Horoszkóp

Karmahoroszkóp (április 24-30.)

A szerdai telihold és a Szaturnusz–Uránusz között létrejött fényszög miatt szinte tapintható a feszültség, és egyre erősebb a változtatásra való igény.

Kos
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Nyilván minden vágyad, hogy sikeres legyél, és hogy minél gyorsabban célhoz érj, de ez nem megy egyszerűen, főleg ezen a héten. Most nemcsak az eléd tornyosuló akadályokkal kell megküzdened, hanem egy halom csalódás ér, ami teljességgel visszafog a szárnyalástól.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki a legnehezebb pillanatokban is melletted áll. Soha nem gondoltad volna, hogy képes leszel valakinek ennyire kiadni a legbelső érzéseidet, de most eljött a pillanat, és felemelő lesz.
Karmikus feladatod: Kényeztesd el a kedvesedet, mert nagyon jólesne neki. Nincs elég időtök egymásra, de ez nem rajtad múlik. Nehéz összeegyeztetni a munkát és a kikapcsolódást. Hajlamos vagy könnyen lelkesedni, és azonos hangot megütni a partnereddel, ami kellemes együtt töltött percekkel kecsegtet.

Bika
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Szükséged van egy kis pihenésre és lazításra, amikor csak azt csinálod, amihez kedved van. Érdemes megragadnod minden olyan lehetőséget, amikor a barátaiddal és családod környezetében lehetsz, mert ez tölt fel, és ettől kapsz erőre ismét. Ha így teszel, magabiztos és tervekkel teli lehetsz a hétvégére.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki egy üzleti vállalkozásba szeretne bevonni. Érdemes megfontolni, mert sikeres lesz, még akkor is, ha az elején döcögősen indulnak a dolgok.
Karmikus feladatod: Ezen a héten nehezen mutatod ki az érzelmeidet, és ez nem tesz jót a párkapcsolatodnak. Sajnos többször is előfordul, hogy mást teszel, mint amit gondolsz, és ez hangos vitákat szül. Ha friss kapcsolatban vagy, nem tesz jót nektek, sőt még szakításra is okot adhat.

Ikrek
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Kicsit unalmasnak tűnhet ez a hét, de várd ki a végét. Hajlamos lehetsz olyan bulikba csöppenni, ahol aztán gátlások nélkül elengedheted magad – és a gondjaidat is. Meglátod, feledhetetlen pillanatokban lesz részed, amiket garantált, hogy nem fogsz megbánni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel azonos gondok nyomják a vállatokat. Kúráljátok ki magatokat. Mintha kimerítettek volna titeket az előző hetek eseményei, ezért most kevésbé foglalkoztok a célokkal, amelyek a fejfájást okozzák. Így nem is fogtok közelebb kerülni hozzájuk
Karmikus feladatod: Összekuszálja a sors az életed, de történik valami, felkavarodik az állóvíz, és ez a lényeg. Lehet, hogy nem minden alakul a kedved szerint, de használd ki a változás adta lehetőségeket, mert előnyös lesz a számodra.

Rák
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Külföldi utazás alatt csak úgy ragadnak rád a fölös kilók. Kezdj egy praktikusnak tűnő fogyókúrába, mert most kell megállítani a fenyegető kilólavinát. Később hiába vágsz bele bármilyen diétába, sikertelen lesz, és csak kudarcként éled meg.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki sokat kesereg, mert nincs elég pénze az álmai megvalósításához. Segíts neki ötletelni, mert a kreativitásoddal olyan dologra vezetheted rá, amelyre soha nem gondolt volna, és rájöhet, hogy pénz nélkül is lehet valaki sikeres.
Karmikus feladatod: Sürget az idő, és olyan döntéseket kell meghoznod, amelyek nagymértékben befolyásolják a további életedet. Nagy valószínűséggel új területre sodor a szél. A héten meghozott döntéseid csak jók lehetnek, mert a csillagok segítenek a választásban.

Oroszlán
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: A gondok nem oldódnak meg attól, hogy nem vagy hajlandó tudomást venni róluk. Most a struccpolitika nem célravezető. Nézz szembe a gondokkal, és végezd ki őket sorra. Ez a legegyenesebb és legcélravezetőbb megoldás.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki sokat ártott neked, most mégis kész vagy segíteni neki. Ez nemes lélekre vall. Ne változz meg, még akkor se, ha sok negatív külső hatás ért mostanában, és gyakran kell csalódnod az emberekben.
Karmikus feladatod: Akaraterőd átlagon felüli lesz, és a kitűzött célokat tűzön-vízen át teljesíteni tudod. Rád is fér a siker, mert mostanában elég negatív szériát fogtál ki. Most fordul a kocka, és sikereket érhetsz el még olyan területen is, amelyről álmodni sem mertél, csak hinned kell magadban.

Szűz
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Jobban tennéd, ha a héten elkerülnéd az olyan szituációkat, amikor nem lehetsz őszinte, és füllentened kell, mert azonnal fény derülhet rá, és nagyon kellemetlen pillanatokat élhetsz át, főleg akkor, ha ez a munkahelyeden történik.
Karmikus kapcsolatod: A szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel éles helyzet alakulhat ki. Előfordulhat, hogy a kapcsolatnak véget akarsz vetni, miközben ő nem ezt szeretné. Ragaszkodik hozzád, és mindent képes megtenni annak érdekében, hogy együtt maradjatok, de te úgy érzed, ez is kevés.
Karmikus feladatod: A szorgos munkád gyümölcsét a héten learathatod, mert a munkahelyeden végre nemcsak szóban, de anyagilag is kifejezik elismerésüket. Azért ne költekezz, és kölcsönt se adj senkinek, mert a következő hetekben szükséged lehet a pénzre.

Mérleg
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Viharos hét előtt állsz. Jobb, ha felkötöd a nadrágod, mert számodra több fontos személlyel is olyan szóváltásba kerülhetsz, amelyben nagy valószínűséggel te maradsz alul. Csak akkor menj bele a vitába, ha biztos vagy az érveidben.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szerető társad, mindig tudja, hogy mire van szükséged, meg sem kell szólalnod, és a kedvedben jár. Te titkolod a kapcsolatotokat, pedig semmi okod rá. Ezzel fájdalmat okozol neki, és teljes bizonytalanságba kergeted.
Karmikus feladatod: Sokszor nem hiszel, és ezért nem is vagy képes nagy tettek véghezvitelére, pedig most minden lehetőséged megvan rá. A héten megerősödhetsz, és olyan önbizalomra tehetsz szert, amely a segítségedre lesz a dolgok rendezésében és a helyes önértékelésben.

Skorpió
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Állandóan panaszkodsz és zsörtölődsz, ezzel az őrületbe kergeted a pasidat, sőt a barátaidat is egytől egyig. Nagyon rossz hatással vagy rájuk, és az ő kedvüket is elrontod. Változtass ezen, mert ha így folytatod, rövid időn belül magányos maradhatsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, aki felnyitja a szemedet, és azokra a dolgokra irányítja a figyelmedet, amelyek tényleg lényegesek. Első érzésed a düh, de gyorsan rájössz, hogy hálával és köszönettel tartozol neki.
Karmikus feladatod: Jól teszed, ha szemmel tartod a kedvesedet, mert hajlamos lehet kitekinteni a kapcsolatotokból, és máshol keresni a szerelmet. Nem mentesíti még az sem, hogy mostanában elhanyagoltad, és csak a saját problémáiddal foglalkoztál. Legyél csábító amazon, ez sokat segíthet.

Nyilas
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Az ellentétek vonzzák egymást, lehet, hogy ezért estél fergetegesen szerelembe egy olyan pasival, aki homlokegyenest más, mint te. Úgy érzed, még levegőt sem tudsz venni nélküle, de vajon ő is így érez? Erre a kérdésre kapsz választ ezen a héten.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki teljesen felvillanyoz, és bearanyozza a napjaidat. Ez segít abban, hogy a jó formádat mutasd, és megtaláld álmaid pasiját. Mondj köszönetet neki, mert különben nem ment volna, és még mindig magányosan tengetnéd a napjaidat.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden többen is fúrnak. Ne izgasd magad, mert hamarosan változások következnek be, amelyek neked kedveznek, és végre nyilvánvalóvá teszik mindenki számára, hogy fölösleges támadni, mert biztos pozíciód van a cégnél.

Bak
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Tündökölni fogsz, mint egy gyémánt. Nagyon jó érzékkel kezeled a dolgokat, és pontosan fogod tudni, hogy mikor mit kell tenned, ezért lenyűgözöd azokat az embereket, akiknek a segítségére és a támogatására szükséged van.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nem úgy sülnek el a dolgaid, ahogyan azt tervezted, de ne szomorkodj, mert vár még rád legalább száz facér pasi, aki szeretne megküzdeni a kegyeidért, és közöttük ott van a számodra igazi.
Karmikus feladatod: Ha a héten lendülsz sportolásba, legyél nagyon óvatos, mert könnyedén megsérülhetsz. Fordíts külön figyelmet a bemelegítésre és a nyújtásra. Ne hallgass másra, és ne kövesd más tempóját, alakítsd ki a számodra kényelmeset. Ha kitartó vagy, így is hatalmas eredményeket érhetsz el az alakod tökéletesítésében.

Vízöntő
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, amelyek örömet szereznek a számodra. Sokszor vonod meg magadtól a jó dolgokat, de most kényeztesd a testedet és a lelkedet is egyaránt, mert megérdemled. Ha nincs pénzed, akkor a képzeletedet repítsd a vágyaid felé.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nagy terveket forgat a fejében. A sors lehetőséget kínál rá, és ha ki tudod használni a helyzetet, te is részese lehetsz, és a sikerből is kiveheted a részed, de ehhez az is szükséges, hogy tudj titkot tartani, és idő előtt ne beszélj senkinek erről.
Karmikus feladatod: Fülig szerelmes vagy, és most csak erre koncentrálsz. Semmi nem hoz ki a sodrodból. Használd ki a boldog és kiegyensúlyozott pillanatokat, és tedd meg azokat a dolgokat, amelyektől máskor félsz.

Halak
Karma horoszkóp (április 24.-30.)Karmikus kötelességed: Öntsd ki a szívedet szerelmednek, mert megértő társad lesz. Sok feszültség gyülemlett fel benned, amely ha nem szabadul ki belőled, nehézségeket és boldogtalanságot okozhat. Töltsd fel az energiaszintedet meghitt beszélgetésekkel és kellemes együttlétekkel.
Karmikus kapcsolatod: Egy régi barátságodnak vethetsz véget, ami miatt fáj a szíved. De gondolj arra, hogy ez valaminek a lezárása és egy új dolog kezdete lehet, ami biztatónak és jónak tűnik. Villámgyorsan több barátra teszel szert, mint azt gondolnád, de ezt az egyet már soha nem hozhatod vissza.
Karmikus feladatod: Váratlan állásajánlatot kaphatsz. Régen vártál már erre a lehetőségre, most mégis elbizonytalanodsz. Gondold meg, és mérlegelj. A csalódottság és az elkeseredés nem jó tanácsadó. Bízd magad az észérvekre, akkor nem tévedhetsz, és a döntésed gyümölcsöző lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top