Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (január 15-17.)

Újhold, újdonságok, kezdés, január második fele ezzel indul. Minden jegy szülöttei legyenek körültekintőek és óvatosak!

Hétvégi horoszkóp január 15-17.KOS: A pénteki újhold egészen új szituációt hozhat neked. Ez már érik egy ideje, épp ezért jó, ha újfajta módon tudsz gondolni a holnapra. Ráadásul a munkádban új felállás, új feladatok, új kihívások, új emberek várhatnak rád. Ne ijedj meg semmitől, ami új! Itt az ideje a megújulásnak. Szombattól add át magad a pihenésnek. Élhetsz a hobbidnak, vagyis azzal töltheted az időt, amit a legjobban szeretsz. Keress olyan elfoglaltságot, amely kikapcsol. A hétvégét csak te töltheted meg értelmes, kellemes tartalommal. Ne feledd, hogy ha feltöltődsz, akkor minden könnyebben fog menni, és a következő héten mindent gyorsabban fogsz tudni megoldani. Ügyelj arra is, hogy a gyerekedre is jusson időd.

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.BIKA: Szerencsés vagy, mert a pénteki újhold jó hatással lesz az egész hétvégédre. Jogosan érzed úgy, hogy minden neked dolgozik. Végre elhiheted, hogy veled is történhetnek jó dolgok. Most nemcsak hogy elemedben leszel, de megújuló energiák is áramlanak beléd. Így nehéz lesz a fenekeden maradnod. Tele leszel tervekkel a jövőre vonatkozóan. Alig bírod ki, hogy ne kezdj hozzá azonnal. Pedig a pihenésre is kell gondolnod. Fáradtan, kialvatlanul nem tudsz úgy teljesíteni, mint frissen. Ez nem azt jelenti, hogy egész hétvégén aludj, otthon punnyadj. Keress olyan programot, amely élményekkel gazdagít! Az az igazi kikapcsolódás, ami érdekes, izgalmas, sőt kalandos. Pl. fakutyázás, libegőzés stb.

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.IKREK: Rád is jó hatással lesz a pénteki újhold. Szerencsés alkat vagy, mert szereted az új helyzeteket, az új kihívásokat, de tudnod kell, hogy nem mindenki van ezzel így. Ne nézz le senkit azért, mert merevebb és zárkózottabb, mint te! Mindenki a saját habitusának megfelelően tud reagálni a világ változásaira. Inkább élvezd, hogy szombattól elemedben lehetsz. Menj társaságba, mozdulj ki otthonról! Akár el is utazhatsz. Jót fog tenni a kikapcsolódás. Legyél minél többet friss levegőn, szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet. Emellett legyél óvatos, semmit se tegyél meggondolatlanul! Vigyázz, hogy hova lépsz, és vigyázz, hogy mit mondasz! Különösen a ködös, zavaros helyzeteket kerüld!

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.RÁK: Új helyzetek, új emberek, új lehetőségek várnak rád. Mindezt a pénteki újhold jelzi a számodra. Megújulhatsz, és megújíthatod a kapcsolataidat. Ha van párod, maradj hű! A megújulás nem azt jelenti, hogy le kell cserélned a párod. Az új ember más minőségű kapcsolatban is lehet veled. Kínosan ügyelj rá, hogy ne tedd féltékennyé a párodat! Ha még nincs párod, akkor most rátalálhatsz. Ezenkívül legyél sokat a friss levegőn. Mehetsz síelni, szánkózni egy téli kirándulóhelyre. Ott ihatsz forró teát vagy forralt bort, illetve ehetsz egy tányér forró gulyáslevest vagy halászlét. Vigyázz a pénzedre és minden értékedre! Akár vásárolsz, akár közlekedsz, tedd biztonságos helyre a pénztárcádat!

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.OROSZLÁN: Akkor lesz ez a hétvégéd kellemes, ha nem bosszantod fel magad senki miatt sem. Ne engedd, hogy a pl. a párod kihozzon a sodrodból! Végre itt a hétvége, amire egész héten vártál. Tiéd a pálya. Élvezd, és legyél a szerelmeddel minél többet kettesben! Csak egymásra figyeljetek, ismerjétek meg egymást még jobban! Ha nincs még párod, akkor jól nyisd ki a szemed, mert valaki nagyon szeretné, ha észrevennéd, és viszonoznád az érdeklődését. Az ember társas lény, vagyis jogosan vágysz párkapcsolatra. Ne sóvárogj, hanem álmodozz, és adj belső engedélyt magadnak, hogy végre egymásra találhassatok! Megérdemled, hogy boldog legyél egy méltó és kielégítő kapcsolatban…

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.SZŰZ: Nem lesz okod panaszra ezen a hétvégén, sőt irigylésre méltóan remek formában leszel. Ezt a pénteki újhold alapozza meg. Végre tökéletesen jól fogod érezni magad a bőrödben. Engedd meg magadnak, hogy az elégedettség úrrá legyen rajtad! Élvezd, hogy rendben mennek a dolgaid! Aztán az egészséged legyen a legfontosabb. Menj ki a szabadba, nem baj, ha hideg van. A friss levegő jó hatással lesz a szervezetedre. Sétálj jó nagyokat! Ne hivatkozz az időjárásra! Ha rendesen felöltözöl, akkor nem lesz semmi bajod, sőt a téli csípős levegőtől erősödhet az immunrendszered. Ezt még fokozhatod a népi gyógyászatban ismert növényekkel: csipkebogyó, fokhagyma, citrom, bíbor kasvirág (Echinacea) stb.

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.MÉRLEG: Igazán derűs hétvége vár rád. Úgy indul, hogy a pénteki újhold az otthonodba hoz valami újat. Vehetsz valami újat, vagy kaphatsz valami újat, de az is lehet, hogy betoppan hozzád egy új ember. Bármelyik is legyen, fogadd örömmel és hálával! Aztán elemedben leszel. Megérted végre, hogy minden arra vár, hogy élvezd az életet, hiszen az élet alapvetően vidámság és mulatság. Persze vannak kötelezettségek és olykor nehézségek, de ne feledd, hogy boldogságra, bőségre és sikerre születtél. A gyerekeiddel is foglalkozz! Játsszatok, mókázzatok kinn a friss téli időben! Annyi vidám dolgot lehet csinálni ilyenkor, pl. szánkózás, korcsolyázás stb. Utána igyatok finom forró teát!

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.SKORPIÓ: Az újhold mindig más és más területen ad lehetőséget, hogy újíts. Neked a pénteki újhold a kapcsolatok, a kommunikáció és/vagy a tanulmányok témájában. Figyelj, és ragadd meg az adódó lehetőségeket! Aztán foglalkozz kicsit az otthonoddal! Tedd meghitté, harmonikussá és biztonságossá! Vegyél pár új növényt, díszpárnát vagy gyertyát, figyelj a színek összhangjára! Éld ki a kreativitásodat! Ha van kedved, hívhatsz vendégeket. Találjatok ki valami télűző mókát! Olvassatok utána, hogy mik a népi szokások ilyenkor, január közepén! A különböző nemzeteknél és vallásoknál sokszor eltérő, mégis hasonló rítusok jelennek meg. De űzhettek valamilyen téli sportot is…

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.NYILAS: Ha észreveszed, hogy milyen új ajtók nyílnak ki előtted, akkor remek hétvége elé nézel. A pénteki újhold új pénzforrást fog mutatni neked. Megéri megragadni a lehetőséget. Ne válogass, ne húzogasd a szád! Vigyázz, mert ha te nem élsz az alkalommal, akkor majd más fog! De ne a pénzről szóljon az egész hétvégéd. Utazz el! Jót fog tenni a környezetváltozás. Nemcsak a költőknek és a művészembereknek van szükségük inspirációra, neked is sokat jelent, ha élményekkel gazdagodsz. Közben vigyázz magadra! A közlekedés gyakran rejt veszélyeket, különösen, ha köd van, vagy valami csapadék miatt rosszak a látási viszonyok. Legyél óvatos és körültekintő, de ne csak az úton!

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.BAK: Talán neked lesz a legjobb dolgod most hétvégén. A pénteki újhold minden porcikádba újító energiákat hoz. Kívül-belül megújulhatsz. Találd ki, mihez van kedved: új frizura, új ruha stb. Most bármit megtehetsz. Nincsenek korlátok, se határok. Aztán fordítsd a figyelmedet az anyagi helyzetedre! Ha van egy kis pluszpénzed, ne költsd el azonnal! Tartalékolj, mert sose tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged. Megnyugtató a tudat, hogy van mihez nyúlnod. Közben vigyázz a pénzedre és az értékeidre, tegyél meg minden ésszerű óvintézkedést! Ne hagyd nyitva a táskád, ne tedd le a pénztárcádat! Ne vegyél olyasmit, amit nem néztél meg alaposan! Tedd el a számlát, és a jótállást érvényesítsd!

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.VÍZÖNTŐ: Ne zavarjon, hogy a pénteki újhold most téged nem lelkesít annyira, mint másokat! Éld meg úgy a dolgokat, ahogy jólesik neked! Szombattól fel leszel dobódva. Végre jól fogod érezni magad a bőrödben. Add át magad a lazításnak, kényeztesd testedet-lelkedet! Jó sokat szellőztess, és minél többet legyél kinn a friss levegőn. Ettől ki fogsz cserélődni. A téli csípős idő pezsdítően fog hatni testedre-lelkedre. Nem baj, ha hideg van. Öltözz fel melegen, utána igyál forró teát! Ilyenkor a legjobb természetes immunerősítőket használni, pl. csipkebogyó, bodza, hársfavirág, kukoricabajusz, mezeizsurló-tea. És egyél fokhagymás pirítóst! Ezek mind megvédenek a téli betegségektől.

 

Hétvégi horoszkóp január 15-17.HALAK: Kicsit felemás lesz ez a hétvégéd. Pénteken az újhold új ötleteket, új terveket hozhat neked. Örülj neki, hogy új vágyak támadnak benned! Álmodozni jó, de sóvárogni nem. A kettő között annyi a különbség, hogy el tudod-e hinni, hogy megkapod, vagy sem. Tudatosítsd, hogy megérdemelsz minden szépet és jót, de ehhez eléggé kell szeretned önmagadat. Ne feledd: hétvégén a legfontosabb dolgod, hogy lazíts! Muszáj pihenned, máskülönben meg fogsz betegedni. Nem tévedés, bár közhelynek számít, hogy a megelőzés olcsóbb. Tegyél meg ma mindent, hogy fitt és egészséges maradj! Menj ki a friss levegőre! Sétálj nagyot, szellőztesd ki a tüdődet meg a fejedet, és gyönyörködj a tél szépségében!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top