Horoszkóp

Karmahoroszkóp (március 20-26.)

A Mars és a Szaturnusz között létrejövő kedvező csillagállás arra utal, hogy olyan dolgokat is képes leszel megtenni, amelyekhez korábban nem éreztél kedvet, vagy sikert érsz el abban, ami nem ment.

Kos

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Fárasztó dolog mindig jó képet vágni azokhoz a dolgokhoz, amelyek nem tetszenek, és amelyekről más az elképzelésed. Jobban tennéd, ha hangot adnál a véleményednek, mert úgyis minden az arcodra van írva, és ha valaki figyelmes, mindent leolvas róla.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, aki eleped érted, bármit is tegyél, illetve vegyél fel. Kisugárzásod magával ragadja, és ezen semmi nem tud változtatni. Pedig a viselkedésedben van némi kivetnivaló, mert hajlamos vagy egyszerre több pasival is flörtölni.

Karmikus feladatod: Hozd magadat formába. Mostanában sokat panaszkodtál, hogy fáj minden porcikád, ezen csak egy dologgal segíthetsz, ha többet jársz uszodába, és a masszőrhöz is benézel időnként. A lelkedet is tisztítsd meg, és öntsd ki a szívedet egy barátnődnek.

Bika

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Nagy a zűrzavar körülötted, de egy biztos, hogy a régen várt változásnak most eljött az ideje. Végre nemcsak beszélhetsz róla, hanem cselekedhetsz is annak érdekében, hogy bekövetkezzen. Elsőre nem biztos, hogy a kedved szerint alakulnak a dolgok, de szorgalommal könnyedén változtathatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy támogatóddal lesz karmikus kapcsolatod, aki a segítségedre lesz mindenben, és mindeközben nem vár érte semmit. Becsüld meg ezt az embert, mert kihalófélben vannak az ilyen jó szándékú személyek.

Karmikus feladatod: Anyagilag jövedelmező üzletbe kezdhetsz, amely egy halom kedvező dologgal jár. Ne szállj el, maradj olyan, mint eddig, mert ha kifordulsz önmagadból, a szerelmedet és sok barátodat is elveszítheted, és ráadásul észre sem veszed. A pénz nem boldogít, ha nincs kivel megosztani és élvezni.

Ikrek

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Nagy megpróbáltatás lesz számodra ez a hét. Olyan feladatot kapsz a sorstól, ami egyáltalán nem a fogadra való. Ellenkezik minden elveddel, mégis meg kell valósítanod. Közben pluszfeladatként rendezned kell néhány elvarratlan szálat is, amitől szintén nem repdesel.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki miatt fellélegezhetsz. Néha elbizonytalanodsz, és úgy érzed, hogy nem őszinte veled, de most valóban meggyőz a szavahihetőségéről és a becsületességéről. Ezért aztán madarat lehet veled fogatni.

Karmikus feladatod: Most elengedheted magadat, mert nem kell anyagi nehézségekkel szembenézned. Csak dől a pénz minden erőfeszítés nélkül. Lehet, hogy többen kölcsönkérnek, de most ez sem jelent gondot. Hálás lehetsz a sorsnak, mert a pénzügyek területén a tenyerén hordoz.


Rák

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: A munkafront területén a kezedbe kerül az irányítás. Óriási életkedv és bizalom jellemez. Élvezni fogod a hatalmat, de nem fogsz vele visszaélni. Őszintén szeretni fognak a beosztottjaid. Nem kell félned attól, hogy valaki hátba támad, de tartsd meg a három lépés távolságot mindenkivel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki megtéveszt, mert a viccelődő jópofa álarca mögött egy összetört ember van, akinek szüksége van a segítségedre. Empatikus készségednek köszönhetően te ott leszel neki támasznak.

Karmikus feladatod: A kihívásoknak csak frissen tudsz megfelelni. Hagyj időt magadnak. Pihenj, és élvezd az életet a szeretteid körében. Ettől nemcsak pluszenergiával töltődhetsz fel, hanem ezernyi új, kreatív ötlettel, amelyet sikeresen tudsz kamatoztatni.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Ne húzd fel magad apróságokon. A szókimondóságodnak köszönhetően még azokkal is, akikkel egyébként nagyon jóban vagy, összeveszhetsz. Engedd el a füled mellett azokat a dolgokat, amelyektől a falra másznál, és meglátod, neked is könnyebb lesz.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel szemben türelmetlen vagy. Pedig érdemes várni, mert komolyan gondolja a kapcsolatotokat, és pont azon gondolkozik, hogyan győzhetne meg erről.

Karmikus feladatod: Ha a pénzeddel ügyesen bánsz, és nem vered el az első butikban az összeset, akkor nyugodtan hajthatod álomra a fejedet, mert nem lesz mitől tartanod. Harmonikus és kiegyensúlyozott lehetsz, ettől visszanyered a magabiztosságodat, és a munkahelyeden ismét céljaid meghódítására összpontosíthatsz.

 

Szűz

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Jót tenne egy stílusváltás, amely nemcsak a karriered építésében segítene, hanem a párkapcsolatod területén is. Kérd ki szakemberek segítségét, mert egyedül könnyedén mellényúlhatsz, ha egy új hajszínen vagy a ruhatárad cseréjén gondolkozol.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit egy ideje kerülgetsz. Félsz, hogy nem működne köztetek a dolog a nagy korkülönbség miatt. Ne aggódj, vágj bele, mert ha nem teszed meg, mindig bánni fogod, és soha nem derül ki, hogy mi lett volna, ha…

Karmikus feladatod: Állj neki egy nagytakarításnak, mert itt az ideje. Még az is lehet, hogy teljesen új külsőbe burkolod az otthonodat. Az anyagiak adottak hozzá, és most lesz elég szabadidőd is. De vigyázz az összhangra és a harmóniára, mert könnyedén túlzásokba eshetsz, és a végén idegennek érezheted.

 

Mérleg

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Izgalmas hét elé nézel. A magánéletedben egy „se veled, se nélküled” kapcsolat van kilátásban. Neked kell döntened, hogy belemész, vagy inkább választod az egyedüllétet, és kivárod, míg jön egy olyan pasi, akit minden szempontból neked teremtett a sors.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nagyon türelmesnek kell lenned. Te hajlandó vagy mindenre annak érdekében, hogy célba érj, de most lehet, hogy kevés, mert egyszerűen nem bírsz uralkodni magadon. Nem rejted véka alá az érzéseidet, és ezzel hátráltatni fogod saját magadat.

Karmikus feladatod: Bízz jobban önmagadban, és varázslatokra lehetsz képes. Egyedül is képes vagy megállni a saját lábadon, és ez boldogsággal és megelégedéssel tölt el. Ha valaki segíteni próbál, és úgy érzed, hogy neked pont jól jön, fogadd el, nem érdemes dacból vagy büszkeségből elutasítanod.

 

Skorpió

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Anyagilag pozitív hét vár rád. Jövedelmezőbb a munkád is, és egyszerűbben kevesebbet költesz, ezért úgy érezheted, hogy sokkal több pénzed van. Sajnos ez nincs mindig így, mert sokszor adódnak váratlan kiadások, amelyek megterhelhetik a házi kasszát, de most nem jön semmi.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki hatalmas sikereket ér el, és te irigykedsz rá. Ha jobban belegondolsz, te is lehetnél a helyében, ha szorgalmasabb lettél volna. Ne várd, hogy az öledbe hulljon a dicsőség, inkább tegyél érte.

Karmikus feladatod: Úgy érzed, hogy a megfelelő pasi van melletted. Nyugi, és lazulj el. Add át neki az irányítást, mert ha mindig te akarod viselni a nadrágot, abban teljesen kimerülhetsz, előbb-utóbb ő is megunja, és más után néz, és ezt te egyáltalán nem akarod.


Nyilas

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Kedvesed hangulata igen változékony, ami miatt többet veszekedtek, mint általában. Most neked kell engedned – és elviselned. Ha nehezedre esik, és éppen felrobbanni készülsz, menj el az edzőterembe, és gyúrd ki a mérgedet. Utána egy isteni szauna, és mire hazaérsz, ismét jól állod a sarat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki hajlamos nagyot mondani. Most is ezt teszi, és pluszpoénként még téged is belesző a meséjébe. Nagyon kellemetlen szituációkba kerülhetsz, és a legborzasztóbb, hogy senki nem fog hinni neked.

Karmikus feladatod: Munkahelyváltáson töröd a fejedet. Nem alkalmas az idő rá, mert olyan bizonytalanság keríthet hatalmába, amelytől állandó félelemérzeted lehet. Maradj most a biztos mellett, mert az a kifizetődő. Ugyan lehet, hogy anyagilag kevesebb, de a nyugalmad mindent megér.

Bak

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Földhözragadt vagy, és nem tudsz szárnyalni, pedig most minden okod megvan rá, hiszen nincs lehetetlen a számodra. Olyan tökéletesen alakulnak a dolgaid, hogy az már szinte meseszerű, de te mégis szorongsz, és félsz a jövőtől. Engedd el magad, és ne zárd be az ajtókat magad körül, hagyd, hogy tested és elméd feltöltődjön pozitív energiával.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki különös kérdéseket tesz fel. Nehezen tudsz rá válaszolni, mert nem szeretnél olyat mondani, amit később fel tud használni ellened. Legyél semleges és kimért, abból nem lehet semmi bajod.

Karmikus feladatod: A fontos döntéseidet ne halaszd el. Itt az idő, hogy több kérdésben is tiszta vizet önts a pohárba, még akkor is, ha nehezedre esik. Haragosaiddal békét köthetsz, ami hosszú távon kifizetődő lesz.


Vízöntő

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden feszült időszak várható, amelyet egy olyan kollégádnak köszönhetsz, aki jól bekavart nektek, és most te és a többiek isszátok meg a levét. Időben fény derül mindenre, ezért fölösleges előre izgatnod magadat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit óriási életkedv jellemez. Imádsz a társaságában lenni, mert elfelejted minden gondodat, és csak a reményekkel teli jövőkép lebeg a szemeid előtt. Olyan célokat tűzhetsz ki, amelyeket eddig nem mertél, de most megvan a kellő bátorságod és önbizalmad a megvalósításukhoz.

Karmikus feladatod: A szerelmed ismét a féltékenykedésével gyötör. Igaz, néha adsz rá okot, de most tényleg jó voltál, és semmi tilos dolgot nem tettél. Úgy érzed, hogy bárhogy is tégy, mindenben hibát talál, ezért a szakítás gondolata is felmerülhet a fejedben.

 

Halak

Karma horoszkóp március 20.-26.Karmikus kötelességed: Erősek lesznek a megérzéseid, legyen szó szerelmi vagy munkahelyi dologról. Ránézésre könnyű hét elébe nézel, de meglátod, hogy nagyon komoly döntéseket kell meghoznod, amin nagyon sok múlhat. Jól fognak menni a dolgaid, mert egy belső hang mindenre megsúgja a megoldást.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, akiben nagyot csalódtál, azt gondoltad, hogy több van köztetek, mint munkatársi viszony. Te barátként tekintettél rá, de ő átvert. Csalódott vagy, de hamar túlteszed magad rajta.

Karmikus feladatod: Mindennek megvan az ára, és ezt jó, ha a héten szem előtt tartod, mielőtt belemész olyan dolgokba, amelyeket később megbánhatsz. Sokszor a kevesebb több, és nagyobb biztonságot ad, neked most erre van szükséged.

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top