nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (március 6-12.)

Karmahoroszkóp (március 6-12.)

A Mars végre hátráló mozgásából előre vált, ami azt jelenti, hogy végre lesz erőd és energiád kilábalni a régi problémákból.

Kos

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: Hajlamos vagy azt gondolni, hogy a gondjaid maguktól megoldódnak, pedig neked is tenned kell érte. Nem érdemes ölbe tett kézzel várni a csodára, inkább menj a dolgok elébe, és oldd meg a fejfájást okozó dolgokat.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki titkon nagyon irigy rád. Mélyen érint, hogy csalódnod kell benne, mert azt hitted, hogy végre egy igaz barátra leltél, akiben megbízhatsz. Sajnos a dolgok sokszor nem változnak, nem érdemes több esélyt adnod neki.

Karmikus feladatod: Anyagilag ismét erőre kapsz. Több lehetőséget is kínál a sors, hogy kamatoztasd, de te bátortalan vagy, és nem akarsz kockáztatni. Győzd le magadban ezt az érzést, mert nagyon sikeres lehetsz, és tudod: aki mer, az nyer, ráadásul a csillagok most támogatják ez irányú tevékenykedéseidet.

Bika

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: Tévedhetetlennek hiszed magad, és ennek szellemében cselekedsz. Sokszor gondolkodás nélkül vágod rá a választ egy-egy komolyabb megfontolást érdemlő kérdésre. A héten vegyél vissza a tempóból, mert több hibás döntést is hozhatsz, amelyek anyagilag nagyon sokba kerülhetnek a számodra.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki hajlamos lehet rászedni és átverni. Te most hiszékenyebb vagy a kelleténél, ezért ha a gyanú árnyéka is felmerül, azonnal húzd be a kéziféket, és várj, míg kitisztul a kép előtted.

Karmikus feladatod: Szerelmi kapcsolatodnak jót tesz, ha időnként felülvizsgálod. Ilyenkor ráébredsz, hogy mennyire szereted a párod, és hogy képtelen lennél nélküle élni. Ha társra áhítozol, akkor most jól nyisd ki a szemed, mert egy karnyújtásnyira van tőled.

 

Ikrek

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: Teljes rettegésben vagy, mert a munkádat egyre bizonytalanabbnak érzed, emiatt hajlamos vagy többet hibázni. Nyugodj meg, mert nincs veszély, még ha te úgy is gondolod. Végezd továbbra is a feladataidat, és meglátod, nem lesz miért aggodalmaskodnod.

Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki vad vágyakat ébresztett benned. Semmi másra nem jó ez a kapcsolat, csak szimplán a szexre. Ezt te is tudod, csak éppen a srác fűz több édes reményt a dologhoz. Időben tisztázd vele, hogy ne okozz csalódást neki, mert neki sem szándéka megbántani téged.

Karmikus feladatod: Döcögnek az anyagi ügyeid, mert később folynak be a bevételeid, mint ahogy szükséged lenne rájuk. De nincs vész, mert szerencsére több jó barátod is van, aki azonnal a segítségedre siet, ha kell.

 

Rák

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: Szerelmed még mindig nem hajlandó elviselni néhány számodra fontos embert. Jobban tennéd, ha megértetnéd vele, hogy te is elfogadod az ő barátait, és ő is tegye ugyan ezt. Ha nem juttok dűlőre, éles viták lehetnek a héten köztetek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki megbántott, de ez nem azt jelenti, hogy neked azonnal a revánson kell törnöd a fejedet. Inkább derítsd ki az okát, mert lehet, hogy pont te tettél valami olyat, ami kiváltotta belőle ezt a viselkedést.

Karmikus feladatod: Az egész heted egy rohanás. Úgy érzed, hogy mindenki téged talál meg a problémáival, miközben akad neked is bőven. Ne hagyd, hogy bárki kizsákmányoljon, és elszívja az energiáidat. Mikor kezdesz besokallni, egyszerűen vonulj el, és tölts egy kis időt egyedül.

 

Oroszlán

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: Boldogságot és kiegyensúlyozottságot fogsz sugározni, még akkor is, ha gondok nyomasztanak. Nem szeretnél okot szolgáltatni arra, hogy sajnáljanak. Tudod, hogy képes vagy minden felmerülő problémát megoldani, és a végsőkig elmenni, ha az érdekeid úgy kívánják meg.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki elvarázsol a figyelmességével. Olyan odaadó társ, akit csak ritkán talál az ember, ezért ahelyett, hogy állandóan zsörtölődsz, inkább becsüld meg, és viszonozd a kedvességét. Lepd meg egy ínycsiklandozó vacsorával és egy felejthetetlen éjszakával.

Karmikus feladatod: A héten hajlamos vagy két kézzel szórni a pénzt, amit szinte azonnal meg is bánsz. Kérd meg a családodat, hogy felügyeljék a vásárlásaidat, mert így nem veszel meg olyan dolgokat, amelyek teljesen fölöslegesek.

 

Szűz

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: A kikapcsolódás nagyon rád fér, ezért az lesz a legjobb, ha szabadságot veszel ki, és elutazol. Meglátod, milyen csodálatos élményekben lesz részed. Az anyagiak miatt most ne izgulj, mert olyan akciós utat találhatsz, amely nem okoz problémát.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel több, félreértésre okot adó dolgot is tisztázhatsz a héten. Még az is lehet, hogy teljesen új alapokra helyezitek a kapcsolatotokat, és mindenki tiszta lappal kezdheti. Ismét olyan rajongással szeretitek egymást, mint a legelején.

Karmikus feladatod: Régóta nem hagy nyugodni egy különös, titkos dolog, amelyet most kideríthetsz. Nem lesz egyszerű, mert sok akadályba ütközhetsz, de a sors egy váratlan pillanatban melléd szegődik, és mindent megvilágosít. Neked már csak olvasnod kell a jelekből.

 

Mérleg

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: A sors most sorozatos döntésekre kényszerít. A hét elején nehezedre esik minden egyes választás, de a hét vége felé már olyannyira belejössz, hogy semmi nem jelent akadályt. Többnyire ez a magabiztosságodnak és a jó megérzéseidnek köszönhető.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szeretne kedveskedni neked, de te nem engeded. Egy belső érzés gátol ebben, amelyet nem vagy képes legyőzni. Kérj segítséget, mert ez a kapcsolat megéri.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden te vagy az ász, de ne felejts el mértéket tartani, ha a kollégáiddal mész bulizni, mert ha túl közel engeded őket magadhoz, később már nem tudsz visszatáncolni. Fontos számodra, hogy elismerjenek, hogy felnézzenek rád, és ehhez sokszor az szükséges, hogy megtarts egy bizonyos távolságot velük szemben.

 

Skorpió

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden igyekszel jó képet vágni a főnököd amatörizmusához, miközben te pontosan tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy a céged sikeres legyen, de nem hagyják. Így mielőtt felrobbannál, jobban teszed, ha keresel egy dinamikus céget, ahol kiteljesedhetsz, és elfogadják az ötleteidet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki erősebbé szeretné kovácsolni a kapcsolatotokat. Ez nincs a te kedved ellen sem, sőt felvillanyoz az ötlet, de ne felejtsd el, hogy ezzel talán a barátságotok végére teszel pontot.

Karmikus feladatod: Egyre többet vágyódsz gyermek után, de nem érdemes erőltetni, mert meg kell értened, hogy csak akkor lesz, ha eljön az ideje. Minél jobban és erőszakosabban akarod, annál távolabb kerülhetsz ettől a csodától.


Nyilas

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: Ha nincs időd edzeni, nyugodtan helyettesítsd házimunkával. Igaz, nem izzaszt meg annyira, de ugyanannyi energiát égethetsz el vele. Persze hiányozni fognak a konditermi traccspartik, de nézd a jó oldalát, legalább ragyogni fog az otthonod.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel meg kell értetned, hogy az élet nem csak a szórakozásról szól. Nem lesz egyszerű, mert te is hajlamos vagy túlzásokba esni ezen a téren, de most a csillagok kényszerítő ereje miatt sikeres leszel.

Karmikus feladatod: Nem vagy hajlandó szembenézni a problémáiddal. Hajlamos vagy másban keresni a hibát, és ezért a héten több barátod is ellenségeddé válhat. Merülj el a belső gondolataidban, és meglátod, szinte azonnal találsz megoldást mindenre.

 

 

Bak

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: Hivatással kapcsolatos vágyaidat teljesíti a sors. Egyelőre nem tudsz mit kezdeni ezzel, mert olyan váratlanul ér, de ahogy telik az idő, egyre jobban belejössz, és teljes önmagadat és tudásodat tudod adni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki hirtelen elfordul tőled. Nem érted a dolgot, és magadban keresed a hibát, de felesleges, mert te nem tehetsz róla. Vele történtek olyan változások, amelyek ezt a viselkedést váltották ki. Fejezd be az önmarcangolást, és keress helyette valaki mást.

Karmikus feladatod: Hivatalos vagy egy buliba. Nagy lelkesedéssel készülsz, de az utolsó percben lemondják. Emiatt aztán igazán ne legyen rosszkedved, mert híres vagy a spontán dolgokról, és hogy képes vagy villámgyorsan váltani. A nehézkesen induló estéből felejthetetlen éjszaka kerekedik ki.


Vízöntő

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: A kötöttségeket most aztán nem bírod, attól meg még a hideg is kiráz, hogy valaki beleszóljon az életedbe. Szabad és független akarsz lenni. A szerelemben is inkább kalandozol, mint hogy tartós kapcsolatot keress, ezért aztán jól teszed, hogy ha a héten nagyobb figyelmet fordítasz a védekezésre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki fenekestül felforgatja az életedet. Ez csak jót tesz neked, mert közben olyan dolgokra jössz rá, amelyek előremozdítanak a törekvéseidben.

Karmikus feladatod: Ingatlannal kapcsolatos dolgaid még mindig stagnálnak. A mostani otthonod kicsinek tűnik, de egyelőre nincs lehetőséged nagyobbat venni, mert az anyagiakban így is szűkölködsz. Legyél türelmes, mert nem kell sokáig várnod, és megveheted álmaid lakását – minden nehézség nélkül.

 

Halak

Karmahoroszkóp (március 6-12.)Karmikus kötelességed: Többet idegeskedsz a kelleténél, pedig most jól mennek a dolgaid, és nincs min rágódni. Élvezd kicsit az életet, mert a munkahelyeden is lazább ez a hét, és így több időd van a szeretteidre is.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki mellett ki kell állnod, még akkor is, ha ellenkezik az elveiddel, amit tett. Vannak szituációk, amikor előrébb kell helyezned a barátságot más dolgokkal szemben, és ez most az a helyzet.

Karmikus feladatod: Ezen a héten hasznát tudod venni néhány olyan kapcsolatodnak, amelyekről eddig azt gondoltad, hogy semmi értelmük. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mert ezzel nem használod ki őket. Indulj ki abból, hogy te is szívesen segítesz mindenkinek, akinek csak tudsz. Igaz, mindenki más, de azért vannak dolgok, amelyekben hasonlítunk.

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top