nlc.hu
Horoszkóp
Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.

Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.

A Szaturnusz is elkezdi hátráló mozgását, és a Merkúrral nehéz fényszöget alkot, ami kicsit körülményesebbé teszi a kommunikációt. És részleges holdfogyatkozásra is számíthatunk 15-én.

Kos:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: Ezen a héten nem kell mást tenned, csak pihenni, és hagyni, hogy történjenek a dolgok a maguk kerékvágásában. Meglátod semmit, nem veszítesz, ha kivonod magadata a forgalomból egy kis időre, sőt vérpezsdítő energiával töltődhetsz fel.

Karmikus kapcsolat: Egy olyan személlyel lesz, aki segíteni szeretne neked, de mivel te hajlamos vagy önfejűségre eddig nem hagytad neki. Most még is úgy döntesz, hogy hagyod, tegye a dolgát. Ettől aztán sokkal könnyebb lesz neked, és több időd jut azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak a számodra.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel egy közös cél erősebbé kovácsolja kapcsolatotokat. Lehet ez egy közös, ház, utazás, bármi csak az a lényeg, hogy minél több időt töltsetek együtt, és élvezzetek ki minden pillanatot, amit ez a csodálatos téli hét tartogat a számotokra.


Bika

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: Új lehetőséget kapsz, a sorstól, de csak kemény munkával érhetsz céljaidhoz. Ahhoz, hogy sikeres legyél, minden meg kell tenned, még olyan kapcsolataidat is fel kell használnod, amihez semmi kedved, mert tudod, hogy a későbbiekben nagy ára lesz.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz, akivel évek óta ismeritek egymást, és azt gondoltad, hogy nincsenek titkaitok. A héten még is úgy érzed, mintha egy idegen ember állna előtted. Homlok egyenest más milyen, mint ahogyan eddig ismerted. Úgy érzed, hogy már semmi közötök egymáshoz, és ezt vele is közlöd.

Karmikus feladatod: Szerelmes hét vár rád.  Egy miniszoknya, és egy hosszú csizma is elég ahhoz, hogy párodat teljesen tűzbe hozd. De ne vidd túlzásba, mert nem fogod tudni leállítani, és ezért egész héten késésbe leszel, hogyha egyáltalán elindulsz otthonról.

 

Ikrek:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: A szívedben, már régóta érzed, hogy párod megcsal, és most bizonyosságot szerezhetsz róla. Ennek ellenére te szeretnél kitartani mellette. De az a bizonyos harmadik mindent meg tesz, hogy közétek, álljon. Ebben a csatában az lesz a nyerő fél, aki kitartóbb.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, akit nem kedvelsz. Minden pillanatban azt nézi, hogy hol lóghatja el a munkát. Helyette is te húzód az igát, de most megelégeled. Ha nem lépsz, akkor nem marad időd a saját feladataidra, és a szakmai fejlődésedre. Ettől aztán egy helyben fogsz topogni.

Karmikus feladatod: Szüleiddel kell többet törődnöd. Bármennyire is leköt a munka, és a szerelem időt kell szentelned a családi kapcsolataid ápolására. Mostanában hajlamos voltál elfeledkezni róluk, és ezért sokszor gyötört a lelkiismeret.

 

Rák:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: Bátran vállald fel önmagadat, mert a környezeted olyannak szeret, amilyen vagy. A szerepjátszás amúgy se áll neked jól, és most könnyen lebuknál, ami nagyon ciki lenne.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz, akivel nem fog minden simán menni. Próbálj meg a jó dolgokra koncentrálni, és abból erőt meríteni a kapcsolatotok folytatásához, ha egyáltalán úgy érzed, hogy még értelme van. Ha nem látsz esélyt a békességre, akkor a mielőbbi szakítás a legjobb megoldás, mert fölöslegesen ne húzzátok egymás idejét.

Karmikus feladatod: Lelkileg sokkal érzékenyebb vagy az átlagosnál, ez az oka annak, hogy olyan dolgokat is a szívedre veszel, amelyekre mások fel sem figyelnek. Fő oka, hogy munkahelyeden most te kerülté terítékre, és mindenki téged szekíroz, és téged talál meg.

 

Oroszlán:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: Ne az internet előtt ülj egész nap, viszont mielőtt ki kapcsold, persze csak az után, hogy elolvastad a horoszkópodat a nlcafen. Élvezd a kellemesen hideg friss téli időt, mert ez a szellemi fel frissülés mellett az immunrendszeredet is erősíti.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, aki hosszabb időre távol, még az is lehet, hogy külföldre költözik. Nehéz az elvállás, de ne keseregj. Gondolj arra, hogy neki mennyivel jobb lesz, és az sincs kizárva, hogy rövidesen meglátogatod. Viszont jól esne neki egy búcsúajándék, melyre, ha rá néz mindig te jutsz az eszébe.

Karmikus feladatod: Szívesen vállalsz új feladatokat, ami most bőven akad. De mérd fel reálisan a helyzetedet, mert ha erőn felül vállalsz, akkor nem dicsőségként, hanem kudarcként fogod megélni, amitől aztán kedved is elmegy az egésztől.

 

Szűz:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: A fellegekben jársz, és ezért mindenki irigyel. Nem veszel tudomást azokról a dolgokról, amelyek nehézséget jelentenek. De készülj fel, hogy egyszer le kell szállnod a földre, és ha nem készülsz fel rá lelkileg, mélyen érinthet.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz, akivel nehezen indul ez a hét. Nem bíztok meg egymásba, és ettől aztán mindennapi a féltékenykedés, aminek egyelőre nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget. Ha békességet szeretnél magad körül, akkor bizalmat kell egymásnak szavaznotok, és ez a legnehezebb.

Karmikus feladatod: Rád nem jellemző módon most kifolyik a pénz a kezeid közül, de nincs okod pánikra, mert van belőle bőven. Ezt kevesen mondhatják el magukról, mert ebben a nehéz gazdasági helyzetben sokan a csőd szélén állnak. Ezt tartsd szem előtt mikor fölösleges dolgokra, költenéd a pénzedet.

 

Mérleg:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: A karrieredben olyan pozitív változások várhatók, amelyektől, nem csak a te, de egész családod anyagi gondja megoldódhat. De amíg a szerződésed nincs alá írva, tartsd titokban, mert kár lenne idő előtt elkiabálni a sikeredet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki miatt nagyon ideges vagy. Rájössz, hogy titkol előtted valamit, de az is lehet, hogy a hátad mögött megpróbál kijátszani, és ettől az agyadra megy. Nem tudsz vele mit tenni, de ne üss meg vele olyan hangot, amelyet te is megbánhatsz.

Karmikus feladatod: Jól érzed magadat a bőrödben, és ezt mindenki látja, de nehezen találsz megbízható partnert. Hiába a keresgélsz, úgy érzed mindenki egy szélhámos nőcsábász körülötted. Ettől aztán óvatos vagy. De azért ne ess túlzásokba, mert elszalaszthatsz egy isteni lehetőséget.

 

Skorpió:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: Használd ki a szingli élet előnyeit, és szerezz minél több tapasztalatot a szerelemben. Ha bárki a szájára vesz emiatt, az nem azért van, mert elítél, hanem azért mert irigyel, csak neki nincs bátorsága ezt tenni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel harmonikusnak indul a kapcsolatotok, de érthetetlen módon elromlik. Olyan dolgokat hánytorgat fel, ami számodra megdöbbentő. De ebből is tanulsz, mert legközelebb elővigyázatosabb leszel, hisz rá jössz, hogy messziről jött ember, azt mond magáról, amit akar.

Karmikus feladatod: A pénzedre jobban kell vigyáznod, mert előfordulhat, hogy meglopnak. Ügyelj arra, hogy a fontos dolgaidat biztonságos helyre tedd, mert nem is gondolnád, hogy a zsebtolvajok milyen rafinált módszerekkel kopasztják meg az ártatlan embereket.

 

Nyilas:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: A legtöbb pasi szívéhez a gyomrán átvezet az út. A tiéddel is ez a helyzet, és te mostanában nem voltál valami konyhatündér. De soha nincs késő, lepd meg egy csodálatos vacsorával, és ő ezt kamatostul fogja meghálálni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki tele beszéli a fejedet hazugságokkal. Te hajlamos vagy elhinni neki mindent, pedig fele sem igaz. És mikor a baráti körödben előállsz ezekkel, az információkkal teljesen bolondnak  néznek.

Karmikus feladatod: Minden energiáddal koncentrálj a munkára, mert páratlan sikereket érhetsz el. Munkabírásod duplájára nőhet, de otthon a családoddal beszéld meg, mert mostanában sokat hagyod magukra őket, és ez nem tesz túl jót a hangulatnak. Kiengesztelheted őket egy hosszú hétvégével, ahol csak velük foglalkozz, zsongd körbe őket a szereteteddel.

 

Bak:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: A héten többször is szarvas hibát ejthetsz. Ne söpörd a szőnyeg alá, vagy ne sunnyogd el. Vállald a felelősséget, és viseld a következményeit. Ezzel talán még nagyobb elismerést szerzel, mintha mindent tökéletesen csináltál volna.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, aki nehéz helyzetben van. Igaz, hogy a te életed sem zökkenőmentes, de fordíts nagyobb figyelmet rá, és ha kell, nyújts neki segítő kezet. Meglátod a sors, ezért gazdagon megjutalmaz.

Karmikus feladatod: Ne keverd bele az érzelmeidet a pénzügyeidbe. Eddig nagyon jól taktikáztál, és a higgadtságodnak köszönhetően sorra bejöttek a számításaid. De most hajlamos lehetsz szerelembe esni egy olyan pasiba, akivel közös anyagi érdekeid vannak. Ez a vég kezdete lenne, mert ha kitartasz mellette képes lesz idővel teljesen kifosztani.

 

Vízöntő:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: Romantikus szerelem a láthatáron, amelyre mindig is vágyódtál, de nem biztos, hogy bele mész, hiszen párkapcsolatban élsz, rengeteget kockáztatnál, és azt most nem akarod. De ne feled, aki mer, az nyer, és most nyerő szériába kerülhetnél egy pasi cserével.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki kifecsegi a rábízott titkodat. Mielőtt bárkinek bármit mondanál, érdemes lenne meggyőződnöd, arról, hogy megbízható. Nincs mit tenned, el kell viselned, hogy az összes ismerősöd megtudhatja talán az egyik legféltettebb titkodat.

Karmikus feladatod: Ingatlanügylet miatt több lesz a kiadásod, és a munkahelyeden feszültségre számíthatsz, felettesed is türelmetlenebb, te pedig úgy érzed, hogy nem bírod tovább, mintha kicsúszna a talaj a lábad alól. Pedig nincs másra szükséged, mint egy kiadós alvásra, és meglátod mindent színesebben, látsz majd.

 

Halak:

 Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15.Karmikus kötelességed: A munkádban meseszerű változásokra van kilátás, még az is lehet, hogy attól a kollégádtól, akit egyáltalán nem kedvelsz, sikerül végre megszabadulnod. Ettől aztán még nagyobb kedvel, veted bele magadat a feladataidba.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki szereti, ha mindig neki van igaza, és nem tűr ellentmondást, de ezt te már nem vagy képes elviselni.  És most nagyon csúnyán oda mondod neki. Készülj fel, hogy a reakciója se lesz túl kellemes,de te simán lekezeled.

Karmikus feladatod: Ha párkapcsolatban élsz, nyugodj meg, mert továbbra is lobogni fog köztetek a szerelem, még ha néha azt is gondolod, hogy ez nem így van. Ha egyedül vagy, egy olyan személlyel találkozhatsz, aki azonnal levesz a lábadról, és akár az első éjszakát is együtt töltitek.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top