Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (február 12-14.)

A hétvégi újhold jó alkalom a kezdéshez, az újításhoz, az utazáshoz, a változáshoz. Minden jegynek lesz rá lehetősége!

Hétvégi horoszkóp február 12-14KOS: Akkor és attól lesz kellemes ez a hétvégéd, ha nem veszed át senki rossz hangulatát, ugyanis a közeledben lesznek olyanok, akik idegesek, sőt ingerültek lesznek. Te azon „dolgozz”, hogy te harmóniában és békében legyél önmagaddal és másokkal is! Legyél mindenkivel elnéző, türelmes és kedves, hiszen tudod jól, hogy olykor te vagy ilyen – vagy hasonló – módon ideges. Bárkinek lehet rossz napja. Nem dolgod minősíteni vagy megregulázni a másikat. A hét utolsó napja Valentin-nap, ami most újhold napja is egyben. Ez kedvez az újnak vagy a régi megújításának. Új barátságok, új szerelmek szövődhetnek, de csak akkor, ha két ember egy időben egyformán érez. Ezt ki kell várni.

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14BIKA: Megviselhet az a sok változás, ami mostanában zajlik a munkahelyeden. Ezért is fontos, hogy a hétvégén tedd le ezt a „csomagot”, és pihenj, töltődj! Szánj időt a családodra, az otthonodra és a párodra is! Főleg a párod igényelheti, hogy figyelj rá. Vasárnap Valentin-nap van. Titkon mindenki arra vágyik, hogy a szerelme meglepje valamivel, mert ezzel újabb bizonyítékot kaphat arra, hogy szeretve van. Készülődj vidáman, ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedvedet! Attól, hogy páran kicikizik, még lehet meghitt, összebújós vagy szenvedélyes számodra/számotokra ez a nap. Nem a divat és nem az elvárások szabják meg, hogy mit tehetsz, mit tegyél. Ünnepelj kedved szerint!

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14IKREK: Egész hétvégén elemedben leszel. Kedved szerint töltsd az időt! Mindenképp menj társaságba! Most a szokásosnál is intenzívebben igényled az értelmes eszmecseréket és az intellektuális élményeket. Ráadásul mindenkivel, ill. bárkivel képes leszel megtalálni a megfelelő hangot, de vigyázz arra, hogy kinek mit és hogyan mondasz! Ne feltételezd, hogy a másik is olyan befogadó, nyitott és rugalmas, mint te. Közben a közlekedésben is legyél nagyon óvatos! Ne siess! Vasárnap nemcsak Valentin nap lesz, hanem újhold is. Neked ez most nem annyira az érzelmekről, mint inkább az intellektuális kapcsolódásról fog szólni. Keresd a hozzád hasonlóan gondolkodókat! Így mindenki jól jár…

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14RÁK: Igazából vasárnap délután leszel a legjobb formában, de ez nem azt jelenti, hogy addig lógasd az orrod. Ne sajnáld magad, inkább józanul gondold át az anyagi helyzetedet. Addig nyújtózz, ameddig a takaród ér: csak azt vedd meg, amire van pénzed, amire nincs, azt halaszd későbbre! Nem kell végleg lemondanod róla, csak kicsit várnod kell. Ésszerűen gazdálkodj, de ne görcsölj rá túlságosan erre a témára, mert egyre rosszabbul fogod érezni magad! Inkább vidáman készülődj vasárnapi Valentin-napra! Olcsón, sőt ingyen is „megúszhatod”, ha saját kézzel készítesz valamit. Tudsz róla, hogy a Valentin-nap eredetileg nemcsak a szerelmeseké volt, hanem a barátoké is? Így a barátaiddal is összefuthatsz…

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14OROSZLÁN: Ez igazán izgalmas, mozgalmas és szenvedélyes hétvégének ígérkezik a számodra. Csak arra vigyázz, hogy ha van párod, akkor se akarva, se akaratlanul ne tedd féltékenyé! Ha jelenetet rendez, akkor láss mögé, és vedd észre, hogy szeret, és azért „hisztizik”. Mielőtt kinevetnéd, gondold át, hogy tényleg semmi okot nem adtál-e rá! Ha pl. valakiről rajongva meséltél neki, akkor jogosan érezheti háttérbe szorítva magát. A vasárnapi Valentin-nap az újholddal esik egybe, ez neked új szerelmet hozhat. Ha nincs még párod, akkor ez a nap kitűnő arra, hogy egymásba botoljatok, de ha már párkapcsolatban élsz, állj ellen a kísértésnek, és maradj hűséges. Együtt keressétek az újfajta élményeket!

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14SZŰZ: Kellemes hétvége vár rád. Lehet, hogy nem leszel kirobbanó formában, de panaszra semmi okod sem lesz. Az egészségedre vigyázz! Öltözz melegen, és igyál sok forró teát, ízesítsd mézzel! A méz olyan értékes táplálék, amely védi a szívedet, az érrendszeredet és az immunrendszeredet. Kerüld a hideg, szeles, huzatos helyeket, vegyél sapkát, sálat és kesztyűt! Óvnod kell a füledet, a nyakadat és a kezedet is! A vasárnapi Valentin-napból ne csinálj nagy ügyet. Ne utánozz senkit, és ne akarj senkinek sem megfelelni. Csak a saját igényeidre figyelj, és ha van párod, akkor az övére. Ha még nincs párod, akkor vasárnap délután menj emberek közé, de csak azokhoz csatlakozz, akikkel jól érzed magad.

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14MÉRLEG: Fantasztikus hétvége elé nézel. Minden szempontból jól fogod érezni magad. Tele leszel életkedvvel, és végre nem kell keresned az örömöt, mert ott lesz karnyújtásnyira. Tested-lelked és intellektusod is szárnyalni fog. Könnyen és derűsen meg fogod találni a hangot mindenkivel. Ráadásul a kreativitásod is sokat fog segíteni ebben, és ez még csak fokozódik a vasárnapi újhold hatására. Ez neked újszerű élményeket tartogat a hálószobádban – és máshol is. Ha van párod, akkor bátran kísérletezzetek! Próbáljatok ki újfajta erotikus játékokat, engedjétek szabadjára a fantáziátokat! Ha nincs még párod, akkor Valentin-napon tudd, hogy a siker kulcsa nagyon egyszerű: járj nyitott szemmel!

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14SKORPIÓ: Ezen a hétvégén házhoz megy a szerelem – szó szerint és átvitt értelemben is. A vasárnapi Valentin-napig egyre fontosabb lesz a számodra az otthonod, a családod, és ha van, a párod. Ez azért is jó, mert a gyökerek és a „háttérország” olyan támaszt ad, amely nélkül nem az lennél, aki vagy. Ez tudatosítsd és értékeld! A Valentin-napot otthon ünnepeld, ugyanis ez egybe fog esni az újholddal, ami az otthonodban fog újszerű és szokatlan élményekhez juttatni. Ha van párod, akkor kettesben próbáljatok ki új dolgokat! Ha még nincs, akkor tárd szélesre az ajtódat és a szívedet! Engedd meg magadnak, hogy rád találjon, elvarázsoljon és kényeztessen egy új szerelem!

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14NYILAS: Ez a hétvége alkalmas utazásra. Ha teheted, menj! Új élmények, új emberek és új kalandok várnak rád ott. Közben vigyázz a közlekedésben, és legyél óvatos a kommunikáció terén is! Ha a vasárnapi Valentin-napot kellemes hangulatban szeretnéd tölteni, akkor tegyél meg mindent, hogy a feszültségek oldódjanak és eltűnjenek! Tudd, hogy addig van esély bármilyen nézeteltérés tisztázására, amíg van kommunikáció. Ha két ember nem áll szóba egymással, akkor már nagy baj van. Valentin-napon is inkább a beszélgetésen lesz a hangsúly, mint a romantikán, és mivel újhold lesz, újfajta módon tudod kifejezni magadat. Legyél kreatív, hagyd szárnyalni a költői lelkedet! Ezzel te is nyersz, és a másik is.

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14BAK: Ha nem vigyázol, akkor egyre fokozódó szorongás vehet erőt rajtad ezen a hétvégén. Ennek oka a pénz. Ne engedd elhatalmasodni magadon a félelmet! Van olykor, hogy az ember agyába beférkőznek mindenféle negatív gondolatok, de ne hagyd, hogy „fészket rakjanak”! Repüljenek tovább! Fordítsd a figyelmedet egyéb értékeidre, lásd, hogy milyen gazdag vagy! Értékeld a családodat, a szeretteidet, a barátaidat. Ők azok, akik mindig melletted állnak, és drukkolnak neked. A vasárnapi Valentin-napon újhold is van, ami új minőségű érzelmeket, magasabb szintű szeretetet hoz az életedbe. Nem baj, ha ehhez vannak kellékek – szívecskés bögre, csokiszív stb. –, de mindenből csak azt engedd be, ami jólesik!

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14VÍZÖNTŐ: Ez a hétvége az év legszebb hétvégéje lehet a számodra. Rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Minden adott, hogy jól érezd magad a bőrödben. Nincs kizárva, hogy egy régi szerelmed vagy ismerősöd bukkan fel. Lehet, hogy fel fog kavarni. Természetesen csak akkor fog sikerülni neki, ha engeded. Józanul gondold át, hogy van-e értelme folytatni! Mi változott azóta? Inkább készülj az újra! Már csak azért is, mert a vasárnapi Valentin-napon újhold lesz, ráadásul a Vízöntő jegyében. Ez alkalmas arra, hogy újíts a külsődön. Vegyél magadnak néhány új holmit, bizsut, kiegészítőt! Majd menj társaságba, és csak azzal randizz, aki a tenyerén hord! Ne tedd lejjebb a lécet!

 

Hétvégi horoszkóp február 12-14HALAK: Mintha kezdene olvadni a jég kinn is, és benned is. Nem baj, ha ez lassan zajlik. Ne siettess semmit ezen a hétvégén! Közben vigyázz az egészségedre: kerüld a szeles, huzatos helyeket, öltözz melegen! Ne divatozz, vegyél sapkát, sálat és kesztyűt is! Ezek kifejezetten öltöztetnek, ha jól válogatod össze őket. Keress vidám, élénk színeket! Emellett igyál sok meleg folyadékot! Finomabbnál finomabb teák közül válogathatsz: fahéjas szilva vagy gyömbéres narancs stb. A vasárnapi Valentin-napot csak úgy tartsd meg, ahogy neked jólesik, ne engedj semmilyen nyomásnak! Ne törődj a divattal! Egyébként a Valentin-nap eredetileg nemcsak a szerelmesek napja volt, hanem a barátoké is…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top