nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (január 23-29.)

Karmahoroszkóp (január 23-29.)

Földközelbe kerül a tüzes Mars, ami arra utal, hogy feszültebbek leszünk, felpörgetettebbek, és olyan szenvedéllyel vetjük bele magunkat kapcsolatokba, mint talán még soha.

Kos

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: Szerelmes hét vár rád. A pároddal mostanában sokat harcoltál, de ennek vége, őrületes szenvedély kerít titeket a hatalmába. Ha nem szeretnéd növelni a család létszámát, fordíts nagyobb figyelmet a védekezésre, mert termékeny hét elé nézel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel ezen a héten talán végre békét köthetsz. Ez nemcsak a lelki békédet zökkenti vissza, hanem a karrierednek is a javára fog válni. Meglátod, mennyivel könnyebb lesz, mint állandó feszültségben élni.

Karmikus feladatod: Jó alkalmazkodóképességednek köszönhetően ki tudod használni a kínálkozó lehetőségeket. A javadra fordíthatod, hogy a munkahelyeden szeretnek, és mindenkivel jóban vagy. Úgy érzed, hogy egy fejezet végleg lezárult az életedben, és optimistán várod a jövőt, amely nagyon kedvező lesz számodra.

Bika

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: Sikereidnek köszönhetően lehetőséged nyílik egy jobb állásra. Bizonytalan vagy, mert úgy érzed, hogy nagy falat lesz a számodra. Semmi okod az aggodalmaskodásra, minden simán fog menni, és végre kiélheted a kreativitásodat is.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akitől pozitív visszajelzést kapsz. Végre közelebb kerülhetsz álmaid pasijához, de tartsd meg a három lépés távolságot, amíg ő nem ad jelet, mert különben könnyű prédának tűnhetsz, és csöppet sem leszel érdekes a számára.

Karmikus feladatod: A nagy rohanás könnyedén kimeríthet, és a táplálkozásodra sem fordítasz elég figyelmet. Jobban tennéd, ha hallgatnál a tested üzeneteire, mert elkerülhető lenne, hogy teljesen kimerülj. Csak akkor vagy képes a feladataidra koncentrálni, ha mellette megengedsz magadnak egy kis lazítást.

Ikrek

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: Energikus és reménnyel teli leszel a héten. A pozitív gondolataiddal képes leszel bevonzani a jót. Nyitott vagy mindenre, és így képes leszel olyan dolgokba is belemenni, amelyeket a józan eszedre hallgatva nem tennél meg. Ne bánd, mert szerencsés leszel, és a legrázósabb dolgokból is mázlistán és nyertesként kerülsz ki.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a héten több vitás ügyed lesz. Nincs mit tenned, engedned kell, ha békét szeretnél magad körül. Ne izgulj, mert számodra kedvező kompromisszumokat köthetsz vele.

Karmikus feladatod: Anyagilag jobb, ha szem előtt tartod, hogy ami könnyen jön, az könnyen is megy. Csak te szabhatsz határt a vásárlási mániádnak. Vedd észre, hogy az utóbbi időben egy csomó olyan dolgot halmoztál fel, amelynek semmi értelme.

Rák

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: Egy-egy hétvégi bulizás után nehezen rázódsz vissza a hétköznapok monotonitásába. Tedd színesebbé a napjaidat, rajtad múlik, hogy vidám, illetve rosszkedvű vagy. Szervezz olyan programokat, amelyek felvillanyoznak, és izgalmassá teszik a szürke téli estéket.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akiben nagyot csalódhatsz, de te vagy a hibás, mert nem az igazi arcodat mutattad neki, és ő azt gondolta, hogy bármit megtehet veled. Lehet, hogy most nagyon összetörte a szívedet, de meglátod, könnyen összeforr, és rengeteget tanulsz az esetből.

Karmikus feladatod: Életedben rendet kell tenned. Ebben segítségedre lehet egy barátnőd, akit nemrég ismertél meg, de ennek ellenére azonnal egymásra hangolódtatok. Bízd rá magad, és hagyd, hogy beleszóljon a dolgaidba, mert csak a javadra válhat.

Oroszlán

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden feszült leszel, mert nem kedveled, ha beleszólnak a dolgaidba, de észre kell venned, hogy nem lehet mindig minden a te szád íze szerint. Bármennyire is szeretnéd, el kell fogadnod, és meg kell próbálnod alkalmazkodni a számodra nem tetsző helyzetekhez is.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel legfőbb ideje, hogy kibéküljetek. Nem lesz egyszerű, de a siker érdekében kicsit adj le elveidből. Meglátod, könnyebb lesz, mint gondolnád. Nagy békülésre ne számíts, de legalább te a tőled telhetőt megtetted.

Karmikus feladatod: Szerelmi kapcsolatod kezd elmélyülni, ami boldoggá tesz, de közben kissé megijedsz. Félsz feladni a függetlenségedet, másrészről nem szeretnél magányos lenni. Nehéz döntés előtt állsz, de jól és könnyedén fogsz mérlegelni, ha a szívedre hallgatsz.

Szűz

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: A pénztárcád üres, és ez sajnos nagyban befolyásolja a hangulatodat. Nem kell sokáig várnod, mert a héten egy olyan lehetőséged adódik, amikor is könnyedén kereshetsz egy szép összeget. Nemcsak az anyagi gondjaid oldódnak meg, hanem a lelki békéd is visszatér.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki állandóan fúr a hátad mögött, ezért aztán sokszor előbb cselekedsz, mint ahogyan azt végiggondolnád. Ne hagyd, hogy kihozzon a sodrodból, mert akkor olyan dolgokat is elkövethetsz, amelyeket egyébként soha, és ezt nagyon megbánnád.

Karmikus feladatod: Egy régi szerelmeddel hoz össze ismét a sors. Azon mélázol, hogy milyen jó lenne újra felmelegíteni ezt a kapcsolatot. Ne tedd, mert nem fog működni, és tévedés lenne, csak még több gondot vennél a nyakadba.

Mérleg

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: Szerencsésnek mondhatod magad, mert a legrázósabb helyzeteket is játszva megoldod. Hajlamos lehetsz a szerénységre, és ezért nem hiszel igazán magadban, pedig ez nem tesz jót neked. Légy optimista, és hidd el, hogy neked is lehet mázlid.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki okosabbnak gondolja magát nálad. Két lehetőséged van: vagy bebizonyítod neki az ellenkezőjét, de ezzel egyben le is járatnád, vagy hagyod, hogy gondoljon, amit akar, mert úgyis az számít, amit te gondolsz.

Karmikus feladatod: Kedveseddel végre békét köthetsz, ha hajlandó vagy feladni az elveidet. Ő mindent megtesz, hogy a kedvedben járjon, rajta semmi nem fog múlni. Ha egyedülálló vagy, a hét közepe felé találkozhatsz egy nagyon jóképű és jól szituált pasival, akinek minden vágya, hogy meghódítson.

Skorpió

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: Barátaid egyfolytában nálad lógnak, ez kezd terhessé válni, de nem akarod megbántani őket. Pedig ez elkerülhetetlen, ha szeretnéd ismét élvezni a szabadságot. Legyél őszinte, mert ezzel nem hibázhatsz. Megérthetik, hogy neked is szükséged van egy kis magánéletre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki teljesen zavarba hoz a szerelmi vallomásával. Váratlanul ér, és nem tudsz dönteni. Hebegés helyet kérj időt, gondold át a héten a dolgaidat, és rendezd el a függőben lévő ügyeidet.

Karmikus feladatod: Ha új otthonon töröd a fejed, akkor a hét alkalmas a kezdő lépésekhez. Érdemes több ingatlant is szemügyre venned, mert az egyiket nagyon kedvező áron szerezheted meg – erről álmodni sem mertél. Képes leszel érte több emberrel is harcba szállni, mert érzed, hogy győzedelmeskedni fogsz.

Nyilas

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: A héten nem érdemes kísérletezned új receptekkel, mert bármennyire is igyekszel, tuti, hogy nem sikerül. Ha fontos neked, hogy sikert arass, akkor válaszd a jól bevált rutinkajákat, mert azokkal most nem nyúlsz mellé.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel már régen nem töltöttél el ilyen kellemes napokat, mint amilyenekre a héten számíthatsz. Hajlamos lehetsz egy kis féltékenykedésre, pedig semmi okod rá, és ha jobban belegondolsz, akkor ezt te is tudod. Ne tedd, mert elronthatod vele a varázslatot.

Karmikus feladatod: Elégedett vagy a munkáddal, mert úgy érzed, minden a legnagyobb rendben van. Ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhetsz, mert továbbra is keményen meg kell dolgoznod a sikerért, viszont ez a hét anyagilag olyan fordulatot hozhat, amely megnyugtat.

Bak

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: A héten az állásod veszélyben lehet, de ne izgulj, ha megtörténik a legrosszabb, akkor se csüggedj, mert a hétvégén olyan ajánlattal lepnek meg, amely nemcsak anyagilag, de szakmailag is magasan a régi fölött van.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a héten újra egymásra találhattok, még akkor is, ha lesznek nehezítő tényezők. Tegyél meg mindent, mert igazán szeret. Sokan szeretnének lebeszélni a dologról, de ők nem tudhatják, hogy mit érzel valójában.

Karmikus feladatod: Ebben a hideg időben jobban figyelj oda az egészségedre. Fogyassz minél több vitamindús gyümölcsöt, és tölts minél több időt friss levegőn, mert így erősítheted az immunrendszeredet. Az alkoholfogyasztás is jó hatással lehet, csak ne vidd túlzásba, mert könnyedén fejbe vághat, és az ellenkezőjét érheted el.

Vízöntő

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: Ezen a héten a megérzéseid kitűnőek lesznek, nincs is más dolgod, mint hallgatni rájuk. Ez nehéz feladat lesz, mert mindenki szeretne eltántorítani a meghozott döntéseidtől. Sikeres leszel, csak hinned kell önmagadban.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki kifecsegi a közös titkotokat. Mielőtt bárkinek bármit mondanál, érdemes lenne meggyőződnöd arról, hogy megbízható-e, nem pedig pletykafészek. Nemcsak neked, de saját magának is komoly fejtörést okozhat ezzel, mert nehéz lesz kimásznotok a kellemetlen szituációból.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel lesz, akit a héten mindennél jobban kell szeretned. Sok bosszúság és kudarc érheti, és nem számíthat másra, csak rád. Ő mindenre képes érted, még a teljes önfeláldozásra is, most neked kell bizonyítanod. 

Halak

Karma horoszkóp jan. 23.-29.Karmikus kötelességed: Kellemes pihenés vár rád, még az is lehet, hogy egy távoli országba fogsz utazni, ahonnan kellemes élményekkel térsz haza. Ennek az a feltétele, hogy legyenek rendben az irataid, mert könnyedén meggyűlhet a bajod az ottani hatóságokkal.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki az idegeidre megy, de mielőtt elküldenéd melegebb éghajlatra, rájössz, hogy sok dologban a segítségedre lehet, és a saját hasznodra tudod fordítani. Így hajlandó vagy elviselni egy rövid ideig.

Karmikus feladatod: Szerelőre lesz szükséged, mert a háztartásodban több dolog is meghibásodhat egyszerre. Ne bízz meg az első mesteremberben, mert könnyedén átverhet. Még az is lehet, hogy te is meg tudod csinálni a dolgokat, és így egy csomó pénz a zsebedben maradhat, amire most nagy szükséged van.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top