nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp – március 21-27.

Karmahoroszkóp – március 21-27.

Ezen a héten nagyobb óvatosságra van szükség, mert a Nap és a Plútó nehéz fényszögben vannak egymással, és a Merkúr is átért már a Kosba, ami arra utal, hogy előbb cselekszünk, mint gondolkodunk.

KosKos

Karmikus kötelességed: Most el kell vállalnod egy olyan munkát, amelyhez semmi kedved, de ebben a bizonytalan anyagi helyzetben kénytelen vagy. Ne bánd, mert hosszú távon jót fog hozni: nemcsak anyagilag gyarapodhatsz, hanem erkölcsileg is sikerekben fürdőzhetsz, arról nem is beszélve, hogy a pluszmunkával a biztonságérzeted is növekedhet.

Karmikus kapcsolat: Egy kollégáddal lesz, aki a te pozíciódra pályázik. Igaz, semmi esélye, de téged megviselhet ez a hatalmi harc, mert esetleg olyan eszközhöz kell nyúlnod, ami tőled távol áll. Vedd fel a kesztyűt, és mutasd meg neki, hogy ha veled kezd, nagyon rosszul jár.

Karmikus feladatod: Házastársad olyan dolgokba szeretne kényszeríteni, amelyet te nem tartasz ésszerűnek és megfontoltnak. Ne kínozd magad emiatt, értesd meg vele a te álláspontodat, és tarts ki mellette, meglátod, idővel belátja, hogy igazad volt.

 

BikaBika

Karmikus kötelességed: A héten a munkahelyeden bebizonyíthatod kollégáidnak, hogy milyen kreatív vagy, és hogy képes vagy egy team részeként a tökéletes, összehangolt munkára. Ezt a főnökeid is észreveszik, és ha így folytatod, hamarosan előléptetésre számíthatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegennel lesz, akivel egy barátod révén ismerkedsz meg. Gyanús, hogy egyből jóban szeretne lenni veled. Fény derül mindenre, mert a pénzedre hajt, és a kapcsolataidat felhasználva próbál előnyhöz jutni. Ne hagyd neki, mert nem ismered, és lehet, hogy később kellemetlenségeid adódhatnak belőle.

Karmikus feladatod: A szerelmeddel most igazán jól elvagytok, csak mindig időhiányban szenvedtek. Szervezz egy hosszú hétvégét, ami igazán rátok fér, és utazzatok el egy olyan helyre, ahol csak kettesben lehettek.

 

 

IkrekIkrek

Karmikus kötelességed: Be kell bizonyítanod elhivatottságodat egy ügyért, amivel mások életét jobbá teheted. Ennek nem feltétlenül anyagi hozzájárulásnak kell lennie, inkább erkölcsi támogatás legyen. A múltban neked is jól jött egy kis segítség, most te jössz, hogy viszonozd.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz, aki mindig a bűnbe csábítana, és te olykor hajlamos vagy belemenni kétes dolgokba. Most viszont ne tedd, mert könnyedén megütheted a bokádat, és a törvény utolér.

Karmikus feladatod: Ha szingli vagy, a héten rád köszönthet a szerelem. Olyan érzéseket ébreszt benned egy srác, amitől saját magad is megijedsz, mert eddig el sem tudtad képzelni, hogy ilyen tökéletes lehet egy kapcsolat. Párkapcsolatban minden a legnagyobb rendben megy, forró napokat tölthettek el, de vigyázz a meggondolatlan szavakkal, mert könnyedén megbánthatod velük a párodat.

 

RákRák

Karmikus kötelességed: El kell engedned néhány dolgot magad mellett, mert megnehezítik az életedet. Ha mindenáron ragaszkodsz ahhoz, hogy otthon mindent te tarts kézben, olyan dolgokat fogsz elveszíteni az életben, amelyek hiányára már csak akkor jössz rá, ha nem lesznek.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, aki elvárná a segítségedet, de te nem vagy hajlandó semmire, mert úgy érzed, hogy ő már többször cserbenhagyott. Nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy gondolod, próbáld meg más szemszögből nézni a dolgokat, és rájössz, hogy te is hibás vagy.

Karmikus feladatod: Egy olyan bulit kell szervezned, ahol megmutathatod főzési-sütési tehetségedet. Hívd el minél több ismerősödet, és készítsd el a kedvenc specialitásaidat. Meglátod, lenyűgözöl mindenkit, és még az is lehet, hogy egy új szakmai területen indul el sikeres karriered.

 

OroszlánOroszlán

Karmikus kötelességed: Gyermekeddel szemben jó anyának kell lenned. Még ha kimerültnek érzed is magad a hétköznapok nehézségei miatt, akkor se vidd haza a munkahelyi gondokat. Légy türelmes és figyelmes, és mindig hallgasd meg gyerkőcöd kéréseit, és próbáld meg teljesíteni.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akinek majdnem elfelejted a születésnapját. Ha nem vettél ajándékot, könnyedén kivághatod magad, ha elviszed egy szuper helyre vacsorázni, és utána egy olyan buliba, ahol áttáncolhatjátok az éjszakát.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzeted most nem engedi meg azt a luxust, amit eddig. Ne bánkódj, mert az életed egy olyan pontjára érkeztél, ahol rájössz, hogy az emberi értékek és érzések mennyivel többet érnek a külsőségeknél, és most könnyedén lemondasz olyan dolgokról, amelyek eddig fontosnak tűntek.

 

SzűzSzűz

Karmikus kötelességed: A hivatali ügyek intézését ne halaszd tovább, mert olyan súlyos összeget kell majd kifizetned bírság címén, amire nem számítottál. Ha ingatlanügyekbe bonyolódsz, jól olvasd át a szerződést, mert buktatók sora lehet benne, ami miatt rengeteg pénzt veszíthetsz.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki mostanában nem sokat törődik veled. Mindennek oka van, mielőbb derítsd ki, mert ha halogatod, akár szakítás is lehet a vége, de ha időben cselekedsz, most könnyedén megoldódhatnak a félreértések.

Karmikus feladatod: Ne azt keresd az életben, ami nem lehet, hanem mindig az vigyen előre, ami lehet. A héten sikeres lehetsz a munkahelyeden, és érdemes most kihasználnod szerencsecsillagod erejét, és főnöködnek bemutatni az új kreatív ötleteidet. Egy percig se törődj az irigy kollégáiddal, nem tudnak ártani neked.

 

 

MérlegMérleg

Karmikus kötelességed: Vedd észre az élet apró örömeit. Ha állandóan a csigaházadban üldögélsz, elsétál melletted a szerelem, a szerencse, és csak bánkódni fogsz. Itt a jó idő, hagyj fel a téli depresszióval, tölts minél több időt a tavaszi napfényben, meglátod, megtalálod a lelki békéd.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel lesz, akinek szüksége lenne a támogatásodra. Te most nem vagy olyan helyzetben, hogy segíts, ezért mondd el neki őszintén, ne kertelj, mert meg fogja érteni. Egészségi állapotod hamarosan javulni fog, és tudsz majd neki segíteni.

Karmikus feladatod: Olyan helyzetbe keveredhetsz, amiből – ha nem vagy elővigyázatos – nehezen mászol ki. Barátnőd haragját könnyedén kivívhatod, mert úgy viselkedhetsz egy bulin a pasijával, amivel féltékennyé teheted. Te csak szórakozol, de jól gondold meg, hogy kivel és hogyan, mert a jó buliból kellemetlen percek maradnak emlékül.

 

SkorpióSkorpió

Karmikus kötelességed: Sok új emberrel találkozhatsz, és meg kell tanulnod különbséget tenni igaz barát és ismerős között. Ne tévesszenek meg a hízelgő szavak, mert sokan szeretnék kihasználni a kedvességed, és a te segítségeddel révbe érni. Az igaz barátaidat könnyedén felismerheted, mert nemcsak kapni szeretnének, hanem adni is.

Karmikus kapcsolatod: Egy volt iskolatársaddal lesz, akivel évek óta nem tartod a kapcsolatot, de kiderül, hogy felvették a munkahelyedre, felettesednek. Legyél vele óvatos, mert nem feledte a sérelmeket, amelyeket a múltban okoztál neki.

Karmikus feladatod: A már meglévő párkapcsolatod viharos fordulatot vehet. Most te tekingetsz félre, mert egy laza bulinak induló estén egy olyan srácba botolhatsz, akivel teljesen egy hullámhosszon vagytok, és azon nyomban beleszerethetsz.

 

 

NyilasNyilas

Karmikus kötelességed: Tanulni támadhat kedved, amit ne halogass, hanem vágj bele. Soha nincs késő váltani, és ha most teszed, a csillagok a segítségedre lesznek. Könnyedén tanulhatsz, és a vizsgáidat is sikeresen teheted le. Az iskolapadba visszaülve akár még egy jó pasival is továbbszőheted amúgy sem egyszerű szerelmi életedet.

Karmikus kapcsolatod: Lételemed a sport. Egy olyan edzővel találkozhatsz a közeli konditeremben, akinek a támogatásával könnyedén elérheted kitűzött céljaidat, testedet pedig egy sztáréhoz hasonlóan tökéletesre edzheted.

Karmikus feladatod: Meglesz a lehetőséged, hogy megvalósítsd önmagad, csak egy kis anyagi támogatásra van szükséged, amit most egy rokonodtól kaphatsz meg. Ne legyél túl büszke, mert az álmaid elérésében korlátokat szabhat. Fogadd el a segítő kezet, rövidesen a dupláját tudod visszaadni.

 

BakBak

Karmikus kötelességed: Kezdeményezz bátran. Ha most megtetszik egy srác, ne ülj a babérjaidon, és ne várd, hogy ő lépjen, mert lehet, hogy félénk, és soha nem veszi a bátorságot, hogy megszólítson. De legyél megfontolt, és hagyd, hogy mindennek ellenére férfinak érezze magát, mert a kapcsolatotok kiegyensúlyozott lehet, de a szerepek felcserélődhetnek.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, akivel eddig elég felszínes volt a viszonyotok, de most együtt kell dolgoznotok. Te nem értesz egyet minden döntésével, de kénytelen vagy elviselni, és hagyni, hogy irányítson, mert a felettesed rokona.

Karmikus feladatod: Egy jó üzleti lehetőség kínálkozik, de te mindig mérlegelsz, hiszen biztosra akarsz menni. De kockázat kell ahhoz, hogy bejöjjenek a dolgok. A védőangyalod most ott lebeg a fejed felett, és vezérli döntéseidet, tehát nem hibázhatsz.

 

 

VízöntőVízöntő

Karmikus kötelességed: A héten eldőlhet, hogy komolyabbra fordul-e a kapcsolatotok szerelmeddel, vagy a szakítás mellett döntesz. Egyszerű a képlet, fekete vagy fehér. A most meghozott döntést, bármi is legyen, garantált, hogy nem fogod megbánni. Most csak a saját belső hangodra hallgass, mert csak te tudod, hogy a szíved mit diktál.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz, akivel állandóan rivalizáltok. Légy kitartó, mert ő unja meg előbb, de vigyázz, mert ha nem vagy elővigyázatos, könnyedén kiszedhet belőled olyan titkokat, amelyekkel a markában tud tartani.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzeted végre felvirágzik, mert befolynak azok az összegek a számládra, melyekre hónapok óta vártál. Ne kezdj őrült shoppingolásba, inkább gondolkozz felelősségteljesen, és nyiss egy megtakarítási számlát, hogy ne kerülj újra olyan nehéz helyzetbe, amilyenben az elmúlt időszakban voltál.

 

HalakHalak

Karmikus kötelességed: Kissé nehézkes vagy, ha a házimunkáról van szó. De most már olyan szintre jutottál, hogy semmit nem találsz a lakásodban. A héten válassz egy napot, amikor reggeltől estig a kéglit suvickolod. Tegyél be egy jó zenét, tekerd fel a hangerőt, hidd el, hogy jókedvre derít, és a meló is könnyebben megy majd.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki most kicsit fáradtabb, és a te támogatásodra van szüksége. Lélekbe látó szemed és szexis viselkedésed megteszi a hatását, mert percek alatt elfeledi kimerültségét, és onnantól kezdve csak rád koncentrál.

Karmikus feladatod: Ritkán látogat meg a szerencse, de ha most veszel egy-két szerencsejáték-szelvényt, akár egy nagyobb összeg is az öledbe hullhat. Mindig keményen megdolgozol a sikerért, és magasra teszed a mércét, megérdemled, és fogadd ezt Fortuna ajándékaként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top