nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (február 27. – március 6.)

Karmahoroszkóp (február 27. – március 6.)

A vasárnapi telihold, amikor ráadásul a Nap és a Jupiter is együtt állnak, alkalmassá tehet arra, hogy egy kis túlzásba ess. Viszont a Merkúr átlép a Halak jegyébe, és több esetben ne a józan eszedre, hanem a megérzéseidre hallgass.

Kos

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Megsokszorozódnak az otthonoddal kapcsolatos teendőid. Még az is lehet, hogy egy új lakás után nézel. Szerződéskötésekre tehát nagyon jó ez az időszak, ne késlekedj. Ha csak egy nagyobb felújítást tervezel, az is sikeres lesz, és teljesen felfrissül a környezeted.

Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal nagyon meghitt napok elé néztek. Talán most jött el a pillanat, hogy beszélj vele a legbelső félelmeidről, mert közösen mindenre találhattok megoldást, és most nagyon megértő lesz.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden ismét támadások érnek, mert egy ellenséged nem hajlandó elfogadni a sikereidet. Ez ellen nem lehet védekezni, ezért ne foglalkozz vele, csak végezd továbbra is ilyen tökéletesen a dolgaidat, mert akkor semmi baj nem érhet, és akiknek a véleménye igazán számít, azok úgyis mindig melletted állnak.

Bika

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Környezeted most csak úgy issza a szavaidat, ezért nagyon fontos, hogy kinek mit mondasz, mert ha nem vagy elég megfontolt, akaratodon kívül szerezhetsz pár álmatlan éjszakát az ismerőseidnek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki jót akar neked, de te ebben egyáltalán nem hiszel. A bizalom az egyik legfontosabb kapocs az emberek között, ezért neked sem ártana jobban bíznod, ha szeretnéd az embereket magad mellé állítani a számodra fontos dolgokban.

Karmikus feladatod: Szerelmeddel nagyon szerencsések lesztek, mert végre annyi időt tölthettek kettesben, amennyit csak szeretnétek. Ez az idő alkalmas arra is, hogy még jobban egymásba szeressetek, és akár komolyabban elkötelezzétek magatokat, amit később sem fogtok megbánni.

 

Ikrek

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden teljesen kihasználnak, mert annyi munkát zúdítanak rád, amennyivel egy hónap alatt sem végeznél. Persze túlórát nem fizetnek – de jobb, ha csöndben maradsz, mert örülnöd kell, hogy van munkád, és ha sokat ugrálsz, gyorsan megütheted a bokád, és az utcán találhatod magadat.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akinek hajlamos vagy kihasználni a szeretetét és a segítőkészségét. Erre most ő is rájön, és mikor a legnagyobb szükséged lenne rá, nem lesz melletted.

Karmikus feladatod: Szerelmedtől kezdesz elhidegülni, és ezt most már ő is érzi. Persze nem minden ok nélkül, mert az életedben megjelent egy új pasi. Úgy érzed, hogy végre megütötted a főnyereményt, de valóban győződj meg róla, hogy ez így is van-e, és nem csak az érzelmeid játszanak veled.

 

Rák

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: A héten többször összetűzésbe kerülhetsz a feletteseddel, mert sok dologban nem vagytok azonos állásponton. Mielőtt kitörnél, érdemes lenne végigfuttatnod az agyadon, hogy nem neki kell igazodnia, hanem neked.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit eddig a barátodnak tartottál, de csalódnod kell benne, és rá kell ébredned, hogy te többet gondoltál erről a kapcsolatról, mint ami valójában. De jól veszed, és nem okoz mélyebb sebeket, mert a javadra fordítod, és tanulsz belőle.

Karmikus feladatod: A hirtelen harag most nem jó tanácsadó, ezért ha szerelmed a kedved ellen való dolgot tesz, legyél vele türelmes, és próbáld megérteni az ő álláspontját. Így nem okoz semmi fennakadást a kapcsolatotokban, sőt megjutalmaz a sors a megértő viselkedésedért.

 

Oroszlán

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Szívósan dolgozol, kitartó vagy, haladsz előre a siker felé, viszont néhány kollégáddal feszültté válhat a viszonyotok. Próbáld meg elkerülni a súrlódásokat. A hét második felében oldódik a feszült hangulat, és mindenki megtalálja a helyét.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel most egy húron pendültök. Másnak úgy tűnhet, hogy nagyon engedékeny vagy, és többen rosszallóan néznek rád. De ez nem így van, mert te is mindent úgy gondolsz, mint a csemetéd.

Karmikus feladatod: Kedveseddel újra fellángolhat az egymás iránt érzett szerelmetek. A szédületes érzést semmi nem ronthatja el, és erről a párod gondoskodik. Olyan meglepetésben lehet részed, amelyről az első pillanatban azt gondolod, hogy káprázat, de közben a mennyországban fogod érezni magad.

 

Szűz

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Párod és közted az anyagiak miatt komoly ellentét adódhat. Számold át a bevételeiteket és a kiadásaitokat – biztos lesz olyan terület, ahol spórolni tudtok. Nem érdemes feláldozni az egyébként jól működő kapcsolatotokat az anyagiak oltárán.

Karmikus kapcsolatod: Szülőddel lesz karmikus kapcsolatod, akire több figyelmet kellene fordítanod. Most igencsak elkap a gépszíj, hajlamos vagy elfeledkezni másokról, és csak a magad gondjaira koncentrálni. Így sokkal nagyobbnak látod azokat, mint amilyenek valójában.

Karmikus feladatod: Új munkalehetőség gondolata vetődik fel, de nagy nehézséget okoz a döntés. A biztosat félsz feladni a bizonytalanért, még akkor is, ha érzed a pénz csábító erejét. Ezen a héten nem hibázhatsz, dönts kedved szerint, mert mindennek van előnye és hátránya, és ezt most te százszázalékosan ki tudod használni.

 

Mérleg

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Ne sodródj az árral. Most tényleg itt az ideje, hogy szigorú legyél önmagaddal. Csak te segíthetsz magadon – elszántsággal és kitartással. Ha néha úgy érzed, hogy elgyengülsz, mindig a cél lebegjen a szemed előtt, így képes leszel mindenre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki a segítségedre lehet. Nehézségeid adódhatnak bankügyletekben és egyéb pénzügyletek lebonyolításában, de ez a személy pont jó helyen van ahhoz, hogy elgördítse előled az akadályokat, és minden könnyedén az öledbe hulljon.

Karmikus feladatod: Játékos könnyedség jellemzi a szerelmi életedet. Laza vagy, és képes vagy teljesen kikapcsolódni, amikor a partnereddel vagy. Bár sokáig azt gondoltad, hogy messze vagy a családalapítástól, de most mégis eluralkodik rajtad a vágy.

 

Skorpió

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Bontakoztasd ki a kreativitásodat. Megtalálhatod a megoldást számos feladatra, amelyeken hónapok óta gyötrődtél. Rájössz, hogy ha bízol az emberekben, akkor ők is bízni fognak benned, és sokkal több dologba beavatnak, mint azt gondolnád.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki különösen fontos számodra, de most közös problémákkal kell szembenéznetek, amelyekre nem azonos megoldásokat találtok. Ne oszd meg, ne tárgyald ki senkivel, hogy nehézségeitek támadtak, mert ebben a dologban jó tanácsot nem tudnak adni. Most csak magadra számíthatsz, és a megérzéseidre.

Karmikus feladatod: A héten sokat morfondírozol a múlton, ami nem tesz jót a párkapcsolatodnak. Ne a hibákat keresd a dolgok mögött, hanem élvezd egy kicsit az életet. Minden feltétel adott hozzá, csak neked kell elengedned a gondjaidat.


Nyilas

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Párod elvárásainak képtelen vagy megfelelni, és különösebben nem is akarsz. Sajnos ez a kapcsolatotok végét jelentheti, de egy cseppet se bánd, mert aminek be kell következnie, az be is következik.

Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki nem nézi jó szemmel, hogy agyonhajszolod magad. Fogadd meg a jó tanácsait, mert ő tényleg önzetlenül szeretne segíteni neked. Most te viseled a nadrágot, ezért ideges lehetsz, ha beleszólnak a dolgaidba.

Karmikus feladatod: Jóban vagy magaddal, és ez a külsődön és a lelki békéden is meglátszik. Szinte szárnyalsz a munkahelyeden. Briliáns ötleteiddel könnyedén kitűnhetsz a kollégáid közül. Igaz, egyelőre nem jár anyagi haszonnal, de ami késik, nem múlik. Számodra a világ kifürkészhetetlen, ezért van türelmed és hited várni.

Bak

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Új munka van kilátásban, ami meghozhatja az anyagi biztonságot, csak időben kell cselekedned. Ne tétovázz, mert másnak is szüksége lehet az állásra. Ha van protekciód, akkor használd ki, mert más is ezt tenné. Nincs mit szégyellned, a mai világban másként nem megy, és rád sem lenne tekintettel senki.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, akinek a természetén szeretnél változtatni, de rá kell jönnöd, hogy zsarolással nem megy. Többre mész ötletekkel vagy közös programokkal, amikor rávezetheted a te életfilozófiád rejtelmeire.

Karmikus feladatod: A szavaknak most hatalmas az erejük, ezért gondold meg, hogy kinek mit mondasz. Így nem érhet baj. Nem kell lemondanod az érzéseid kifejezéséről, csak kicsit oda kell figyelned a módozatra.


Vízöntő

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Fizikailag kicsit kimerültél, de nem vagy hajlandó ezzel szembenézni. A pihenés már nem segít rajtad, ha igazán össze akarod szedni magad, akkor utazz el, de töltsd az idődet aktívan, mert csak így tudsz igazán feltöltődni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, akiért mindent megadnál, hogy csak a tiéd legyen. Már nagyon unod a szerető szerepét, de a párodnak ez a legkényelmesebb. Állítsd kész tények elé, és követeld ki a döntést, mert ezen a héten számodra kedvező lehet.

Karmikus feladatod: Kollégáiddal összetűzésbe kerülhetsz, mert nem elégszel meg a leeső morzsákkal. Te nagy feladatra vagy hivatott, és ezt érezteted is velük. Ennek viszont nem lesz jó vége, mert nem veszik jó néven, és még az is lehet, hogy teljesen kiközösítenek.

 

Halak

    Karma horoszkóp feb. 27.- márc. 06.Karmikus kötelességed: Világot szeretnél látni, és kalandokat hajszolni? Akkor nincs más dolgod, mint igent mondani a héten egy akciós utazásra. Bár nem tervezted, de úgy érzed, hogy érdemes a spórolt pénzedet rááldozni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki régóta csapja neked a szelet, de te eddig nem sokat törődtél vele. Mostanában mindenki elüldözöl magad mellől. Ne tedd ezt, mert ez a srác igazi érzelmeket táplál irántad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a pasiddal összetűzésbe kerülhetsz, mert nem támogatja a karrierista vágyaidat.

Karmikus feladatod: Ezen a héten rengeteg munkát ad neked a sors, nemcsak a munkahelyeden, de otthon a ház körül is. Most van lehetőséged bizonyítani rátermettségedet és munkabírásodat, és ez egyáltalán nem lesz ellenedre.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top