nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp (december 4-6.)

Hétvégi horoszkóp (december 4-6.)

A fogyó hold a Kosnak szerelmet, az Oroszlánnak békét, a Vízöntőnek pihenést hoz. És lesz, akinek virgácsot hoz a Mikulás!

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.KOS: Izgalmas, szerelmes hétvégét hoz neked a Mikulás. Add át magad a szenvedélynek! Teljesen igazad van abban, hogy csak magas hőfokon érdemes élni, és hogy a szerelem a leghatásosabb fiatalítószer, de ha van párod, akkor iránta lelkesedj! Maradj hű! Jusson eszedbe, hogy te pont arra számíthatsz, amit nyújtasz. Viszont ha nincs még párod, engedj teret az érzéseidnek! Vállald fel, hogy milyen vagy! Így megtalálhatod a párodat. Emellett jusson időd a szüleidre is, különösen az édesanyádra. Látogasd meg őket, vigyél nekik rengeteg friss gyümölcsöt, és készíts nekik ezekből gyümölcssalátát, vagy hívd el őket magadhoz, és főzz nekik valami különlegeset! Meglátod, milyen boldogok lesznek.

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.BIKA: Oszd be okosan ezt a hétvégét! Jusson idő a kapcsolataid ápolására, a szórakozásra és az otthonodra is! Szerencsére szinte teljesen feszültségmentesnek ígérkezik az egész hétvége, így nem leszel se fáradt, se nyűgös, se türelmetlen. Lesz kedved pl. a szomszédaiddal beszélgetni. Áthívhatnád őket egy kávéra vagy teára! A békés egymás mellett élés nem történik magától. Tenni kell érte. Sosem tudhatod, mikor adódik vészhelyzet, amikor lehet szükség a másik segítségére. Ezenkívül jót tenne neked egy színházi program. Vagy menj koncertre! Aztán foglalkozz kicsit az otthonoddal! Mivel fogyó hold van, könnyebb most takarítani – és selejtezni is. Dobálj ki minden ócska, régi holmit!

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.IKREK: Ha úgy érzed, van valami fontos, amit ki kell mondanod, akkor ne halogasd tovább! Tedd meg szombat este előtt! Utána nehezebb lesz könnyedén, érthetően beszélni. Legyél megfontolt! Kedves, gyengéd legyen a stílusod! Legyél tekintettel azokra is, akik érzékenyebbek! Saint-Exupéry A kis herceg című könyvében azt mondja a róka, hogy felelősséggel tartozol azokért, akiket megszelídítettél, és azt is mondja, hogy amikor vár rád valaki, aki szeret, akkor felöltözteti a szívét ünneplőbe. Te is így teszel, hiszen akit szeretsz, az nagyon fontos neked. Vedd ezeket komolyan! A hét utolsó napján elutazhatnál. Fogd a táskád, és ülj be az autódba, vagy szállj fel a vonatra! Izgalmas kalandok várnak rád…

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.RÁK: Bár kicsit érzékeny leszel ezen a hétvégén, de alapvetően kellemes dolgok várnak rád. Ne hitetlenkedj! Neked is lehet végre békés hétvégéd, amikor minden rendben, feszültségmentesen zajlik. Jár neked, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ne gyanakodj, és még véletlenül se mondogasd, hogy „meglesz ennek a böjtje”! Inkább kényeztesd magad! Vagy még jobb, ha hagyod, hogy téged kényeztessenek! Menj fürdőbe! Ússz, szaunázz, és masszíroztass! Vagy készíts otthon illatos fürdőt, és áztasd magad, amíg jólesik! A hét utolsó napján vár rád egy fontos beszélgetés. Nem biztos, hogy neked meg kell szólalnod. Lehet, hogy neked csak hallgatnod kell valakit. Maradj csendben, és figyelj!

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.OROSZLÁN: Ezen a hétvégén a hét utolsó napja lesz a legszuperebb számodra. Addig élvezd, hogy végre béke van! Tedd a dolgod, és ne kelts mesterségesen feszültséget! Legyél türelmes és visszafogott! Aztán szombat estétől tied a pálya. Élvezd! Menj bulizni, szórakozni! Tombold ki magad! Vezesd le az egész héten felgyülemlett feszültséget, majd okosan hasznosítsd, hogy most tele vagy energiával! Pl. selejtezz kicsit! Mivel épp fogyó hold van, ez könnyen és gyorsan fog menni. Válogasd át a téli holmijaidat: kesztyűket, sálakat, sapkákat! Minden ócskaságot dobj ki! Szabadulj meg a régi cuccoktól, mert így lesz helye az újnak. Ha fizikai síkon megteszed, máshol is megtörténik…

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.SZŰZ: Ez a hétvége végre kellemesnek és békésnek ígérkezik. Te is sokat tehetsz ezért, például azzal, hogy nem idegeskedsz azon, hogy mostanában kicsit spórolósabban kell élned. Sokat segíthet, hogy otthon láttál-e erre jó példát. Emlékezz vissza, hogy a szüleid hogyan osztották be a pénzt, de ne görcsölj ezen a témán. Inkább a számodra fontos emberekkel foglalkozz: családoddal, a barátaiddal és a pároddal! Csináljatok közös programot! Közben ne lepődj meg, ha váratlan transzformációt tapasztalsz. A párodból barát lehet, vagy egy barátságból szerelem alakulhat ki. Vigyázz, ne ítélkezz túl gyorsan! Arra ügyelj, hogy a két fogalom – barátság és szerelem – ne keveredjen össze!

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.MÉRLEG: Csupa kellemes dolog vár rád ezen a hétvégén, pl. egy megható, szívmelengető beszélgetés. Ne lepődj meg, ha valaki elmondja, hogy milyen sokat jelentesz neki. Ne csak szerelmi vallomásra gondolj! Lehet, hogy egy barátod vagy kollégád tesz ilyen gesztust. Véletlenül se kételkedj az őszinteségében! Tudd, hogy csak azt kapod, amit megérdemelsz! Ettől függetlenül is legyél minél többet a barátaiddal. Ők afféle védőhálót jelentenek: megvédenek attól, hogy magadba zuhanj, sőt a társaságuk a legjobb terápia minden bajodra. Ha aggódsz a jövő miatt, ha kevés pénzed van, ha elbizonytalanodsz a szerelmedben, vagy ha konfliktusod van a munkahelyeden, mindet megbeszélheted egy baráttal…

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.SKORPIÓ: Jó passzban leszel egész hétvégén. Lubickolj az élet ajándékaiban, vedd észre, hogy milyen jó dolgod van! Fontos, hogy megállj egy pillanatra, és meglásd, hogy milyen irigylésre méltó életed van. Találd ki, hogy mások mit irigyelhetnek rajtad. Ez mind-mind téged gazdagít. Értékeld, máskülönben el fogod veszíteni! Hiszen amit te nem értékelsz, majd más fogja. Ez mindenre és mindenkire vonatkozik: pénz, munka, barátok, szerelem stb. Érezd, hogy Isten a tenyerén hordoz! Hunyd be a szemed, és vizualizáld ezt! A hét utolsó napján a jövőd és a karriered fog foglalkoztatni. Nem baj, ha szánsz egy kis időt a tervezésre, de ne ezzel teljen az egész napod!

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.NYILAS: Igazából szombat estétől leszel kirobbanóan jó formában, de addig sem lesz okod panaszra, főleg, ha van elég türelmed azokhoz, akik érzékenyebbek nálad. Mivel nem vagytok egyformák, ők másak. Gondolj bele, milyen unalmas lenne, ha mindannyian egyformák lennétek! Aztán tele leszel energiával. Menj bulizni, táncolni! Vezesd le élvezetesen azt a sok feszültséget, ami felgyülemlett benned a hét során! Bármilyen intenzív mozgás jó lehet: tánc, szex, sport, takarítás. Ha aktívan, sporttal töltöd a szabadidődet, akkor generátorként termeled az energiát. Erre most nagy szüksége van a környezetednek. Sok enervált, fáradt, elkeseredett ember van a közeledben. Vidítsd fel őket!

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.BAK: A hétvége nagy részében azzal leszel elfoglalva, hogy a párkapcsolatodat, ill. a kapcsolataidat elemezd. Te nem vagy kapkodós ember. Mindig jól meggondolod, mielőtt bármit mondasz vagy teszel. Valószínűleg ez most sem lesz másképp. Tudd, hogy ez a hétvége alkalmas arra, hogy meg tudd fogalmazni, és a legmegfelelőbben, vagyis a legemészthetőbben mondd ki azt, amire rájöttél! Közben figyeld meg, hogy a pároddal mennyit beszélgettek, illetve mennyit hallgattok! Ez sokat elárul a kapcsolatotokról. A beszélgetés és a nevetés éltető elemei minden kapcsolatnak. Ezzel most nem lesz gondod, főleg, ha felismered, hogy mekkora jelentősége van. Élvezd, és menj társaságba is!

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.VÍZÖNTŐ: Jól érzed, hogy valami van a levegőben, vagyis valami közeleg, de mindenekelőtt magaddal kell foglalkoznod. A legszebb és legromantikusabb szerelem sem képes rád találni, ha beteg, illetve rosszkedvű vagy. Legyen végre időd önmagaddal foglalkozni! Például azzal, hogy elegendő mennyiségű folyadékot iszol-e. A bőrödnek nemcsak kívülről, hanem belülről is szüksége van hidratálásra. Ha nem iszol eleget, akkor a legjobb krémek sem érnek semmit. Mivel hétvége van, aludj kicsit tovább! Utána mindent lassan, komótosan csinálj! Nem kell kapkodnod. Ha folyton hajszolod magad, akkor meg fogsz betegedni. Aztán ha kipihented magad, menj bulizni, és járj nyitott szemmel!

 

Hétvégi horoszkóp december 4 - 6.HALAK: Kitűnő hangulatú lesz ez a hétvégéd. Végre minden a lehető legjobban alakul. Rád fér, hogy jól érezd magad a bőrödben. Lubickolj az élet bőségében! Értékeld és élvezd a sors ajándékait, vedd észre, hogy milyen gazdag vagy! Ne a tárgyi vagyonodat számold össze, hanem a barátaidat, a szeretteidet – és azokat is, akikkel kölcsönösen elfogadjátok és tisztelitek egymást, mert ezek a kapcsolatok tesznek valóban gazdaggá. Minél intenzívebben érzed a hálát, annál több áldás érkezik hozzád, amelyet továbbíthatsz azoknak, akik el vannak keseredve. Ünnep előtt egyre több embernek lesz erre szüksége. Jobban jársz, ha te segítesz, és nem te szorulsz rá mások segítségére…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top