nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (december 12-18.)

Karmahoroszkóp (december 12-18.)

Az újhold, valamint a Nap és a Jupiter jó fényszögei arra utalnak, hogy ez a hét könnyebb, lazább lesz, és olyan szerencsés találkozásokra kerül sor, amelyek életed forgatókönyvében benne vannak.

Kos

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: A héten elsimíthatsz olyan vitás ügyeket, amelyekről azt gondoltad, hogy évekig nem fog sikerülni. Ez aztán olyan lendületet ad, hogy megállíthatatlan leszel, míg nem érsz a megoldásra váró feladataid végére.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki az előre eltervezett programodat keresztezi, mert a semmiből jelenik meg, és teljesen betelepszik az otthonodba. Nincs más kiút, ha a saját érdekeidet nézed, mint hogy egyenesen a szemébe mondod a véleményedet. Még az is lehet, hogy olyan megoldást találtok, amely mindkettőtök számára tökéletes lesz.

Karmikus feladatod: Azt gondolhatod, hogy a régi kapcsolatodat érdemes lenne felmelegíteni, pedig jobban tennéd, ha hagynád teljesen kihűlni, és egy másik igaz szerelem után néznél. Járj nyitott szemmel, mert előtted hevernek a jobbnál jobb lehetőségek, csak észre kell venned, és élned kell velük.

Bika

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: Feszültség és idegeskedés jellemzi ezt a hetet. Ne hagyd, hogy minden apróság kihozzon a sodrodból. Olyan hírt kaphatsz, amely reménnyel tölti el szívedet, és sok örömet fog okozni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki a barátod, de most nem áll ki melletted egy számodra nagyon fontos ügyben. Ezzel nem azt bizonyítja, hogy nem vagy neki fontos, csak egyszerűen más véleményen van. Ha jobban belegondolsz, az az igazi barát, aki nem köntörfalaz, hanem az igazságot mondja a szemedbe, még ha az fájdalmasabb is.

Karmikus feladatod: Kemény munkával telnek a napok, ami nehezedre esik. Sajnos ebben az anyagias világban nem teheted meg, hogy kilépj a taposómalomból, főleg, ha olyan kedvező lehetőség adódik, amellyel gyorsan sokat kereshetsz, és egyébként is nagy szükséged van most a pénzre.

Ikrek

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: Olyan szeszélyes leszel, hogy a környezetedet az őrületbe kergeted. Mindenki a kedvedben szeretne járni, de neked semmi nem jó. Mondd el nekik, és nyugtasd meg őket, hogy nem velük, hanem veled van a baj.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, aki mostanában nem sokat törődik veled. Mindennek oka van, mielőbb derítsd ki, mert ha halogatod, akár végzetes szakítás is lehet a vége, de ha időben cselekszel, akkor könnyedén megoldást találhattok a köztetek dúló vitás kérdésekre.

Karmikus feladatod: Ha ügyesen kezelsz egy váratlan lehetőséget, olyan haszonra tehetsz szert, amelyből megveheted magadnak és szeretteidnek azokat a dolgokat, amelyekért a szívetek fáj. Még az is lehet, hogy idén olyan ajándékokra lelsz, amelyekkel mindenki számára te okozod a legnagyobb meglepetést.

Rák

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: Az anyagi ügyeidet ne kezeld felületesen, mert még az is előfordulhat, hogy ha nem vagy elővigyázatos, olyan nehéz helyzetbe kerülsz, hogy a csekkedet sem tudod befizetni, és a karácsonyi ajándékokra sem futja.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki félrevezethet, és könnyűszerrel átverhet. Te vagy a hibás, mert hagyod magad, és hajlamos leszel bedőlni. Kerüld a rázós helyzeteket, és minden esetben válaszd a törvényes utat, így nem érhet csalódás és veszteség.

Karmikus feladatod: Mielőtt még több terhet vállalnál, mérd fel, hogy mennyit bírsz valójában. Mikor a munkahelyeden mindenki a jól megérdemelt szabadságát élvezi, te még mindig húzod az igát. Ne irigyeld őket, mert ami késik, nem múlik, és gyorsan fordulhat a kocka. A te pihenőidőd is eljön nemsokára.

Oroszlán

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: Szórakozott és vicces leszel. Idegeneknek már-már bolondosnak tűnhetsz, de a barátaid pontosan tudják, hogy most vagy igazán elemedben. Tudnod kell, hogy egyes embereknél hol a határ, mert esetleg megbánthatod őket.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki most kicsit fáradtabb és nyűgösebb az átlagosnál. A támogatásodra van szüksége, mert te tudod, hogy mivel tudnád felvillanyozni, és elűzni minden baját. De ne legyél vele erőszakos, mert azzal pont az ellenkezőjét érheted el.

Karmikus feladatod: Tanulásra adhatod a fejedet, amit ne halogass, hanem vágj bele. Könnyedén tanulhatsz, és a vizsgáidat is sikeresen teheted le. Ez nemcsak azért fontos, mert így munkahelyeden magasabb pozíciót is elvállalhatsz, hanem azért, mert így magadnak is tudsz bizonyítani.

Szűz

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: A héten ismét minden úgy történik, ahogyan azt eltervezted. Nem hagyod, hogy bárki vagy bármi kihozzon a sodrodból. Ezt nagyon jól teszed, mert ennek köszönhetően több dologban is kiemelkedően sikeres lehetsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki a héten megtanít lazítani. Mostanában egyre kevesebbszer és egyre nehezebben tudod elengedni magad. Sokszor szorongásaid uralják a gondolataidat, de végre egy olyan embert sodort az utadba a sors, akitől megtanulhatod, hogyan űzd el a nyomasztó gondokat, vagy cseréld le őket pozitívakra.

Karmikus feladatod: Egy váratlan külföldi utazás van kilátásban, de lehet, hogy nemet mondasz rá, mert úgy gondolod, hogy nem fér bele a programodba. Pedig ez nem igaz, csak egy kicsit kell átszervezned a hetedet, és meglátod, hogy játszva belefér minden.

Mérleg

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: A meglévő szerelmi kapcsolatodban feszültségre kell számítanod. Te leszel az oka, mert egy új, érzelmekkel teli kapcsolat van kilátásban a számodra. Félsz lezárni a régit, viszont így nem leszel képes az újat élvezni.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, akivel a kapcsolatotok válságba kerül. Nagyot csalódtál benne, és most úgy érezheted, hogy ezen az érzésen semmi nem változtathat. Mielőtt végzetes cselekedetre szánnád el magad, jusson eszedbe, hogy az idő sok mindent megold.

Karmikus feladatod: Népszerű és közkedvelt leszel a héten, és ezt fordítsd a javadra, mert most játszva érvényesítheted az akaratodat bárkivel szemben. Így nemcsak gyorsabban, de biztosabban célhoz érsz, de ne legyél törtető, mert kivívhatod kollégáid ellenszenvét.

Skorpió

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: Adósságodat végre rendezni tudod, mert egy váratlan fordulatnak köszönhetően több bevételre számíthatsz. Most még olyan dolgokra is lesz pénzed, amelyeket már rég nem engedhettél meg magadnak. Ez nemcsak örömmel, hanem nyugalommal tölt el.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, akibe őrülten szerelmes leszel. Olyan érzés kerít hatalmába, amilyet talán még sohasem éreztél. Bármit megtennél, hogy megszerezd a kiszemelt áldozatot, még a jó híredet is hajlandó lennél kockára tenni. Mielőtt cselekednél, gondold meg, hogy biztosan megéri-e a dolog.

Karmikus feladatod: A legfontosabb, hogy harmóniát teremts az otthonodban. A családi tűzhely melege hat az érzelmekre és a lelkiállapotra, ezt vedd figyelembe. Mire eljönnek az ünnepek, harmonikus és kiegyensúlyozott fészket tudhatsz a magadénak.

Nyilas

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: Te most megmutathatod a környezetednek és a családodnak, hogyan kell kijönni kevesebből. Remekül be tudod osztani a pénzt, ezért több mindenre jut, mint tavaly ilyenkor. Még az is lehet, hogy többen hozzád fordulnak kölcsönért, és ez büszkeséggel tölt el.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel szemben fennáll a veszélye annak, hogy félreismered. Azt se felejtsd el, hogy az ellenségedből soha nem lesz barát. Nehogy megoszd vele a titkaidat, mert mindent kibeszélhet a hátad mögött.

Karmikus feladatod: Kedveseddel lesz, akit állandóan hívogatsz és zaklatsz. Ne féltékenykedj, mert ezzel csak elűzöd magad mellől. Különben sincs semmi okod rá, mert párod csak téged szeret, és te vagy számára a tökéletes nő. Ezt a héten bizonyítani is fogja, ha nem vagy türelmetlen.

Bak

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: Hatalmas energiával veted bele magad a munkába. Ezt nagyon jól teszed, mert bár nagyon szeretnek és elismernek a munkahelyeden, van egy irigy kollégád, aki mindent megtesz, hogy a hátad mögött megfúrja a biztosnak látszó pozíciódat.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki állandóan a féltékenységével gyötör. Nincs oka rá, mert te hűséges és szerető társ vagy, de most mégsem tudod meggyőzni erről. Ne akadj ki rajta, hanem legyél vele türelmes, mert ha hagyod, magától is rájön az igazságra.

Karmikus feladatod: A pénzre most nagyon nagy szükséged van, mert ebben az évben is túlköltekeztél, és van még néhány kiegyenlítetlen számlád. Aggodalomra nincs okod, mert a sors kegyeltje leszel, és olyan ötletek jutnak az eszedbe, amelyek segítenek megoldani az életedben felmerülő nehézségeket.

Vízöntő

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: Szerelmeddel szemben elnézőnek kell lenned. A barátai rossz irányba befolyásolják, és most az ő hatásuk alatt lesz. Lehet, hogy megpróbálja túlfeszíteni a húrt nálad, de ha te mosolyogva reagálsz, nem lesz semmi félreértés közöttetek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki nagyon kockázatos, de kamatozó tanácsokat tud neked adni a pénzügyek területén. Hallgasd meg figyelmesen. Érdemes lenne követned a tanácsait, mert a befektetésre szánt pénzedet gyorsan megduplázhatod, bár lehet pár álmatlan éjszakád miatta.

Karmikus feladatod: Ne bízz meg a kollégáidban, és a legbelső gondolataidat még véletlenül se oszd meg velük, mert a hátad mögött kibeszélnek. Lehet, hogy most nem te leszel a legközkedveltebb ember közöttük, de ez nem számít, mert főnökeid elismerésben fognak részesíteni.

Halak

Karma horoszkóp: december 12-18. Karmikus kötelességed: Az anyagiakra figyelj oda jobban. Bármennyire is erős késztetést érzel, hogy kiköltekezz, ne tedd. Most könnyedén spórolhatsz, ha ügyes vagy, és a nyugalmad érdekében ezt is kell tenned, mert az üres bankszámla komoly fejfájást okozhat.

Karmikus kapcsolatod: Feletteseddel lesz karmikus kapcsolatod, aki hajcsárkodni szeretne. Tripla mennyiségű melót zúdít a nyakadba, de persze fizetni nem akar érte, de ez nem sikerül neki, mert ha érdekeid úgy kívánják, te felemeled a hangodat. Közöld vele, hogy ez így nem fog működni, meglátod, lesz megoldás, hogy neked is megérje.

Karmikus feladatod: Hiába, bármennyire is szeretnéd, nem tudod teljesen elengedni magad, hiszen nagy nyomás nehezedik rád. A családod tagjaira számíthatsz, mert mindenki azon van, hogy az együtt eltöltött időben nagyon jól érezd magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top