nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (december 5-11.)

Karmahoroszkóp (december 5-11.)

A Merkúr, mely a Bakban kezdi meg az útját, és kapcsolatba kerül a Szaturnusszal, kisebb nehézséget hoz kötelességünk teljesítése és kapcsolataink ápolása terén.

Kos

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: Az energiatartalékod kezd a minimumszint alá csökkenni. Vegyél erőt magadon, és bármennyire is erős kényszert érzel, hogy dolgozz, ne tedd. Vegyél ki szabadságot, és töltsd ezt a hetet csámborgással, karácsonyi ajándékok felkutatásával. Meglátod, milyen pozitív hatással lesz rád.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki csapdába szeretne csalni. A te eszeden nehéz túljárni, most mégis sikerülhet neki, mert annyira elfoglalt vagy, hogy nem fordítasz rá nagyobb figyelmet.

Karmikus feladatod: Szerelmed és a baráti köröd mindent megtesz, hogy jobb kedvre derítsen, de rajtad ez most nem segít. Szükséged van egy csöppnyi magányra, amikor is elmerülhetsz a gondolataidban. De ne sértsd meg őket, mert csak jót akarnak. Hallgasd meg, mit mondanak, és tégy úgy, mint aki örül neki.


Bika

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: A szerencse kegyeltjének érezheted magadat, mert egy külföldi munka- vagy tanulási lehetőség megoldja az anyagi problémádat. Kreativitásod a csúcspontjára kerül, és végre felszabadultnak érezheted magadat. Munkahelyeden rajonganak a tehetségedért, és ezt ki is használod.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel mindig jóban voltál, de most valamiért elbeszéltek egymás mellett, és nem értitek meg egymás gondjait. Más véleményen vagytok, és most úgy érzed, hogy ez egy jó ideig nem fog változni.

Karmikus feladatod: A héten kötött szerelmi vagy akár baráti kapcsolataid tartósak lesznek, és kiállják az idő próbáját. Igaz lesz a mondás, hogy jóban-rosszban kitartotok majd egymás mellett. Ettől aztán béke és kiegyensúlyozottság költözik a lelkedbe, ami segít felkészülni az ünnep fényére.

Ikrek

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: A munkádban új feladat és magasabb pozíció vár, amelyben sikeres leszel. Olyan embereket ismerhetsz meg, akiktől szakmailag sokat tanulhatsz. Szinte lubickolsz az új életformában, és végre teljesnek érzed az életed, de sajnos az anyagi elismerésre még várnod kell.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a világhálón ismerkedsz meg. Tipikus esete vagy a naiv netezőknek, akik vakon elhiszik, amit a másik fél mond magáról. A személyes találkozáskor egy világ omlik össze benned.

Karmikus feladatod: Szerelmi kapcsolatod akkor fog jól működni, ha a pasidra nem telepedsz rá, hanem megadod neki azt a szabadságot, amelyre szüksége van. Így teljesedhet ki, és érezheti úgy, hogy nemcsak a társad, hanem a barátod is egyben. Gondold végig, mert valójában neked is pont erre van szükséged.

 

Rák

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: Ha eladni vagy venni készülsz nagyobb értékű dolgot, akkor jobban teszed, ha elhalasztod, mert csak nagy veszteség árán tudod véghezvinni az elképzeléseidet. A csillagok most egyáltalán nem támogatnak, sőt mindent nehézzé tesznek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki miatt kínos perceket élsz át, de te egy éles váltással felül tudsz kerekedni az egészen, és diadalittasan távozol a helyszínről. Nincs értelme vitába szállnod vele, mert azzal csak az ő szintjére süllyednél le.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel nagyon boldog és harmonikus hét elé néztek, amikor is minden kitűzött célotokat megvalósíthatjátok. Hagyd, hogy ő irányítson, te csak bújj a védelmező szárnya alá, és örülj, hogy egy ilyen biztonságot adó társra találtál. Éjszakánként viszont vedd át a kezdeményezést, és bűvöld el játékos ötletességeddel.

 

Oroszlán

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: A munkahelyi változások nem töltenek el kitörő örömmel, mert nemcsak egyszerűen a munkádat kell végezned, hanem olyan embereknek az okoskodását is el kell viselned, akik nem értenek a szakmájukhoz, csak a szájuk nagy. De úgy látszik, hogy a mai világban az a sikeresebb, aki dumálni tud, nem dolgozni, és ezt nagyon nehéz megemésztened.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel most életre szóló barátságot alakíthatsz ki. A lényeg, hogy őrizd meg a titkát, és te is bízz benne annyira, hogy beavasd a legbelső gondolataidba.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel a héten nézeteltérésetek lehet egy apró félreértés miatt. Jobb mielőbb tisztázni, mielőtt még jobban elmérgesedne a viszonyotok. Halk odafigyeléssel többre mentek, mint hangos szóváltással.

 

Szűz

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: Kirobbanó formában leszel. Munkahelyeden legalább három ember helyett dolgozol, de emiatt a családodat hajlamos lehetsz elhanyagolni. Többet utazhatsz, beiratkozhatsz egy új iskolába, és végre olyat tanulhatsz, amiben örömöd leled. A most megszerzett tudásod később megélhetési forrássá válhat. Értesd meg velük, hogy minden értük van, mert akkor kell dolgozni, ha munka van.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki megpróbál a közeledbe férkőzni, és egy titkodat kiszedni belőled. Ne nyílj meg előtte, mert egy számára kedvező pillanatban visszaélhet vele.

Karmikus feladatod: Ha szingli vagy, akkor a héten buliból buliba vándorolj, mert az egyik helyen rád köszönthet a romantikus szerelem. Nem lesz heves és lángoló, inkább kiegyensúlyozott, de neked most pont erre van szükséged.

 

Mérleg

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: Lehet, hogy úgy érzed, nem találsz megoldást a problémáidra, pedig ha abbahagynád a sebeid nyalogatását, ezernyi ötlet jutna az eszedbe. Ha nem is érzed szükségét, akkor is fogadd el a segítséget, amelyet szeretteid nyújtanak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki ígéretet tett neked, és most mégsem állja a szavát. Nincs mit tenned, ismét tanulsz a leckéből, hogy ne bízz meg idegen emberekben, és tedd hivatalossá azokat a dolgokat, amelyeken sokat veszíthetsz.

Karmikus feladatod: Vannak dolgok, amelyek jobban megviselnek, mit amennyire kellene. Állíts fel fontossági sorrendet, és mindenre csak annyi figyelmet fordíts, amennyi a legszükségesebb. Meglátod, ha ezt tartod szem előtt, kiegyensúlyozott és elégedett ember lehetsz. Ha sikerül véghezvinni, másoknak is add tovább a receptedet.

 

Skorpió

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: Kezdesz teljesen kimerülni, és még hol vannak az ünnepek, addig neked gőzerővel kell dolgoznod. Kilátástalannak érzed, hogy pihenni tudj, de egy angyal letekint rád, és olyan ügyesen szervezi a dolgokat körülötted, hogy mégis jut időd azokra a dolgokra is, amelyek nagyon fontosak a számodra.

Karmikus kapcsolatod: A kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, aki csodálatos ajándékkal lep meg, és ez boldoggá tesz. A lelked tele lesz szerelemmel, gyengéd és odaadó leszel, és hagyod, hogy párod a tenyerén hordozzon.

Karmikus feladatod: A kevesebb mozgás és a nehezebb ételek teltségérzetet okoznak. Ezért van, hogy néha úgy érzed: kipukkadsz, és ettől ingerlékenyebb leszel, sőt a közérzeted is rossz. Látogasd meg az edzőtermet, és gyorsan változtass az étrendeden. Most játszva sikerülhet, mert a csillagok lesznek a segítőid.


Nyilas

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: Egy baráti összejövetelen túlságosan szókimondó vagy, és ebből adódhatnak az ellentétek. Jobban tennéd, ha lakatot tennél a szádra, és a véleményed megtartanád magadnak. Őrizd meg a humorérzékedet, mert szükséged lesz rá. A saját hibádon kívül kerülsz olyan kellemetlen szituációkba, amelyeket csak viccel oldhatsz meg.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz karmikus kapcsolatod, aki elismerően nyilatkozik rólad. Mostanában rád nem jellemző módon szerény vagy. Jobban kell bíznod magadban, mert minden okod megvan rá. Az utóbbi időben elért sikereid meghozhatnák végre az önbizalmadat.

Karmikus feladatod: Tanulj meg határozott nemet mondani a kölcsönkérő ismerőseidnek, és hogy a nyugalmad ne zavarja meg semmi, maradj távol mások anyagi vitáitól. Neked lesz mit a tejbe aprítanod, de ez nem azt jelenti, hogy két kézzel szórd a pénzt.

 

Bak

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden minden rendben lesz. Nyugodt hétnek nézhetsz elébe, bár a kollégáid megpróbálnak felbosszantani, de csak nevess rajta. Figyelmedet az anyagiak fogják lekötni, mert elgondolkozol azon: biztos-e, hogy jól osztod be a pénzt. Ha tartoznak neked, akkor végre-valahára a héten visszakaphatod.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, aki egy akciós külföldi utazás lehetőségével kecsegtet. Vigyázz, mert igaz lesz a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ne menj bele bizonytalan dolgokba, csak azért, mert kedvezőnek tűnik.

Karmikus feladatod: Egy váratlan szerelmi lángolás dobhat fel. Az illető kicsit idősebb nálad, és pont ettől olyan izgalmas. Sokan a szájukra vesznek, de téged ez cseppet sem érdekel. Azért ne ringasd magad illúziókba, mert nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat, viszont annál tanulságosabb.


Vízöntő

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: Nem fogsz most sem a babérjaidon ülni, mert szeretsz mindennel időben elkészülni. Sokszor magadra vállalsz olyan feladatot is, amely nem a te dolgod lenne. Ne tedd, mert természetesnek fogják venni, és a végén még egy halk köszönetet sem kapsz érte, ami aztán teljesen kiboríthat.

Karmikus kapcsolatod: Régi szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki most ismét színre léphet. Ne vágyakozz utána, mert nem becsült meg, inkább örülj, hogy megszabadultál tőle, mert különben esélyed sem lett volna rá, hogy találkozz a mostani pasiddal.

Karmikus feladatod: Ne mondj le az álmaidról. Ha a pénztárcád most nem is engedi, találj ki magadnak olyan dolgokat, amelyekkel csillapíthatod a vásárlási lázadat. Most különben is inkább a szeretteidnek vásárolj, mert ha jobban belegondolsz, még egyetlenegy ajándékot sem vettél.

 

Halak

Karmahoroszkóp (december 5-11.)Karmikus kötelességed: Békejobbot nyújthatsz egy munkatársadnak, akivel eddig nem szíveltétek egymást, de egy váratlan fordulatnak köszönhetően olyan oldaláról ismerheted meg, ami gyökeresen megváltoztatja a róla alkotott véleményedet. Az ünnepek közeledtével egyébként is hajlamos leszel a megbocsátásra, de vigyázz, hogy ezt ne használják ki.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akiért tűzbe tennéd a kezed, de nincs sok értelme, mert a hét közepén egy nagy disznóság derül ki róla. Ha elővigyázatos vagy, megúszhatod, hogy belekeverjen.

Karmikus feladatod: A héten a szerencsejátékokban lehet nagy szerencséd. Most ne csak a megszokott kombinációkkal játssz, hanem tölts ki néhány szelvényt csak úgy vaktában, mert azok között lesz a nyerő. Meglátod, innentől kezdve csupa jó dolog vár rád.

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top