Horoszkóp

Karmahoroszkóp (október 31. – november 6.)

A hétfői telihold feszültséget hoz, a Vénusz és a Neptunusz trigonja pedig elérzékenyülést, valamint elmélyedést a múltban.

Kos

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Szánj időt arra, hogy elmerengj, és azokra gondolj, akik már nem lehetnek veled. Lehet, hogy fájdalmas lesz egy-egy emlékkép, és azon töprengsz majd, hogy mit tennél másként, ha új lehetőséget kapnál a sorstól, de másrészről lehet, hogy segít elvarrni egy szálat, amely egy ideje már nyomja a lelkedet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel szemben gyanakvó és barátságtalan leszel. Mielőtt közelebb engeded magadhoz, nem árt, ha utánakérdezősködsz, mert olyan dolgokat tudhatsz meg róla, amelyek beigazolhatják a megérzéseidet.

Karmikus feladatod: Kedveseddel kiegyensúlyozott és kellemes hét előtt állsz. Még az is lehet, hogy egy hirtelen ötletnek köszönhetően elutaztok valahová. Olyan vadregényes tájat fedezhettek fel, amely felejthetetlenné teszi ezt a kiruccanást. Ha ott is éjszakáztok, nagyon kedvező áron találtok szállást, amely ugyan nem első osztályú, de nagyon romantikus lesz.

 

 

Bika

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Sok esélyed van egy olyan állás megszerzésére, amely hosszú távra szól. Amellett, hogy kiemelkedő kereseti lehetőséget biztosít, nagyon kreatív feladat, végre megszabadulhatnál a rosszindulatú kollégáktól és a hajcsár főnöködtől. De azt ne felejtsd el, hogy mindenhol keményen kell dolgozni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki egyszerűen lehengerel a stílusával. Ha párkapcsolatban élsz, legyél óvatos, mert még az is lehet, hogy villámgyorsan elcsavarja a fejedet, és esetleg elhamarkodott lépésekre szánhatod el magadat. Ha szingli vagy, akkor semmi gáz, mert jó kalandnak tudhatod majd be.

Karmikus feladatod: Ha túl falánk vagy, a héten egy kis gyomorrontásra tehetsz szert, de könnyedén elkerülheted, ha nem eszel összevissza, főleg nem olyan helyeken, ahol nem vagy biztos az ételek minőségében. Ne legyél lusta, inkább üss össze tápláló kaját magadnak otthon, mert azzal tuti, hogy jobban jársz.

 

Ikrek

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Rengeteg tennivalód lesz a héten, de emiatt ne idegeskedj, mert ha megfontolt vagy, és előre eltervezed a feladataidat, mindennek a végére érhetsz. Lehet, hogy lesznek olyanok, akik szeretnének meggátolni vagy feltartóztatni, de játszva lepipálod őket.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki most igyekszik bepótolni a nyáron kimaradt bulizást. Ez nem azt jelenti, hogy neked is vele kell tartanod, mert a túlzásba vitt mulatozás nemcsak a munkateljesítményedet csökkenti, de családi zűrökhöz is vezethet.

Karmikus feladatod: Az anyagiak miatt kicsit nyomasztóbb lesz ez a hét, mint az előzőek, de várj türelemmel, mert felesleges kapkodnod. Áldozatok nélkül is átvészelheted ezt az időszakot, csak hallgasd meg a családod javaslatait, mert nem biztos, hogy most az a jó megoldás, amit te annak gondolsz.

 

Rák

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Váratlan kiadásaid lesznek, de semmi gond, mert lesz miből kifizetned. Ha mégis megszorulnál, ne a barátaidtól, inkább a családodtól kérj segítséget, mert az a célravezetőbb és kifizetődőbb.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel már rég nem beszéltél, de a héten találkoztok, és kénytelen leszel. Hiába tervezed el, hogy kedves és türelmes leszel, nem bírod, és pillanatok alatt elszakad a cérna. Beolvasol neki, beszámolsz a sérelmeidről, amelyek miatta vannak, de semmi értelme, mert ő ezt nem ismeri el, és csak magadnak szerzel egy ideges napot.

Karmikus feladatod: Szerelmed iránt érzett érzelmeid megerősödnek, és ezt ki is mutatod, ami boldogsággal tölti el. Varázslatos meglepetésben lehet részed, amely még erősebbé kovácsolhatja a kapcsolatotokat. Ha egyedül élsz, akkor bulizós napok jönnek, sok mindenkivel összehozhat a sors, de semmi komolyra ne számíts.

 

 

Oroszlán

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Kevesebb időd jut a szórakozásra, mint azt szeretnéd, pedig a naptárad jobbnál jobb programokban bővelkedik. De első a munka, és hiába is fáj a szíved, most a kötelességeidet kell előnyben részesítened. Az év hátralévő részében mulatozhatsz még eleget.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki őszinte hozzád. Nem könnyű feldolgozni, de ezen neked nem megsértődnöd kellene, hanem inkább hálásnak kell lenned azért, hogy végre valaki megpróbálja felnyitni a szemedet, és helyes mederbe terelni a dolgaidat.

Karmikus feladatod: A munka köti le időd nagy részét, mégsem haladsz a ranglétrán. Új kapcsolatokat kell építened, mert csak így juthatsz előrébb. Ez nem azt jelenti, hogy mindenáron, csak ha éppen úgy hozza a sors, élj a lehetőséggel. Meglátod, mennyivel könnyebb lesz célt érned.

 

 

Szűz

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Reggel, mielőtt felkelsz az ágyból, gondold át, hogy milyen teendők várnak rád a nap folyamán, és tervezz meg mindent lépésről lépésre. Így is érhetnek meglepetések, és lehetnek olyan események, amelyek keresztülhúzzák a számításodat, de legalább nem magadat kell okolnod érte.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a legnagyobb harmóniában töltöd időd nagy részét, viszont lesz egy olyan személy, aki irigyli ezt, és mindent elkövet, hogy egymásnak ugrasszon titeket. Nem fog neki sikerülni, mert ti egymásban és egymásnak hisztek. Ez a héten szilárd és rendíthetetlen.

Karmikus feladatod: A munka nagyon nehezen megy, mert az év végi hajtás már elkezdődött, de neked semmi kedved hozzá. A legjobb megoldás, ha szabit veszel ki, mert ha alibizel a munkahelyeden, másnak is feltűnhet, és esetleg hátrányod származhat belőle.

 

Mérleg

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Kedvesed új oldaladról ismerhet meg. Nem biztos, hogy rögtön tetszeni fog neki, ezért legyél vele türelmes és megértő, mert vannak emberek, akiknek nehezebb elfogadniuk az újdonságokat, és ő ebbe a csoportba tartozik.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel véletlenül találkozol, vagyis inkább a sors rendezi így a szálakat. Gyorsan rájössz, hogy nincsenek véletlenek, és hogy ez a te hasznodat szolgálja, ezért nyitott és befogadó leszel, aminek nem marad el az eredménye.

Karmikus feladatod: Minden okod megvan a nyugalomra, mert az anyagi ügyeid biztos lábakon állnak. Lesz mit aprítani a tejbe, sőt még az is lehet, hogy te segítesz több barátodnak a nehéz helyzetben. Leleményességednek köszönhető, hogy mindent játszva megoldasz, és olyan tanácsokat tudsz adni másoknak, amelyek segítségével ők is jobbá tehetik életüket.

 

 

Skorpió

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Indulatosabb és haragosabb leszel a szokásosnál, ez nem biztos, hogy jót tesz a baráti kapcsolataidnak. Mielőtt cselekvésre szánod el magad, végy nagy levegőt, és számolj háromig, így talán nem bántasz meg másokat, és a hét végére még marad néhány barátod.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki eddig nagyon közel állt hozzád, de most fordul a kocka, és úgy érzed, mintha nem is ismernéd. Gondolkozz el, mert lehet, hogy egyoldalú volt ez idáig a kapcsolatotok, és az is lehet, hogy ő csak most nyílik meg neked igazán. Ezen ne lepődj meg, mert van, akinek sokkal több idő kell hozzá.

Karmikus feladatod: Ha úgy érzed, hogy az ünnepek miatt több pénzre lesz szükséged, mint amennyit addig félre tudsz tenni, akkor gyorsan nézz pluszmunka után. A héten több lehetőséged is adódik, és ha élsz velük, az év hátralévő részében nem lesznek anyagi problémáid.

 

Nyilas

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Kezd eleged lenni mindenből, mert úgy érzed, hogy korlátok közé próbálnak szorítani az élet több területén. Neked szükséged van szabadságra és magányra, hogy szárnyalni tudjanak a gondolataid. Ezért ha teheted, utazz el egy pár napra, akár egyedül is, mert jót fog tenni a lelkednek.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, aki most talán egyedüliként ért meg, és melléd áll több dologban is. Legyél neki hálás, és ha rossz napod van, akkor is legyél vele kedves, mert megérdemli. Lepd meg valami aprósággal, amikor is nem az érték számít, hanem a figyelem és az ötletesség.

Karmikus feladatod: Fortuna melléd szegődik a szerencsejátékok terén. Ha a héten játszol, nagy esélyed van nyerni. Lehet, hogy nem a tiéd lesz a fődíj, de nagyobb összeg hullhat az öledbe, amelynek lesz helye a családban.

 

Bak

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Függetlenségről álmodozol, de semmit nem teszel érte. Ne csodálkozz, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. A héten érdemes kockáztatnod, és végre önállósodnod, mert a szakmai sikerek mellett anyagilag is jól fogsz járni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki segít szembenézni egy félelmeddel. Nem lesz egyszerű, de képes leszel túltenni magad egy nagyon komoly traumán, amely nemrég ért. Még az is lehet, hogy ennek köszönhetően a régi félelmeid is tovaszállnak.

Karmikus feladatod: Szexi és kívánatos leszel a héten, ezért ne csodálkozz azon, ha a pasik megkörnyékeznek, és az ajánlataikkal bombáznak. Csemegézz bátran, és a legjobban használd ki a lehetőségeket, amelyeket ez a szerencsés helyzet teremtett számodra. De ne élj vissza a helyzettel, legyél egyenes és őszinte, és még az is lehet, hogy néhány hódolódban nem szeretőre, hanem barátra lelsz.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Megismerheted a szerelem tüzét, és olyan kellemes perceket élhetsz át vele, amelyben már régóta nem volt részed. A vonzalom kölcsönös kettőtök között. Engedd el magad, és élvezd a szerencséd.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel hajlamos vagy többet foglalkozni a kelleténél. Nem éri meg vesződnöd vele, mert csak az idődet vesztegeted. Bármennyire is szeretnéd, nem fog megváltozni, és erről nem te tehetsz, hanem saját maga.

Karmikus feladatod: A munkában kitűnő eredményeket érhetsz el, mert eszes és egyben rafinált leszel a héten. Még ha elsőre nehéznek tűnnek is a dolgok, a hét közepére a saját magad malmára tudod hajtani a vizet. Képes leszel lenyűgözni a környezetedet, amit a vonzerődnek köszönhetsz, de sajnos ezzel irigyeid száma nőhet.

 

 

Halak

Karma horoszkóp október 31- november 6. Karmikus kötelességed: Nagyon fontos, hogy a héten ellenállj a kísértéseknek, és ne bonyolódj olyan dolgokba, amelyekről már eleve tudod, hogy zűrösek. Az anyagi biztonságot most csak tisztességes úton tudod megteremteni, és hosszú távon amúgy is ez a kifizetődőbb.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki hajlamos megbántani téged. Lelkileg sokkal érzékenyebb vagy az átlagosnál, ez az oka annak, hogy olyan dolgokat is a szívedre veszel, amelyekre mások fel sem figyelnek. Mutasd ki érzelmeidet jobban, így környezeted is tudni fogja, hogy hányadán áll veled.

Karmikus feladatod: Kedveseddel különleges élményben lehet részed, ha hagyod, hogy magával ragadjanak az érzelmeid. De feszültség alakulhat ki köztetek, ha nem érzi a kellő figyelmet, ezért töltsetek együtt minél több időt.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top