nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (dec. 26. – jan. 1.)

Karmahoroszkóp (dec. 26. – jan. 1.)

Éppen szilveszterkor, az év utolsó napján lesz részleges holdfogyatkozás, ami felpörget, ha bulizol. Ha otthon búcsúztatod az évet, akkor is jó hangulatban leszel, és pozitívan nézel a jövő elébe.

Kos

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad, és erre minden okod megvan, mert csodálatos napok következnek. Végre azt teheted, amihez kedved van, és úgy alakítod a napjaidat, hogy nem kell senkihez és semmihez alkalmazkodnod.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki váratlanul tör rád. Nem örülsz neki, de te nagyon ügyesen kezeled a helyzetet, mert pillanatok alatt kiadod az útját. Persze nagyon finoman, ezért aztán egyáltalán nem sértődik meg, és ott tudod folytatni a dolgaidat, ahol abbahagytad.

Karmikus feladatod: Rájössz arra, hogy nem lehet erőltetni a bulizást. A kényszerprogramoknak általában nincs jó vége. Ezért idén 30-án mész szórakozni, egy fergeteges partira, és a szilvesztert otthon, a pároddal kettesben töltöd a tévé előtt ülve, egy isteni malacsülttel és a maradék bejglivel.  

 

Bika

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Idén a szilveszter nem azt jelenti a számodra, hogy a legszexibb ruhádat vedd fel, és turbózd maximumra a külsődet, mert jobban fog hasonlítani egy kalandtúrára, mint egy fergeteges partira. Nem fogod bánni, mert olyan izgalmas lesz, hogy utána felpörögve kezded az új évet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki tökéletesnek gondolja magát, de te több hibát is látsz benne, és ezt nem tartod magadban. Ebből aztán vita keveredhet, és csak a humorérzéked és a jó kommunikációs készséged menthet meg.

Karmikus feladatod: Határozott leszel, és hangot adsz a véleményednek, sőt lehet, hogy napokon keresztül azt szajkózod. Még ha jogos is, a párod begurulhat, mert úgy érezheti, hogy elégedetlen vagy. Pedig nincs így, csak rossz pillanatot választottál a gondolataid közlésére.

 

Ikrek

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Akkor járnál a legjobban, ha elmennél egy meleg, napsütötte országba, ahol a tenger hullámai búgnak a lemenő napsugarak táncánál. Ha itthon maradsz, semmi nem lesz jó, mindenben a hibát keresed, és még az is lehet, hogy a barátaidat annyira magadra haragítod, hogy egyedül, magányosan szilveszterezhetsz, hiába vetted meg a legdögösebb ruhát.

Karmikus kapcsolatod: Egy különleges személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki eddig nem engedett közel magához, de most ő kezd közeledni hozzád. Ezt jó jelnek veszed, és ettől a kedved ismét csodálatos lesz.

Karmikus feladatod: Anyagilag jól állsz, kevesebbet költöttél, mint amennyire számítottál. Nincs okod aggodalomra, mert még extra dogokat is megvehetsz magadnak, így luxust csempészhetsz az unalmas hétköznapjaidba. Kényeztesd magad egy isteni szépségnappal.

 

Rák

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: A héten olyan hírek jutnak a füledbe, amelyek megdöbbentenek, és rájössz arra, hogy hiába van valakinek pénze, még sincs biztonságban, ha nincsenek kapcsolatai, szerettei, akik támogatják, elveszettnek érezheti magát a világban, és bármit meg lehet vele tenni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki a nyakadon lóg, és nem érti meg, hogy te másként képzeled el a szilveszteri dínomdánomot, mint ő. Ha másként nem megy, hitesd el, hogy vele tartasz, és az utolsó pillanatban mondd le. Nem szép dolog, de vannak emberek, akik a szép szóból nem értenek, és ő pont közéjük tartozik.

Karmikus feladatod: Kedveseddel végre kettesben lehettek. Most olyan dolgokat is megoszthattok egymással, amelyeket ezelőtt soha. Ettől aztán még közelebb kerültök egymáshoz, és szerelmetek még erősebb lesz.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Házigazdaszerepben kell tündökölnöd, pedig semmi kedved hozzá. Inkább mennél egy fantasztikus buliba, ahol te lehetnél a sztár. Szíved szerint lyukasra táncolnád a cipőd talpát, de ehelyett a mosogatás és a vendégeid kiszolgálása marad.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel izgalmakkal teli napok elé néztek. Nyugodj meg, mert a hét végére minden úgy alakul, ahogyan azt eltervezted, vagy legalábbis benne volt lehetőségként a tarsolyodban.

Karmikus feladatod: Megérzéseid az átlag felett fognak működni, csak hallgatnod kell rájuk. Nem kell tanácsot kérned senkitől, egyszerűen tudni fogod, hogy mit kell tenned, és ezek szerint cselekedj. Rengeteg energia van benned, így képes vagy olyan dolgokra is, amelyek másoknak csak nagy nehézségek árán mennének.

 

Szűz

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: A pénzügyek terén minden okod megvan a bizakodásra, mert a munkahelyeden nagyra értékelnek, és ezt pénzben is kifejezik. Ha tanulmányokat folytatsz, nagy esélyed van, hogy ezt a hetet keményen végig kell tanulnod, ha azt szeretnéd, hogy később sikerüljenek a vizsgáid.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, aki szeretne a párod és közéd állni. Hátsó szándéka van vele, mert már régóta kiszemelt téged magának, és tudja, hogy másként nem szerezhet meg, csak aljas módszerekkel. Világosítsd fel, hogy semmi esélye, bármit is tegyen.

Karmikus feladatod: Jól tennéd, ha nem falnád az édességeket, mert előfordulhat, hogy olyan nagy mennyiséget habzsolsz be, hogy ha buliba készülsz, akkor nem fogsz beleférni abba a ruhadarabba, amelyikben a legdögösebbnek érzed magad.

 

Mérleg

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Egész héten azon töröd a fejedet, hogy milyen újévi fogadalmat tegyél. Rossz irányból közelíted meg a dolgokat, mert nem a fogadalomtételektől lesz jobb az életed, hanem attól, ha végre olyan elhatározásra jutsz, hogy változtatni szeretnél, és ehhez nincs szükség új évre.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, aki odavan érted, pedig te néha olyan goromba vagy vele, hogy más már rég faképnél hagyott volna. A szilveszter mesésen fog sikerülni, mert a karja között búcsúztatod az óévet.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden nincs túl jó hangulat, kollégáid egyfolytában pánikolnak. Emiatt aztán te is gondterhelt vagy. Próbáld meg elfelejteni a problémákat egy kis időre, ráérsz idegeskedni később is. Most élvezd és használd ki az élet adta lehetőségeket.

 

Skorpió

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Ismerőseid invitálásának kell eleget tenned. Itt a szilveszter, és te legszívesebben otthon maradnál. Semmi kedved kimozdulni. Pedig megérné, mert ha magányosnak érzed magad, most találkozhatsz egy olyan tökéletes pasival, akivel boldogságban kezdhetnéd az új évet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek semmi nem szent. Még most is azon mesterkedik, hogy ártson neked. Sikerülhetne neki, de szerencsére olyan barátaid vannak, akik nem hisznek az alattomos pletykáknak.

Karmikus feladatod: Anyagilag padlón vagy, mert a karácsonyi bevásárlás teljesen kiürítette a házi kasszát. Mielőtt  letargiába esnél, váratlanul visszakapod egy adósodtól a kölcsönadott pénzedet. Ettől aztán megnyugszol, és vidáman vásárolgatsz tovább. Jól teszed, mert elkezdődtek a leárazások, és észbontó ruhákhoz juthatsz potom áron.

 

 

Nyilas

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Az ünnepek ébresztettek rá, hogy milyen fontos számodra a család. Arra az elhatározásra jutsz, hogy a jövő évben sokkal nagyobb figyelmet fordítasz rájuk. Nem lesz egyszerű betartani, mert rengeteg munka vár rád, de ha jól gazdálkodsz az időddel, sikerülni fog.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki a munka hőse. Nem tudod megértetni vele, hogy vegyen vissza a tempóból. Így nincs más választásod, mint vele együtt gályázni, vagy ha még maradt szabadságod, akkor vedd ki mielőbb.

Karmikus feladatod: A szilveszteri bulin tarts mértéket. Az alkohol olyan hatással lehet rád, hogy hajlamos lehetsz olyan dolgokat elkövetni, amelyek miatt az új évben nagyon fog fájni a fejed. Arról nem is beszélve, hogy olyan embereket haragíthatsz magadra, akikre nagy szükséged lehet jövőre is.

 

 

Bak

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Nagyon kellemes és nyugodt hét vár rád, és ha nem hagyod, hogy semmiségek miatt elromoljon a kedved, akkor varázslatos élményekben lesz részed. Sok különleges dolog történik veled. Itt az ideje, hogy papírra vesd, még az is lehet, hogy idővel egy izgalmas könyvet írhatsz belőle.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki egy éjszakára kipróbálná, hogy milyen veled. Ne menj bele, mert még az is lehet, hogy fülig beleszeretsz, és mivel ő nem gondolja komolyan, nagy csalódás érhet. Ennél még a magányosan eltöltött óévbúcsúztató is jobb.

Karmikus feladatod: Ha teheted, utazz el, és várd az új évet egy egzotikus, meleg vidéken. Még az is lehet, hogy elfeledkezel róla, mert annyira magával ragadnak az élmények, és csak akkor jössz rá, hogy szilveszter van, amikor a telefonodon megszólal az SMS hangja.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Turbósebességre kapcsolsz, és mindent, amit ebben az évben elhanyagoltál, és nem fejeztél be, azt most szeretnéd pótolni. A hét közepén rá fogsz jönni, hogy ez lehetetlen, ettől aztán kicsit letört leszel, de a sors teljesíti vágyadat, és sorra maguktól kezdenek lezárulni a nyitott dolgaid.

Karmikus kapcsolatod: A pároddal jól megleszel a héten. Igényli, hogy többet foglalkozz vele, és ez neked egyáltalán nem esik nehezedre. Lepd meg egy kényeztető hétvégével, és tuti, hogy a tenyeredből fog enni.

Karmikus feladatod: Ezen a héten állj a sarkadra, és védd meg érdekeidet, mert egy irigyed mindenáron rossz híredet kelti. Kezd nagyon eleged lenni, mert már a családodat is belevonja. Vedd fel a kesztyűt, de ne az ő módszereit válaszd, mert akkor semmivel sem vagy különb, és ezt te sem szeretnéd.

 

Halak

Karma horoszkóp dec. 26.- jan. 01.Karmikus kötelességed: Élvezd a dinamikát, amelyet ez a hét hoz. Tele vagy ötletekkel és tervekkel, és minden erőddel azon vagy, hogy meg is tudd ezeket valósítani. De ne „tervezd túl” magad, mert ha valami nem sikerül, elégedetlen leszel, pedig semmi okod rá.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki olyat tesz, amit te mélyen elítélsz. Úgy érzed, hogy valójában semmi közöd hozzá, mert az ő élete, ezért hallgatsz róla. De nem tudod leplezni az érzéseidet, ezért ha szeretnél továbbra is a barátja maradni, mondd el neki a véleményedet.

Karmikus feladatod: Féktelen bulizás helyett szervezz egy meghitt családi összejövetelt, mert a régi öregek azt mondják, hogy olyan lesz az új éved, ahogyan azt búcsúztattad. Lehet benne némi igazság, és te békés, szeretetteljes 2010-es évet képzelsz el magadnak.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top