Horoszkóp

Karmahoroszkóp (március 13-19.)

Az Uránusz, amely fényszögkapcsolatba kerül a Merkúrral és a Nappal is, arra figyelmeztet, hogy csak semmi kapkodás, maradjunk higgadtak és nyugodtak a legőrültebb helyzetekben is.

Kos

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Rengeteget dolgozol, de ezen nincs mit csodálkozni. Nehezítő tényezőként a nyakadba zúdul még egy kiadós megfázás is, és ahelyett, hogy az ágyat nyomnád, neked rendíthetetlenül melóznod kell.

Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki felé neked kell megtenned az első lépést. Teljesen bele vagy habarodva, de félsz az elutasítástól. Ne tétovázz, mert az most nem kifizetődő, és legalább végre kiderül, hogy valójában hányadán álltok egymással. Még az is előfordulhat, hogy valaki megelőz, és lecsapja a kezedről.

Karmikus feladatod: Ápolnod kellene a családi kapcsolataidat. Hajlamos vagy elmerülni a saját problémáidban, és közben teljesen megfeledkezel azokról, akik segíteni tudnának, és akiknek sokszor a te segítő kezedre lenne szükségük. Ha másként nem megy, jelölj ki a héten egy napot, amikor velük vagy.


Bika

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Percek alatt változtatod a véleményedet, és ezzel teljesen kiborítod a környezetedet. Továbbá még hátránya az is, hogy már senki nem akar adni a szavadra, sokszor végig sem hallgatnak a barátaid, és ez nagyon rosszulesik.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki olyan meglepetést szervez a számodra, amelynek egyáltalán nem örülsz. Ne vedd el a kedvét, tégy úgy, mintha minden rendben lenne, mert szeretettel teszi, még akkor is, ha most melléfogott.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden lazán veszed a dolgokat, és egyre kevesebbet veszed ki a részed a munkából. Jól csinálod, mert a kollégáid még nem vették észre, de a héten legyél kicsit összeszedettebb, mert nagy a lebukás veszélye, és ha egyszer a fejedre olvassák a lustaságot, nehéz lesz tőle megszabadulni.

Karma horoszkóp márc. 13.-19.Kíváncsi vagy rá, hogyan alakul a hosszú hétvégéd? • Nézd meg az aktuális hétvégi horoszkópodat! »

Ikrek

Karmikus kötelességed: Ha tanulásra adod a fejed, nagyon sikeres lehetsz. Az is előnyödre válhat, ha a saját szakmai területeden képzed magad tovább, de az is jó lehet, ha egy új dologban próbálod ki magad.

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki magával ragad, és lenyűgöz, nemcsak a külsejével, hanem az egész lényével. Te ne akarj olyan lenni, mint ő, hanem alakítsd ki a saját stílusodat. Nagyobb sikereket érhetsz el, mint azt remélnéd, legyen szó munkáról vagy pasiról.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzeted rendeződni látszik. Végre egyenesbe jössz, de ez nem azt jelenti, hogy szórd a pénzt. Továbbra is be kell osztanod minden forintot, csak éppen az éjszakáid lesznek nyugodtabbak. Ha valaki kölcsönkér, mondj rá nemet, mert búcsút inthetsz annak a pénznek.

 

Rák

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden kiemelkedő teljesítményt nyújtasz, és ez másoknak is feltűnik. Irigyeid száma növekedhet, de te ne foglalkozz vele. A lényeg, hogy a főnököd odáig van tőled, a jobbkezének tekint, és teljesen a bizalmába fogad.

Karmikus kapcsolatod: Az első szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a héten ismét összehoz a sors. Rá kell jönnöd, hogy az első szerelem sosem múlik el igazán. Legyél tisztában azzal, hogy ez a kapcsolat nem folytatható, és nem érdemes érte bármit is felrúgni, mert ez már csak egy illúzió, amely nagyon valóságosnak tűnik.

Karmikus feladatod: Komoly fejtörést okoz, hogy lepd meg az egyik barátnődet. Már kezded feladni, amikor sorra jönnek a jobbnál jobb ötletek. Nemcsak neki, de neked is felemelő lesz, mert adni jobban szeretsz, mint kapni, és ezt most bebizonyíthatod másoknak is.

 

Oroszlán

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Nincs is jobb a spontán buliknál. Engedd el magad, és használj ki minden adódó lehetőséget, mert olyan izgalmakban és kalandokban lesz részed, amelyek hatására egész héten vidám lehetsz. De az alkohollal és a pasikkal tarts mértéket, mert elszaladhat veled a ló, ami téged nem, de környezetedet annál jobban zavarhatja.

Karmikus kapcsolatod: Egy szomszédoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel a héten nagyon jóban lehetsz. Örülsz neki, mert mindig jól jöhet egy közeli barát. Figyelj rá, és ne csak te öntsd ki neki a szívedet, hanem hallgasd meg őt is, mert az legalább olyan fontos.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden egyre utálatosabbak a kollégáid. Nem érted, mert te pont az ellenkezője vagy, nyitott és megértő. Lehet, hogy a múltat nem tudják neked megbocsátani, amikor kemény voltál, és nem tartottad magadban a véleményedet.

 

Szűz

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Nem érted, hogy a barátnőd miért távolodott el tőled. Lehet, hogy te észre sem vetted, amikor megbántottad. Ha mindketten hallgatok, azzal semmire nem mentek, és nem lesz jobb a kapcsolatotok, csak tovább gyötrődtök.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek te vagy a példaképe, ezért nagyon fontos, hogy a héten ne tegyél olyan dolgot, amellyel csalódást okozhatsz neki. Ha mégis kénytelen vagy, akkor jobban teszed, ha te avatod be, mint hogy mástól értesüljön.

Karmikus feladatod: Rettenetes vágyat érzel, hogy befogadj egy kóbor kutyust, de jobban teszed, ha inkább mérlegelsz, és végiggondolod, hogy szinte semmi időd nem lenne rá. Keress neki szerető gazdit, és néha látogasd meg. Ez a legtöbb és legjobb, amit jelen pillanatban megtehetsz érte.

 

Mérleg

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Tedd meg, szerezd meg, amire vágyakozol. Ne szalaszd el a lehetőséget, mert később bánni fogod. Lehet, hogy ezzel most felborítod az egész életedet, de megéri. Kevés olyan szerencsés ember van a héten, mint a Mérleg szülöttje.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki állandóan a fejedre olvassa a hibáidat. Mondd el neki, hogy ettől azok nem fognak megszűnni, sőt olyan dacot vált ki belőled, hogy minél többet szembesít velük, annál inkább fogod csinálni a tiltott dolgokat.

Karmikus feladatod: Üzleti vállalkozások indítására kitűnő ez a hét. Garantált a siker, nemcsak anyagilag, hanem szakmailag is. Végre a saját lábadra állhatsz, és bebizonyíthatod mindenkinek, hogy képes vagy egyedül is megállni a lábadon. Valószínűleg többen is be szeretnének szállni az üzletbe, de te maradj a magad ura.

 

Skorpió

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Valamit valamiért. Ahhoz, hogy most elérd a céljaidat, sok mindent fel kell adnod, de nem fogod bánni, mert a magasba repülhetsz. Hosszú távon is kifizetődő lesz, mert végre helyrerázódik az anyagi helyzeted. Az égiek kísérik szerencsédet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek hiába szeretnél segíteni, falra hányt borsó. Már lassan cserepesre beszéled a szád, mégis a vesztébe rohan. Te nyugodt lehetsz, mert mindent megtettél, már csak rajta áll.

Karmikus feladatod: Eszméletlenül szerelmes leszel, nálad már beköszöntött a tavaszi zsongás. A gond, hogy egyszerre két pasiba, és nem tudsz dönteni, viszont játszani sem szeretnél az érzelmeikkel. Ha másként nem megy, dobj fel egy érmét, és Fortuna megmondja, melyik mellett voksolj.


Nyilas

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: A héten sok olyan dolog jön össze, amelyben döntést kell hoznod. Nem lesz egyszerű, mert nem vagy ráhangolódva. Lesznek körülötted olyan jóakarók, akik minden hátsó szándék nélkül a segítségedre sietnek, és ötleteikkel, tanácsaikkal megoldhatják a problémáidat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismeretlen személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit most ismersz meg, de az az érzés kerít hatalmába, hogy már ezer éve ismered. Ellenséges veled, és te ezt nem érted. A kutya a múltban lehet elásva. Valószínűleg vétettél ellene, és most kapsz a sorstól egy újabb lehetőséget, hogy jóvátedd.

Karmikus feladatod: Kedved lenne elbújni a világ elől. Ez érthető, hiszen sok gondod van mostanában. Ha nem is az egész hetet, de pár napot vegyél ki szabadságnak, és utazz el, vagy zárd magadra otthonod ajtaját, és a telefont se vedd fel.

 

 

Bak

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Szükséged van egy kis kényeztetésre, de a párodtól most nem kapod meg. Mielőtt ismét eszedbe jutna kitekinteni a kapcsolatotokból, inkább vegyél egy masszázsbérletet. Meglátod, jobban jársz, mert tested egy szakember kezétől frissül fel, és hamarosan a párodat is rá tudod venni az effajta élvezetekre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel nemcsak a rokoni szállak fűznek össze, hanem munkakapcsolat is. Általában nem működnek jól ezek a kollegiális viszonyok, de ti a héten ezt derekasan megcáfoljátok.

Karmikus feladatod: Elhúzódó, ingatlannal kapcsolatos ügyeid végére most végre pontot tehetsz. Győztesként kerülsz ki a csatából, és ez a bankszámládon is meglátszik. Lepd meg magad egy szexi ruhával, mert a héten több alkalmad is adódhat, hogy benne pompázz.


Vízöntő

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Nehezedre esik jó pofát vágni a kedvesed családjához. Nem elég, hogy állandóan szekálnak, és alig várod, hogy leteljen a pár órás találkozás, most egy egész hétvégét kell velük töltened. Nincs mese, jöhet a pókerarc. Párod hálás lesz érte, és még az is lehet, hogy jól érzed magad, annak ellenére, hogy nem tudsz igazán felengedni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szeretne közted és a szerelmed között feszültséget szítani. Egyelőre nem tudod, hogy mi a célja ezzel, de a héten kiderítheted, és számon kérheted rajta.

Karmikus feladatod: A pénzügyek terén lehetsz nagyon szerencsés. Dől a pénz, és neked szinte semmit nem kell tenned érte. Most térül meg a sok munka eredménye. Élvezd, és vond le a következtetéseket, hogy legközelebb ismét jól dönts.

 

Halak

 Karma horoszkóp márc. 13.-19.Karmikus kötelességed: Anyagilag túl vagy a nehéz időszakon. Pénzügyeid kezdenek helyreállni. Még mindig sok a kiadásod, de most van miből fedezned. Ha továbbra is ilyen ügyes vagy, hamarosan már tartalékot is tudsz képezni.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel kicsit keményebben kell viselkedned, mint azt szeretnéd. Nincs mese, ha el akarsz valamit érni nála, legyél határozott, és ne hagyd, hogy a fejedre nőjön. Be fogja látni, hogy igazad van, és egy cseppet sem fog haragudni rád.

Karmikus feladatod: Ha egy fontos eseményre készülsz, és szeretnél valakit meglepni például egy finom tortával, ne kísérletezz. A héten nem leszel a konyhatündérek királynője, mert időhiányban szenvedsz, és így nagyon nehéz alkotni. Menj biztosra, és a házi készítésű dolgok helyett válaszd a jól bevált termékeket.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top