Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (február 19-21.)

A Bika csupa jóra számíthat, az Oroszlánra ráfér a pihenés, a Szűz pedig harmonikus napoknak néz elébe.

Hétvégi horoszkóp február 19-21KOS: Ezen a hétvégén beosztónak kell lenned, de nem szabad, hogy állandóan a pénz körül forogjanak a gondolataid. Legyél józan, és ne vegyél semmi feleslegeset! Nézd meg, hogy milyen terméket veszel, hiszen pontosan tudod, hogy nem mindig a legolcsóbb a leggazdaságosabb. Aztán menj ki a természetbe! Egy séta vagy kisebb kirándulás ki fogja tisztítani a fejedet. Utána könnyebb lesz átgondolni a pénzügyeidet, és így a legjobb döntést meghozni. Hagyd a folytonos agyalást és lelkizést, inkább ültesd át a növényeidet, vagy takarítsd ki a konyhát, és rakj rendet a fűszerek között! Vasárnap este pedig válassz valamilyen kulturális programot, pl. menj moziba, színházba vagy koncertre!

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21BIKA: Ez a te hétvégéd lesz. Minden szempontból minden rendben fog zajlani. Ez annyira szép, hogy hihetetlen. Pedig a közérzeted azon fog múlni, hogy megengeded-e magadnak, hogy végre élvezd a hétvégét. A kulcs ennyi: ne siess, és ne hagyd magad siettetni! Akkor jársz jól, ha a habitusodnak megfelelően intézel mindent. Ettől te is elégedett leszel, és körülötted a többiek is. Az is fontos, hogy élj a hobbidnak, és találkozz a barátaiddal is! A hétvégének az a funkciója, hogy annak élhess, amit szeretsz, és azokkal lehess, akiket szeretsz. Itt az ideje, hogy kényeztesd magad minden széppel és jóval! Egyél finomakat, de ne túl sokat! Készíts magadnak illatos fürdőt és/vagy teát!

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21IKREK: Ne legyél izgága ezen a hétvégén! Lásd be végre, hogy neked is szükséged van olykor pihenésre. Most a semmittevés és a lustálkodás fog a leghatékonyabban kikapcsolni az egész heti taposómalomból. Lazíts hát, és csak azt csináld, amihez kedved van! Arra is ügyelj, hogy kikkel találkozol! Keresd azoknak a barátaidnak a társaságát, akikkel lehet mókázni! A nevetés olyan erős feszültségoldó, ami legsúlyosabb stresszt is képes kiűzni mindannyiótokból. Minél többet nevettek, annál több gond távozik, és annál több energiátok lesz. Vasárnap este kimozdulhatsz. Ekkor már pezsgőbb lesz a hangulatod. Jót fog tenni egy kis tánc, de ne maradj hajnalig! Legyen elég időd az alvásra is!

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21RÁK: Ez a hétvége a vágyaid szerint alakul. Kérdés, hogy tudod-e, mire vágysz. Engedd el a fantáziádat, és álmodozz kicsit! Képzeld el, hogy egy jó tündér három kívánságodat akarja teljesíteni! Mit kérnél? A gyerekek biztosan sorolnák. Te tudsz kérni? Legyél kicsi gyermek, és úgy kérj, hogy kétség ne férjen hozzá, hogy meg fogod kapni. Ezenkívül jusson időd a barátaidra is! Szervezz valamilyen programot a barátaiddal közösen! Nem kell egyedül kitalálnod, hogy mit, vond be őket! Lehet, hogy alig várják, hogy előállhassanak az ötletükkel. A lényeg, hogy olyasmit csináljatok, ami mindenkit jókedvre derít. Lehet ez társasjáték vagy kirándulás, a lényeg, hogy mindenki benne legyen.

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21OROSZLÁN: Idegesíthet ezen a hétvégén, hogy mindenki békés és lassú, te pedig alig bírsz magaddal. Nehéz lesz nyugton maradnod, de ne zaklass senkit! Fogd magad, és menj el sportolni, illetve a szüleidhez, és segíts nekik bevásárolni! A lényeg, hogy kösd le az energiáidat! Pedig elég mozgalmas és fárasztó hét áll mögötted, így jó lenne pihenned. Válassz olyan kikapcsolódást, amely nem fáraszt, de nem is hagy eltunyulni! A sport, a kirándulás vagy más aktív szabadidős program jót fog tenni testednek-lelkednek. Közben arra is figyelj, hogy mit eszel! A zsíros, fűszeres vagy túl édes ételek elnehezíthetnek. Ezek helyett egyél gyümölcsöt vagy salátát! Az élő energia jobb, ami a nyers ételekben található…

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21SZŰZ: Kellemes hétvége elé nézel. Elemedben leszel, ami azt jelenti, hogy eltölt a béke és a harmónia. Vigyázz erre, mert nagy kincs, és fogadd el, hogy olykor mennek a dolgok maguktól is! Most valami ilyesmi várható, vagyis jobb, ha nem avatkozol be, hanem hagyod. Vedd észre, hogy nem kell mindig megfeszülnöd! Az is fontos, hogy csak olyasmire és olyasvalakire legyen időd, ami, aki pihentet, felderít, és kikapcsol a napi gondokból. A te dolgod, hogy azzal foglalkozz, ami feltölt, és ne azzal, ami kimerít. Pihenj, de ne tunyulj el! Találd meg az egyensúlyt a lazítás és az aktivitás között! Pl. rendet rakhatsz a szobádban, utána pedig megnézhetsz egy jó filmet.

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21MÉRLEG: Lehet, hogy ezen a hétvégén nehézkesnek és lelassultnak fogod érezni magad. Ne ijedj meg, nincs veled semmi baj! Mivel fárasztó hét áll mögötted, szükséged van pihenésre. Ne feszítsd túl a húrt, mert meg fogsz betegedni! Muszáj kikapcsolódnod, máskülönben nem fogod bírni a hajtást. A hétvége azért van, hogy szusszanj egyet, és feltöltődj. Természetesen a pihenés nem unatkozást jelent. Találj ki valami kellemeset! Pl. megnézhetsz az ágyból egy jó filmet, vagy olvashatsz könyvet, társasozhatsz a pároddal vagy a gyerekekkel, de pihenésképpen mehetsz szaunázni és úszni is. Vasárnap estére fel fogsz töltődni. Ekkor egy kis kikapcsolódás, kulturális program vagy buli jót fog tenni.

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21SKORPIÓ: Ez egy szerelmes hétvége lehet a számodra. Ha van párod, akkor legyél vele minél többet. Ne „éheztesd ki”! Ne hanyagold el, mert ha te nem öleled át, akkor majd megteszi helyetted más. Tudod jól, hogy egy harmadik csak akkor férkőzhet be két ember közé, ha ott van egy kis rés. Zárd össze a „sorokat”, hogy ne lehessen köztetek „rés”! Közös programmal, közös élményekkel gazdagodva biztos lehetsz benne, hogy erősödik az összetartozásotok. Ha még nincs párod, akkor vigyázz, hogy ne legyél harmadik! Méltatlan, és nem vezet semmi jóra, ha nem vállal, mert nem vállalhat fel téged a másik. Inkább vedd észre, hogy mennyien szeretnek! Nem vagy egyedül. Engedd meg, hogy „megérintsenek”!

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21NYILAS: Nem lehet túlzásba vinni az egészséges életmódot, mert az alapvetően az egyensúlyról szól. Itt az ideje, hogy élő, egészséges ételeket vegyél magadhoz. Az vagy, amit megeszel – a mondás azt jelenti, hogy legyél igényes, és ne egyél meg akármilyen – tartósítószerekkel, színezékekkel és adalékokkal teli – ételeket! A lehető legegészségesebb élelmet vedd magadhoz! Arra is ügyelj, hogy a hétvége ne csak arról szóljon, hogy otthon próbálod utolérni az egész heti lemaradásodat a házimunka terén. Pihenj is! Keress elő egy jó könyvet vagy egy jó filmet, főzz egy finom teát, és kuporodj be a kedvenc foteledbe! De áthívhatod a szomszédaidat vagy a barátaidat is. Velük kártyázhattok vagy fondüzhettek.

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21BAK: Remek hétvége vár rád. Élvezd ki minden percét! Rajtad múlik, hogy mivel töltöd. A kötelességek a hétköznapokon irányítanak. A hétvége a kikapcsolódásé. Ha van gyermeked, akkor foglalkozz vele! Játsszatok valamit együtt, vagy menjetek sétálni! De egy érdekes kiállítás is remek ötlet. Mikor voltatok utoljára kettesben? Hidd el, nagyon boldoggá fogod tenni, ha szánsz rá pár órát! Az életöröm nem kívülről jön, hanem belőled fakad. Valójában te boldog ember vagy, csak olykor „beporosodsz”, és elfelejted, hogy hogyan kell örülni, nevetni és mókázni. Egy gyermek a legjobb tanítód lehet, ha engeded, hogy átragadjon rád az ő naiv, tiszta vidámsága. Engedd meg!

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21VÍZÖNTŐ: Végre hétvége van. Lesz időd magaddal, az otthonoddal és a családoddal foglalkozni, vagyis magánéletet élni. Ne feledd, hogy a hétvége erre való! Törődj kicsit az otthonoddal! Mivel most növő hold van, vihetsz be új növényeket. Minden, ami nő, jó hatással van rád. Válaszd meg okosan a növényeket, hogy a klíma megfeleljen nekik! Lehet, hogy fárasztó a családod, de a tied. Legyél velük türelmes és elnéző! Próbáld meg a beszélgetést derűs témákra terelni, ne engedd, hogy folyton a panaszkodásról szóljon az együtt töltött idő! Vasárnap este fel leszel dobódva. Csinálj olyasmit, ami neked jó! Mehetsz szórakozni. A mozi, a színház vagy a buli jót fog tenni testednek-lelkednek egyaránt…

 

Hétvégi horoszkóp február 19-21HALAK: Ez a hétvége alkalmas az utazásra. Ha lehet, utazz el! Jót fog tenni egy kis környezetváltozás. Meglátod, kicserélve fogsz hazatérni. Ahhoz, hogy kikapcsolódj, nem kell messzire és nem kell hetekre menned. Egy pár napos vidéki út is kimozdíthat a hétköznapok szürkeségéből. Minél több élményre teszel szert, annál kipihentebben jössz vissza. Az egészből nem kell nagy ügyet csinálnod. Fogd magad, ülj be az autódba, vagy ülj fel a vonatra, és irány egy szép, romantikus hely! Ha mégsem utazol el, akkor törődj a környezetedben lévőkkel! Tarts mindenkivel barátságos kapcsolatot! Sosem tudhatod, hogy mikor kinek a jóindulatára lehet szükséged…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top