nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (április 10-16.)

Karmahoroszkóp (április 10-16.)

A Plútó és a Szaturnusz hátráló mozgást végez, ami régi dolgokat – amelyekről talán már megfeledkeztél – hoz vissza az életedbe.

Kos

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: Izgalmas hét elé nézel. Pároddal sokat vagy együtt, és ez még jobban összekovácsol titeket. Ha eddig még nem tettétek meg, akkor most talán komolyabban is elgondolkodhattok a kapcsolatotok elmélyítésén, de a végső szó kimondásával lehet, hogy érdemes lenne várnotok pár hetet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki nem száll le rólad. Általában rugalmas vagy, és tudsz alkalmazkodni, de érzed, hogy most nem megy. Kapcsold ki a mobilodat, és szívódj fel, mert másból nem ért.

Karmikus feladatod: Egyre többet töprengsz, hogy valóban azt csinálod-e, amit szeretsz. A héten esélyed lehet kipróbálni a munkabírásodat és a kreativitásodat egy teljesen új területen. Nagy boldogság fog eltölteni, mert sikeres leszel, és akár megteheted a kezdő lépéseket is a változtatáshoz.

 

Bika

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden sok igazságtalanságot kell elviselned, de még ha biztos vagy is az igazadban, ne szállj vitába senkivel, mert te húzhatod a rövidebbet, és most nem éri meg az állásodat kockáztatni. Hallgass az intuíciódra, és maradj csendben.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, akinek a héten több pozitív tulajdonsága kerül felszínre. Ez teljesen megváltoztatja a róla alkotott képed. Már kezdtél azon gondolkozni, hogy semmi értelme ennek a kapcsolatnak, de ez a hét mindent megváltoztathat.

Karmikus feladatod: Anyagilag jól mennek a dolgaid. Minden izzadság nélkül a célba érsz. Olyan helyről lesz bevételed, ahonnan nem is számítottál rá. Érdemes most befektetned, mert a lekötött pénzed a későbbiekben a sokszorosát fogja érni. Jól fog jönni, mert fedezni tudod majd belőle az olyan kiadásokat, amelyekre egyébként sajnálnád a pénzt.

 

Ikrek

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: A tökéletes rendre törekszel, de vedd már észre, hogy te jobban tudsz dolgozni és élni a káoszban. Ez inspirál és éltet. Maradj ilyen, teljesen felesleges megváltoznod, mert lehet, hogy az új éned másnak megfelel, csak éppen közben saját magadat veszíted el.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki iránt többet érzel a barátságnál. Mielőtt bármilyen lépésre szánnád el magad, győződj meg róla, hogy ő is így érez-e, mert nem szabad olyan szekér után futnod, ami nem vesz fel. Közben elszalaszthatod az igazit, és még csak észre sem veszed.

Karmikus feladatod: Változtass az étrendeden: iktass be többszöri étkezést. Nem tesz jót az egészségednek, hogy hajlamos vagy egyszer sokat enni. Meglátod, nemcsak fittebb, de boldogabb és kiegyensúlyozottabb is leszel.

 

Rák

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: Egy régi szerelmed megint képbe kerül. Már semmit nem jelent, de a mostani párod mégis őrült féltékenykedésbe kezd. Kezdesz teljesen kiborulni az alaptalan vádaskodásoktól, de a sors úgy rendezi a dolgokat, hogy a hét vége felé ismét szent legyen a béke köztetek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel titkos kapcsolatot folytatsz. Munkahelyeden szövetkezel vele, hogy a segítségedre legyen egy kollégád kigolyózásában. Választhatnál más módszert is, mert ez előbb-utóbb megbosszulja magát, és az ostor vége visszacsap.

Karmikus feladatod: Alig tudsz a feladataidra figyelni, mert a gondolataiddal máshova fókuszálsz. Vigyázz, mert úgy elúszhatsz a munkával, hogy hetekig tart egyenesbe jönnöd. Összpontosíts, és mindig azzal legyél elfoglalva, amit éppen csinálsz.

 

Oroszlán

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: Nem vagy túl jóban a kollégáiddal. Ne vegyél róluk tudomást. Ez nem fog zavarni abban, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújts, Ezzel persze még jobban kivívod az ellenszenvüket. Most már nemcsak a magánéletedre, hanem a kreativitásodra is irigyek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akihez képest te egész másként látod a világot, de ez egy csöppet sem zavar abban, hogy megértsétek egymást, és hogy kellemes perceket töltsetek el együtt.

Karmikus feladatod: Szexuális vonzerőd a csúcson van. A pasik megőrülnek érted. Ha már elkötelezted magad valaki mellett, továbbra is hűséges maradsz, viszont ha még szingli vagy, igazi vad élményekben lehet részed. Még az is lehet, hogy olyan társra találsz, aki teljes mértékben megért téged. Unalmasnak egyáltalán nem mondható, különleges figura.

 

Szűz

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: A külsőd tökéletes, de az egészséged megőrzése érdekében sportolj többet. Kösd össze a kellemeset a hasznossal, mert nagy esélyed van rá, hogy edzés közben olyan kapcsolatokra tegyél szert, amelyek a karrieredet lendítik előre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki visszafogottnak látszik, de valójában vad csábító. Ha nem szeretnél rövid távú kalandba bonyolódni vele, amelynek során a szíved egy darabját is otthagyhatod, akkor tartsd magad távol tőle.

Karmikus feladatod: Vegyél ki szabadságot, de ne csak pár napot, hanem ha teheted, az egész hetet. Tűzdeld meg kirándulásokkal és fergeteges bulizásokkal. Most érdemes fontolóra venned, hogy kivel barátkozol, mert ha nem jó társaságban mutatkozol, rossz híredet kelthetik, és ez az életed több területét is beárnyékolhatja.

 

Mérleg

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: Negatív és passzív vagy, ha valamilyen baráti megmozdulásról van szó. Igazán nem velük van bajod, csak egyszerűen semmihez nincs kedved, főleg az olyan dolgokhoz, amelyek alkalmával happynek és jó fejnek kell lenned mindenáron. Ezt jobb lenne, ha átértékelnéd, mert a barátaid olyannak szeretnek, amilyen vagy, és nem kell mást mutatnod csak azért, hogy megfelelj nekik.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel ne találkozz, ha feszült, illetve ideges vagy. Hajlamos lehetsz rázúdítani minden eddigi sérelmedet, amelyet ő okozott. Relaxálj, és csak akkor találkozzatok, ha biztos vagy magadban.

Karmikus feladatod: Hallgass a megérzéseidre, mert azok általában nem csalnak. Üzleti döntésekre ez a legjobb alkalom, még akkor is, ha te nem ezt gondolod. A sors majd megmutatja.

 

Skorpió

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: Figyelj oda, mert nem megfelelően értékelik a munkádat. A főnököd hajlamos annak felülni, amit lát, és több kollégád is buzgómócsingként udvarol neki, miközben te megszakadsz a felelősségteljes feladatok terhe alatt. Hívd fel magadra a figyelmet!

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki ellen bosszút forralsz. Eddig uralkodtál az érzelmeiden, de a héten betelt a pohár, és mindent kamatostul visszaadsz neki, még az sem rettent vissza, ha nagy árat kell fizetned érte.

Karmikus feladatod: Kedveseddel hosszú távra tervezel, megbízik benned, és számít rád. Ezért nem ártana egyeztetni vele, mielőtt bármilyen komoly döntésre szánod el magad. Hajlamos vagy néha úgy viselkedni, mint szingli korodban: villámgyorsan, gondolkodás nélkül dönteni.

 

Nyilas

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: Jobb, ha nem szállsz vitába egy családtagoddal, aki tíz körömmel védi az igazát. Inkább hagyj rá mindent. Meglátod, hogy rövidesen átértékeli a dolgokat, és neked fog igazat adni, sőt esdekelni fog a bocsánatodért, és te kegyesen megbocsáthatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel kibékülhetsz. Ez nem azt jelenti, hogy újrakezditek, csak ismét beszélni fogtok egymással, sőt még jó barátok is lehettek. A múlt emlékei összekötnek titeket, és ezen nem változtathat semmi.

Karmikus feladatod: Teljesítményedet mindenki irigyli. Nem lehet utolérni, az eszed vág, mint a borotva, és a héten legyőzhetetlen leszel. Ne szállj el ettől! Hamar a földön találhatod magad, mert a barátaid elpártolhatnak tőled, és a magány a gyenge pontjaid közé tartozik.

 

Bak

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden átszervezésre kell számítanod. Ez egy kissé megzavarja a megszokott rutinodat. Ennek egyik oka az új hely, illetve az új kollégák, akiket egyelőre nehéz megszoknod és elfogadnod. De legyél büszke magadra, mert a te szolgálataidra továbbra is igényt tart a cég.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki fontos számodra, ezért ne tegyél semmi olyat, amivel kockáztathatod a kapcsolatotokat. Annyi szép dolgot éltek még át együtt, ha okosan cselekedsz.

Karmikus feladatod: Hagyd, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogyan azt a kedvesed szeretné. Jobban teszed, ha most nem állsz elő váratlan dolgokkal, mert a siker elmarad, és csalódott lehetsz. Most a biztonság érzésére vágyik, és ezt te minden nehézség nélkül megadhatod neki.

 

Vízöntő

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: A család kap főszerepet az életedben. Heves viták és békés pillanatok váltják egymást. Most megtapasztalhatod az élet „savát és borsát”. Ha a dolgok mégsem az elképzeléseid szerint alakulnak, belemehetsz értelmetlen szóváltásokba, de inkább fújj visszavonulót, és várj.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki hűséges hozzád egy életen át, de te ezt nem becsülöd, sőt túl unalmasnak találod. Neked szükséged van változatosságra. Beszélgess vele erről, mert lehet, hogy saját magától talál rá megoldást.

Karmikus feladatod: Belemehetsz egy titkos viszonyba, ami villámgyorsan ki is derülhet. A héten nem tudod felmérni, hogy mit is kockáztatsz ezzel, ezért hajlamos leszel felelőtlennek lenni. Kérd meg a barátnődet, hogy legyen a segítségedre a józan ítélőképességével.

 

Halak

 Karmahoroszkóp (április 10-16.)Karmikus kötelességed: Sokszor nem tudod, hogy mi a helyes, és hogy valójában mit is kell tenned, de van melletted egy segítő partner, aki ha kell, megmutatja a helyes utat. Engedd el magad, és vedd lazábban azokat a dolgokat, amelyek nem érdemelnek nagyobb odafigyelést, így egy kicsit talán nyugisabb lesz ez a hét.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel szemben nyíltnak és őszintének kell lenned, még akkor is, ha fájdalmas az igazság. Csak te vagy képes jó útra terelni, ezért most nagy a teher rajtad, de sikerülni fog.

Karmikus feladatod: Rengeteg energiát fektetsz a munkába. Nagyon fontos, hogy kontrolláld magad, mert ez a feszített tempó kihozhat belőled olyan dolgokat, amelyek nem válnak előnyödre. Lehetnek feszültebb pillanataid, amikor türelmetlen és ingerlékeny vagy.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top