Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)

Máris itt van január második hétvégéje. A csillagok most a Bikák figyelmét párjukra irányítják, a Rák szülöttekben túlárad a szeretet, míg a Vízöntőknek jobb lesz kerülniük minden vitát.

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)KOS: Ha bármi fontos dolgod van, akkor azt gyorsan intézd el péntek reggel, és utána add át magad a pihenésnek! Ez a hétvége teljes egészében a lazításról kell hogy szóljon. Nem zsigerelheted ki teljesen magad, nem élhetsz vissza az erőddel. Ha nem adsz időt magadnak a regenerálódásra, akkor előbb-utóbb meg fogsz betegedni. Ezt megelőzendő használd ki, hogy hétvége van. Válassz vizes programot: áztasd ki magadból a fáradtságot! Menj el egy fürdőbe, vagy készíts otthon egy illatos, forró fürdőt. Tarthatsz valamelyik nap léböjtöt. Mivel most fogyó hold van, hatékonyan méregteleníthetsz. Minél többet iszol, annál gyorsabban távozik a szervezetedből minden méreg- és salakanyag.

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)BIKA: A mostani hétvége a szerelemre a legalkalmasabb. Ha van párod, akkor élvezd a társaságát, értékeld, hogy van melletted valaki. Ha te nem becsülöd meg, akkor megteszi helyetted másvalaki – ezért most lehetőleg csak egymással foglalkozzatok, kényeztessétek egymást. Csináljátok azt, amit igazán szerettek: sétáljatok kéz a kézben, menjetek moziba, vagy otthon nézzetek meg egy jó filmet! Amennyiben nincs még párod, vizsgáld meg, hogy valóban nyitott vagy-e egy új kapcsolatra. Gondold végig, hogy nem tartanád-e nyűgnek, ha valaki elhívna valahova, vagy veled akarná tölteni az egész hétvégét! Gondold át, milyen kötelezettségekkel jár egy párkapcsolat!

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)IKREK: Úgy készülj, hogy péntek reggel még remek formában leszel: ha bármi fontosat el akarsz intézni, akkor azt tedd meg minél korábban. Utána nehézkesebb és nyűgösebb lehetsz. Egész hétvégén az egészséged megőrzése legyen a legfontosabb! A tested csak addig szolgál, amíg megadod neki mindazt, amire szüksége van. Most a vízháztartásodra ügyelj: igyál sok folyadékot, akár tarthatnál egy nap léböjtkúrát. Most, fogyó hold idején kitűnően méregtelenítheted a szervezetedet. Emellett legyél óvatos a közlekedésben, de ne csak az úton, hanem otthon is! Veszélyes terep a konyha és a fürdőszoba is. Különösen az éles eszközökkel és a forró holmikkal kell vigyáznod.

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)RÁK: Pénteken kora délelőtt még nem leszel túl jó formában. Ezt leszámítva remek hétvége vár rád. Tele leszel energiával és áradó szeretettel. A környezeted élvezni fogja, hogy ilyen kirobbanóan jól vagy. Ne szégyelld! Ne törődj azokkal, akik folyton panaszkodnak és/vagy irigykednek. Hidd el, ők sosem lesznek boldogok. Tölts minél több időt a gyerekeiddel, vagy ha nincsenek, akkor más fiatalokkal. Az ő társaságuk kifejezetten frissítően fog hatni rád, velük bátran lehetsz te is gyerek. Tedd le kicsit a felnőttséggel járó terheket, nevess felszabadultan! Az sem baj, ha a mókázás után elfelejted visszavenni. Emellett igyál sok folyadékot, most, fogyó hold idején könnyen méregteleníthetsz.

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)OROSZLÁN: Emberedre találhatsz ezen a hétvégén. Lehet, hogy az egyik családtagoddal gyűlik meg a bajod. Vedd észre, hogy mennyire hasonlítotok egymásra, mindketten elszántan véditek az igazatokat. A konfliktus súlyossága erősen függ a te reakciódtól, vagyis ha te felveszed a kesztyűt, akkor elmérgesedhet a helyzet, ha viszont bölcsen kitérsz, akkor ahogy jött, úgy el is illan a feszültség. Hidd el, mindenki jobban jár, ha nem hagyod, hogy vita legyen! Inkább élvezd az otthon melegét. Jobb, ha minél több időt otthon töltesz a családoddal. Nem lehet folyton csavarogni, volt az év végi ünnepek kapcsán elég jövés-menés. Most add át magad a békés, idilli családi életnek!

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)SZŰZ: Ez a hétvége kiváló lehet egy utazásra. Látogasd meg a vidéki rokonokat vagy barátokat, főleg, ha az ünnepek alatt nem jutott rájuk időd. Drága ajándékok helyett vigyél sok friss gyümölcsöt! Nagyon fognak örülni neked. Akár utazol, akár nem, több izgalmas és fontos beszélgetésben lesz részed. Figyelj nagyon, kapcsolódj be minden ilyen lehetőségbe! Sok kreatív szikra pattanhat ki az agyadból. Ez részben az inspiráló közegnek is köszönhető. Kiderülhet, milyen sokat jelent egy jó csapat. Mindemellett legyél óvatos a közlekedésben, főleg, ha köd van, vagy ha csúszik az út. Sokkal lassabban haladj, mint szoktál, de ne csak az úton, hanem otthon is! Veszélyes terep a konyha és a fürdőszoba is…

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)MÉRLEG: A pénz nem boldogít – szokták mondani. Ezen a hétvégén kiderül, hogy te hogy állsz ezzel a kérdéssel. Fontos, hogy okosan oszd be a pénzedet, és ne költs semmi felesleges holmira! De nem töltheti ki életed minden percét a pénz, találd meg az arany középutat: értékeld a pénzt, de ne értékeld túl! Tudod jól, hogy vannak sokkal fontosabb dolgok is: egészség, szeretet, szerelem, barátság, remény, gyengédség stb. Fordítsd a figyelmedet ezekre az értékekre, meglátod, sokkal jobban fogod érezni magad, és azt fogod tapasztalni, hogy görcsölés nélkül is megoldódnak a gondok. Sőt, annál gyorsabban, minél inkább el tudtad terelni a gondolataidat…

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)SKORPIÓ: Remek hétvége vár rád. Elemedben leszel. Csak arra vigyázz, hogy ne vigyél semmit sem túlzásba, például ne hidd, hogy neked van a legtöbb gondod! Sőt, azt se, hogy mindenki veled foglalkozik. Maradj az egészséges exhibicionizmus határain belül. Ha dolgoznod kell, akkor kerüld a főnököddel való összeütközést, most nem jössz ki jól a szituból. Ha te vagy a saját főnököd, akkor ne hajszold agyon magad! Adj magadnak legalább egy pihenőnapot, nem lehet folyton gürizni. Kényeztesd kicsit magad, és mindenképpen igyál a szokásosnál több folyadékot! Az még jobb lenne, ha tartanál egy nap léböjtkúrát, mivel most fogyó hold van, könnyebb és hatékonyabb a méregtelenítés.

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)NYILAS: Pénteken érvényesül a mondás, miszerint ki korán kel, aranyat lel. Ha bármi fontos dolgod van, akkor azt intézd el minél előbb, aztán add át magad a hétvégi lazításnak. Mivel elég nehéz hét áll mögötted, muszáj jól kipihenned magad. Most a víz tenne a legjobbat testednek-lelkednek. Lazíts a fürdőben! Az sem ártana, ha tartanál egy egynapos léböjtkúrát. Mivel most épp fogyó hold van, rendkívül hatékonyan méregteleníthetsz. Ettől teljesen megtisztulhatsz és felfrissülhetsz, mi több, a hét utolsó estéjére szabályosan feltámadhatsz. Menj társaságba, vagy hívd el a barátaidat! Ha kedvez az idő, akkor korcsolyázhattok vagy szánkózhattok. A friss téli levegő nagyon egészséges.

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)BAK: Tényleg fontos, hogy szorgalmasan dolgozz, de a hétvége pihenésre való. Legyél minél többet a barátaiddal, illetve azokkal az emberekkel, akiket szeretsz, velük minden sokkal vidámabb. Ha kedvez az idő, akkor korcsolyázzatok vagy fakutyázzatok, de csak akkor és ott, ahol biztonságos a jég. Ha nincs ilyen, akkor menjetek bowlingozni vagy tollasozni. Számíts rá, hogy lesz valaki, aki provokálni próbál, vagy „teszteli” a kiegyensúlyozottságodat. Ne engedd, hogy felbosszantson az erőszakosságával, inkább hagyd rá, vagy határozottan vess véget a vitának! Sok múlik azon, hogy hogyan reagálsz. Inkább arra koncentrálj, hogy kipihend magad, így a következő heted derűsebb lesz.

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)VÍZÖNTŐ: Ezen a hétvégén két dolgot kerülj: a konfliktust a feletteseddel és a vitát a pároddal! Pénteken kora délelőtt még remek formában leszel, könnyen és gyorsan elintézhetsz bármit, de vigyázz, mert később egyre ingerlékenyebbé válhatsz. Jó lenne, ha nem mondanál ellent a főnöködnek, ne vágd magad alatt a fát. Emellett a párod is próbára fogja tenni a türelmedet. Lehet, hogy most érzékenyebb lesz a szokottnál. Ne vedd személyes támadásnak, ha kicsit balhézik: öleld át, csitítsd le. Az is kiderülhet, hogy másképp gondoltok a jövőre. Nincs ezzel semmi baj. Kezdjetek beszélgetni, mert csak így közeledhetnek az elképzelések! Ha nincs még párod, akkor is gondolkozz el azon, mit szeretnél a jövőben.

Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.)HALAK: Fantasztikus hétvége elé nézel. Élvezd, hogy végre jól érzed magad a bőrödben. Ezt fokozhatod, ha valami vizes programot is beiktatsz. Menj fürdőbe! Ússz, szaunázz, és igyál sok folyadékot! Bevállalhatsz egy léböjtkúrát is. Mivel fogyó hold van, most könnyebb méregteleníteni. Minél többet iszol, annál gyorsabban fog távozni a szervezetedből minden méreg- és salakanyag. Ezzel megtisztulsz, felfrissülsz, és rugalmasabban tudsz viszonyulni mindenhez és mindenkihez, akár elméleti, világnézeti témákhoz is. Ebben konfliktusod adódhat, ha ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez. Jobb, ha nyitottan állsz mások nézeteihez. Lehet, hogy új szempontokat ismerhetsz meg általuk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top