Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (november 13-15.)

Az Ikreknek jó formát, az Oroszlánoknak kellemes beszélgetést, a Skorpióknak bulit hoz a péntek, 13-ával kezdődő hétvége.

Hétvégi horoszkóp november 13-15.KOS: A mostani hétvégén a párkapcsolat lesz a főtéma. Ha van melletted valaki, akkor értékeld őt! Nézz a párodra hálával, és legyél hozzá gyengéd! Örülj, hogy nem vagy egyedül! Ha voltál már magányos, akkor tudhatod, milyen kínzóan tud fájni. Ha még sosem voltál, akkor jobb, ha nem tapasztalod meg. Amennyiben keresd a párod, dobd be magad! Sorsszerű találkozás vár rád. Szerencsére ez olyan horderejű, hogy nem mehettek el észrevétlenül egymás mellett, de szükség lesz a nyitottságra és az egymásra hangolódásra. A hét utolsó napján megtapasztalhatod, hogy milyen hatalmas erők dolgoznak, és mi, emberek milyen kicsik vagyunk ezekhez képest. Bízz benne, hogy minden jól fog alakulni!

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.BIKA: Ezen a hétvégén rajtad múlik, hogy minek örülsz, és min bosszankodsz. El kell döntened, hogy melyik jobb neked. Amennyiben dolgoznod kell, akkor se morogj! Értékeld, hogy van munkád! Gondolj bele, ha nem lenne, mit tennél! Otthon olvashatnád az álláshirdetéseket, és sajnálnád magad. Ennek tükrében állj hozzá mindenhez! Most nagy terheket kell elviselned, de hamarosan élvezheted ennek gyümölcseit. Megéri most kitartónak, szorgalmasnak és céltudatosnak lenned. Szó szerint: tudd, hogy mi a célod! Emellett a hét utolsó napján vár rád egy szerelmes, forró alkalom. Ha van párod, akkor a kezdeti szenvedély feltámadhat. Ha még nincs, akkor most összefuthatsz egy potenciális jelölttel.

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.IKREK: Nagyon jó formában leszel a hétvége első felében. Beszédes, vidám és pozitív leszel minden helyzetben. Ez népszerűvé fog tenni. Ne lepődj meg, ha több meghívást is kapsz! Menj mindenhova! Add önmagad a társaságban! Tartsd szóval azokat, akik szomorúak, vagy el vannak keseredve! A te derűs hozzáállásod visszaadhatja az életkedvüket. Ne hidd, hogy az a segítség, ha együtt „sírsz” a másikkal! Sokkal nagyobb dolog, ha meg tudod nevettetni. Emellett legyél a gyerekeiddel és/vagy olyan barátaiddal, akikkel bátran lehetsz gyerek! Kártyázzatok, társasozzatok, vagy készítsetek az ünnepekre díszeket! Éld ki a kreativitásodat! A hét utolsó napján érzelmesebb lehetsz. Te is, és a környezeted is.

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.RÁK: A hétvége első felében az otthonod fog a figyelmed középpontjában állni. Jó lenne, ha nem kritikusan, hanem büszkén látnál mindent, ami körbevesz. Otthonodat hasonlítgathatod azokéhoz, akik szebben, nagyobban élnek, vagy azokéhoz, akik csúnyábban, kisebben, de ennek nem sok értelme van. Hiszen nem a viszonyítás adja az értékét, hanem az, hogy érzel-e hálát, büszkeséget. Emellett kicsit takaríthatnál is. Mivel még fogyó hold van, most könnyebben és gyorsabban fogsz haladni. Kezdd a selejtezéssel! Dobálj ki minden felesleges kacatot! Ne gyűjtögess semmit! Remek hangulatban leszel a hét utolsó napján. Jól teszed, ha nem a problémákra fókuszálsz, hanem élvezed, hogy hétvége van. Menj úszni, szaunázni!

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.OROSZLÁN: Jól indul a hétvégéd, és jól is folytatódik. Több kellemes és fontos beszélgetés vár rád. Ne feledd, hogy ennek akkor van értelme és haszna, ha nemcsak kifejted a saját véleményedet, hanem meghallod a másikét is. Ezek az eszmecserék energiával tölthetnek fel. Ettől újult erővel folytathatod mindazt, ami előtted áll. Ezek után érdemes lenne barátokat hívnod magadhoz. Nem kell semmi különös alkalom. Leülhettek teázni, borozgatni, beszélgetni, kártyázni úgy is, ha nincs épp senkinek születésnapja. A hét utolsó napján kerüld az összeütközést, szó szerint és átvitt értelemben is. Vigyázz az úton, illetve az emberekkel kapcsolatban is. Bármikor konfliktus robbanhat ki.

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.SZŰZ: Szerencsére a hétvége azzal a hírrel indul, hogy az anyagi helyzeted kedvezőbben alakul, mint korábban gondoltad. Ez nem másnak, csak saját magadnak köszönhető. Két dologra ügyelj! 1. Ne kezdd el szórni a pénzt most, hogy kicsit több van! 2. Képezz tartalékot! Előre döntsd el, mire gyűjtesz, illetve milyen vész esetén nyúlhatsz hozzá ahhoz a titkos pénzhez! Közben ne törődj másokkal! Mindenki úgy oldja meg az életét, ahogy tudja. Te ne ítélkezz senki fölött! A hét utolsó napján megjutalmazhatnád magad egy kirándulással. Utazz el vidékre! Szép az ősz pl. a hegyekben. Sétálj sokat, és gyönyörködj a természetben! Nem muszáj elutaznod. Ezt megteheted az otthonod közelében is…

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.MÉRLEG: Ezen a hétvégén sorsszerű felismerés vár rád, ettől gyökeresen megváltozhat a véleményed önmagadról, a családodról és a múltadról is. Ahhoz, hogy ez ne döngöljön a földbe, erőt kell gyűjtened. Szerencsére lesznek olyan barátok, akik elismernek és támogatnak téged. Számíts rájuk! Meglátod, szívesen segítenek, vagy „csak” végighallgatnak. Emellett nagyon fontos, hogy jó kondícióban legyél, de ne csak fizikailag, hanem szellemileg is. Ha sportolsz, akkor erős leszel. Ha sokat olvasol, és eszmét cserélsz, akkor intellektuálisan leszel edzett. Mindkettőre szükséged van ahhoz, hogy ne döntsön le a lábadról semmilyen krízis., vagyis erősítsd magad testi, lelki és szellemi síkon is!

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.SKORPIÓ: Szombat estétől leszel igazán jó formában. Akkor mehetsz bulizni. Addig pihenj sokat, és aludj! Tudnod kell, hogy ha tartósan kialvatlan vagy, akkor az idegrendszered sokkal kevésbé bírja a terhelést. A koncentrálóképességed akár a felére csökkenhet. Most, hogy hétvége van, behozhatod a lemaradást az alvás terén. Természetesen nem csak alvással töltődhetsz fel. Nézz meg egy jó filmet, olvass egy jó könyvet! Esetleg elmehetsz úszni, szaunázni. Meglátod, ezektől teljesen ki fogsz cserélődni. Főleg, ha még egy masszázsra is rászánod magad. A hét utolsó napján ismét tele leszel energiával és tettvággyal. Ha még nem ünnepelted meg a születésnapodat, akkor most tedd meg!

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.NYILAS: A mostani hétvégén keresd azoknak a barátaidnak a társaságát, akikkel jókat lehet beszélgetni! Ki kell elégítened a szellemi igényeidet is, máskülönben nem tudsz igazán kikapcsolódni és feltöltődni. Emellett jó lenne, ha kimozdulnál otthonról. Menj kirándulni, sétálni! A lényeg, hogy ne gubbassz a négy fal között. Minél több élmény ér, annál gazdagabb leszel. Az sem baj, ha elfáradsz. Ez a fáradtság nem olyan, mint a heti rohanás és stressz okozta kimerültség. Közben a hobbiddal is foglalkozhatnál, de ne költs rá sokat! Nézz körül, és használj régebbi eszközöket! Ha kell, javítsd meg! Rájöhetsz, hogy milyen hasznos megjavítani bármit, és nem egyből kidobni.

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.BAK: Ne feledd, hogy a hétvége alapvetően a pihenésről szól, de most előfordulhat, hogy neked nem csak ez lesz a hétvégi programod. Ha dolgoznod kell, akkor arra gondolj, hogy most pénzt keresel! Így motiváltabb leszel. Persze nemcsak a pénz motiválhat, de ez sem elhanyagolható tényező. Ettől függetlenül figyelj nagyon, mert gyökeres változások várhatók a munkahelyeden! Ezeket nem valószínű, hogy most, a hétvégén fogod megoldani. Emiatt ne izgasd magad. Inkább legyél minél többet a barátaiddal! Menjetek szórakozni, moziba, libegőzni, úszni stb.! A lényeg, hogy olyasmivel töltsétek az időt, ami egészen más, mint a hétköznapok, mert így lesz igazán kellemes a hétvége.

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.VÍZÖNTŐ: Nagyon jól indul a hétvégéd. Tele leszel tervekkel és jobbnál jobb ötletekkel. Érdemes lenne lassan a megvalósításon is gondolkoznod, hiszen magától semmi sem történik meg. Ugyanakkor figyelj a külföldi lehetőségekre is! Mostanában nagyon kedvező feltételekkel utazhatsz, vagy mehetsz dolgozni, ill. tanulni. Ez sorsfordító alkalom lesz, ezért nélkülözhetetlen, hogy észrevedd és megragadd! Semmiképp se hagyd ki! Ez a hétvége a jövőd tervezgetésével és átgondolásával teljen! Szánj időt arra, hogy „megálmodod”, mi legyen! Engedd el bátran a fantáziádat! Minél merészebbek a terveid, annál fantasztikusabb dolgok várnak rád. Emellett legyél a szeretteiddel is eleget!

 

Hétvégi horoszkóp november 13-15.HALAK: Jogosan várod a szombat estét, ugyanis ekkor leszel igazán elemedben. Addig mindent vegyél lazán! Ne feszülj neki semminek! Nincs értelme – és nem is lesz eredménye. A legjobb, ha csendben teszed a dolgod, és nem vitatkozol senkivel! Szombat estétől pedig vesd bele magad a szórakozásba! Tele leszel optimizmussal és szeretettel. Válassz olyan programot, amely ezt az állapotot konzerválja! Pl. menj úszni, szaunázni vagy kirándulni! Vigyél minél több élvezetet a napodba! Az élmények gazdagítanak, és feltöltenek energiával. Közben vedd észre, mennyi szépség van körülötted! Karnyújtásnyira van tőled. Gyönyörködj az őszben, a párodban vagy az otthonodban!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top