Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (december 25-27.)

Az ünnepi hétvége a családi, meghitt együttlété, ám a bolygók most is csak hatással vannak az életünkre!

Hétvégi horoszkóp december 18-20.KOS: Minden okod meglesz örülni az ünnepnek. Igazán szerencsés vagy, ilyen derűsen és egyszerűen tudod megélni a karácsonyt. Nem bonyolítod túl azt, ami van, egyszerűen jól érzed magad a bőrödben. Sajnos nem mindenki mondhatja ezt el magáról. Természetesen mindenki tehet arról, hogy ott van, ahol éppen van, és tehet azért, hogy jól, ill. jobban érezze magát. Te ebben lehetsz jó példa. Nem kell semmi extrát tenned, csak add magad. Ne szégyelld, hogy jól vagy! Két dologra ügyelj: 1. Ha van párod, akkor törődj vele, kényeztesd minden létező módon! Ha esetleg kiderül, hogy valamiről nem gondolkodtok egyformán, akkor ne fogjátok fel tragédiaként. 2. Pihenj, lazíts minél többet! Erre való az ünnep…

Hétvégi horoszkóp december 18-20.BIKA: Nem lesz okod panaszra az ünnepek alatt. Ahhoz, hogy tökéletesen jól érezd magad, pár dologra kell ügyelned. Ne sürögj-forogj egész nap, legyen időd a pihenésre is! Olvass jó könyvet, nézz lélekmelegítő filmet, és sétálj nagyokat! Nem baj, ha hideg van. Öltözz fel jól, vegyél sapkát, sálat, kesztyűt is! Emellett vigyázz az evéssel! Egyszerre ne egyél sokat, inkább csipegess! Nem szabad megterhelned a gyomrodat. A sok finomságnak nem könnyű ellenállni. Nem is kell lemondanod semmiről, csak a mennyiségben legyél visszafogott. Így a hét utolsó napján számodra még mindig ünnep lesz. Ez köszönhető annak az új életfelfogásnak, amely miatt mostanában a rohanás és a stressz nem tud megviselni. 

Hétvégi horoszkóp december 18-20.IKREK: Semmi más dolgod nem lesz ezen a hétvégén, mint élvezni az ünnepet. Rohantál, intézkedtél, sütöttél-főztél eleget. Most már élvezd az eredményét! Ha kapsz olyan ajándékot, amely a hobbidhoz kapcsolódik, akkor töltsd azzal az idődet! Akkor lesz a legjobb, ha ez a pár nap teljes egészében a kikapcsolódásról szól, hiszen attól ünnep az ünnep, hogy nem a szokásos robot megy. A család mellett legyen időd a barátaidra is! Ne engedd, hogy teljesen kisajátítsanak a rokonaid, fuss össze pár barátoddal! Ne egyetek-igyatok sokat, inkább menjetek szánkózni vagy korcsolyázni, és nevessetek minél többet! Jót fog tenni a nagy lakomák után egy kis mozgás és a friss levegő. 

Hétvégi horoszkóp december 18-20.RÁK: Átjár az ünnep szentsége és áldása ezen a hétvégén. Végre bizakodónak és szerencsésnek fogod érezni magad. Jegyezd meg, hogy milyen jó érzés optimistának lenni! Ez a te valódi stílusod. Maradj ilyen! Közben ne engedd meg, hogy vita pattanjon ki! Az ünnep arról szól, hogy figyeltek egymásra, és toleráljátok egymás bogarait. Ilyenkor, a szeretet ünnepén mindenki kicsit érzékenyebb, és hajlamos súlyosabbnak megélni a helyzetet. Emiatt most még fájdalmasabb minden kicsi konfliktus. Épp ezért te legyél a békítő! A hét utolsó napját töltsd a pároddal és a barátaiddal! Menjetek egy vidám helyre, és szórakozzatok! Szinte mindegy, hogy mit csináltok, csak az számít, hogy minél többet nevessetek! 

Hétvégi horoszkóp december 18-20.OROSZLÁN: Egész hétvégén kirobbanóan jó formában leszel, tele energiával és tettvággyal. Ne unatkozz, hanem menj el sétálni, vagy rakj rendet magad körül! De akár megkérdezheted a szüleidet vagy a szomszédodat, hogy van-e szükségük valami segítségre. Ilyenkor, ünnepekkor sokan nem mernek szólni, nehogy zavarják a másikat, pedig most jön csak igazán jól a figyelmesség. Ez lesz a legnagyszerűbb ajándék, amelyet adhatsz a környezetednek. Semmilyen drága ajándék nem ér semmit a szeretetteljes jelenléthez képest. Emellett vigyázz, hogy ne egyél túl sokat! Nemcsak a hízást kockáztatod, hanem az anyagcserédet is felboríthatod. Egyél kevesebbet, és mozogj kicsit! Legalább menj sétálni! 

Hétvégi horoszkóp december 18-20.SZŰZ: Ha mindenki pörög és ideges, akkor se vedd fel az ő ritmusukat! Az ünnep szóljon az együttlét öröméről! Nem kell semmilyen elvárásnak megfelelned (pl. hogy mit süss, mit vegyél fel…). Csak a saját elvárásodnak kell megfelelned, ami pedig csak annyi, hogy érezd jól magad! Emellett számíts rá, hogy intenzívek lesznek a gyerekkori emlékeid! Ilyenkor, karácsonykor könnyebben eljönnek a régi élmények. Az illatok, a zene sok emléket hozhat vissza. Az fontos, hogy ne szomorodj el! Örülj, hogy megtörtént! Minden, ami történt veled, épített, és segített, hogy most az lehess, aki vagy. Legyél büszke magadra, és mindarra, amit elértél! Add meg testednek-lelkednek mindazt, amitől még jobban lehetsz.  

Hétvégi horoszkóp december 18-20.MÉRLEG: Remek hangulatú hétvége elé nézel. Nem csak az ünnep miatt lesz jókedved. Általában úgy érzed, hogy minden rendben van, és ennél szebb ajándékot nem is adhatsz magadnak karácsonyra. Emellett erősítsd fel magadban a hála érzését! Rendkívül magasra emelheted a rezgésedet, ha fel tudod sorolni, mi mindenért vagy hálás. Kezdd a szeretteiddel! Folytasd az egészségeddel, az otthonoddal! Ha párkapcsolatban élsz, akkor a párodért is mondj hálát! Nem szabad, hogy természetesnek vedd őt! Értékeld, mert ha te nem teszed, akkor más megteszi helyetted. Menjetek kettesben sétálni, és hógolyózzatok! Kevés vidámabb dolog van ennél. Minél többet nevettek, annál jobban fogjátok érezni magatokat és egymást…

Hétvégi horoszkóp december 18-20.SKORPIÓ: Élvezetes lesz ez a hétvégéd, főleg, ha nem zárkózol be a lakásba. Menj sétálni, és gyönyörködj a tél szépségében! Fotózhatsz is. A lényeg, hogy legyen szemed a szépre! Az is izgalmas, hogy tudod-e definiálni a szép fogalmát. Mit nevezel szépnek? Közben legyél nagyon óvatos a közlekedésben! Különösen a nehezen belátható kereszteződésekben figyelj! Igaz, hogy nem tudsz más helyett elővigyázatosan közlekedni, de ha te körültekintő vagy, akkor meg tudsz előzni egy balesetet. A hét utolsó napján foglalkozz a pároddal! Nem lehet folyton a családnak megfelelni. Fontos, hogy eleget legyetek kettesben! Ha másképp nem sikerül, akkor szökjetek el a többiektől, és összebújva sétáljatok egy nagyot!  

Hétvégi horoszkóp december 18-20.NYILAS: Nagyon jó formában leszel egész hétvégén. Ennek most a gyerekeid fognak a legjobban örülni. Játssz velük minél többet! Főleg azt fogják élvezni, ha az újonnan kapott játékokban leszel partner. Ha nincsenek gyerekeid, akkor a pároddal vagy a barátaiddal is játszhatsz. A lényeg, hogy merj gyerek lenni! Mindenkiben él egy gyermek, akivel foglalkozni kell. A játék a legjobb módja ennek. Elmehetsz szánkózni vagy hógolyózni is. Ez is jó mulatság lesz, már csak azért is, mert nem tesz jót neked, ha egész nap csak eszel és fekszel. Egészségesebb, ha a finomságok után mozogsz egy kicsit, ezzel felgyorsítod az anyagcserédet, és új energiákhoz jutsz. Így nem lesz olyan nehéz a következő hét. 

Hétvégi horoszkóp december 18-20.BAK: Ezen a hétvégén természetes, hogy a családoddal töltöd az idődet, de nem mindegy, hogyan. Ne kötelességből tedd! Örülj, hogy vannak körülötted! Ha most egyedül vagy, akkor emlékezz meg szeretettel a családtagjaidról! Ne legyen benned se szomorúság, se neheztelés. Fogadd el, hogy minden úgy van jól, ahogy van! Oka vannak annak, hogy hol, hogyan és kivel élsz. Ha egyedül élsz, akkor kopogj át a szomszédba, és vigyél ajándékba pár szem friss gyümölcsöt vagy saját készítésű sütit! Lehet ott is magányos valaki. Nem jó elszeparálódni. Együtt kellemesebb az ünnep. És aludd végre ki magad! Élvezd, hogy nem kell korán kelni! Olyan ritkák az ilyen nyugodt napok. Erről is szól az ünnep…

Hétvégi horoszkóp december 18-20.VÍZÖNTŐ: Vidám és mozgalmas hétvége elé nézel. Most nem fog zavarni a jövés-menés, a nyüzsgés és a vendégeskedés. Ennek csak így van értelme. Aki rosszkedvűen áll az egészhez, annak valóban teher a sütés-főzés és a család. Te szerencsés vagy idén, de nem másnak, mint saját magadnak köszönheted. Akár el is utazhatnál. Ha vannak vidéki rokonaid vagy barátaid, akkor látogasd meg őket! Biztosan örülni fognak neked. Ha nincs senki ismerős, akkor ülj be az autódba, vagy ülj fel a vonatra, és menj el egy kellemes helyre. Az egészben az a lényeg, hogy mozdulj ki otthonról! Nem arról szól az ünnep, hogy begubózol, és eszel egész nap. Ettől elnehezülsz, és egyre fáradtabbnak fogod érezni magad…

Hétvégi horoszkóp december 18-20.HALAK: Szépnek és csodálatosnak fogod megélni ezt a hétvégét. Minden porcikádban érezni fogod a karácsony szentségét. Ettől minden és mindenki megszépül. Nincs kizárva, hogy olyasmit kapsz ajándékba, amitől te magad vagy a környezeted lehet szebb. Mutasd ki, mennyire örülsz neki! Az ajándékozónak az a legjobb viszonzás, ha látja, hogy a másik mennyire boldog. Te is így vagy ezzel, ugye? Akkor tudhatod, hogy a másik is hasonlóan érez. Közben régi emlékek törhetnek fel. Nem baj, ha kicsit nosztalgiázol, de ne ragadj bele a múltba! Gyere vissza a jelenbe! Hiszen a kincs, az ajándék a pillanatban van. Az angol nyelvben ugyanaz a szó a jelen és az ajándék: present. Bizonyára nem véletlenül…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top