Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (április 16-18.)

A Kosoknak kellemes, a Rákoknak pihentető, a Szüzeknek aggasztó lesz a hétvégéjük – legalábbis a csillagok állása szerint. Persze mindenki jobbá tudja varázsolni ezeket a napokat!

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.KOS: Ez olyan hétvége lesz, amit kifejezetten kedvelsz, tele aktivitással és eseményekkel. Persze rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle, de tudnod kell, hogy most alkalmas az idő minden mozgásra, utazásra és/vagy tanulásra. Talán a legjobb az lenne, ha elutaznál. Élményekkel gazdagodva, kicserélve fogsz visszatérni. Vagy legalább mozdulj ki a négy fal közül! Sportolhatsz a szabadban. Biciklizz vagy tollasozz! Használd ki, hogy itt a tavasz, és végre jó idő van. A hét utolsó napján kicsit összezavarodhatsz, ha mindig mindent szó szerint akarsz értelmezni. Nem baj, ha ma nem értesz mindent. Ilyenkor nem az a fontos, amit mond a másik, hanem az, ahogyan mondja. Legyél türelmes, és ki fog tisztulni a kép!

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.BIKA: Ezen a hétvégén a legfontosabb, hogy ésszerűen költekezz. Bizonyára sok finomsággal akarod kényeztetni önmagadat, a családodat és a vendégeidet (ha hívsz). Lehetőleg ne költs túl sokat! Igyekezz okosan beosztani a pénzedet! Nem kell lakomát rendezned. Finomat egyszerűen és olcsón is ki tudsz hozni, ha pl. kimész a piacra a termelőkhöz. Vegyél többféle húst és zöldséget – mindenből keveset! Készíts fondüt, vagy süss ki rengeteg csirkeszárnyat, és állíts össze többféle mártást és salátát! Meríts ötletet az internetről vagy szakácskönyvből. Aztán ne lepődj meg, ha nosztalgiázni támad kedved. Fejtsd meg, hogy mi az aktualitása! Az emlékezésnél fontosabb, hogy megvizsgáld az apropót…

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.IKREK: Ez a te hétvégéd lesz minden szempontból, épp ezért legyél önmagad! Ne törődj azzal, hogy ez kinek tetszik, és kinek nem. Nem lehet és nem is szabad szerepet játszani azért, hogy mindenki szeressen. Aki szeret, az önmagadért szeressen, ne pedig azért, amilyen a kedvéért lenni tudsz. Végre legyen időd önmagadra: sétálj, olvass stb.! Ne most akard bepótolni az egész heti lemaradást! Döntsd el, hogy a hétvégén melyik nap az, amikor nem takarítasz, nem mosol, hanem csak kedvedre való dolgokkal töltöd az időt. A hét utolsó napján valaki olyasmivel állhat elő, amit nem teljesen értesz. Ne bombázd kérdésekkel! Várj kicsit, és meglátod, ki fog tisztulni a kép…

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.RÁK: Itt az ideje, hogy átadd magad a pihenésnek. Bármit csinálsz, azt tedd a lehető legkényelmesebb tempóban! Ne kapkodj, élvezd, hogy végre hétvége van! Ne feledd, hogy a hétvége nem arra való, hogy egyfolytában takaríts, süss meg főzz, hanem arra, hogy a heti fáradtságot kipihend. Tudd, hogy ha nem így teszel, akkor hamarosan lerobbanhatsz! Legyél „szigorú”, és adj magadnak elég időt a regenerálódásra! Ez nem azt jelenti, hogy egész hétvégén feküdj, de csak azt tedd, ami jólesik. Az is jó lenne, ha kimozdulnál, és szívnál egy kis friss levegőt. Egy séta vagy kirándulás a természetben teljesen ki fog cserélni. Ismét fittnek és energikusnak fogod érezni magad.

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.OROSZLÁN: Ez remek hétvége lesz. Hozd ki belőle a maximumot! Élj a hobbidnak! Ha még nincs, akkor keress! Ez lehet sport, kertészkedés, színház, könyv vagy valamilyen kulturális program. Kell egy olyan időtöltés, amely teljesen kikapcsol, vagyis leköti a figyelmedet, és a segítségével megfeledkezhetsz a mindennapi gondokról. Itt az ideje, hogy megtaláld a regenerálódás leghatékonyabb módszerét. Ez egy érdekfeszítő hobbi is lehet, ahogy a sport, a mozgás is testhezálló. Mikor ültél biciklin utoljára? Vagy mikor voltál teniszezni, tollasozni legutóbb? Elégítsd ki a mozgás iránti vágyadat, és húzd fel az edzőcipődet! Ha így teszel, fáradtság helyett egyre több erőt fogsz érezni.

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.SZŰZ: A péntek még egészen jó lesz, de szombattól aggasztani kezd a jövő. Ha nem akarod elrontani az egész hétvégédet, akkor tudatosan tereld a gondolataidat pozitív irányba! Mondd ki hangosan és meggyőződéssel, hogy megérdemled a boldogságot! Valóban kiböjtölted a jobb időket. Ha elhiszed, hogy vége a nehéz hónapoknak, akkor a szívedbe és a lelkedbe is beköszönthet a tavasz. Menj ki a szabadba, és meríts erőt az újjáéledő természetből! A növények nem hezitálnak, hanem magától értetődően hozzák az új hajtásokat. Nem rettegnek attól, hogy jöhet még fagy. Válj te is egy kis növénnyé, és szövögess derűlátó terveket! Keresd az optimista emberek társaságát! A közelükben minden könnyebbnek tűnik…

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.MÉRLEG: Elemedben leszel egész hétvégén. Könnyednek, derűsnek és energikusnak fogod érezni magad. Ezt „tartósíthatod”, ha mozgásban maradsz. Kirándulj, sportolj, aktívan töltsd az időt! Használd ki, hogy itt a tavasz, a jó idő, élvezd, hogy végre kibújhatsz a barlangból, mint az állatok! Vége a téli alvásnak. Vedd fel az edzőcipődet, és menj ki a szabadba! Vegyél mély lélegzetet, tartsd benn a levegőt pár másodpercig, majd intenzíven fújd ki a fáradt levegőt! Ha ezt megismétled párszor, egészen fel fogsz frissülni. Emellett minél többet nevess! A nevetés a leghatásosabb depresszió elleni „szer”. Találkozz a barátaiddal, és csináljatok valami bohókás dolgot! Pl. bowling, bobozás vagy darts.

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.SKORPIÓ: Kicsit le kell lassulnod a hétvégén. Nem mehet az a pörgés, ami egész héten, máskülönben ágynak fogsz esni. Vedd tudomásul, hogy hétvégén muszáj lazítanod és regenerálódnod, hogy hétfőtől tovább bírd! Ne lepődj meg egy régi ismerősöd felbukkanásán! Vagy ő személyesen, vagy az emléke tér vissza. Örömmel köszöntsd, és próbáld megfejteni, hogy miért pont most! Semmiképp se szomorodj el azon, ami elmúlt, hiszen ami megtörtént, az megtörtént, azt nem változtathatod meg. Ugyanakkor felidézhetitek együtt a régi szép időket – nem sóvárogva, hanem vidáman. Elmehettek a régi kedvenc helyekre is. Egy kis nosztalgiázás nem árt, de csak addig, amíg nem marasztal sokáig a múltban…

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.NYILAS: Ez a hétvége a szerelemé. A legfontosabb dolgod, hogy a pároddal, ill. a párkereséssel foglalkozz. Az ember társas lény, ezért normális és egészséges, ha nem akarsz egyedül maradni. Ha van párod, akkor legyél vele kettesben. Élesszétek fel a szerelmet! Menjetek kézen fogva sétálni, látogassátok meg a régi kedvenc helyeket! Nézz a párodra azzal a szemmel, ahogy megismerted, idézd fel, hogy miért szerettél bele! Ez még most is megvan. Amennyiben még keresed a párodat, most jó eséllyel rátalálhatsz. Ne add fel, és ne tedd lejjebb azt a bizonyos lécet! Nem kell a herceget várnod a fehér lovon, de annyit elvárhatsz, amennyit te tudsz nyújtani. Ez jogos és mértékadó…

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.BAK: Ez a hétvége a tavasz és a szabadság jegyében telik. Nélkülözhetetlen, hogy mozogj az egészségedért! Hidd el, sokkal jobb lesz a közérzeted és a hangulatod, ha sportolsz valamit. Szinte mindegy, hogy mit, a lényeg, hogy aktív legyél. Itt a tavasz, kibújhatsz a barlangodból. A friss levegő éppolyan fontos, mint a tiszta víz. Menj hát sétálni! Ha van kerted, akkor kertészkedhetsz. Ha nincs, akkor keress fel egy jó levegőjű kirándulóhelyet, és mélyen szívd be a tüdődbe a „szabadságot”! Ezenkívül egy vidám társaság is jó hatással lenne rád. Hívd meg a barátaidat! Játsszatok activityt, vagy kártyázzatok, de mehettek pingpongozni vagy bobozni is. A lényeg, hogy minél többet nevessetek együtt.

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.VÍZÖNTŐ: Nagyon jónak ígérkezik ez a hétvége. Minden szempontból jól fogod érezni magad a bőrödben, főleg akkor, ha teret engedsz a gyermeki késztetéseidnek. Játssz valamit! Mehetsz biciklizni, görkorizni stb. Használd ki, hogy végre jó idő van. Élvezd, hogy egyre kevesebb ruhát kell hordanod! A tél végérvényesen elmúlt. Kibújhatsz a barlangodból, és kimehetsz a szabadba. Ha van kerted, akkor ott is tevékenykedhetsz, de csak annyit, amennyi jólesik. Ne legyen ez robot vagy nyűg! Aztán számíts rá, hogy szükség lesz a derűdre, mert valaki valami régi témát rángat elő. Idejében kapcsolj, és minél előbb állítsd le! Senkire sem lesz jó hatással a múlt felhánytorgatása. Ne engedd, hogy elrontsa a hangulatot!

 

Hétvégi horoszkóp ápr.16-18.HALAK: Ez a hétvége szóljon a családodról! Fontos, hogy kölcsönösen számíthassatok egymásra. A család a legkisebb egység. Ha ott nincs összetartás, akkor a munkahelyen vagy társadalmi szinten sem várható el. Hívd meg a rokonaidat! Nem kell nagy lakomát készítened, elég pár finom falat. Készíts egybesült fasírtot vagy sült húst és hozzá rengeteg zöldsalátát! Emellett szánj kis időt az otthonodra is! Szellőztess ki alaposan, és frissítsd fel a levegőt portalanítással és új zöld növényekkel! Jót tenne, ha a télen porosodó dísztárgyakat is lemosnád. Nem is gondolod, hogy mennyi por rakódik rájuk. Aztán szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet egy nagy sétával!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top