Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (január 1-3.)

Itt az új év! Kezdődhet az új élet? Lássuk, kedvezőek-e a bolygóállások. Mit ígérnek a csillagok?

Hétvégi horoszkóp január 1-3. KOS: B. ú. é. k. Ez az új év első hétvégéje. Ünnepeld otthoni lazítással. Élvezd az otthon biztonságát és kényelmét! Hívhatsz vendégeket, akikkel együtt szilvesztereztél, vagy akikkel nem sikerült találkoznod. Mindegy, a lényeg, hogy mulassatok jól. Ne igyatok alkoholt! Inkább csináljatok zöldség- és/vagy gyümölcskoktélt, vagy keressetek receptet másnaposságra! A lényeg, hogy gyomorkímélő legyen. Az is fontos, hogy mozdulj ki otthonról. Ha vannak gyerekeid, akkor velük mehetnél szánkózni vagy korcsolyázni. Az lenne az igazi, ha találnátok egy biztonságos, befagyott tavat, de csak akkor merészkedjetek rá, ha valóban biztonságos! Ezek a téli „játékok” kihozzák belőled a gyereket, aki felhőtlenül tud örülni.

Hétvégi horoszkóp január 1-3. BIKA: Ez a hétvégéd attól függően fog alakulni, ahogy a szilvesztert töltötted. Ha sokat ettél-ittál, sokat táncoltál, és hajnalban kerültél ágyba, akkor gyűrött leszel egész hétvégén. Ha viszont mértékkel mulattál, frissen élvezheted az év első hétvégéjét. Ez logikus, és eddig is így volt. Annyi csak az újdonság, hogy mostantól sokkal erősebben fogod érzékelni a tetteid következményeit. Vond le a tanulságokat, és egész évben maradj a mértékletesség útján! A hét utolsó napján foglalkozz kicsit az otthonoddal! Mielőtt elindul az első munkahét, rakj rendet, és takaríts ki! Mivel fogyó hold van, sokkal hatékonyabb leszel, mint egyébként. A végén gyönyörködj az eredményben! 

Hétvégi horoszkóp január 1-3. IKREK: Boldog lesz az új éved. És ez a hétvégéd, főleg, ha szilveszterkor nem estél semmilyen vonatkozásban túlzásba. Pl. a költekezés terén. Ha esetleg sok pénzt szórtál, akkor elkezdhetsz spórolni. Nem kell megijedned. Pusztán arról van szó, hogy írd fel mindennap minden kiadásodat. Ez nem jelenti azt, hogy otthon kellene gubbasztanod. Menj el sétálni, kirándulni, vagy vidékre a rokonokhoz vagy barátokhoz. A takarékosság a kiadásaid ésszerűsítéséről szól, és nem arról, hogy bezárod magad. Muszáj mozognod, jönnöd-menned, máskülönben megbetegszel. Közben legyél óvatos a közlekedésben! Ne rohanj, mert megsérülhetsz. Nem lenne jó kötésben vagy gipszben kezdeni az új évet. 

Hétvégi horoszkóp január 1-3. RÁK: Isten éltessen egészségben, békében az új évben! Ha túl élted a szilvesztert, akkor ma már minden nyugisabb lesz. Az előző napi feszültség ma már elszáll. Számíts rá, hogy még egy kicsit érzékeny leszel! Tudatosítsd, hogy nem szabad arra koncentrálni, ami nem sikerült! El fog romlani a kedved, ha azt sorolod, ami kritizálható, és azokról beszélsz, akik nem jöttek el. Jobban jársz, ha a vidám pillanatokat idézed fel. Az még jobb lenne, ha minden napra szerveznél egy kis mulatságot. Egyik nap menj korcsolyázni! Másik nap látogasd meg a barátaidat! Harmadik nap menj fel az egyik hegyre! Onnan nézz körbe! Gyönyörködj a téli táj szépségében! Emellett vigyázz a kiadásaidra! Ne költs sokat! 

Hétvégi horoszkóp január 1-3. OROSZLÁN: Nem lesz rossz ez a hétvégéd. Bár pénteken még nem leszel a legjobb formában. Nincs kizárva, hogy a szilveszteri buli fáradalmait kell kipihenned. Az év első napja arra való, hogy összeszedd magad. Mindenki ezt teszi. A lényeg, hogy ne menjen rá erre az egész hétvégéd. Szervezz valami aktív programot is! Menj el sétálni vagy mozogni! Sok vidám téli sport közül választhatsz. Síelés, korcsolyázás, szánkózás, sífutás stb. Olyasmit csinálj, ami kedvedre való! Az se baj, ha még sose próbáltad. Új év van, új dolgok jöhetnek az életedbe. Ezek mellett számíts rá, hogy ingerült és türelmetlen lehetsz. Főleg, ha valaki totyorog előtted vagy melletted. Ne engedd kihozni magad a sodrodból! 

Hétvégi horoszkóp január 1-3. SZŰZ: Az év első hétvégéje igazi lazítós, semmittevős hétvégének ígérkezik. Nem kell semmi hasznosat vagy fontosat csinálnod. Duplán is kell pihenned: egyrészt az ünnepek fáradalmait, másrészt a jövő héttől rád váró feladatokra is fel kell készülni. Kialvatlanul nem fogsz tudni jól teljesíteni. Természetesen a pihenés nem csak fekvést jelent. Mehetsz kirándulni vagy vendégségbe. Jó lenne, ha minél többet lennél friss levegőn. Muszáj kiszellőztetned a fejedet és a tüdődet. Ha hideg van, akkor öltözz fel jól! Ne szégyelld a sapkát, sálat, kesztyűt! Ezek fontosabbak, mint hogy csinos legyél. Bár egy jól megválasztott sapka lehet izgi, sőt szexis is. Ha még nincs ilyened, akkor szerezz be egyet! 

Hétvégi horoszkóp január 1-3. MÉRLEG: Boldog új évet! Rajtad is múlik, hogy boldogan indul-e. Rögtön az új év első napján jó okod lehet arra, hogy összevessz valakivel otthon, de nem lenne szerencsés így indítani az évet. Nézz el mindent! Okos enged, szamár szenved. Semmi bajod nem történik, ha ráhagyod azt, ami vitatéma lehetne. Másnaptól sokkal könnyebb dolgod lesz. Ismét tele leszel energiával. Ezt fokozhatod, ha sok időt töltesz a barátaiddal. Menjetek ki a szabadba! Hógolyózzatok vagy csúszkáljatok! Jó mulatság lenne hokizni kicsit. Nem kell hozzá semmi különleges eszköz. Egy kisebb labda és hólapát is megteszi. Legyetek kreatívak! Minél inkább elengeditek a fantáziátokat, annál jobban fogtok mulatni…

Hétvégi horoszkóp január 1-3. SKORPIÓ: Fantasztikusan indul az új éved. Elemedben leszel. Lubickolsz az élet élvezetében. Igazad van. Ezt azzal fokozhatod, ha elutazol. Még egy rövidebb külföldi út is beleférhet, ha akarod. Egy környező ország fővárosába vagy akár a tengerpartra is leugorhatsz. Ha itthon maradsz, akkor se gubbassz a négy fal között! Látogasd meg a szüleidet vagy idősebb rokonaidat! Főleg, ha nem volt időtök az ünnepek alatt találkozni. Meglátod, nagyon fognak örülni neked. Ne vigyél drága ajándékokat! Elég, ha veszel egy kosarat, és telerakod gyümölcsökkel. Így az ünnepi eszem-iszom után mindenki telítődve van a sok sülttel és süteménnyel. Gyomorkímélőbb a nyers gyümölcs. Hálásak lesznek neked…

Hétvégi horoszkóp január 1-3. NYILAS: B. ú. é. k. Boldog lesz az új éved, bár az első nap nem leszel még igazán jó formában. Szó szerint kicsit elázva érezheted magad. Ha sok alkoholt ittál szilveszter éjjelén, akkor a legjobb, ha utána annyi vizet iszol, amennyit csak bírsz. És menj ki a friss levegőre! Nem kell sportolnod, elég, ha sétálsz kicsit. A hideg jót tesz a vérkeringésednek. Természetesen öltözz fel jó melegen! Másnaptól energikus és aktív leszel. Ekkor már nem okoz semmi nehézséget, hogy esetleg komolyabb megterhelést is jól viselj. Mehetsz sportolni, síelni, korcsolyázni vagy szánkózni. Jó lenne, ha kicsit takarítanál is. Mivel fogyó hold van, könnyebben és gyorsabban fogsz haladni. Elégedetten nézheted az eredményt. 

Hétvégi horoszkóp január 1-3.

BAK: Az új év első napján a pároddal és a közeledben lévőkkel kell foglalkoznod. Ez kellemes kötelezettség, hiszen szereted őket. Kényeztesd őt, ill. őket! Örüljetek együtt az új évnek! Most alkoholmentes koktéllal koccintsatok! Készíts zöldség- vagy gyümölcslevet! Próbálj ki többféle kombinációt! Másnaptól vigyázz a kiadásaidra! Gazdálkodj megfontoltan! Írd mindennap a kiadásaidat! Ez nem jelenti azt, hogy meg kellene magadtól bármit tagadnod. Csak annyi a feladatod, hogy ésszerűsítsd a pénzügyeidet! Lehetőleg ne adj és ne kérj kölcsön! Addig nyújtózz, amíg a takaród ér! Ez a régi mondás is arra figyelmeztet, hogy ne lépd át a keretedet! Ha egyedül élsz, ez kicsit egyszerűbb lehet…

Hétvégi horoszkóp január 1-3. VÍZÖNTŐ: Kicsit nyűgösen indulhat az új éved, de ez nem azt jelenti, hogy az egész hétvégéd nyomott lesz. Az első napon kicsit álmos és kóválygós leszel. Ez érthető is. Nemcsak az átmulatott szilveszter miatt, hanem az év végi hajtás miatt is. Most lesz alkalmad kipihenni magad. Aludj annyit, amennyit bírsz! Nem kell sietned, a mosogatás és a takarítás is megvár. Amikor úgy érzed, hogy összeszedted magad, állj neki! Meglátod, gyorsabban fogsz haladni, mint gondoltad. A fogyó hold segít mindenben, ami a lomtalanításról szól. Emellett legyen időd a párodra is! Legyetek kettesben! Kényeztessétek egymást minden létező módon! Muszáj figyelnetek egymásra, mert hamarosan kezdődik a hajtás…

Hétvégi horoszkóp január 1-3. HALAK: Kitűnő hangulatban indul az új éved és az év első hétvégéje. Igazán szerencsésnek mondhatod magad. Ha vannak gyerekeid, akkor ők is. Most egy új szülőt kapnak, aki még türelmesebb, még játékosabb, még jobb partner. Csináljatok közös programot! Először rakjatok rendet, tüntessétek el az ünnep után maradt szennyeseket! Majd jutalmazzátok meg magatokat egy jó kis hógolyócsatával! Ha egyedül élsz, akkor hívd fel a barátaidat vagy a kollégáidat! Hívd át őket egy teára! Beszélgessetek, és meséljétek el, kinek hogy telt az ünnep! Mindenképpen keress társaságot! A szomszédokkal is összebarátkozhatnál. Előny, hogy közel laktok egymáshoz. Még hasznos is lehet a jó viszony…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top