéseid mellett.

Karmikus kapcsolatod: A partnereddel lesz karmikus kapcsolatod. Mostanában a hangulata elég változékony, de az érzései irántad őszinték. Ha valamiért megbánt, azt nem akarja, csak most így jönnek össze a dolgok. Amikor csak tehetitek, használjátok ki az időt, és beszélgessetek hosszan, így fény derülhet az esetleges probléma gyökerére.

Karmikus feladatod: A héten nehezen birkózol meg néhány kellemetlen helyzettel. Hajlamos vagy hirtelen cselekedni, ami most számodra nem tenne jót. Munkahelyeden, mielőtt komoly lépésekre szánnád el magad, alaposan fontold meg, mert lehet, hogy ami most kedvezőnek tűnik, rövid időn belül pont az ellenkezője lesz.

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top