Horoszkóp

Karmahoroszkóp (nov. 07-13.)

A Szaturnusz, a karma jelölője átért a Mérlegbe, és olyan fényszögkapcsolatokat alkot, amelyek arra utalnak, hogy a most kötött ismeretségek hosszú távra szólnak, és benne vannak életünk forgatókönyvében.

Kos

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Összeütközésbe kerülhetsz a főnököddel. Rajtad múlik, hogy meddig lesz mosolyszünet. A jó kommunikációs készséged miatt gyorsan megoldhatod ezt a problémát, és a végén te kerülsz ki győztesen a csatából. Tőled szokatlan módon bizonytalan vagy, pedig semmi okod rá.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz. Nagy változás állhat be köztetek, ami lehet pozitív és negatív is. A lényeg, hogy most a sors arra kényszerít, hogy éld át az érzelmek két pólusát. A hónap végére ismét harmonikus és kiegyensúlyozott lesz köztetek a kapcsolat.

Karmikus feladatod: Foglalkozz kicsi többet magaddal, mert a tested és az elméd is azt jelzi vissza, hogy elhanyagolod őket. Fontos lenne, hogy magaddal is legalább annyit törődj, mint másokkal, mert egy napon azon veszed észre magad, hogy elrepültek az évek, és ez sajnos meglátszik rajtad.


Bika

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Sok esélyed van arra, hogy feltűnjön melletted az igazi. Add önmagad, és meglátod, olyannak fog szeretni, amilyen vagy. Ne hívd fel a figyelmét a hibáidra, mert lehet, hogy ő magától észre sem venné. Bízz a csáberődben, mert most mindent elérhetsz a szerelem területén.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki végre beismeri, hogy rengeteget áskálódott ellened. Zavarban érzi magát, de ez neked nagyon fog tetszeni. Hagyd, hogy főjön a saját levében, mert megérdemli. Most megfizet, és a saját bőrén tapasztalhatja meg a kellemetlen perceket.

Karmikus feladatod: Anyagilag nagyon kedvező lesz ez a hét, mert nem várt bevételekre tehetsz szert. Így végre kiegyenlítheted az elmaradt tartozásaidat, és még egy kisebb összeget be is fektethetsz egy sikeresnek tűnő vállalkozásba, amely nem csak rövid távon, de a későbbiekben is nyereséges lehet.

 

Ikrek

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: A karrieredben változásokra számíthatsz. Még az is lehet, hogy teljesen új területre sodor az élet, ami lehet, hogy elsőre nem tetszik, de meglátod, milyen jó lesz. Arról nem is beszélve, hogy ha belekóstolsz, ráébredsz, hogy mindig is erre vágytál, csak éppen magadtól soha nem jöttél volna rá.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, aki a semmiből tűnik elő. Érzed, hogy valamit akar, csak nem tudod, mit. Fogadd fenntartással, mert nem véletlen, hogy ismét jelentkezett. A hét végére fény derülhet mindenre.

Karmikus feladatod: Jobban teszed, ha utánajársz a dolgaidnak, mert olyan magas fűtésszámlát küldenek ki, amely nem felelhet meg a valóságnak. Ha hagyod, hogy bolondnak nézzenek, a gatyád is rámehet, de ha kinyomozod az igazadat, a pénztárcád vastagabb marad az ünnepekre.

 

Rák

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Ötletekből sosem elég, ezért nyugodtan bombázd főnöködet a gondolataiddal, mert nagyon jól sülhet el. Még az is lehet, hogy a kedvenc beosztottja leszel, és téged kényeztet minden pluszjuttatással. Lehet, hogy ez több kollégádban ellenszenvet vált ki, de ne törődj ezzel, mert a te jövődről van szó.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki most nagyon odaadó és kedves. Élvezd, és ne azon rágódj, hogy máskor miért nem ilyen. Annak idején is pontosan tudtad, hogy nem a romantikáról híres, és mégis beleszerettél.

Karmikus feladatod: Tedd takarékra magad, mert ha túlságosan kiköltekezel, pont azokra a dolgokra nem marad pénzed, amelyek alap- és létfontosságúak. Néhány ésszerű döntéssel sokat spórolhatsz. Ha mégis kölcsönre szorulsz, inkább hivatalos úton juss az összeghez, mert így jársz a legjobban.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Megkönnyítheted a dolgodat, ha felhagysz néhány megrögzött szokásoddal. Ez nem könnyű feladat, de érdemes megpróbálnod, mert nemcsak neked lesz könnyebb az élet, de a környezetednek is. Sokkal jobban elemedben leszel, és ismét cikázni fognak a gondolataid, ami felpezsdít, és ismét izgalommal tölt el.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, akivel a testi vonzalmon kívül nincs más. Ez neked kevés, és ha a héten nem teszel pontot az ügy végére, akkor már késő lesz, mert a te részedről többről lesz szó. Nincs rosszabb egy egyoldalú kapcsolatnál, és ezt te pontosan tudod. Igaz, a szerelem megszépít, és így nagyobb eséllyel találhat igazi társra.

Karmikus feladatod: A munkahelyeden úgy mennek a dolgok, mint a karikacsapás. Nem pihensz, és kihasználod a kínálkozó lehetőségeket. Jól is teszed, mert addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Ne hagyd, hogy bárki kedvedet szegje.

 

Szűz

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Nem szereted a merevséget, most mégis ezzel kell szembesülnöd. Eddig a közvetlenségeddel hódítottál, de ez most nem jön be. A munkahely nem erről szól, és most keményen meg kell dolgoznod minden elismerő szóért, a jutalomról nem is beszélve.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki segít lelkileg megtisztulni, és meditálni. Végre találtál egy hasonlóan gondolkozó csajt, aki hajlandó esténként együtt relaxálni. Segíthet ráébredni a mélyen szunnyadó problémáidra. Nyugodtan rábízhatod a titkaidat, mert nem fog visszaélni velük.

Karmikus feladatod: Ne félj testhez simuló, szexi ruhadarabokban járni, mert nem kell szégyellned a tökéletes alakodat. Meglátod, hogy így könnyebben aratsz sikereket a másik nemnél. Még az is lehet, hogy egy régi szerelmed próbálkozik újra, mert erről az oldaladról még nem ismert.

 

Mérleg

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Semmi kedved a munkához, nem akarod megerőltetni magad, pedig cégednél most van a legnagyobb hajtás. Ne alibizz, inkább jelents beteget, mert ha látják, hogy kivonod magad a munkából, sokkal rosszabb fényt vet rád, mint ha beteg vagy.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nagyon tetszik, és most esélyed lehet hozzá közelebb kerülni. Ne rohand le az érzéseiddel, mert azzal csak megrémíted. Legyél fokozatos és taktikus, mert most ez a célravezető.

Karmikus feladatod: Itt az ideje, hogy felújítsd a ruhatáradat, és ennek most nincs semmi akadálya. Vegyél extravagáns darabokat, és kombináld a régi cuccaiddal. Így úgy fog tűnni, mintha minden új lenne. De azokat a ruhákat, amelyeket már legalább két éve nem vettél fel, nyugodtan ajándékozd el, mert nálad csak a helyet foglalják.

 

Skorpió

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Néha nemet kell mondani, még akkor is, ha ez a nehezebb választás, de most szükségszerű lehet. Bátortalan és visszafogott leszel a héten, ezért sokan szeretnék ezt kihasználni. Ha bízol a családodban, nem érhet csalódás, mert ők megvédenek minden bajtól.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz, akivel a héten rájöhettek arra, hogy egyáltalán nem passzoltok egymáshoz. Ez elkeseredéssel tölthet el, de nézd a jó oldalát. Legalább időben kiderült, mielőtt még fájdalmasabb lenne.

Karmikus feladatod: A munkába temetkezel. Eredményes leszel, mert úgy érzed, hogy mindenképpen meg kell szerezned főnököd bizalmát ahhoz, hogy elérd a célodat. Ezt most jól is teszed, mert mások is hajtanak, de te legyőzhetetlen leszel. Legyél büszke magadra, mert kevesen tudnák ezt utánad csinálni.

 

Nyilas

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Megoldhatatlan helyzetekben jön a segítség. Használd ki, mert nincs értelme büszkeségből visszautasítani, és a vesztedbe rohanni. Egyszer te is választhatod az egyszerűbb megoldást, ez nem a gyengeség, hanem az ésszerűség jele. Add ki magadból az összes feszültséget, és meglátod, milyen magabiztos leszel ismét.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, aki a bajban is veled van. Vége a kételyeidnek, mert most bebizonyítja neked, hogy igaz barát, akire mindig számíthatsz. Viszonozd neki te is, mert kevés van belőle.

Karmikus feladatod: A házalakítást vagy az új ház vásárlását sikeresen bonyolíthatod le. Ha szükséged lesz kölcsönre, most zökkenőmentesen megkaphatod. A visszafizetés sem fog gondot okozni. Viszont mielőtt döntenél az ingatlanról, kérd ki kedvesed véleményét, mert ebben a kérdésben egyedül nem dönthetsz.

 

Bak

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Nehéz döntés elé állíthat a sors. Karrier vagy gyerek? Máskor ez nem lenne kérdés, de most olyan lehetősséggel kecsegtetnek a munkahelyen, hogy komolyan elgondolkozol rajta. Ebből aztán heves viták alakulhatnak ki otthon.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mindent megadna, hogy a barátságodba fogadd. Örülj neki, és ne keresd a miértjét. Használd ki, hogy van egy olyan ember, aki még nem hallotta életed történetét, és tiszta lappal indulhatsz. Ha őszinte vagy, és nem játszod meg magad, hosszú barátságra számíthatsz.

Karmikus feladatod: Most talán még jobban oda kell figyelned táplálkozásodra, mint eddig valaha. Könnyedén összeszedhetsz vírusokat, amelyek legyengítik a szervezetedet. Táplálkozz változatosan, és felejtsd el a gyorséttermek silány kínálatát. Inkább törekedj a minél gazdagabb vitaminbevitelre, amellyel legyőzheted a vírusokat.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Egy kis pihenés mindenkire ráfér, még akkor is, ha most minden fillérre szükséged van. Mindenben számíthatsz a családodra, és ez megnyugtat. Utazz el, és élvezd a hely adta adottságokat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel konfliktusba kerülhetsz. Könnyedén átvészelheted, csak hagyj rá mindent, tégy úgy, mintha mindenben egyetértenél vele. Ráérsz később hadakozni vele, amikor már lehiggadt.

Karmikus feladatod: Élvezheted az életet! Kedvesed a szeretetével és romantikus percekkel ajándékoz meg. Kezdj teljesen új életet, amikor is szánj több időt a partneredre, mint a munkádra. Meglátod, mennyivel boldogabb leszel. Kiengedheted a fáradt gőzt, mert most kicsit kevesebb teher nehezedik rád.

 

Halak

Karma horoszkóp (nov. 07- 13.)Karmikus kötelességed: Szerelmi kapcsolatodban végre sikerül megvalósítanod az állandóságot. Ez olyan nyugalommal tölt el, hogy sokkal nagyobb energiákkal tudsz összpontosítani az élet más területeire, ezért is mondhatod magad nagyon szerencsésnek a héten.

Karmikus kapcsolatod: Rokonoddal lesz, aki nem ért meg, és hajlamos megsértődni mindenen. Eddig próbáltad megbékíteni, még akkor is, ha ezzel mások ellen tettél. Most betelt a pohár, és nem vagy hajlandó a továbbiakban az ő kedvére tenni.

Karmikus feladatod: Ha bulit szervezel, ne halassz semmit az utolsó percre, mert olyan nem várt nehézségekkel találhatod szembe magad, melyeket nem egy perc megoldani. De te alapos vagy, és felkészülsz mindenre. Ha kell segítség, vond be a barátnődet, de feltétlenül ellenőrizd a munkáját, mert kissé felületes lehet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top