nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (nov. 28. – dec. 4.)

Karmahoroszkóp (nov. 28. – dec. 4.)

A szerdai telihold arra figyelmeztet bennünket, hogy legyünk sokkal barátságosabbak olyan személyekkel is, akik megbántottak, vagy akikre valamiért megharagudtunk. Nyújtsunk békejobbot ezen a héten.

Kos

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Megismerkedhetsz valakivel, aki igencsak felkeltheti az érdeklődésed. Régen nem éreztél ilyen heves vágyat senki iránt. Engedd el a fantáziádat, és élvezd, hogy a karjaiba sodornak az érzelmeid, de ne várj csodát, mert az igaz szerelemre még várnod kell.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki magánéleti válsága miatt mogorva hangulatban lehet, és neked kell kimozdítanod ebből az állapotból. Hívd el a baráti társaságodba, és mutasd be néhány közeli ismerősödnek, hátha akad köztük olyan, aki a kedvére való.

Karmikus feladatod: Akkor vagy elemedben, ha egyedül dolgozhatsz, most mindenki csak hátráltatna. Számíts arra, hogy keményen túlóráznod kell majd, és még így sem biztos, hogy a feladataid végére jutsz, de legalább az elvégzett munkád minősége kitűnő és kiemelkedő lesz.

 

Bika

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden jobban kell teljesítened, mint eddig valaha, mert néhány kollégád mindent megtesz, hogy rossz fényben tüntessen fel. Te sokkal többet bírsz, mint azt bárki is gondolhatná, ezért ha veled akarnak kikezdeni, nagyon fel kell készülniük.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akitől eddig csak jó tanácsot kaptál, most viszont ne hallgass rá, mert nem segíthet. Neki is megvan a maga baja, ezért most nem tud a tiéddel foglalkozni.

Karmikus feladatod: Ha egyedül élsz, ez a hét alkalmas arra, hogy társat találj, de ne kapkodd el a döntésedet, mert több lehetőség is kínálkozik. Legyél türelmes, és akkor a számodra legmegfelelőbb partnert választhatod. Ha viszont már házas vagy, mézédes napok következnek. Olyan boldogok lesztek, amilyenek talán még a kapcsolatotok elején sem voltatok.

 

 

Ikrek

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Ez a hét számodra olyan lesz, mint egy véget nem érő brazil szappanopera. Igaz, vontatott lesz, de olyan váratlan fordulatok színesítik, amelyektől izgalmassá válhat. Lásd meg mindenben a jót, és kerüld el a negatív helyzeteket, mert ez a te heted lesz, és minden sikerülhet.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi munkatársaddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel most megegyeznek az érdekeid és a céljaid, amelynek érdekében mindenre képesek vagytok. A héten könnyedén megtalálhatjátok a közös hangot, és egymás segítségére lehettek. Készülj azonban fel rá, hogy semmi sincs ingyen, és később a sors benyújtja a számlát.

Karmikus feladatod: Nagyon fontos lesz számodra az érzelmi visszajelzés, de a párod most nincs rád hangolva, és még csak nem is sejti, hogy te mire vágyakozol. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, csak egyszerűen elfoglaltabb a megszokottnál. Legyél vele türelmes, és vezesd rá, hogy neked mire van szükséged.

 

 

Rák

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Mielőtt elhamarkodott döntésekre szánnád el magad, gondolj arra, hogy a pénzügyi helyzeted, az egzisztenciád fontos része az életednek. Ne haragíts magadra olyan embereket, akiknek a segítsége nélkül nem juthatsz előrébb a ranglétrán.

Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel már régen nem töltöttél el ilyen hideg és távolságtartó napokat, mint amilyenekre a héten számíthatsz. Hajlamos lehetsz egy kis hisztizésre, de ne tedd, mert csak rontasz a helyzeten, és még keserűbb lesz.

Karmikus feladatod: Végre megvalósulhat egy régi terved. Ez nemcsak boldogságot, de sok izgalmat is hozhat, amit lehet, hogy nehezen tudsz feldolgozni. Élvezd a szerencsédet, és ne hagyd, hogy bármi beárnyékolja a harmóniát. Az izgalom meg csak növeli az adrenalinszintedet, és még több dologra leszel képes.

 

 

Oroszlán

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Magad is meglepődsz, hogy milyen egyszerűen és rutinosan elboldogulsz a napi teendőkkel. Minden nap egy újabb kihívást állít eléd, de te kitűnően állod a sarat. Ne szállj el, maradj a földön két lábbal, mert mindig lehetnek váratlan szituációk, amelyek keresztülhúzhatják a számításodat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel hosszú ideje kerülöd a találkozást. Hiába keresett, te nem vetted fel vele a kapcsolatot. A héten viszont tiszta vizet öntesz a pohárba, és elmondod neki, hogy mi nyomja a szívedet. Neked ez megkönnyebbülés lesz, de ő hosszabb időre megharagszik.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel érdemes elutaznotok pár napra, mert az elmúlt időben ismét nagyon keveset voltatok együtt. Hiánya már-már mardos, de ezt ne mutasd ki, mert még túlságosan elbízná magát.

 

Szűz

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: A héten rendkívül jó lesz a kommunikációs készséged. Ez az időszak nemcsak anyagilag, de szakmailag is nagyon kedvező lesz számodra. Lesz, aki szeretne gátat szabni a sikereidnek, de te ezt is jól kezeled, mert most nincs semmi, amiben ne győzedelmeskednél.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a héten újra egymásra találhatok, még akkor is, ha lesznek nehezítő tényezők. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy minél több időt töltsetek együtt. Most bebizonyíthatja, hogy igazán szeret.

Karmikus feladatod: Hívd fel azokat a régi barátaidat, ismerőseidet, akikről már régen nem hallottál. Ideje lenne egy fergeteges házibulit szervezned, ahol megmutathatod mindenkinek, milyen jó házigazda vagy. A vendégek listájáról a régi pasijaidat jobb, ha lehagyod, mert így vitamentes estére számíthatsz.

 

 

Mérleg

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Több pihenésre van szükséged. Ha teheted, vegyél ki szabadságot, és utazz melegebb tájakra. Ha a munkád vagy anyagi helyzeted ezt nem engedi, akkor egyszerűen csak tölts több időt a friss levegőn.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki mostanában nagyon pökhendi, és fenn hordja az orrát. Könnyen éles vita alakulhat ki köztetek. Ne hagyd, hogy felidegesítsen, és elszabaduljanak az indulataid, mert azzal csak neki szerzel örömet, és magadnak ártasz vele.

Karmikus feladatod: Céltudatos és versengő szellem lakozik benned. Ha valamit egyszer eltervezel, azt véghez is viszed. Nagyra törő vágyaid vannak, és nem félsz megvalósítani őket, de mindig tartsd szem előtt, hogy az ember életében vannak olyan emberi kapcsolatok, amelyeket semmiért nem szabad felrúgni.

 

 

Skorpió

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Kerülnöd kell a tömeget, mert könnyedén elkaphatod az influenzát. A legjobb, ha most olyan programokat szervezel, amelyeken csak a szűk család van jelen. Meglátod, ennek is megvan az előnye, mindamellett, hogy még beteg sem leszel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, akivel szenvedélyes éjszakákat tölthetsz el a héten. Ne számíts többre, főleg, ha menet közben derül ki, hogy nős. Felesleges reményeket fűznöd hozzá, mert számára nem szól másról, mint a szex, és ha túlságosan beleéled magad, fájdalmas lehet.

Karmikus feladatod: A héten szuper formában leszel, és akad egy kis felesleges időd, amikor végre a régóta halogatott feladataidat is elvégezheted. Nagy megkönnyebbülést jelent, mert közben jössz rá, hogy van köztük nagyon fontos, amelyről ha elfeledkeznél, hatalmas galiba lenne.

 

 

Nyilas

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Ne ragaszkodj mindenáron az elképzeléseidhez, mert nagyon sokba fog kerülni. Anyagilag amúgy is rosszul állsz, mert elszámoltad magad, és már egy ideje több a kiadásod, mint a bevételed. Karácsony közeledtével több az alkalmi munka, érdemes lenne neked is keresned, hogy ne kerülj még nagyobb bajba.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan munkatársaddal lesz karmikus kapcsolatod, aki nem nézi jó szemmel, hogy agyonhajszolod magad. Fogadd el a tanácsait, mert ő tényleg jószívű, és csak segíteni szeretne. Gorombáskodás helyett legyél vele kedves, legyél neki hálás, mert ritkaságszámba megy, hogy az emberek önzetlenül segítenek egymáson.

Karmikus feladatod: Szerelmedet most a nőiességeddel veheted le a lábáról. Felesleges időpocsékolás lenne azt gondolnod, hogy nem szeret igazán, és olyan dolgot beképzelned, ami nincs is, mert a hét elején biztosítani fog érzéseiről.

 

 

Bak

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Elképzelhető, hogy már megint elfelejtettél egy fontos határidőt, és most viselned kell a következményeit. Ez az eset ismét arra szolgál, hogy tanulj belőle. Csak magadra lehetsz mérges, és a dühödet ne másokon vezesd le.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki nagyon zárkózott, és nehezen bízik meg bárkiben, de most te lehetőséget kapsz, hogy közelebb kerülj hozzá. Lehet, hogy egyszerűen csak jó hallgatóság leszel, semmi több, de az legalább biztos bizalmon fog alapulni.

Karmikus feladatod: Az anyagi helyzeted ne a tőled megszokott lezserséggel kezeld, mert most nem célravezető. Készíts pontos nyilvántartást a bevételeidről és a kiadásaidról, így tisztában lehetsz a pénzügyi helyzeteddel. Könnyedén nyomon követheted, hogy hova folyik a pénzed nagy része, és ha spórolásra adod a fejedet, legalább tudni fogod, hogy hol teheted meg.

 

 

Vízöntő

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: Rosszkedvedet űzd el, de ne bagatellizáld el, ha úgy érzed, hogy valami bajod van. Kérj támogatást a családodtól, sokat segíthetnek. Ők azok, akik igazán törődnek veled. Ha megtalálod a gyökerét a problémádnak, egy szempillantás alatt megoldhatod.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, akiben mindig megbíztál, és tisztelted őt, de most alakoskodónak tűnik, és hamisan cseng a hangja. Nagy esélyed van rá, hogy egy számodra fontos dologban átverjen. Ne higgy neki, bármennyire is győzköd, hallgass a belső hangodra.

Karmikus feladatod: Legyél szuper csaj, és ezen a héten bizonyítsd be mindenkinek, hogy te az élet több területén egyszerre is tudsz kiemelkedőt nyújtani. A munkahelyeden kreatívabb vagy, mint bárki, a hitvesi ágyban pedig olyan tüzes vagy, hogy kedvesedet ismét magadba bolondítod.

 

Halak

 Karmahoroszkóp (nov. 28. - dec. 04.)Karmikus kötelességed: A hét sztárja lehetsz, mindenki körülötted ólálkodik, mert hihetetlenül vonzónak találnak. Nehéz lesz ellenállni a kísértésnek, és belemehetsz egy olyan kapcsolatba, amelyről te is tudod, hogy kockázatos. De ettől érzed, izgalmasnak és varázslatosnak az életet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki rejtély számodra. Általában mindenkit meg tudsz győzni a saját igazadról, és bárkivel el tudsz hitetni bármit, amit csak akarsz, de nála ez nem működik.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden fokozódik a feszültség és a hatalmi harc. Nehezen viseled el mások hanyagságát és felületességét, mikor te minden feladatot tökéletesen megoldasz, de persze ez senkinek nem tűnik fel. Az elismerést, mint általában, most is más kapja. Lehet, hogy nem ártana hangot adnod a gondolataidnak, mert ezzel felnyithatod főnököd szemét.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top