nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (január 16-22.)

Karmahoroszkóp (január 16-22.)

A Vénusz a Vízöntőben kezdi meg az útját, és találkozik a Szaturnusszal, a karma bolygójával, a lehető legjobb fényszögkapcsolatban. Ez utalhat a kapcsolatok harmóniájára és a pénzügyi gondok megoldódására, valamint az állástalanok új lehetőségeire.

Kos

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Nagyon jó kedvedben leszel, és a munkahelyeden kiemelkedő teljesítményt nyújtasz, de ne várd, hogy irigyeid elismerjék a teljesítményedet, mert változatlanul képtelenek rá. Ez a te érdemeidet nem kisebbíti.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki olyan trükkökre tanít meg, amelyekkel magadhoz tudod láncolni még a legszabadelvűbb és örök független pasikat is. Így talán végre a horgodra akadhat az álomsrác.

Karmikus feladatod: Legalább a hétvégén beszéld rá a családodat, hogy az otthoni munka helyett inkább ugorjatok el egy moziba, vagy ha kedvetek úgy tartja, egy nagyobb kirándulást is tehettek a közeli hegyekben. A friss idő megújult energiával tölt fel mindannyiótokat. Csak elindulni nehéz, ha már ott vagytok, mindenki élvezni fogja, meglátod.

Bika

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Kis perpatvar várható a párkapcsolatodban, mert téged csak a szex érdekel, és nem vagy hajlandó a kedvesed lelkével törődni. Hajlamos lehetsz máshol keresni azt, amit az otthonodban nem kapsz meg. Végzetes hiba, mert ezzel aláírod a szakítópapírjaidat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki mindig odafigyelt rád, de mostanában kezd elhanyagolni. Lehet, hogy ennek pont te vagy az oka, csak annyira magaddal vagy elfoglalva, hogy fel sem tűnik.

Karmikus feladatod: Megkönnyebbülést fogsz érezni, mert végre-valahára feladataid végére érhetsz. Alig várod, hogy lazíts. Még az is lehet, hogy villámlátogatást teszel egy külföldön élő rokonodnál. Hívd fel, ne törj rá, mert ha váratlanul érkezel, lehet, hogy nem örül majd neked.

Ikrek:

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Unalmasnak érzed az életed, pedig váratlan fordulatokkal van tűzdelve, de neked semmi nem elég izgalmas. Keresed a veszélyt, és meg is találod, de legyél elővigyázatos, mert túllőhetsz a célon, és még te is megrettenhetsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki állandóan a nyakadra jár, és már tele van a hócipőd vele. Téged zaklat a problémáival, mikor neked is van elég bőven. Próbálj meg nyugodt maradni, és őrizd meg a jókedvedet.

Karmikus feladatod: A munkád több szálon fut, de ez jól teszed, mert a mai világban jobb, ha több lábon állsz. Különben is, az egyik fedezi a költségeidet, a másikban viszont kiélheted a kreativitásodat – de most nem tesz boldoggá, mert nehézkesnek érzed a hétköznapokat. Fel a fejjel, mert ha túl vagy ezen a héten, rózsaszínben látod majd a világot.

Rák

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Az élet nem habos torta, és sajnos egy-két kellemetlen ügy miatt most neked is rá kell jönnöd. Egyszerűen nem érted, miért keresztezik az utadat olyan emberek, akiknek soha nem ártottál. A magyarázat a múltban keresendő, de ha csak teszed a dolgodat, azzal nem hibázhatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki nem mondja ki, amit gondol. Ettől aztán teljesen bizonytalan leszel, mert nem szeretsz – és nem is tudsz – olvasni a sorok között, pedig ez a szituáció pont erre szeretne megtanítani.

Karmikus feladatod: Ha a kedvesed a barátaira vágyik, hagyd, hogy velük menjen – csak még jobban fog szeretni. Miközben velük szórakozik, a te hiányodat érzi egyre jobban. Rossz döntés lenne magadhoz láncolni, mert azzal csak eloltanád az irántad érzett tüzet, amely benne ég.

Oroszlán

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Ha eddig még nem találtál rá az igazira, akkor most minden esélyed megvan rá. A srác váratlanul tűnik fel, ettől lesz izgalmas és vérpezsdítő. Egyetlen találkozás után beleszeretsz, és rabul ejti a szívedet.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod. Neked most minden esélyed megvan, hogy vezető szerepbe kerülj, ezért aztán elkezd teperni, és mézesmázos szavakkal bókolni neked. Jobb, ha az elején a tudtára adod, hogy ezzel nem pozitív, hanem negatív színben tünteti fel magát előtted.

Karmikus feladatod: Hajlamos vagy túlzásokba esni, és most olyan dolgokon is kiakadsz, amelyek máskor említésre sem méltók. De hát ilyen vagy, és ezen nehéz lenne változtatni. Próbálj meg uralkodni az érzelmeiden, mert az arcod elárulja, hogy mire készülsz, és ez hátrányt jelenthet.

Szűz

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Még az is előfordulhat, hogy felelősséget kell vállalnod olyan dolgokért, amelyeket el sem követtél, emiatt aztán egy kis zűrzavar támad benned. De mivel lelkiismeretes vagy, a végére jársz a dolgoknak, és nem hagyod, hogy bárki befeketítsen.

Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz karmikus kapcsolatod, akivel minden megy a maga útján. Közös tervek és célok lebegnek előttetek. Harmonikus hét vár rátok, amikor végre nem zavar titeket senki és semmi. Nincs más dolgotok, mint minél jobban megismerni egymást.

Karmikus feladatod: A kihívásoknak csak frissen, üdén tudsz megfelelni, ezért minden este időben kerülj ágyba, és ott ne kalandozzanak el a gondolataid, inkább törekedj mély alvásra. Különben félálomban töltöd a nappalokat is. Ez nem tenne jót a karrierednek sem, és a külsődön is jelentkezhetnek a fáradtság tünetei.

Mérleg

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Ne húzd fel magadat semmiségeken. Sajnos sokan nem szeretik, hogy szókimondó vagy, és ebből aztán olyan viták kerekedhetnek a héten, amelyektől kissé feszült lehetsz. Engedd el a füled mellett azokat a dolgokat, amelyek bántanak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel szemben olyan érzésed van, mintha állandóan nehézségbe ütköznél. Hatalmi harcot folytatsz vele, de meg kell tanulnotok együtt dolgozni, mert ezen nem tudtok változtatni, és az elfogadás könnyebbé teszi mindkettőtök életét.

Karmikus feladatod: Különleges érzelmeket táplálsz egy nálad fiatalabb pasi iránt. Elmondhatatlan érzés, amely teljesen lázba hoz. Habár tudod, hogy nincs hosszú jövője ennek a kapcsolatnak, mégis belemész. A hangulatod gyorsan változik, és ez áll közétek igazán, nem is a korkülönbség.

Skorpió

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden egy jó ideje lehajtott fejjel tűrsz, de most betelik a pohár, és beolvasol mindenkinek, még azt is kockáztatva, hogy ezzel elveszíted az állásodat. Meglepő módon pont az ellenkezőjét éred el, mert főnöködnek imponálsz a kiállásoddal és a határozottságoddal.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki naiv, és hajlamos bedőlni minden szélhámos pasinak. Régen te is sokszor ebbe a csapdába estél, de tanultál belőle, és most segítesz neki felismerni a fenevadakat.

Karmikus feladatod: A családod számos problémája foglalkoztat, de most nem tudsz vagy nem akarsz belefolyni, ezért aztán kígyót-békát kiabálnak rád. Szeretnél kimaradni az egészből, és ki is maradsz, mégis te leszel a rossz. Így tegyél jót, sajnos a héten nem lehetsz okos.

Nyilas

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: A pénzeddel ügyesen kell bánnod, mert hajlamos lehetsz elshoppingolni az összeset. Tarts mértéket, és ne vegyél meg valamit csak azért, mert olcsó, és jó lesz majd valamire. Ha okos vagy, jut is, marad is mindenre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki állandóan viccel veled, és szédít. Így aztán sosem tudod, hogy hányadán álltok. Pedig szeretnéd, mert te komoly érzelmeket táplálsz iránta. Néha nyugodtan jelezd neki, hogy bizonytalan vagy az érzéseiben, hátha végre elhatározza magát.

Karmikus feladatod: A hivatalos papírokra, határidőkre figyelj oda, mert hajlamos vagy mindent úgy elpakolni, hogy már csak akkor találod meg, amikor kicsúszol az időből, és kőkeményen bírságot kell fizetned. Rendszerezd időben a dolgaidat, és ne halogasd a fontos ügyeid intézését.

Bak

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Döntés előtt állsz, mert egy hihetetlenül jó állásajánlatot kapsz. Te általában biztosra mész, de most bátran vágsz bele a bizonytalanba, amitől a csodát várod. Nyugi, fújd ki magad, nincs okod idegeskedésre, mert minden jól fog sikerülni. Termékeny váltás lesz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki mostanában egyre gyakrabban emlegeti fel a múlt kellemetlen emlékeit. Nem érted, miért teszi, és vajon mi célja ezzel, de az idő majd megmutatja. Bármilyen problémája van, te nyitottan állsz hozzá.

Karmikus feladatod: Imádsz másokról gondoskodni, és most lesz egy olyan pasi, aki nagyon élvezi ezt. Lehetőséged lesz egy olyan esti programra, amelynek során viszonozza mindazt a szeretetet, amelyet tőled kap. Engedd el magad, és élvezd, mert neked is jár egy kis kényeztetés.

Vízöntő

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Lételemed a vidámság. Most nemcsak a saját kedvedet „színesíted meg” néhány kreatív ötleteddel, hanem a környezetedét is. Az emberek szeretik a közelségedet, talán azért, mert átragad rájuk a pozitív gondolkodásod.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nagyon jól megleszel. Igénylitek egymás társaságát. Szervezzetek közös programokat, még az is lehet, hogy egy varázslatos utazáson vesztek részt, és együtt fedezitek fel a város nevezetességeit. Most jártok ott először, mégis mindketten úgy érezhetitek, hogy hazaérkeztetek.

Karmikus feladatod: A párodhoz kell alkalmazkodnod, de neked ez egyszerű, hiszen szereted és tiszteled őt, és különben is, majdnem teljesen egyformán képzelitek el az életet. Azt a minimális különbséget pedig simán áthidalod egypár jó ötlettel.

Halak

  Karma horoszkóp jan. 16.-22.Karmikus kötelességed: Vág az eszed, és nem hagyod, hogy befolyásoljanak. Ezt jól teszed, mert te is pontosan tudod, hogy mit kell tenned. Sőt, most olyan döntéseket hozhatsz meg, amelyek később hozzák meg a várt eredményt, de akkor nem lesz okod a panaszra, mert szép summára számíthatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nem vagytok egy hullámhosszon, most mégis passzolnak az elképzeléseitek. Épp ideje, mert szükséged volt egy olyan társra a munkában, akiben megbízhatsz. A lényeg, hogy legyetek alaposak és határozottak.

Karmikus feladatod: A családodban sok feladat hárul rád, de jól állod a sarat. Ettől aztán megjön az önbizalmad, és úgy érezheted, hogy nincs az a dolog, amit ne tudnál elintézni vagy megtenni. A túlterheltség ellenére mégis boldognak érzed magad.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top