Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (március 19-21.)

Hétvégén hivatalosan is elkezdődik a tavasz. Ideje újba, jobb dologba fogni, erre minden jegynek kitűnő alkalma kínálkozik!

Hétvégi horoszkóp március 19-21KOS: Ha kellemes hétvégére vágysz, akkor csak szombat estig kell türelmesnek lenned. Ugyanis az a jó hír, hogy késő délután a Nap belép a Kos jelébe, és ettől azonnal jobban leszel. Ezzel nemcsak a tavasz kezdődik el, hanem számodra egy új év. Kívül-belül megújulhatsz, és így teljesen fel leszel dobódva. Ünnepeld meg, hogy végre itt az újjászületés és a feltámadás! Élvezd, és tudd: megérdemled, hogy végre jól vagy! Visszavonhatatlanul itt a tavasz, sőt közeleg a születésnapod. Nem lehet semmi bajod. Ha bármi gondot okoz, akkor az majd megoldódik. Most ne törődj ezekkel, inkább gyönyörködj a lassan ébredező természetben, és ezáltal töltsd fel az energia-, vitamin- és vidámságkészletedet!

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21BIKA: Nagyon jól indul ez a hétvégéd. Elemedben leszel, bár kicsit érzékenyen reagálhatsz. Főleg a sürgető emberek és helyzetek lesznek rossz hatással rád, de csak ha „beengeded” mások türelmetlenségét. Meg kell védened magad olyan tekintetben, hogy nem veszed át senki feszültségét. Sajnos megeshet, hogy szem- és fültanúja leszel egy elég súlyos veszekedésnek. Valószínű, hogy bölcsebb kívül maradnod. Jobban jársz, ha mással foglalkozol. Pl. menj ki a szabadba! Nem baj, ha még hűvös van. Öltözz fel melegen! Szívd be a tavasz illatát! Ettől felfrissülsz és feltöltődsz. Ha van kerted, akkor elkezdhetsz kertészkedni. Elmehetsz egy kertészetbe, és beszerezhetsz pár új növényt.

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21IKREK: A szombati újhold jó hatással lesz rád. Megtörténhet, hogy új megvilágításba kerül pl. a barátság témaköre. Szánj egy kis időt arra, hogy végiggondolod, kiket nevezel barátnak! Miért, mitől ők a barátaid? Számíthatsz-e rájuk? És ők számíthatnak rád? A hét utolsó napján elemedben leszel. Egészen olyan leszel, mint a tavaszi szellő: jössz-mész, és felfrissíted azokat, akiket megérintesz. Hidd el, erre a frissességre mindenkinek nagy szüksége van. Épp ezért ne fogd vissza magad, de jusson időd önmagadra is! Ne feledd, hogy neked szellemi táplálékra is pont annyira szükséged van, mint testire, vagyis menj szórakozni, beszélgetni társaságba, moziba stb.! Érjenek intellektuális ingerek!

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21RÁK: Ez a hétvége nagy jelentőséggel bír, ha szánsz valamennyi időt arra, hogy elképzeld, megtervezd a jövőt. A Nap szombat este belép a Kos jelébe, és ez új távlatokat nyitogat a számodra. De vigyázz, mert feszültségeket is gerjeszthet! Kiderülhet, hogy eltérően gondoltok a jövőre a pároddal. Az a jó hír, hogy csak akkor csúsztok bele a szokásos játszmátokba, ha mindketten szajkózzátok a magatokét. Ha még szeretitek egymást, akkor nézzetek gyengéden egymásra! Ha már kihűlt a szeretet, akkor búcsúzzatok el udvariasan, és ne bántsátok se egymást, se önmagatokat! Valamelyik nap menj sétálni, gyönyörködj az ébredező természet látványában, és töltődj fel a tavasz energiáival!

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21OROSZLÁN: Remek hétvége vár rád. Ennek egyik oka, hogy szombaton a Nap belép a Kos jelébe, és ezzel hivatalosan is elindul a tavasz. Mindez inspirálóan fog hatni a testedre, a lelkedre és az intellektusodra. Teljesen fel leszel dobva. Tele leszel energiával és tettvággyal, és egyre intenzívebben fogod érezni a megújulás vágyát. Az lenne az igazi, ha tennél is valamit, és nem csak a sült galambot várnád. Vegyél fel világosabb, vidámabb színeket! Egyél sok zöldsalátát és csírát! És mozdulj ki, menj kirándulni, sétálni vagy sportolni! Meglátod, minél aktívabb leszel, annál több energiád lesz. Most nem a lustálkodás, a semmittevés és az alvás tölt fel, hanem a mozgás és az élmények…

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21SZŰZ: Egész nyugodtan és békésen indul a hétvégéd, de később minden felgyorsul. Lehet, hogy nem minden fog úgy történni, ahogy azt te tervezted, de ettől ne legyél ingerült! Fogadd el és hozd ki a szituációból a legtöbbet és a legjobbat! Lehetsz derűs, csak rajtad múlik. Ha van gyermeked, akkor arra is készülj fel, hogy valami kárt okozhat! Sajnos szinte elkerülhetetlen, hogy a gyerek valami kárt okozzon előbb-utóbb. Törekedj a megelőzésre, és nem lesz nagy baj! Ha van kerted, akkor elkezdheted a tavaszi munkákat, vagy vehetsz új növényeket. Itt a tavasz. Élvezd! Szívd be az illatát, érezd az ízét, és gyönyörködj a látványában! A szemeden keresztül is jöhetnek megújító energiák…

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21MÉRLEG: Végre szombaton a Nap belép a Kos jelébe, és ezzel visszavonhatatlanul kezdetét veszi a tavasz, számodra pedig elindul egy szerelmes hónap. Ha van párod, akkor a kapcsolatotok új lendületet kaphat. Többet és szívesebben lesztek együtt. Ha még nincs párod, akkor nagyon figyelj, mert bármelyik pillanatban összefuthattok! Semmit se siettess! Hidd el, az idő neked dolgozik! Ráadásul az is tény, hogy minden zsáknak megvan a foltja. A tied is megvan, csak rá kell találnod. Jó hír, hogy akit neked szánt a sors, amellett nem mehetsz el, hiszen olyan hatalmas erők fognak dolgozni, amelyek biliárdgolyóként fognak titeket „ütköztetni”. Aztán a kettőtök döntése, hogy mit kezdtek ezzel…

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21SKORPIÓ: Vigyázz az egészségedre! Nem vehetsz másikat, ha ez elromlik. Óvatosabban közlekedj, ugyanis balesetveszély leselkedik rád, de csak abban az esetben, ha sietsz, és nem nézel körül. Számíts rá, hogy a baj most jobbról vagy balról jöhet! Szombaton a Nap belép a Kos jelébe, és ezzel elkezdődik az asztrológiai és csillagászati tavasz. Ez rád is frissítő hatással lesz, főleg akkor, ha nem zárkózol be a szobádba. Csak akkor fogod érezni a megújító energiákat, ha kimész a szabadba. Testközelből kell érezned a tavasz illatát és látványát. Ha van rá módod, akkor utazz el vidékre, ott könnyebb közel kerülni a természethez, mint a nagyvárosban. Vagy legalább menj ki egy parkba!

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21NYILAS: Ennél jobb hétvégéd nem is lehet. Csak a pénzedre vigyázz, ne szeress bele semmibe, mert felesleges kiadásokba vered magad! Arra is ügyelj, ha van gyereked, hogy ő ne vegyen rá semmilyen extra vásárlásra! Ha ezt sikerül ügyesen megoldanod, akkor minden rendben lesz, sőt teljesen fel leszel dobódva. Szombaton a Nap belép a Kos jelébe, és hivatalosan is elkezdődik a tavasz. Semmiképp se ülj otthon! Szervezz kisebb túrát, vagy menj sportolni! Ha van gyereked, akkor őt is vidd magaddal! Ha még nincs gyermeked, és vágysz rá, akkor itt az ideje, hogy tegyél érte. Most elkezdődik egy kb. egy hónapos időszak, amely kedvez a fogantatásnak. Ha nem tervezel gyermeket, akkor védekezz!

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21BAK: Ha mostanában ingatlanügyek foglalkoztatnak, akkor ezen a hétvégén nagy előrelépést tehetsz ez ügyben. Emellett az otthonodba váratlanul betoppanhat valaki. Figyelj rá nagyon, mert megvilágíthat valami fontosat! Ettől függetlenül is – hétvége lévén – számíts rá, hogy vendégek érkezhetnek hozzád. Készülj vidáman, és fogadd őket örömmel, de ne csinálj nagy felhajtást! Készíts rengeteg salátát vagy sajtos mártogatóst! Hiszen a hangsúly nem az ételen van, hanem az alkalmon, hogy együtt lehettek. Az is nélkülözhetetlen, hogy legyen időd egy sétára vagy kirándulásra. Nem tesz jót, ha egész hétvégén a négy fal között ülsz. Meglátod, a friss levegő felfrissíti testedet-lelkedet, szellemedet…

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21VÍZÖNTŐ: Nagyon jót tenne neked, ha elutaznál ezen a hétvégén. Találj valamilyen ürügyet és módot arra, hogy kimozdulj! Nagy szükséged van a környezetváltozásra, mert úgy tűnik, enélkül nem tudsz kiszállni a mókuskerékből. Pedig most mindennél fontosabb, hogy kizökkenj, és felfrissülj testileg-lelkileg és intellektuálisan. Ebben támogat téged a szombaton Kos jelébe lépő Nap, ami azt mutatja, hogy végérvényesen elkezdődik a tavasz. Az is fontos, hogy legyél a családoddal, és legyen időd a gyerekedre is! Vele vagy másokkal érdemes lenne olyan programot választanod, ahol kedvetek szerint játszhattok. Pl. bowling, tollaslabda, darts stb. – mindegy, a hangsúly a játékon van…

 

Hétvégi horoszkóp március 19-21HALAK: Akár egyetértesz, akár nem, akár megengeded, akár nem, törvényszerűen elkezdődik a tavasz ezen a hétvégén. A Nap szombaton belép a Kos jelébe. Nem vár a beleegyezésedre, hanem teszi a dolgát a természet. Vedd észre, hogy sok minden ugyanígy működik! Ez jó hír. Hiszen nem kell megfeszülnöd pl. a pénzzel kapcsolatosan. Jön az, ha beengeded. A lényeg, hogy ne görcsölj! Inkább menj társaságba, és kulturálódni! Szellemi táplálékot is vegyél magadhoz! Jót fog tenni, ha kicsit más szórakozási formákat is beiktatsz, pl. színház, múzeum, koncert stb. A magas színvonalra törekedj, de ne válj sznobbá! Igaz, hogy az igényesség és a sznobizmus között kicsi a különbség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top