Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)

A Szaturnusz is elkezdi hátráló mozgását, és a Merkúrral nehéz fényszöget alkot, ami kicsit körülményesebbé teszi a kommunikációt. Részleges holdfogyatkozásra is számíthatunk 15-én.

Kos

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: Ezen a héten nem kell mást tenned, csak pihenni, és hagyni, hogy történjenek a dolgok a maguk kerékvágásában. Meglátod, semmit nem veszítesz, ha kivonod magad a forgalomból egy kis időre, sőt vérpezsdítő energiával töltődhetsz fel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki segíteni szeretne neked, de mivel te hajlamos vagy az önfejűségre, eddig nem hagytad neki. Most mégis úgy döntesz, hogy hagyod: tegye a dolgát. Ettől aztán sokkal könnyebb lesz neked, és több időd jut azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak a számodra.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel egy közös cél erősebbé kovácsolja kapcsolatotokat. Lehet ez egy közös, ház, utazás, bármi, csak az a lényeg, hogy minél több időt töltsetek együtt, és élvezzetek ki minden pillanatot, amit ez a csodálatos téli hét tartogat a számotokra.


Bika

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: Új lehetőséget kapsz a sorstól, de csak kemény munkával érheted el a céljaidat. Ahhoz, hogy sikeres legyél, mindent meg kell tenned, még a kapcsolataidat is fel kell használnod, amihez semmi kedved, mert tudod, hogy a későbbiekben nagy ára lesz.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel évek óta ismeritek egymást, és azt gondoltad, hogy nincsenek titkaitok. A héten mégis úgy érzed, mintha egy idegen ember állna előtted. Homlokegyenest másmilyen, mint ahogyan eddig ismerted. Úgy érzed, hogy már semmi közötök egymáshoz, és ezt vele is közlöd.

Karmikus feladatod: Szerelmes hét vár rád.  Egy miniszoknya és egy hosszú csizma is elég ahhoz, hogy a párodat teljesen tűzbe hozd. Ne vidd túlzásba, mert nem fogod tudni leállítani, és ezért egész héten késésben leszel, már ha egyáltalán elindulsz otthonról.

 

Ikrek

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: A szívedben már régóta érzed, hogy a párod megcsal, és most bizonyosságot szerezhetsz róla. Ennek ellenére te szeretnél kitartani mellette, de az a bizonyos harmadik mindent megtesz, hogy közétek álljon. Ebben a csatában az lesz a nyerő fél, aki kitartóbb.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, akit nem kedvelsz. Minden pillanatban azt nézi, hogy hol lóghatja el a munkát. Helyette is te húzod az igát, de most megelégeled. Ha nem lépsz, akkor nem marad időd a saját feladataidra és a szakmai fejlődésedre, ezért aztán egy helyben fogsz toporogni.

Karmikus feladatod: A szüleiddel kell többet törődnöd. Bármennyire is leköt a munka és a szerelem, időt kell fordítanod a családi kapcsolataid ápolására. Mostanában hajlamos voltál elfeledkezni róluk, és ezért sokszor gyötört a lelkiismeret.

 

Rák

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: Bátran vállald fel önmagadat, mert a környezeted olyannak szeret, amilyen vagy. A szerepjátszás amúgy sem áll jól neked, és most könnyen lebuknál, ami nagyon ciki lenne.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nem fog minden simán menni. Próbálj meg a jó dolgokra koncentrálni, és abból erőt meríteni a kapcsolatotok folytatásához, ha egyáltalán úgy érzed, hogy még értelme van. Ha nem látsz esélyt a békességre, akkor a mielőbbi szakítás a legjobb megoldás, mert fölöslegesen ne húzzátok egymás idejét.

Karmikus feladatod: Lelkileg sokkal érzékenyebb vagy az átlagosnál, ez az oka annak, hogy olyan dolgokat is a szívedre veszel, amelyekre mások fel sem figyelnek. Fő oka, hogy a munkahelyeden most te kerültél terítékre, és mindenki téged szekíroz, téged talál meg.

 

Oroszlán

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: Ne az internet előtt ülj egész nap, viszont mielőtt kikapcsolod, olvasd el a horoszkópodat az NLC-n. Élvezd a kellemesen hideg, friss téli időt, mert ez a szellemi felfrissülés mellett az immunrendszeredet is erősíti.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki hosszabb ideig távol lesz, még az is lehet, hogy külföldre költözik. Nehéz az elválás, de ne keseregj. Gondolj arra, hogy neki mennyivel jobb lesz, és az sincs kizárva, hogy rövidesen meglátogatod. Viszont jólesne neki egy búcsúajándék, amelyre ha ránéz, mindig te juthatsz az eszébe.

Karmikus feladatod: Szívesen vállalsz új feladatot, ami most bőven akad. Mérd fel reálisan a helyzetedet, mert ha erődön felül vállalsz, akkor nem dicsőségként, hanem kudarcként fogod megélni, és aztán a kedved is elmegy az egésztől.


Szűz

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: A fellegekben jársz, és ezért mindenki irigyel. Nem veszel tudomást azokról a dolgokról, amelyek nehézséget jelentenek. Készülj fel arra, hogy egyszer le kell szállnod a földre, és ha nem készülsz fel rá, lelkileg mélyen érinthet.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nehezen indul ez a hét. Nem bíztok meg egymásban, és ettől aztán mindennapos a féltékenykedés, aminek egyelőre nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget. Ha békességet szeretnél magad körül, akkor bizalmat kell egymásnak szavaznotok, és ez a legnehezebb.

Karmikus feladatod: Rád nem jellemző módon most kifolyik a pénz a kezed közül, de nincs okod pánikra, mert van belőle bőven. Ezt kevesen mondhatják el magukról, mert ebben a nehéz gazdasági helyzetben sokan a csőd szélén állnak. Ezt tartsd szem előtt, amikor fölösleges dolgokra költenéd a pénzedet.

 

Mérleg

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: A karrieredben pozitív változások várhatók, neked és az egész családodnak is megoldódhatnak az anyagi gondjai. Amíg azonban a szerződésed nincs aláírva, tartsd titokban, mert kár lenne idő előtt elkiabálni a sikeredet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki miatt nagyon ideges vagy. Rájössz, hogy titkol előtted valamit, de az is lehet, hogy a hátad mögött megpróbál kijátszani, és emiatt az agyadra megy. Nem tudsz vele mit tenni, de ne üss meg vele olyan hangot, amelyet te is megbánhatsz.

Karmikus feladatod: Jól érzed magadat a bőrödben, és ezt mindenki látja, de nehezen találsz megbízható partnert. Hiába keresgélsz, úgy érzed, mindenki szélhámos nőcsábász körülötted, emiatt aztán óvatos vagy, de azért ne ess túlzásokba, mert elszalaszthatsz egy isteni lehetőséget.

 

Skorpió

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: Használd ki a szingliélet előnyeit, és szerezz minél több tapasztalatot a szerelemben. Ha bárki a szájára vesz emiatt, az nem azért van, mert elítél, hanem azért, mert irigyel, csak neki nincs bátorsága ezt tenni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel harmonikusnak indul a kapcsolatotok, de érthetetlen módon elromlik. Olyan dolgot hánytorgat fel, ami számodra megdöbbentő. Ebből is tanulsz, mert legközelebb elővigyázatosabb leszel, hisz rájössz, hogy messziről jött ember azt mond magáról, amit akar.

Karmikus feladatod: A pénzedre jobban kell vigyáznod, mert előfordulhat, hogy meglopnak. Ügyelj arra, hogy a fontos dolgaidat biztonságos helyre tedd, mert nem is gondolnád, hogy a zsebtolvajok milyen rafinált módszerekkel kopasztják meg az ártatlan embereket.


Nyilas

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: A legtöbb pasi szívéhez a gyomrán át vezet az út. A tiéddel is ez a helyzet, és te mostanában nem voltál konyhatündér. Soha nincs késő, lepd meg egy csodálatos vacsorával, ő ezt még meg fogja hálálni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki telebeszéli a fejedet hazugságokkal. Te hajlamos vagy elhinni neki mindent, pedig a fele sem igaz. Amikor a baráti körödben előállsz ezekkel az információkkal, teljesen bolondnak néznek.

Karmikus feladatod: Minden energiáddal koncentrálj a munkára, mert páratlan sikereket érhetsz el. Munkabírásod a duplájára nőhet, de otthon a családoddal beszéld meg, mert mostanában sokat hagyod magukra őket, és ez nem tesz túl jót a hangulatnak. Kiengesztelheted őket egy hosszú hétvégével, ezalatt csak velük foglalkozz, vedd körbe őket a szereteteddel.

 

Bak

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: A héten többször is szarvashibát ejthetsz. Ne söpörd a szőnyeg alá, vagy ne sunnyogd el. Vállald a felelősséget, és viseld a következményeit, ezzel talán még nagyobb elismerést szerzel, mint ha mindent tökéletesen csináltál volna.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki nehéz helyzetben van. Igaz, hogy a te életed sem zökkenőmentes, de fordíts nagyobb figyelmet rá, és ha kell, nyújts neki segítő kezet. Meglátod, a sors ezért gazdagon megjutalmaz.

Karmikus feladatod: Ne keverd bele az érzelmeidet a pénzügyeidbe. Eddig nagyon jól taktikáztál, és a higgadtságodnak köszönhetően sorra bejöttek a számításaid, de most hajlamos lehetsz szerelembe esni egy olyan pasival, akivel közös anyagi érdekeid vannak. Ez a vég kezdete lenne, mert ha kitartasz mellette, idővel képes lesz teljesen kifosztani.

 

Vízöntő

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: Romantikus szerelem a láthatáron, amelyre mindig is vágytál, de nem biztos, hogy belemész, hiszen párkapcsolatban élsz. Rengeteget kockáztatnál, és azt most nem akarod. Ne feledd, aki mer, az nyer, és most nyerő szériába kerülhetnél egy pasicserével.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki kifecsegi a rábízott titkodat. Mielőtt bárkinek bármit mondanál, érdemes lenne meggyőződnöd arról, hogy megbízható-e. Nincs mit tenned, el kell viselned, hogy az összes ismerősöd megtudhatja talán az egyik legféltettebb titkodat.

Karmikus feladatod: Ingatlanügylet miatt több lesz a kiadásod, és a munkahelyeden feszültségre számíthatsz. A felettesed is türelmetlenebb, te pedig úgy érzed, hogy nem bírod tovább – mintha kicsúszna a talaj a lábad alól. Pedig nincs másra szükséged, mint egy kiadós alvásra, és meglátod, mindent színesebben látsz majd.

 

Halak

Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.)Karmikus kötelességed: A munkádban meseszerű változásokra van kilátás, még az is lehet, hogy attól a kollégádtól, akit egyáltalán nem kedvelsz, sikerül végre megszabadulnod. Így aztán még nagyobb kedvvel veted bele magad a munkába.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szereti, ha mindig neki van igaza, és nem tűr ellentmondást, de ezt te már nem vagy képes elviselni, és most nagyon csúnyán odamondasz neki. Készülj fel rá, hogy a reakciója sem lesz túl kellemes, de te simán lekezeled.

Karmikus feladatod: Ha párkapcsolatban élsz, nyugodj meg, mert továbbra is lobogni fog köztetek a szerelem, még ha néha azt is gondolod, hogy ez nem így van. Ha egyedül vagy, egy olyan személlyel találkozhatsz, aki azonnal levesz a lábadról, és akár az első éjszakát is együtt töltitek.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top