Horoszkóp

Karmahoroszkóp (november 14-20.)

A Merkúr és a Szaturnusz helyzetéből arra következtethetünk, hogy ezen a héten fontos és nagy találkozásra kerülhet sor, amely hosszabb távra szól, és befolyással lesz életed további szakaszára.

Kos

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Figyelj az álmaidra, mert olyan jelek lehetnek benne, amelyeket ha követsz, nagy szerencsében lehet részed. Még az is lehet, hogy megnyered a jackpotot. Kedvesed a szeretetéről biztosít, de lehet, hogy te eltávolodsz tőle, pont az álmaid miatt.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel ki kell békülnöd, mert az érdekeid úgy kívánják. Ne csak áltasd, mert könnyen rájöhet, és akkor nem sikerülhet fegyverszünetet kötni. Utadat nem várt akadály keresztezheti, amelyet csak ő tud megoldani, és ha nem teszi meg, változtatnod kell a terveiden, ami nem tenne jót.

Karmikus feladatod: Minden forintért meg kell küzdened, mert nem jön egykönnyen a pénz. De nyugodtan kezdd el tervezgetni a téli síelést, mert a héten olyan pluszmunkákat kell elvégezned, amelyekért jól fizetnek. Ezt a többletbevételt nyugodtan a szórakozásra fordíthatod.


Bika

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Kiegyensúlyozott leszel, nem is csoda, hisz minden úgy sikerül, ahogyan azt eltervezted. De számolj azzal, hogy valaki nem mond igazat, és ezzel olyan kellemetlen helyzetbe hoz, hogy teljesen át kell szervezned a dolgaidat. Ne falazz neki, mert azzal csak azt bizonyítanád, hogy egyetértesz a módszereivel, és esetleg kivívhatod olyan emberek haragját, akikkel jobban teszed, ha békében vagy.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a szakítás szélén álltok, de a régi szép emlékek még mindig hozzá kötnek. Nyiss egy új könyvet, és kezdj tiszta lappal, mert ha tovább őrlődsz a múlt mögé temetkezve, nem leszel boldog.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden a sors alkalmazkodásra kényszerít. Ne szállj harcba nap mint nap, mert így csak az erődből veszítesz. Nyugodj bele a megváltoztathatatlanba, és fogadd el. Ne felejtsd, hogy ez az erős emberek egyik tulajdonsága.

 

Ikrek

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Végre fellélegezhetsz, mert az anyagi helyzeted stabilizálódik. Még az is lehet, hogy most te támogatod a családodat. Más pénzét viszont ne kockáztasd, mert azt könnyedén elveszítheted, és akkor rengeteget kell visszafizetned.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel már régóta nem találkoztál. A héten boldogság tölt el, mert összefuthatsz vele, és olyan kellemes emlékek ébrednek benned, amelyektől feltöltődsz energiával. Még az is lehet, hogy a segítségedre lehet több dologban is, mert nagy változások következnek be az életedben.

Karmikus feladatod: Megkaphatsz bárkit, akit szeretnél, ezért aztán hajlamos lehetsz több vasat tartani a tűzben. Mindaddig nincs gond, amíg nem kavarodsz bele a füllentések sorozatába, és ezzel több pasinak is megsebzed a lelkét. Inkább legyél őszinte, és még az is előfordulhat, hogy így is belemennek a játékodba.

 

Rák

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Hagyj fel a féltékenységgel, mert ha jobban belegondolsz, magadnak sokkal többet engedsz meg, mint a pasidnak. Meglátod, ha nagyobb szabadságot adsz neki, nem fogja máshol keresni a boldogságot, és hozzád fog ragaszkodni. Még olyan programokra is magával visz, amelyekre előtte soha.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki bajba kerül. Látod, hogy a vesztébe rohan, ezért úgy érzed, hogy meg kell állítanod, még ha egy időre a barátságotokba is kerül. Idővel úgyis rájön, hogy érte tetted.

Karmikus feladatod: Változásokra számíthatsz, amelyek nagyban befolyásolják az életedet. Ez még csak az „előszél”, de ha jól kihasználod, akkor a saját hasznodra tudod fordítani. Nemcsak a fizetésed lesz magasabb, de végre megszabadulhatsz egypár rosszindulatú kollégádtól is, akik hátráltatták az előmeneteledet.

Oroszlán

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor toborozd össze a csajokat, és menjetek el egy bevásárló körútra, amikor is vásárolhatsz magadnak néhány dögös új cuccot. A csajokat csak a jókedv miatt vidd, mert a ruhák kiválasztásában nem adnak jó tanácsot.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ellenségeddel lesz karmikus kapcsolatod, akiről kiderül, hogy barát. Ez nagyon pozitívan érint, de nem tudod, hogy kezeld a helyzeted. A legjobb, ha laza vagy, és úgy teszel, mintha mindig a legjobb barátok lettetek volna.

Karmikus feladatod: Keresed a kihívásokat, és ezt a munkahelyeden ki is használják, mert egyre több feladattal bíznak meg, persze változatlan fizetés mellett. Jobban teszed, ha már az elején szóvá teszed, mert később egyszerűen lehetetlen lesz. Ha mégis megpróbálod, még az állásodat is kockára teheted.


Szűz

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Annyi mindent veszíthetsz, ha a benned lakó félelmekkel nem tudsz megküzdeni. Elsőként vedd észre a segítő kezeket, és fogadd el, mert egyedül nehezen megy, és még az is lehet, hogy enyhe depresszióba esel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szavak nélkül is megért. Kevés ilyen barát van az ember életében, ezért jobban teszed, ha megbecsülöd. Ennek jeleként fordíts rá legalább akkora figyelmet, mint ő rád. Most neked nagyobb szükséged van rá, mint fordítva.

Karmikus feladatod: A héten elkötelezheted magad egy olyan srác mellett, akire mindig is vágytál. A forró ölelései teljesen magával ragadnak, de jobban tennéd, ha megbizonyosodnál az igazi érzéseiről és szándékairól, mielőtt fejest ugrasz egy mély szakadékba. Elsőre ne dőlj be a hangzatos üres szavaknak, mert lehet, hogy nem igazi érzelmeket takarnak.

Mérleg

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Háttérbe szoríthatod a szerelmi életed, de ez egyúttal azt is jelentheti, hogy a többi területen előtérbe kerültek a dolgok. Ne csodálkozz, ha esténként menekülnél az otthonodból, mert a pasid érezteti veled nemtetszését, és kellemetlen hangulatot teremt. Fejtsd ki neki, hogy fontos a számodra, de legyen türelemmel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki kifecsegte a titkodat. Eljött az idő, hogy revánsot vegyél, de akkor jársz el okosan, ha semmit nem teszel, sőt kedves leszel vele, mert rájössz, hogy fölösleges energiát pazarolni az ügyre

Karmikus feladatod: Hagyatkozz a józan eszedre, és ne menj bele zűrös ügyekbe. Még akkor se, ha erre a legjobb barátnőd kér. Sőt, ha teheted, azt is akadályozd meg, hogy ő részt vegyen benne. Most könnyedén szembekerülhetsz a törvénnyel, ami nem kevés pénzedbe kerülhet.

 

Skorpió

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Az igazi szerelem után vágyódsz, de az most nem jön el. Élvezd az életet úgy, ahogyan van. Találd meg mindenben a pozitívat, és akkor talán nem leszel lehangolt és kedvetlen. Járj el bulizni és szórakozni, és engedd el magad. Ez nem azt jelenti, hogy ledér vagy, csak hogy élvezed az életet, amíg be nem toppan a szőke herceged.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek kölcsönadtál. Nem hajlandó visszafizetni, pedig neked most nagy szükséged lenne a pénzre. Nincs mit tenned, neked is kölcsön kell kérned, amíg nem adja vissza.

Karmikus feladatod: Munkahelyed bizonytalanná válhat, de nincs miért aggódnod, mert több kitűnő állásajánlattal is bombáznak. Ne meditálj sokat, dönts azonnal, mert egyedül az időzítéssel ronthatod el a dolgokat, és akkor már késő lesz bánni, mert nem érted, hanem neked kell versengeni.


Nyilas

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Túl sokat adsz a külsőségekre, és hajlamos vagy felszínesen megismerni az embereket. Te sem adod ki magad, ezért nem várhatod el, hogy mások azonnal megnyíljanak. Legyél türelemmel, és fejtsd meg a titkukat, mert csak így kerülhetsz az emberekkel, a barátaiddal értékes kapcsolatba.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akit szeretsz irányítani, sőt általában te diktálod az iramot, de ezzel most semmire sem mész, mert neked is szükséged van egy kis gyengédségre. Engedd át a kormányrudat, és meglátod, mennyivel harmonikusabb lesz a kapcsolatotok.

Karmikus feladatod: Most több helyről csordogál a pénz. A csavaros észjárásodnak köszönhetően rövid időn belül megduplázhatod. Ha teheted, most ne társulj, és ne menj bele közös vállalkozásba családtagjaiddal, mert a későbbiekben nagyon megmérgezheti a viszonyotokat. 

 

Bak

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Bár azt ígérted magadnak, hogy hűséges leszel, a héten mégis eltévelyedhetsz. Ha nem akarod, hogy nagy port kavarjon a kis kalandod, ne dicsekedj senkinek, hallgass róla, mint a sír. Így talán még te is azt hiszed, hogy meg sem történt.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki azt hiszi, hogy minden és mindenki felett áll. A sors most neked kínálja fel a lehetőséget, hogy ráébreszd az igazságra. Nem lesz könnyű, mert rád fog haragudni, mikor valójában te teszel vele jót. Ez ne tántorítson el, mert ha sikerrel jársz, mindenkinek jó lesz.

Karmikus feladatod: Kifolyik a pénz a kezeid közül, mert nem tudsz határt szabni a vásárlási lázadnak. Most még nem jelent túl nagy nehézséget, de ha így folytatod, teljesen lemeríted a kereteidet, és nem marad pénzed a karácsonyi forgatagban.

Vízöntő

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden te leszel a középpontban, és ez nagyon a kedvedre való lesz, nemcsak azért, mert sokan fognak hízelegni, hanem azért is, mert így még az is észreveszi a tehetségedet, aki eddig nem tudta – vagy nem akarta. De készülj fel, mert mindig adódnak olyanok, akikben az irigység sokkal nagyobb az egészséges versenyszellemnél, és mindent megtennének, hogy kiüssenek a nyeregből.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki mindent megtesz érted, de neked ez sok. Úgy érzed, hogy megfulladsz, és mellette nem lehetsz igazi önmagad. Mondd el neki, mert sokkal könnyebb lesz mindkettőtöknek.

Karmikus feladatod: Te már most elkezded a bulizást, de ne vidd túlzásba, mert mire eljönnek az ünnepek, teljesen kiégsz. Tarts mértéket, nem kell minden este sorra járni a szórakozóhelyeket. Inkább gondolkozz el a miértjén.

Halak

Karma horoszkóp november 14 -20.Karmikus kötelességed: Csupa pozitív impulzus ér, ami segít a lelki egyensúly megtalálásában. A harmónia nagyon fontos lesz számodra, és ezt a boldogságot szeretnéd megosztani, és közvetíteni a környezetednek is.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akiben ne bízz meg, mert a héten át fog verni. Tanácsát és segítségét kéred egy bonyolult üzleti vállalkozás elindításában. Úgy tesz, mint aki készségesen a szolgálatodra áll, de közben a füle botját sem mozdítja. Lehet, hogy csak lusta, de az is lehet, hogy rosszindulatú, és magának szeretné megkaparintani az üzletet.

Karmikus feladatod: Ne spórolj a pihenéssel, mert nagyon rád fér. Utazz el, vagy csak vegyél ki néhány nap szabit, amikor a semmittevés közepette otthon a lábadat lógatod. A túl sok munka kiszívta minden erődet, épp időben húztad be a féket.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top