nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (január 30. – február 5.)

Karmahoroszkóp (január 30. – február 5.)

A Szaturnusz nehéz fényszögbe kerül a Plútóval, ugyanakkor a Jupiter, a másik sorsbolygó gyenge, de jó fényszöget kap a Jupitertől, ami enyhíti a feszültséget, és pozitív gondolatokra, tettekre ösztönöz.

Kos

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: Tőled szokatlan módon ingerültebb leszel a kelleténél. Párodat ezzel az őrületbe kergeted, főként a nagy szád fogja bántani. Ha szingli vagy, akkor egy kalandos hét áll előtted, minden pasit sikerül elkergetned magad mellől. Amikor már kezdesz kétségbeesni, mégis lesz egy kitartó srác, akinek sikerül jókedvre derítenie.

Karmikus kapcsolatod: Barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki mostanában rengeteget dolgozik, és ezen a héten sem lesz másként. Ha már teljesen meguntad, hogy egyedül kell élvezned a csajos programokat, keress más társaságot, ahelyett, hogy folyton őt nyúznád.

Karmikus feladatod: Ha a hétre terveztél utazást, akkor az lehet, hogy rajtad kívül álló okok miatt meghiúsulhat, ettől aztán az amúgy sem túl jó kedved még rosszabb lesz. De valójában nincs okod keseregni, mert a sors ezzel megvédett egy még kellemetlenebb dologtól.


Bika

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: Házastársad kezd túlságosan rád telepedni, és egyre inkább úgy érzed, hogy megfojt az érzéseivel. Ha szép szóval nem sikerül észre térítened, más eszközökhöz kell folyamodnod, viszonozd azt, amit ő csinál veled, meglátod, azonnal észre fogja venni magát.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki a héten ellenségeddé válhat. Mielőtt bármilyen lépésre szánnád el magad, járj utána, hogy miért alakult ki köztetek ez a félreértés. Lehet, hogy egy kis figyelemmel, megértéssel orvosolható a dolog.

Karmikus feladatod: Elégedett leszel a héten, mert minden úgy megy, mint a karikacsapás. Ne hagyd, hogy néhány kellemetlenkedő személy kibillentsen a lelki egyensúlyodból. Legyél velük nagyvonalú, mert azzal nem tudnak mit kezdeni. Élvezd egy kicsit a sikereidet, lazíts.

 

Ikrek

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden többen is fúrnak a hátad mögött. Kicsit elbizonytalanít, és emiatt nem tudsz százszázalékosan koncentrálni a munkádra. Ez egy cseppet se zavarjon, mert még így is te fogod a legjobb teljesítményt nyújtani.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki segít felismerni a helyes utat, de ez nem azt jelenti, hogy ő hozza meg helyetted az életedet befolyásoló döntéseket. Meg kell tanulnod egyedül döntést hozni. Most a sors egy olyan helyzet elé állít, ahol több lehetőség közül neked kell kiválasztanod a számodra legkedvezőbbet.

Karmikus feladatod: Szerelmi kapcsolatodban teljes az összhang, mert partnered rengeteg figyelemmel halmoz el. Te egyelőre továbbra is a függetlenséged mellett voksolsz, de egyre közelebb kerülsz hozzá, és még az is lehet, hogy a hét végén beadod a derekad, és első lépésként összeköltöztök.

 

Rák

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: Munkahelyi életed tovább bonyolódik. Jobban tennéd, ha nem az érzéki kalandokat keresnéd, hanem a feladataidra koncentrálnál. Már felettesednek is szemet szúrt, hogy többet enyelegsz, mint dolgozol, és ha így folytatod, a haragjával találhatod szembe magad.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki bűnbe csábítana. Jobban teszed, ha a saját utadat járod, és kihagyod a könnyűnek, de bizonytalannak tűnő dolgokat, mert könnyedén fény derülhet a stiklikre, és nagy bajba kerülhetsz.

Karmikus feladatod: Ez a hét nem alkalmas szerződések aláírására és üzletek megkötésére. Úgy érezheted, hogy életed nagy lehetősége előtt állsz, de ez csak káprázat, és ha sietteted a dolgokat, többet veszítesz, mint gondolnád. Ha viszont kivárásra játszol, valójában jön egy kihagyhatatlan lehetőség a számodra, de az nem ezen a héten lesz.

Oroszlán

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: Ezen a héten végre kipihenheted magad, és kiengedheted a fáradt gőzt. Lazíts, és élvezd az életet. A hideg ellenére napfényes napok töltenek fel energiával és teljes harmóniával. Olyan barátokkal is találkozhatsz a héten, akiket már hónapok óta nem láttál. Kellemes beszélgetésekben lesz részed.

Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel lángol köztetek a szerelem. A héten olyan meghitt pillanatokban lesz részed, hogy azonnal elfelejted minden gondodat, de ez nem azt jelenti, hogy meg is oldódnak.

Karmikus feladatod: Mázlid van, mert Fortuna ott lebeg feletted, minden lépésedet árgus szemekkel figyeli, és segít szerencsésen dönteni. Nincs más dolgod, mint figyelni a jelekre, és megtenni a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy nyerj egy nagyobb összeget.

Szűz

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: Egy családtagodba lelket kell öntened, és fel kell karolnod, mert nagyon nehéz helyzetbe került, amitől a padlót fogott. Bár most neked is vannak gondjaid, de mindig van egy kis tartalék energiád, hogy segíts a szeretteiden, sőt ebből tudsz utánpótláshoz jutni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szeretné elhappolni a kedvesedet. Legyél vele óvatos, mert mindenre képes, és nincs tekintettel rád. Amit akar, azt meg is szerzi, és nagy esélye van a szerelmed kegyeire is.

Karmikus feladatod: Csak a bulizáson jár az eszed, semmi kedved dolgozni, és az esti kimaradozásnak meg is lesz az eredménye, mert a munkahelyeden nem tudsz megfelelően teljesíteni. Téged ez egyáltalán nem zavar, pedig nem ártana összeszedned magad, mert vannak jelentkezők a helyedre.

 

Mérleg

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: A munkád egyre jobban megy. Még az is lehet, hogy hamarosan előléptetnek, ami nemcsak szakmai dicsőség, de anyagilag is sokat hoz a házi kasszába. Ettől aztán nehogy elszállj, mert összetűzéseket okozhat közted és a párod között.

Karmikus kapcsolatod: Egy szomszéddal lesz karmikus kapcsolatod, aki állandóan a te idegeidet borzolja. Már azon is gondolkozol, hogy elköltözöl, pedig a megfutamodás nem jó megoldás. Legyél vele kedves, és lehet, hogy ennek hatására felhagy a másokat bosszantó szokásaival.

Karmikus feladatod: Titkaid kiderülhetnek, és ezért jól teszed, ha időben lezárod a titkos viszonyodat, ami fizikai értelemben el sem kezdődött, csak az érzelmi vonalon kezdett bontakozni. Értelmetlen lenne folytatnod, mert ez az időszak nem alkalmas rá, és ha később szakítasz, még fájdalmasabb lesz.

 

Skorpió

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: Pörgős és energikus leszel. Nincs számodra lehetetlen. Úgy érzed, hogy képes vagy megváltani a világot. Most kapj erőre, és a régóta halogatott céljaidat vedd elő, mert sikert sikerre halmozhatsz, de csak ezen a héten.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki segít a siker ízébe belekóstolni. Már nagyon közel jársz az önmegvalósításhoz. Képes vagy a semmiből a csúcsra törni. Készülj fel rá, hogy az irigyeid száma az egekbe szökkenhet, de ez a személy mindvégig kitart melletted.

Karmikus feladatod: Szerelmi téren lélegzetvételnyi nyugalomhoz jutsz. Új impulzusok érnek, amitől aztán teljesen átalakulnak az érzéseid. Még az is lehet, hogy a héten teljesen mellőzöd az efféle gondolatokat, mert most inkább a karrieredre összpontosítasz.


Nyilas

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: A csillagok próbálnak a helyes útra terelni, de te nem veszel tudomást róla. Pedig jól tennéd, mert ha csak a saját fejed után mész, nagyon sokat veszíthetsz. Ha azonban olvasol a jelekből, egy olyan világba csöppenhetsz, amely teljesen magával ragad, és rájössz, hogy sokszor több van a dolgok mögött, mit amit te gondolsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nagyon közel álltok egymáshoz, de a héten mégsem találjátok meg a közös hangot. Nincs mit tenni, vagy kerülöd, vagy egy kellemetlen beszélgetés közben egymás fejéhez vágjátok a nem tetsző dolgokat. Mindkét oldalról lesz bőven.

Karmikus feladatod: Anyagilag kiegyensúlyozott időszak következik. Annyit költhetsz, amennyit szeretnél. Van lehetőséged másokon segíteni, és tedd is meg, mert ezzel egy régi tehertől szabadulhatsz meg, amely hosszú ideje nyomta a szívedet és a lelkedet.

 

Bak

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden egyre nehezebb, mert mások helyett kell húznod az igát. Ettől aztán teljesen ki vagy akadva, és úton-útfélen panaszkodsz. De vigyázz, mert ha egy ellenséged fülébe jut, akkor kiszínezve adhatja tovább, ami nem tüntetne fel jó színben a kollégáid előtt, és egész héten magyarázhatnád ezt a kínos helyzetet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel találkozhatsz, aki annak ellenére beléd lát, hogy még csak most ismerted meg. Bátran bízz benne, nem baj, hogy ha végre valakinek meg tudod mutatni az igazi arcodat. Ő olyan ember, akire akkor is számíthatsz, ha olyat teszel, ami másnak nem tetszene, és elfordulna tőled.

Karmikus feladatod: Végre legyen több önbizalmad, mert mostanában hadilábon állsz ezen a területen. Mindenkinek szüksége van egy kis biztatásra, és ezt meg is kapod a szeretteidtől, de saját magadban kell hinned ahhoz, hogy elhidd mindazt, amit mondanak.

 

Vízöntő

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: Rendezned kell egy munkahelyi félreértést, amiről ha nem veszel tudomást, akár a karrieredbe is kerülhet. Nincs mitől tartanod, mert a csillagok most téged támogatnak. Csak legyél határozott – hinned kell az igazadban, még akkor is, ha sokan lesznek, akik az ellenkezőjéről szeretnének meggyőzni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek a természete nagyon megnyerő, de valójában egy szélhámos, és ha nem vagy figyelmes, könnyedén megszabadíthat egy nagyobb összegtől.

Karmikus feladatod: A héten igazán rád fér egy kis lazítás. Ha teheted, a hétvégén kirándulj nagyokat, és élvezd ki a csodálatos napsütést. A hideg ellenére nagyon jól fogod érezni magad. Kipróbálhatsz néhány téli sportot, de legyél elővigyázatos, mert könnyen megsérülhetsz.

 

Halak

Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.)Karmikus kötelességed: A héten igazán szerencsés leszel, mert bebizonyíthatod magadnak és másoknak is, hogy mi mindenre vagy képes. Anyagilag kedvezően alakulnak a dolgaid, mert találsz olyan pluszmunkát, amivel ki tudod egészíteni a keresetedet.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel szemben még akkor is higgadt és kiegyensúlyozott tudsz maradni, mikor másoknál már rég elszakadna a cérna – de hát ezért is értitek meg annyira jól egymást. Sok házasságnak ez a titka, légy boldog, hogy te ezt tudod.

Karmikus feladatod: Sok dolgot tudsz megvalósítani, de persze lesznek olyanok is, amelyek még váratnak magukra. Erről nem te tehetsz, van, amihez több idő kell, vagy az is lehet, hogy későbbre tűzte ki neked a sors. Elégedj meg azzal, ami van, és legyen most ez elég.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top