Horoszkóp

Karmahoroszkóp (október 24-30.)

Ezen a héten a Szaturnusz végre állatövi jegyet vált, és átlép a Szűzből a Mérlegbe, közben a Vénusz remek fényszöget alkot a Jupiterrel, a Merkúr pedig a Plútóval. Szóval izgalmas hét előtt állunk ismét!

Kos

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Ne vegye el a kedvedet a hideg és a szél. Találj magadnak olyan elfoglaltságot, amelyet fedett helyen vagy akár otthon is űzhetsz. Ilyen lehet egy társasjáték, amely nemcsak fizikailag, de szellemileg is pihentet. Sőt, játék közben sok olyan ötletet kaphatsz, amelyet az életben is tudsz hasznosítani.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki nem ártott neked, mégsem kedveled, de munka során összehoz vele a sors. A te döntéseden múlik, hogy milyen kimenetele lesz a kapcsolatotoknak, mert ő nyitottan áll hozzád.

Karmikus feladatod: Mostanában többet féltékenykedsz a kelleténél, és ez nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Még ha okod is van rá, jobb lenne finoman kezelni a dolgokat mindaddig, míg bizonyosságot nem szerzel. Nem zörög a haraszt… de ezt te is tudod, és ezért vagy kissé nyugtalan, és bizalmatlan a pároddal.

 

Bika

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Szükséged van egy kis nyugalomra, hogy elmerülj a gondolataidban. Vegyél ki néhány nap szabadságot, és utazz el, vagy elég lehet az is, ha elzárkózol a külvilágtól, és csak befelé fordulsz. Sok dologban láthatsz tisztán, amelyek eddig gondot okoztak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szeretne beleszólni a munkádba és a magánéletedbe egyaránt. Ha nem akarsz a héten vitába keveredni, hagyd, hogy végigmondja a mondókáját – a tanácsait nem kell megfogadnod.

Karmikus feladatod: A szerelem a héten rád köszönt, végre „bekacsint” az életedbe egy olyan srác, aki méltó az érzéseidre. De készülj fel arra, hogy minden egyes percért meg kell küzdenetek, mert a volt pasid nem fog neki simán átengedni. Készülj fel a legrosszabbra, és akkor semmi nem érhet váratlanul.

 

Ikrek

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Kreatív hangulatban leszel, és a munkáddal kapcsolatban rengeteg jó ötlet jut eszedbe, amelyeket jó helyen és jó időben alkalmazva fantasztikus sikereket érhetsz el. Még az is lehet, hogy ezen a héten játszva pipálod le egy régi ellenfeledet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki nem akar tőled mást, mint szexet. Ezt tartsd szem előtt, mielőtt belemész vele egy olyan kapcsolatba, amelyben te vagy a harmadik. Lehet, hogy később nehezebb lesz kiszállnod, és jobban teszed, ha már most megkíméled magad egy csalódástól.

Karmikus feladatod: Összegyűltek benned a negatív energiák, és sokszor ezek gátolják, hogy megvalósítsd a céljaidat. Engedd el a rossz érzéseket. Szervezz magadnak olyan programokat, ahol a barátaid és a szeretteid társaságában lehetsz. Ők azok, akik mindig szeretnek, és mindenben melletted állnak.

 

Rák

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: A munka terén türelmetlen vagy, és várod a kiugrási lehetőséget, de ez nem így megy. Néha könnyebben eléri az ember a céljait, és néha nem. Örülj, hogy változatos és kihívásokkal teli időszak vár rád, mert ha ügyes vagy, előbb-utóbb célt érsz, és végre csak azzal foglalkozhatsz, amire mindig is vágytál.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki bízik benned, és számít rád. Ne játszd ki senkinek a titkait, még akkor se, ha az érdekeid ezt kívánnák. Ezzel nem fogsz jobb színben feltűnni, inkább bizalmatlanságot keltesz másokban.

Karmikus feladatod: A pénzügyekben mértékletesnek kell maradnod, és nem szabad belemenned olyan dolgokba, amelyekről pontosan tudod, hogy szabálytalanok, és amelyek miatt szembekerülhetsz a törvénnyel. Oszd be, amid van, és legyél takarékos, most ez a legszerencsésebb.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Nyitott leszel a világra, és most olyan dolgokat is könnyedén befogadsz, amelyekre máskor csak nagy nehézségek árán lennél képes. Ez arra is jó, hogy egyes dolgokban megváltoztasd a véleményedet, és más szemszögből is rálátást nyerj az életre.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki képes mindent megtenni a nagyobb haszon érdekében. Ha bármi sötét ügyére fényt derítesz, tedd közzé, mert a hallgatás egyet jelent a falazással, és így te is bajba kerülhetsz, még akkor is, ha minden zűrös ügy távol áll tőled.

Karmikus feladatod: Nyugalmasan telik ez a hét, de persze lesznek olyan emberek, akik téged szeretnének bosszantani. Ne húzd fel magad semmiségeken, inkább fordulj a családod felé, és élvezd az őszt, kellemes sétákkal, amelyek nemcsak a lelkednek, de a testednek is jót tesznek.

 

Szűz

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Nehezen változtatsz, de most egy olyan kecsegtető állásajánlattal bombáznak, hogy nem tudsz nemet mondani. Minden tökéletesnek tűnik, ez az a munka, amelyre vártál. Legyél óvatos, és a szerződésedet alaposan nézd át, mert lehetnek benne olyan kiskapuk, amelyek nem neked kedveznek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki azt gondolja, hogy mindent megtehet. Villámgyorsan világosítsd fel, hogy ez nem így van, és jobban teszi, ha a saját dolgával foglalkozik. Ha elég egyértelmű vagy, könnyedén helyre teheted.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel nem értesz mindenben egyet, de ez nem baj, mert a hét közepére megtaláljátok a közös hangot. Együtt legyőzhetetlen párost alkottok, és most még a szerencse is mellétek szegődik. Ha most vágtok bele valami új dologba, tuti, hogy sikeres lesz.

 

Mérleg

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Őrületes hajszában leszel a héten. Azt sem tudod, hogy hova kapj. Kérj segítséget a szeretteidtől, mert különben nem fogod bírni a tempót. Nem szégyen, és a cél érdekében érdemes mindent megtenni. Így is a kezedben tarthatod az irányítást, csak egy jó stratégiai terv szükséges hozzá.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, aki olyan pökhendi a héten, hogy ezzel betelik a pohár, és nagy valószínűséggel kiadod az útját. Egy percig se bánd, mert egy nála különb srác várja, hogy észrevedd, és megnyisd neki a szíved.

Karmikus feladatod: Egy külföldi utazás, de az is lehet, hogy egy itthoni pihentető hétvége vár rád, ahol csak magaddal foglalkozhatsz. Mivel nehezen megy az alkalmazkodás, és rögtön megsértődsz, ha nem az történik, amit te szeretnél, jobban teszed, ha egyedül vágsz neki az útnak, vagy egy nagyon jó barátnőddel, aki el tudja viselni a rigolyáidat.

 

Skorpió

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Házastársi kapcsolatban akadhatnak apróbb problémák, amelyek főleg téged zavarnak. Párod sokszor felejt el számodra fontos dolgokat. Segíts neki, és emlékeztesd, mert ez nem lehet akkora gond, hogy megkeserítse a szerelmes pillanataitokat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki egy új kihívás előtt áll, és hogy sikeres legyen, mindent elkövet. Még az is lehet, hogy képes rajtad átgázolni, hogy céljait mielőbb elérje. Nem leszel könnyű ellenfél, mert hatalmas akaratoddal könnyedén győzedelmeskedhetsz felette. 

Karmikus feladatod: Többet kell törődnöd az egészségeddel, már az is célravezető lenne, ha komolyan vennéd az időjárás-jelentést, és a mínuszokban nem egy lenge ruhában indulnál útnak. A téli ruha nem azt jelenti, hogy nem szexi. A lényeg, hogy minden időben találd meg a saját magad stílusát.

 

Nyilas

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Párkapcsolatodban a sors alkalmazkodásra kényszerít, és amit eddig lazán vettél, az most nagyon fontossá válhat. Ha esélyed adódik, tereld hivatalos formába az együttéléseteket, mert most ez lenne a legcélravezetőbb. Ha egyedül élsz, megismerkedhetsz egy neked való pasival.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a sors nem véletlenül hoz össze. Figyeld a jeleket, és próbáld meg értelmezni őket, mert így könnyebben megérted a dolgok mélyebb értelmét. Ne idegenkedj az új kapcsolatoktól sem.

Karmikus feladatod: Ügyelj a külsődre, mert mostanában elhanyagoltad magad, és nem fordítasz kellő figyelmet a részletekre. Ez már a kollégáidnak is feltűnt, mert eddig te voltál a mintakép, és találgatnak, hogy mi lehet a háttérben. Előzd meg a folyosói pletykákat, és változtass most!

 

Bak

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Érzelmeid hullámzóak lesznek. Hol kirobbansz a boldogságtól, hol pedig mély szomorúság ül az arcodon. Pedig a nehezén már túl vagy, és ezen a héten csupa jó dolog fog történni veled. Párod végre bebizonyítja érzelmeit. Őszintén hihetsz neki, mert ez esetben nem fog becsapni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki jó barátodnak mondja magát, de el kellene gondolkodnod rajta, hogy ez tényleg így van-e, vagy csak az érdekei fűzik hozzád. Ha fényt derítesz rá, már rajtad múlik a kapcsolatotok jövője.

Karmikus feladatod: Kezdd el a karácsonyi bevásárlást, mert ha sokáig halogatod, lehet, hogy nem jutsz a végére. Különben is, most még elkerülheted a tömeget, és még az is lehet, hogy kedvezőbben tudsz beszerezni néhány dolgot, mint ahogyan azt előre eltervezted. Ez nem azt jelenti, hogy a megmaradt pénzedet azonnal el kell verned.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Ez a hét elhozhatja neked az igaz szerelmet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ismét egymásra találtok, és elhárul minden akadály a szerelmetek elől. A félreértések is maguktól elsimulnak. Egyedülállók, figyelem! Az igaz társ csak egy karnyújtásra van tőletek.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki állandóan furkálódik, és irigykedik rád. Ez annak a jele, hogy olyan szeretne lenni, mint te, de hát azért meg kell dolgozni. Különben is, találjon magának saját stílust, és ne téged majmoljon.

Karmikus feladatod: Több lesz a kiadásod, mint a bevételed. Érdemes lenne egy listát vezetned azokról a dolgokról, amelyekre szükséged van, így könnyebben ki tudod szűrni a fölösleges dolgokat. Ha kölcsönre van szükséged, jól gondold meg, hogy kitől kérsz, mert nagy ára lehet, és a későbbiekben még nehezebb helyzetbe hozhat.

 

Halak

Karma horoszkóp október 24.-30.Karmikus kötelességed: Végre fellélegezhetsz, mert otthonodba ismét béke költözik. Számodra most ez a legfontosabb, mert pontosan tudod, hogy ha ott rendben mennek a dolgok, akkor az élet más területein is sikeres lehetsz, és ez megnyugtató számodra.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki megpróbál ártani neked. Bármennyire is magabiztos vagy, és biztos vagy benne, hogy semmi esélye, azért legyél résen, és ha mégis kell, te is időben tudsz cselekedni.

Karmikus feladatod: Egy szerencsés fordulatnak köszönhetően anyagi helyzeted végre stabilizálódik. Ne felejtsd el, hogy egyes kapcsolataid pénzt hozhatnak, ezért a héten jól gondold meg, hogy mit mondasz. Vegyél részt a baráti összejöveteleken, mert sok érdekes dolgot tudhatsz meg, amelyeket később a saját hasznodra tudsz fordítani.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top