Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)

A Bikák figyeljenek önmagukra, a Rákra ráfér a pihenés, amelyet a hétvége hoz, a Skorpiónak pedig a karrierről szól a víkend!

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)KOS: Fantasztikus hétvége elé nézel. Minden szempontból remek formában leszel. Ennek a legnagyobb nyertesei a barátaid és a gyerekeid lesznek. Minél több időt tölts velük! Csináljatok együtt valami vidám dolgot! Pl. termoszból teázás, ill. forraltborozás az erdőben. Ettől függetlenül is jó lenne a sok energiádat produktív módon lekötni. Keress olyan tevékenységet, amely hasznos és látványos is. Mondjuk, dobáld ki a régi, ócska cipőket, vagy fesd ki a konyhát! Esetleg rakd össze a könyvespolcot! Ha ilyesmire szánod el magad, akkor este fáradtan, de elégedetten térhetsz nyugovóra. A hét utolsó napján nem lesz már olyan sok energiád, viszont több türelmed lesz pl. a pénzügyi tervezéshez.

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)BIKA: A hét utolsó napja lesz számodra az igazi. Addig foglalkozz az egészségeddel! Ha valami régi nyavalyád újulna ki, akkor vedd komolyan! Nem kell együtt élned a fájdalommal. Tegyél ellene, de ne csak a tünetekkel foglalkozz, hanem keresd meg a kiváltó okokat is! Olyan ez, mint a gaz: ha csak lekaszálod, akkor újból kinő. Keress holisztikus orvost! A holisztika komplex módon vizsgálja a betegséget. Emellett lazíts, és élvezd, hogy hétvége van. Ne tervezz túl megerőltető programot! Azért egy séta a friss levegőn belefér. Aztán a hét utolsó napján valóban önmagad lehetsz. Jogodban áll olyan programot választani, amely feltölt. Most még tehetsz azért, hogy a jövő hetet kipihenten kezdhesd!

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)IKREK: A hétvégéd túlnyomórészt aktivitásból és lelkesedésből fog állni. Több barátod is megtalál, aki veled akar programot szervezni. Legyél vállalkozó szellemű, és menj velük. Mindegy, hogy táncos buliról vagy bowlingozásról, esetleg bobozásról van szó, a lényeg, hogy mozgásban legyél. Az otthon ülés most nagyon lehúz, és depresszióssá tesz. Ha társaságba mész, akkor egyre jobban érzed magad. Figyelj nagyon, mert most rendkívül érdekes és fontos beszélgetésekbe csöppenhetsz bele! Jó lenne, ha nem te beszélnél, hanem hallgatnál. Így juthat el hozzád az az információ, amelyre épp a legnagyobb szükséged van. A hét utolsó napján lassíts egy kicsit! Kerüld a zsúfolt, zajos helyeket!

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)RÁK: A hétvége a pihenésről szól. Ne feledd: pénteken még ezerrel építsd a karriered, de már este add át magad a lazításnak! Muszáj feltöltened az „aksikat”, máskülönben meg fogsz betegedni. Ráadásul kimerülten sokkal nehezebb örömöt szerző programot találni, ezért most fontos, hogy fogadd el a meghívást! Ha a barátaid vagy a szomszédaid hívnak, menj! Legyél hálás, hogy van, aki kirángat a búskomorságból. Ettől függetlenül jusson időd a hobbidra is! Azt csináld, amit a legjobban szeretsz! Lehet, hogy ez nem a hagyományos értelemben vett hobbi. Neked lehet saját kedvenced, pl. sütés vagy virággondozás, esetleg lakáscsinosítgatás. A lényeg, hogy a tevékenységben örömödet leld!

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)OROSZLÁN: Kirobbanó formában leszel ezen a hétvégén. Szó szerint majd szétvet a sok erő, ezt okosan és hasznosan kell levezetned. Gondolj a villámhárítóra! Ha a villám céltalanul csapkod, akkor kárt okozhat. Találnod kell egy „villámhárítót”, amelybe belevezetheted az energiáidat. Ez sok minden lehet: sport, szex, takarítás, kertészkedés. Arra ügyelj, hogy ne aprólékos, lassú legyen ez a tevékenység, hanem lendületes és látványos, ugyanis nem lesz túl sok türelmed a „szöszmötölős” feladatokhoz. A hét utolsó napján állj meg egy pillanatra, és nézd meg, hogy merre tart az életed! Tűzz ki újabb célokat! Álmodozhatsz is. Ez nem káros, ha nemcsak szeretnéd, de el is tudod képzelni.

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)SZŰZ: Annyi mindenen bosszankodhatsz: a pénzen, az otthonodon, a családodon stb. Kérdés, hogy ettől jobb lesz-e neked. Vagy bölcsen elfogadhatod a helyzetet, és teszed, amit tehetsz, a többit meg rábízod a sorsra. Ezen a hétvégén ez lesz a legfontosabb feladatod, vagyis hogy meglásd, mire van hatásod, és mire nincs. Az előbbivel foglalkozz lelkiismereted szerint, az utóbbit pedig hagyd! Ha így teszel, akkor kellemes hétvége vár rád, sőt a hét utolsó napján megkönnyebbülést és nyugalmat fogsz érezni. Szó szerint azt, hogy minden úgy van jól, ahogy van. Ezt azzal fokozhatod, hogy keresed azoknak az embereknek a társaságát, akikkel mindig jól érzed magad. Találjatok ki valami közös programot!

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)MÉRLEG: Ha van párod, akkor tölts vele minél több időt. Ne feledd, hogy amitől megvonod a figyelmedet, az törvényszerűen elkezd haldokolni! Nem lenne jó, ha véget érne a kapcsolatotok. Tegyetek hát a tűzre! El is utazhatnátok kettesben, vagy sétáljatok kézen fogva, esetleg főzzetek együtt, és etessétek egymást. Ha társaságba mentek, akkor még véletlenül se tedd féltékennyé a párod. Vond be a beszélgetésekbe őt is. Ha még nincs párod, akkor ezen a hétvégén lesz alkalmad ismerkedni, de csak ha kimozdulsz az „elefántcsonttornyodból”. A hét utolsó napján add át magad a lustálkodásnak. Ne feledd, hogy Isten is megpihent a hetedik napon. Emellett foglalkozz a családoddal és az otthonoddal is.

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)SKORPIÓ: Ezen a hétvégén intenzíven foglalkoztathat a pénz és a karrier kérdése. Ha bármit tehetsz a siker érdekében most, akkor tedd meg! Ha nem, akkor hagyd ezt, de mindenképpen szervezz aktív programokat! Semmiképp se gubózz be! Most a mozgás lesz a legjobb hatással rád. Minél többet mozogsz, annál jobban leszel. Sportolj, kirándulj, pakolj stb.! Emellett jusson időd a társasági életre is, ugyanis a hét utolsó napján vár rád egy találkozás. Olyan emberrel hozhat össze a sors, aki szép is, meg okos is. Szinte hihetetlen, de igaz. Miért ne lehetne okos egy szép ember? Előítélet-mentesen nézz rá, és gyönyörködj benne! Élvezd a pillanatot, és ne fuss nagyon előre időben!

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)NYILAS: Bőven lesz minek örülnöd a hétvégén. Az egyik a születésnapod. Ha még nem ünnepelted meg, akkor most mindenképpen tedd meg! Hívj el minél több barátot, kollégát és rokont! Mondd meg, hogy mindenki hozzon valami finomat, mert azt eszitek, isszátok, amit ők hoznak. Meglátod, remek lesz a buli. Az is jó ötlet, hogy ha elmentek egy kellemes teázóba vagy borozóba, és mindenki fizeti a saját fogyasztását, a te ajándékod pedig az ő társaságuk. Ez így senkinek sem megterhelő és kötelező, viszont együtt lehettek, és élvezhetitek egymás társaságát. Emellett figyelj nagyon, mert adódik egy kihagyhatatlanul jó alkalom arra, hogy valakivel végre meg tudj beszélni egy fontos ügyet!

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)BAK: A hétvégén egy idős családtagoddal lesz dolgod. Ha segítségedet kéri, akkor tegyél félre minden mást! De ha nem szól, akkor is fontos lenne, hogy észrevedd, mekkora szüksége van rád. Sokszor az, aki igazán nagy bajban van, nem képes kimondani. Ne ítélkezz fölötte, csak fogd magad, és lépj! „A segítség akkor az igazi, ha pont időben jön.” Ezt ne feledd! Emellett szentelj időt a családodnak is! Természetesen az a jó, ha ezt nem érzed kényszernek, és ha szereted őket, akkor nem is lehet az. Ők olyan bázist képeznek, amely biztonságot ad neked. Sőt, ez kölcsönös. A hét utolsó napján legyél a gyerekeiddel! Játszatok valami vidámat! Ha nincsenek gyerekeid, akkor a pároddal vagy a barátaiddal játssz!

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)VÍZÖNTŐ: Nehéz lesz a fenekeden maradnod a hétvégén. Erős mehetnéked lesz. Jó lenne, ha fognád magad, és elutaznál. Mire vársz? Nem kell ennél jobb alkalom – és ürügy sem. Látogasd meg a vidéki rokonaidat vagy a régi osztálytársaidat! Ne csinálj az egészből túl nagy ügyet! Hidd el, örülni fognak neked! Most kikapcsolódásra van szükséged, vagyis arra, hogy kizökkenj a mindennapos gondokból. Ha nem utazol, akkor legalább sétálj egy nagyot! A környezetváltozás miatt jó lenne, ha olyan helyre mennél, ahol még nem jártál. Emellett jusson időd a rendrakásra is! Tudod jól, hogy amilyen rend van körülötted, olyan rend van benned is. Ne ijedj meg, nem kell egész nap takarítanod!

 

Hétvégi horoszkóp (november 27-29.)HALAK: Figyelj a pénzedre és a kiadásaidra! Felelősségteljesen költs! A tartalékaidhoz lehetőleg ne nyúlj hozzá! Ha esetleg eddig nem képeztél ilyet, akkor most elkezdheted. Ha dolgoznod kell a hétvégén, akkor nagyszerűen tudsz teljesíteni. Ez hamarosan meghozza az eredményt. Ha nem kell dolgoznod, akkor add át magad a pihenésnek! Egyiket sem lehet félig csinálni. Itt az ideje, hogy a hétvégét arra használd, amire való: a töltődésre, mert ha nem pihened ki magad, akkor nem tudsz jól dolgozni a következő héten. Fáradtan és kialvatlanul nem tudsz koncentrálni. Ha nyűgös vagy, nem tudsz jó emberi kapcsolatokat kiépíteni. Így végül elszigeteled magad, ez pedig nem lehet célod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top