nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (február 20-26.)

Karmahoroszkóp (február 20-26.)

A Plútó és a Szaturnusz még mindig nehéz fényszöget alkotnak, de felmentésként az élet könnyebbé tevését a Nap szextilje garantálja, amelytől mégis sikeresnek érezzük magunkat, és a kedvünk is sokkal jobb lesz.

Kos

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: Úgy érezheted, hogy kedvesed válaszút elé kényszerít, ám eszed ágában sincs feladni a szokásaidat. Az egészben az a csavar, hogy te is ezt várod tőle. Kompromisszumra nincs esély, vagy mindketten megváltoztok az egymás számára nem tetsző dolgokban, vagy utatok kettéágazik.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit eddig az ellenségednek hittél, de a héten ráébredsz, hogy túlságosan gyanakvó vagy, és ezért sok emberi kapcsolattól zárod el magad, pedig csak egy kicsit jobban kellene bíznod.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden tökéletes a harmónia. Ami most a magánéletben nem sikerül, az a szakmádban duplán. Sikert sikerre halmozol, végre sínen vagy, és nincsenek akadályozó tényezők előtted. Ez a hét rengeteg új ismeretséget hoz neked, amelyek új lehetőségeket hoznak a számodra.

Bika

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: Ha egyedül vagy, akkor még várnod kell az igazira, de ne keseredj el, mert ez csak átmeneti időszak, amikor is a magány megtanít jobban értékelni a szerelmet. Nem adod alább, csak egyszerűen ha megjelenik a nagy Ő, komolyan fogod venni, és nem szalasztod el.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki idegesítően beleüti az orrát a te dolgodba. Kirobbansz, mint egy vulkán, és porig alázod több ember előtt. Számolnod kell azzal, hogy ez nem fog jót tenni a hírnevednek, és egyszerre több ellenséget is szerezhetsz.

Karmikus feladatod: Kockázatos üzleti vállalkozásra kapsz ajánlatot. Az első reakciód, hogy nem mész bele, ám a hét közepére visszatér a vállalkozó és kockáztató szellemed, és még ha mások számára bolondságnak tűnik is, mégis belevágsz.

 

Ikrek

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: A karriered szempontjából nagyon fontos döntéseket kell meghoznod, ami nem fog egykönnyen menni. A megérzéseid most nem segítenek, ezért csak a józan eszedre hallgathatsz. Érdemes tanácsot kérned a kollégáidtól, mert most minden irigység nélkül, őszintén fognak segíteni.

Karmikus kapcsolatod: A kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nemrég ismerkedtetek meg, de ennek ellenére úgy érzed, megtaláltad az a férfit, akivel le tudnád élni az életedet. Gyümölcsöző időszak elé néztek, mert nemcsak a szerelmetek fog lángolni, de anyagilag is segíthetitek egymást.

Karmikus feladatod: A karriereddel kapcsolatos álmaid még váratnak magukra, de ettől még sikeres lehetsz, csak legyél határozott és egyértelmű, és ne mutasd ki, ha csalódsz, vagy ha nem úgy sikerül valami, mint ahogyan azt eltervezted.

 

Rák

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: A szeretet és a béke fogja betölteni a napjaidat. Nem hagyod, hogy bármi kibillentsen a lelki egyensúlyodból, és ezt jól is teszed. Így kipihenheted magad, és teljesen feltöltődhetsz. Úgy érezheted, hogy minden sikerülni fog, és ez így is lesz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki ösztönzően hat rád. Vele karöltve túljutsz minden akadályon, amelyet eléd gördít a sors. Tartsd nyitva a szemed, és akkor könnyedén rálelsz a legjobb megoldásokra.

Karmikus feladatod: Ha szingli vagy, izgalmas hét áll előtted, mert rengetegen odavannak érted, és minden rajtad múlik. Még az is lehet, hogy megtalálod a nagy Őt. Ha viszont párkapcsolatban élsz, könnyen megtalálhatjátok az egymáshoz vezető arany középutat, ami mindkettőtök számára tökéletes lesz.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: Szerelmi életed sínen van, nincs okod aggodalomra, még akkor sem, ha benned lakozik a zöld szemű szörny, aki féltékenységre buzdít. Semmi okod rá, és minden kétséget kizáróan párod a hét közepén biztosítani is fog erről.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki irigyel, és talán ez a legnagyobb bűne, de te nem tudsz neki megbocsátani. Pedig jól tennéd, mert ha továbbra is a haragosa leszel, többet ártasz magadnak, mint gondolnád. Olyan dolgokról maradhatsz le, amelyek nagyban befolyásolhatják a szakmai előmeneteledet.

Karmikus feladatod: Családoddal a héten többször összerúghatod a port. Nem szereted, ha beleszólnak a dolgaidba, és irányítani próbálnak. Legyél észnél, és ne hadoválj összevissza, mert olyat mondhatsz, amivel nagyon megbánthatod őket, és napokig gyötörhet a lelkiismereted.

 

Szűz

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: Párkapcsolatodban nem találod a helyedet, de nem okoz különösebb gondot, mert egyre jobban érzed, hogy itt a vége, csak még magadnak sem mered bevallani. Arra vársz, hogy a sors kényszerítsen a döntés meghozatalára, de hiába, mert pont az a lényeg, hogy kényszer nélkül, szabad elhatározásból válassz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nagyon szívesen töltöd el a szabadidődet. Tökéletesen kiegészítitek egymást, rád talál a harmónia. Nem félsz neki beszélni a legbelsőbb titkaidról, mert biztosan tudod, hogy megbízhatsz benne.

Karmikus feladatod: Olyan feladatot kapsz a munkahelyeden, amelyet a kisujjadból is kirázol. Ez ne tűnjön fel a főnöködnek, mert akkor még több munkával lát el, persze ugyanannyi pénzért, és ráadásul még a babérokat is ő aratja le.

 

Mérleg

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: A szerelmi kapcsolatodban légy egyértelmű, mert kedvesed most nem tudja kitalálni, hogy valójában mit is szeretnél. Ha csak játszadozol vele, félreértheti, és pont a kedved ellen tehet. Ettől aztán nagyon rossz lehet a kedved.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki csak azt nézi, hogy hol lehet potyázni. Te kedves házigazda hírében állsz, ezért a hétre téged pécézett ki. Levakarhatatlan lesz, mint egy ragasztó. Állandóan nálad lebzselne, hacsak nem vagy határozott és egyenes. Ha a szemébe mondod a véleményed, az igazsággal szembesülve talán észhez tér.

Karmikus feladatod: Kezd elszaladni veled a ló, megint túlhajtod magad, és közben az egészségeddel elfelejtesz foglalkozni. Még nincs vége a vírusos időszaknak, ezért ügyelj jobban a megfelelő vitaminbevitelre és a kellő mennyiségű pihenésre.

 

Skorpió

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: Egy régi szerelmeddel nagyon gondolkoztok az újrakezdésen. Benned kevés a bizakodás, úgy érzed, még mindig szereted, de azt is tudod, hogy ez kevés ahhoz, hogy minden sérelmet elfelejts. Ő nem fogja annyiban hagyni, készülj fel rá, mert addig ostromol, míg beadod a derekadat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek sokat köszönhetsz. Nemcsak lelkileg, de anyagilag is egyengeti az utadat. Ez nagyon ritka kincs, legyél érte hálás neki.

Karmikus feladatod: A héten nem rettegsz annyira az elkötelezettségtől, mint általában. Ezért amikor a munkahelyeden fix szerződést ajánlanak, azonnal igent mondasz rá. Minden jól fog menni, de amikor aláírod a papírokat, legyél figyelmes, mert csapdába kerülhetsz, ami nehéz terheket róhat rád.


Nyilas

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: Hajlamos vagy kételkedni az emberek szavában, és ez most nem ildomos, mert bizalmatlanságoddal több, számodra fontos személyt sérthetsz meg. A kiengesztelésük sokkal nehezebben fog menni, ezért ha bizonytalan vagy, inkább járj utána többször, mint hogy csípőből tüzelj.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki kedvedre való. Sokszor nem érted magadat, és most sincs ez másként. Olyan pasiba szeretsz bele, aki nagyon távol áll az ideálodtól, és minden észérv ellene szól, de te mégis belemész ebbe a kapcsolatba.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden a szétszórtság a jellemző rád, ezért jobban teszed, ha minden napodat előző este megtervezed. Így is lehetnek dolgok, amelyek keresztülhúzzák a számításaidat, de legalább a lelkiismereted tiszta lehet, mert te mindent megtettél.

Bak

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: Magányosnak érezheted magad, de csak te tehetsz róla, mert elzárod az emberekhez vezető utat. Ha nem akarsz otthon ülni, szervezz meg egy csajos kiruccanást. A buli kezdetekor még azt gondolhatod, hogy nem volt túl jó ötlet, de hamar rájössz, hogy a legjobb döntésed volt a héten.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki nem akar tőled mást, mint szexet. Ez nem esik jól neked, de így is hajlandó vagy belemenni a kapcsolatba, mert titkon reméled, hogy menet közben fordul a kocka.

Karmikus feladatod: A munka terén türelmetlen vagy, és nem hagysz időt a környezetednek, hogy maguktól felismerjék a tehetségedet. Ne csodálkozz, ha nem keresik a társaságodat, mert nem kedvelik, hogy állandóan magadat menedzseled, és ez most már lassan mindenkinek szemet szúr.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: A sors most felkavarja az állóvizet körülötted. Új lehetőségek nyílnak meg előtted. Nehezen tudsz váltani, mert ragaszkodsz a biztoshoz ebben a bizonytalan világban. Lehet, hogy nem minden alakul a kedved szerint, de használd ki a változás adta lehetőségeket.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki megpróbál elcsábítani. Könnyen fog menni neki, mert most kapható vagy mindenre, de ne számíts sok jóra, mert csalódás lesz a vége. Az élvezetes este helyett egy szánalmas éjszakába csöppenhetsz, amely után még szánalmasabb lesz a reggel.

Karmikus feladatod: Anyagilag kiegyensúlyozott időszak várható, de te mégis jobban takarékoskodsz a kelleténél, és sok jó dolgot megvonsz magadtól. Próbáld meg elengedni az anyagiakkal kapcsolatos félelmeidet, és szerezz örömet magadnak valami olyan dologgal, amelyre már régóta áhítozol.

Halak

Karma horoszkóp feb. 20.-26.Karmikus kötelességed: Mostanában sok idődet köti le a munkád, ezzel nincs is semmi baj, mert ha jól megy a szekér, akkor hajtani kell, de közben hajlamos vagy elfelejteni a barátaidat. Szánj időt lazításra, és kényeztesd magad, mert ha így folytatod, hamar megcsömörlesz a munkádtól.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit nem ismersz igazán, és akivel szemben nem ártana kicsit bizalmatlanabbnak lenned, mert messziről jött ember azt mond, amit akar. Ha úgy érzi, hogy túl hiszékeny vagy, gátlástalanul becsap, és utána már fájhat a fejed.

Karmikus feladatod: Fontos hogy anyagilag több lábon állj. Ez nemcsak biztonságot és nyugalmat ad, hanem olyan anyagi gyarapodással jár, amelyet nem is sejtettél. Most bármit megvehetsz magadnak, amit ezelőtt nem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top