nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (április 17-23.)

Karmahoroszkóp (április 17-23.)

A Vénusz és a Jupiter, a kis és a nagy szerencse bolygója remek fényszöget alkotnak egymással, talán ez az oka annak, hogy ezen a héten könnyebben veszed az akadályokat.

Kos

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: A szerelem terén nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt eltervezted. Hiába szervezel egy fantasztikus hétvégi kiruccanást, párod keresztülhúzza a számításaidat. Sajnos nem jött össze a meglepetés, és ez rosszkedvre adhat okot, de nyugi, a sors kárpótol érte.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek a támogatására nagy szükséged lenne, de az utolsó percben cserbenhagy. Nehéz ezen túllépned, és nem is sikerül, de most az előtted tornyosuló, megoldandó feladatra koncentrálj, a revánsra még ráérsz.

Karmikus feladatod: Figyelmed a munkád felé fordul, és ez így is van rendjén, mert a csillagok sok jóval kecsegtetnek. Terveidet véghezviheted, de ne kenődj el, ha nem olyan gyors ütemben, mint ahogyan azt szeretnéd. Légy türelmes és kitartó, mert meglesz a gyümölcse.


Bika

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Romantikus hangulatban talál ez a hét. Szerelmed elhanyagolt az elmúlt időben, ezért itt az ideje, hogy ismét felkeltsd az érdeklődését. Vásárolj egy szexi rucit, és vidd el a kedvenc szórakozóhelyére, utána pedig bátran váltsd valóra a legtitkosabb vágyait. A siker nem marad el.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz karmikus kapcsolatod, aki egyre féltékenyebb a sikereidre. Mást sem csinál, mint szurkálódik, és a hátad mögött kibeszél. Hiába a sok régi közös emlék, nem feledteti veled ezt a gaztettét. Beszélj vele, hátha tudsz neki segíteni, leküzdeni a benne tomboló kisebbségi érzést.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden néhány apróságon bosszankodhatsz, de ügyesen kezeled. Nem zökkent ki a megszokott munkamenetből, sőt most még jobban felturbóz, és ez a javadra válik.

 

Ikrek

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Ha ingatlanügyekbe bonyolódsz, akkor veszteség érhet, mert nem fogsz jó cserét csinálni. Lehet, hogy most szűkösebben vagy, de hiába a nagyobb lakás, a rezgése korántsem lesz olyan jó, mint az előzőé. A boldogságot és a kiegyensúlyozottságot nem itt fogod megtalálni.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki a segítségedre lesz abban, hogy jó döntést hozz. Ezzel megnő az önbizalmad, és nyugodtabb napok elé nézhetsz, és nem utolsósorban több mindennel tudsz foglalkozni.

Karmikus feladatod: Bátorság kell ahhoz, hogy reálisan lásd a párkapcsolatodat. Nincs más megoldás, ha nem szeretnél olyan szekér után futni, ami nem vesz fel. Ne várd, hogy a dolgok maguktól megoldódnak, mert neked kell tenned érte. Amikor ráébredsz a valóságra, a fájdalmat elnyomja a düh.

 

Rák

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Amennyiben egészségügyi problémával küszködsz, a héten egy szempillantás alatt meggyógyulsz, és nyomuk sem lesz a rosszulléteknek. Ha lelkileg mégsem vagy a topon, tarts egy csajos napot, amikor egy isteni koktél mellett kiöntöd neki a szívedet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki mindig tudja, hogyan szerezzen neked örömöt. Bármikor, bárhol a tökéletes partner számodra, de egyelőre még csak barátság köt össze titeket. Ideje elgondolkodnotok, hogy több is van ebben a kapcsolatban.

Karmikus feladatod: Több lesz a kiadásod, mint a bevételed. Már kezdted azt hinni, hogy több csekk nem is jöhet, de rá kell jönnöd, hogy ennek soha nincs vége. Szerencsésnek mondhatod magad, mert jól gazdálkodtál, bár búcsút inthetsz a megtakarításodnak, de legalább nem kell kölcsönkérned.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Nem szabad rettegned a jövőtől. Az, hogy most minden rendben van, nem garancia, hogy később is így lesz, de nagy esélyed van rá. Ha kell, harcolj meg nap mint nap a boldogságodért, mert megéri.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki önző és törtető. Most szembe találod magad egy hasonló temperamentummal, mint a tiéd. A bőrödön tapasztalhatod meg, és ez olyan folyamatot indít el benned, amely gyökeresen megváltoztathat, de a harci szellemed továbbra is megmarad.

Karmikus feladatod: Egyáltalán nem rendelkezel önuralommal, és hajlamos vagy mindig mindent benyögni, ami az eszedbe jut. Emiatt aztán szembe találod magadat néhány feszültebb pillanattal. Szerencséd lesz, mert a legrázósabb helyzeteket át tudod hidalni viccel.

 

Szűz

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Nyugtalan és izgága leszel, várakozással teli, de a csodák most elkerülnek, és az üres hétköznapokkal kell szembenézned. Csak rajtad áll, hogyan viseled. Ha ügyes vagy, a hasznodra tudod fordítani, és sokat tanulhatsz a héten.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit a haragosodnak gondoltál, de a héten bebizonyítja az ellenkezőjét. Nagyon jól alakulnak a dolgok köztetek, és akár még igaz barátság is lehet belőle.

Karmikus feladatod: Anyagi nehézségeid lehetnek. A korábban felvett hiteledet nehezen tudod fizetni. Pedig már úgy érezted, kezdesz kilábalni a nehézségekből, mikor újra mélypontra kerültél. De van remény – és ez lebegjen a szemed előtt –, mert a munkahelyeden pluszmunkát zúdítanak a nyakadba, ami többletbevétellel jár.

 

Mérleg

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Szívesen flörtölgetsz, és harmadik félként belemászol mások kapcsolatába. Játszol a tűzzel, és a héten könnyedén megégetheted magad. Ne kockáztass, és ne zúzd szét mások életét, még akkor se, ha azt az elvet vallod, hogy nem egy emberen múlik, és csak ott jársz sikerrel, ahol már amúgy is gondok vannak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki külföldön él. Eddig nem tulajdonítottál neki nagyobb jelentőséget, de most minden jó felőle érkezik. Kiegyensúlyozottá tehet, és nagyon kellemes perceket szerezhet számodra.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden megállás nélkül nyomulnod kell, ha az élvonalban szeretnél maradni. Nehezen megy a könyöklés, de nincs más megoldás. Közben tartsd meg az önbecsülésedet, mert ha azt elveszted, nehezen szerzed vissza.

 

Skorpió

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Próbálj meg egyszerűbben élni. Ne keresd mindig a kihívásokat, mert maguktól is megtalálnak, és éppen elegendőek. Szánj egy kis időt magadra. A munkahelyeden elég, ha pont annyit teszel le az asztalra, amennyit muszáj, a pluszdolgokat a héten senki nem fogja értékelni. Teljesen felesleges túlhajtanod magad.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel szemben türelmesebbnek kell lenned. Anyagi és üzleti nehézségei lehetnek, amelyek hamarosan megoldódnak, és ismét minden a régi kerékvágásban megy tovább.

Karmikus feladatod: Tanuld meg a problémáidat kibeszélni magadból. Ha folyamatosan nyeled a békát, az egészségedet teheted kockára. A belső feszültség levezetésére a legjobb módszer egy laza jógaóra. Úgy fogod érezni magad, mintha kicseréltek volna.


Nyilas

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Csalódásként és arculcsapásként érhet, hogy a szerelmed nem szabad. A héten fény derülhet egy titokra, ami fájdalmat okozhat neked, de nézd a jó oldalát: minél előbb szerzel tudomást róla, annál jobb.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki olyan szívességet szeretne kérni tőled, amihez nem fűlik a fogad. Tartozol neki, ezért kötelességednek érzed, hogy teljesítsd az óhaját, de ha ellenkezik az elveiddel, inkább mondj nemet. Jobb, ha ezért gyötör a lelkiismeret, és nem azért, mert megtetted.

Karmikus feladatod: A héten a munkahelyeden vonulj háttérbe, és onnan figyeld az eseményeket. Többen lesznek, akik előre szeretnének törni, de ez nem jó taktika. Sokkal előbbre jutsz, ha hallgatsz és megfigyelsz, mert rengeteget tanulhatsz belőle.

 

Bak

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: A szerelmi életed kissé zavaros. Egyszerre több pasit is hülyítesz, de most vagy igazán elemedben. Végre fordul a kocka, és most a hódolóid vannak odáig érted. Nincs más dolgod, mint nagyon jól érezni magad.

Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod. Rengeteg vita volt közöttetek. Régóta egy szót sem váltottatok, de ez a hét rákényszerít, hogy beszélj vele, és tisztázzátok a félreértéseket. Nagy megkönnyebbülés lesz, mert egy nyomasztó tehertől szabadulhatsz meg.

Karmikus feladatod: Több okod van, hogy derűs hangulatod legyen. Az állatöv legszerencsésebbje leszel, de ehhez az is szükséges, hogy betérj egy lottózóba, és kitölts néhány szelvényt. Ne csak úgy hasraütés-szerűen válassz számokat, hanem használj számodra fontos vagy mély nyomot hagyó számokat.


Vízöntő

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Ez a hét a pénzről szól. Nagyon sokat aggodalmaskodsz a megélhetésetek miatt, pedig nincs rá okod. Lehet, hogy nem fogsz dúskálni a jóban, de nem leszel a templom egere sem. Számolj azzal is, hogy ha túl hiszékeny vagy, becsaphatnak, és az sokba kerülhet.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki most nagyon közel áll hozzád, de hiába próbál a kedvedben járni, te nem értékeled. Öntsd ki neki a szívedet, nemcsak jó hallgatóság lesz, hanem megértő társ is, amilyenre mindig is vágytál.

Karmikus feladatod: Hajlamos lehetsz beleártani magad olyan dolgokba, amelyekhez semmi közöd. Hagyd, hogy a barátaid döntsenek a saját dolgaikban. Ha kivonod magad a vitákból, azzal senkinek sem ártasz. Megkíméled magad néhány kellemetlen pillanattól, és attól, hogy választanod kelljen kettejük közül.

 

Halak

Karma horoszkóp április 17.-23.Karmikus kötelességed: Ezen a héten állj ki a véleményedért, és védd meg az érdekeidet a munkahelyeden, mert egy kollégád mindenáron rossz híredet szeretné kelteni. Most a legjobb védekezés a támadás, de mielőtt túl hevesen esnél neki, keresd meg a gyenge pontját, ami a legjobban fáj neki, és ott találd el. Garantált a győzelem.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi barátoddal lesz karmikus kapcsolatod. Találkoznod kell vele, mert az utóbbi időben teljesen elhanyagoltad, csak a családodra összpontosítottál. Ez neked sem lesz jó, muszáj kimozdulnod, és fenntartani a baráti kapcsolataidat.

Karmikus feladatod: A legfontosabb feladatod, hogy a családodért továbbra is mindent megtegyél, de tartsd meg az egyensúlyt, és ne nyomd el saját magadat. Rá fogsz jönni, hogy sokkal többet tudsz foglalkozni velük, ha magaddal rendben vagy.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top