Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (november 20-22.)

A Bikára kellemes víkend vár, a Szüzeknek önmagukra kell figyelniük, a Nyilasok napjait viszont a pénzgondok keserítik meg.

Hétvégi horoszkóp november 20-22.KOS: Ezen a hétvégén főleg a jövő kérdése fog foglalkoztatni, de ne feledd, hogy bármit szeretnél, azért csak a jelenben tehetsz valamit! Pénteken még koncentrálj a munkádra! Vigyázz, hogy ne hibázz! Nem a stílusod, hanem a tetteid képesek bizonyítani a rátermettségedet. Aztán érdemes lenne megállnod egy pillanatra, és átgondolni, merre tart az életed. Fontos, hogy legyenek céljaid, amelyeket időről időre pontosítanod kell, de ez nem jelentheti azt, hogy annyira előrefuss, hogy nem vagy jelen. Éld meg és élvezd az adott pillanatot! Tölts minél több időt a kedvenc barátaiddal és a kedvenc hobbiddal! Ez a legjobb, amit tehetsz, mivel ezek képesek teljesen kikapcsolni a gondolataidat a gondokból…

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.BIKA: A hétvégéd nagyon jó hangulatban indul. Lesz kellő türelmed mindenhez és mindenkihez, de ne hagyd, hogy ezzel bárki visszaéljen! Legyen szempont az, ami neked jó! Ez pedig olykor (pl. most is) rajtad múlik. Sajnos a saját érdekeidet neked kell megvédened. Ettől függetlenül alapvetően rendben zajlik a hétvége. Szánj időt a céljaid pontosítására! Ez a pár nap alkalmas arra, hogy megállj egy pillanatra, felemeld a fejed, és megnézd, hogy jó felé haladsz-e. Nem sodródhatsz céltalanul, mert akkor sehova sem jutsz. A hét utolsó napján már tele leszel tettvággyal, de ezt még ne a munkában, hanem a családodban hasznosítsd! Muszáj magánéletet is élned.

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.IKREK: Nem indul rosszul a hétvégéd, de az biztos, hogy a hét utolsó napja lesz a legjobb számodra. Minden szempontból remekül fogod érezni magad. A feléd irányuló figyelemtől szárnyakat kapsz, és repkedni fogsz. Jó lenne, ha lenne valaki, aki vigyáz rád, mint a papírsárkányra. Nem kell, hogy lerángasson, csak kontrollálja, mennyire szállsz el. Ha van párod, akkor ő a legalkalmasabb erre. Ha nincs, akkor szólj az egyik barátodnak! Lehetőleg ne menj egyedül szórakozni! Most tanácsos lenne, ha melletted lenne egy hús-vér védőangyal, de ne ijedj meg, nem fenyeget súlyos veszély. Csak a túlzások csapdájába eshetsz. Uralkodj magadon, amikor beszélsz, vagy amikor alkoholt iszol!

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.RÁK: Ne lepődj meg, ha ezen a hétvégén a párod vagy a párkeresés fogja a legtöbb idődet és figyelmedet lekötni! Ne vedd nyűgnek! Ha van párod, akkor örülj neki! Lehetőleg tölts vele minél több időt! Amivel nem törődsz, az elsorvad. Amit te nem értékelsz, azt más értékelni fogja, vagyis ha nem akarod elveszíteni a párodat, akkor foglalkozz vele! Amennyiben keresed a párodat, most legyél érzékeny! És ne félj, mert aki a te embered, azt nem lehet nem észrevenni! A hét utolsó napján jusson időd magadra, ill. az egészségedre! Menj ki a friss levegőre! Szívd tele a tüdődet, tartsd benn a levegőt pár másodpercig, majd fújd ki! Ha ezt többször megismétled, kimosod a tüdődet.

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.OROSZLÁN: „A szolgálat nemesíti a testet és a lelket is.” Ez a tanítás szövi át szinte az egész hétvégédet. Nem baj, ha nincs kedved hozzá. Az sem számít, hogy önfegyelmet kell gyakorolnod, hogy meg tudd tenni. A lényeg, hogy ismerd fel, hogy minden és mindenki szolgál valakit, valamit valamilyen formában. Legyél a „Tücsök és a hangya” című meséből a hangya! Emellett legyen időd az egészségedre is! Nem várhatod el a testedtől, hogy jól szolgáljon, ha nem adod meg neki mindazt, amire szüksége van. A hét utolsó napján izgalmas, sőt felkavaró találkozásban lesz részed, de csak akkor, ha kimozdulsz a „tornyodból” – vagyis menj társaságba! Nem kell nagy és zajos tömegbe menned…

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.SZŰZ: Nagyon kellemes hétvége elé nézel. A hangulatod, a közérzeted is jónak ígérkezik. Itt az ideje, hogy felismerd, ennek egyetlen kulcsa van, az pedig te magad vagy – vagyis ha te rendben vagy, akkor minden más is. Tehát egyszerű a feladatod: kövess el mindig mindent, hogy rendben legyél! Ehhez viszont ismerned kell magadat, és megint az önismeret fontosságához lyukadunk ki. Tudnod kell, hogy mi, ill. ki idegesít, ahogy azt is, hogy mitől nyugszol meg. Mire van a legnagyobb szükséged: elegendő alvásra, rendszeres mozgásra, sétára a friss levegőn, baráti beszélgetésekre stb.? A hét utolsó napján valaki vendégségbe megy hozzád. Ő fontos ember – vagy már az, vagy az lesz számodra…

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.MÉRLEG: Most az otthonod, a családod, a szüleid és különösen az édesanyád legyen a központi téma a hétvégén. Nem baj, ha otthon maradsz, és kicsit szépíted a lakást. Ne feledkezz meg a szüleidről! Tudod jól, hogy ők sem lesznek fiatalabbak! Lehet, hogy egyre nehezebb elviselni a kritikus megnyilvánulásaikat, de mindig emlékeztesd magad, hogy sose rosszindulatból mondják. Szólhatsz is, ha nagyon zavar, de ezt tedd tisztelettel és szeretettel! A hét utolsó napján fizikailag és szellemileg is legyél aktív! Az a jó, ha megmozgatod a testedet és az agyadat is. Emlékszel a régi mondásra? Ép testben ép lélek – vagyis ha egészséges a tested, a szellemi terhelést is jobban viseled.

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.SKORPIÓ: Jó ötlet, ha elutazol a hétvégén. Fogd magad, és menj! Ülj be az autódba, vagy szállj fel a vonatra, és látogass meg egy kellemes helyet! Mehetsz városnézésre, vagy hegyet mászni. Esetleg egy borkóstolásra is benevezhetsz, ha nem te vezetsz. Vagy tölts ott egy éjszakát! Izgalmas kaland hirtelen úgy dönteni, hogy nem utazol azonnal haza. Amennyiben ez most nem fér bele az idődbe, akkor legalább sétálj egy nagyot! Öltözz fel rétegesen, és nem fog zavarni se a szél, se a napsütés! Keress olyan környezetet, ahol sok a növény. Az erdő vagy a park a legjobb. A hét utolsó napján otthon takaríts kicsit, és rakj rendet! Ne feledd, hogy amilyen rend van körülötted, olyan rend van benned is!

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.NYILAS: A hétvége kicsit nehézkesen, nyűgösen indulhat a számodra. Ennek oka a pénz. Nem könnyű optimistán gondolnod erre. Ha nem megy, ne bántsd magad. Tereld el a gondolataidat, figyelj valami másra! Keress olyan ügyet, ami koncentrációt igényel közben! És találkozz a barátaiddal, menjetek bulizni, vagy üljetek be egy hangulatos teázóba! Esetleg egy csokoládébárt is meglátogathattok. Kóstoljatok meg különböző csokis italokat: csiliset, fahéjasat, narancsosat stb.! Aztán a hét utolsó napján hajnalban a Nap belép a Nyilas jelébe. Ez azt jelenti, hogy közeleg a születésnapod. Előre keress egy alkalmas dátumot, amikor megünnepelheted a családoddal és a barátaiddal!

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.BAK: A hétvége nagy részében fokozottan érzékeny lehetsz, ezért is fontos, hogy olyan emberek társaságát keresd, akik jó hatással vannak rád. És tudatosan kerüld a negatív, panaszkodó, vagyis energiarabló emberek közelségét! Most jól érezheted magad a bőrödben. Értékeld, hogy végre nincsenek gondok! Hiszen nem csak a lottóötösnek lehet örülni, hanem a kisebb eredményeknek is. Mehetnél fürdőbe. Nagyon jót fog tenni, ha „kiáztatod”, „kimosod” a hét gondjait. Ha ehhez nincs kedved, vagy ha nincs rá módod, akkor otthon készíts fürdősóból vagy illóolajból fürdőt, és lazíts benne! Eközben ne agyalj a pénzen! Sokszor tapasztalhattad már, hogy mindig minden megoldódik. Most sem lesz ez másképp. Bízz benne!

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.VÍZÖNTŐ: A hétvégéd a passzivitás jegyében teljen. Lehetőleg ne csinálj semmit, vagy csak rutinszerű dolgokat! Most nem kell senkit megmentened, és semmit sem kell bebizonyítanod. Ne feledd, hogy aki szeret, az elfogad, és nem igényel semmilyen bizonyítékot! Gondolj bele, hogy te is így viszonyulsz a barátaidhoz! A pihenésen legyen a hangsúly! Nélkülözhetetlen, hogy kialudd végre magad. Az idegeid fogják felmondani a szolgálatot, ha nem teszed. A hét utolsó napján remekül fogod érezni magad a bőrödben. Főleg, ha olyasmivel töltöd az idődet, amit kedvelsz. Pl. olvasás, séta, tánc, bulizás, beszélgetés barátokkal. Szervezhetsz több programot is. Nem baj, ha sűrű lesz a napod, sőt határozottan élvezni fogod.

 

Hétvégi horoszkóp november 20-22.HALAK: Az a jó, ha tele vagy tervekkel, de két dolgot ne feledj: 1. Ezeket pontosítani kell. A homályos, félreérthető célokat nem képes a GPS-ed azonosítani, vagyis nem érheted el sosem. 2. El kell kezdened erőfeszítéseket tenni. Nem tervezgethetsz a végtelenségig. Ez a hétvége ennek jegyében telik. Emellett, ha váratlanul meghívást kapsz egy barátodtól, akkor mondj igent, és menj! Remekül fogod érezni magad. Nem baj, ha nem viszel semmit. Az ilyesmi nem számít barátok között. Ha számítana, akkor nem neveznétek barátságnak. Gondolj bele, hogy fordított helyzetben te hogyan állnál ehhez a kérdéshez! Az is fontos, hogy ne aggódj a jövő miatt! Mondogasd magadnak: „Majd átmegyek a hídon, ha odaértem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top